انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: انتخاب بین کوبونتو یا اوبونتو؟  (دفعات بازدید: 4428 بار)

0 کاربر و 4 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین idell

• Newbie
  • *
  • ارسال: 14
انتخاب بین کوبونتو یا اوبونتو؟
« : 19 اسفند 1393، 11:45 ب‌ظ »
سلام بچه ها من میخوام برای اولین بار یکی از توزیع های لینوکس رو نصب کنم بین اوبونتو و کوبونتو موندم میتونید راهنماییم کنید کدومو نصب کنم؟
اینا برام مهمه
1- رابط کاربری زیبا و پر امکانات
2 - زیاد بودن برنامه ها
3- راحتی و یوزر فرندلی خوب
ممنون

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3504
  • علی (ع): زَكَاةُ الْعِلْمِ نَشْرُه
پاسخ : انتخاب بین کوبونتو یا اوبونتو؟
« پاسخ #1 : 20 اسفند 1393، 12:24 ق‌ظ »
سلام
اول معرفی می کنم تا بعد هی تکرار نکنم کلمات رو
اوبونتو= یونیتی
کوبونتو= KDE

1) هر دو زیبا و پر امکاناتان. یونیتی بر پایه ی گنوم هست و گنوم جزو بهترین و قوی ترین میزکارهای لینوکسی هست. عین یونیتی، kde هم خوشگل و پر امکانات هست. یعنی با هر دو توزیع همه ی نیازهات تامین میشه فقط نرم افزار هایی که باهاشون کار می کنی توی این دو توزیع با هم متفاوتن.
2) هر دوتاشون برنامه هاشون زیادن. ولی کی دی ای با نصب بسته ی kde-full میتونی 900 مگ برنامه نصب کنی (تصور کن که خود کوبونتو 1 گیگه و برنامه های کل kde اندازه ی یه توزیع هستن) ولی خب همه شون به کار نمیان و همون اصل کاریا توی توزیع به صورت پیشفرض نصب هست.
3) kde اصلا راحت نیست و اگه منظورت از یوزرفرندلی همین راحتی باشه پس بهتره یونیتی رو انتخاب کنی. چون مثلا kde برای من یوزرفرندلی هست نسبت به نیازی که دارم  ;)
پس تا اینجا توی شماره های 1 و 2 عین همن و فقط میتونی با دیدن اسکرین شات ها تصمیم بگیری که کدوم رو استفاده کنی. ولی اگه راحتی خیلی برات مهمه یونیتی رو انتخاب کن. kde هزارتا تنظیم داره که هر تنظیمش باز ده ها تنظیم داره. (که من عاشق این پیچ در پیچ بودنشم  ;D )
دیگه خود دانی.  ;)
نرم افزار، یک ابزاره. برای رسیدن به هدف ازش استفاده کنید. نرم افزار هدف شما نیست :) - آزادی، بزرگ‌ترین دروغ بشریت

آفلاین md2014

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 669
« پاسخ #2 : 20 اسفند 1393، 01:12 ق‌ظ »
من که بشخصه از kde متنفرم.

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #3 : 20 اسفند 1393، 01:14 ق‌ظ »
من که بشخصه از kde متنفرم.
وات ایز یور ریزن؟؟  ;)
نرم افزار، یک ابزاره. برای رسیدن به هدف ازش استفاده کنید. نرم افزار هدف شما نیست :) - آزادی، بزرگ‌ترین دروغ بشریت

آفلاین idell

• Newbie
  • *
  • ارسال: 14
« پاسخ #4 : 20 اسفند 1393، 01:21 ق‌ظ »
سلام
اول معرفی می کنم تا بعد هی تکرار نکنم کلمات رو
اوبونتو= یونیتی
کوبونتو= KDE

1) هر دو زیبا و پر امکاناتان. یونیتی بر پایه ی گنوم هست و گنوم جزو بهترین و قوی ترین میزکارهای لینوکسی هست. عین یونیتی، kde هم خوشگل و پر امکانات هست. یعنی با هر دو توزیع همه ی نیازهات تامین میشه فقط نرم افزار هایی که باهاشون کار می کنی توی این دو توزیع با هم متفاوتن.
2) هر دوتاشون برنامه هاشون زیادن. ولی کی دی ای با نصب بسته ی kde-full میتونی 900 مگ برنامه نصب کنی (تصور کن که خود کوبونتو 1 گیگه و برنامه های کل kde اندازه ی یه توزیع هستن) ولی خب همه شون به کار نمیان و همون اصل کاریا توی توزیع به صورت پیشفرض نصب هست.
3) kde اصلا راحت نیست و اگه منظورت از یوزرفرندلی همین راحتی باشه پس بهتره یونیتی رو انتخاب کنی. چون مثلا kde برای من یوزرفرندلی هست نسبت به نیازی که دارم  ;)
پس تا اینجا توی شماره های 1 و 2 عین همن و فقط میتونی با دیدن اسکرین شات ها تصمیم بگیری که کدوم رو استفاده کنی. ولی اگه راحتی خیلی برات مهمه یونیتی رو انتخاب کن. kde هزارتا تنظیم داره که هر تنظیمش باز ده ها تنظیم داره. (که من عاشق این پیچ در پیچ بودنشم  ;D )
دیگه خود دانی.  ;)
خیلی ممنون دوست عزیز بابت راهنماییتون با توجه به راهنمایی هاتون و اسکرین شات هایی که از این دو توزیع دیدم من یونیتی رو انتخاب میکنم...بازم ممنون

آفلاین alih_net

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 596
    • سیدعلی حسینی
« پاسخ #5 : 20 اسفند 1393، 02:01 ق‌ظ »
هیچکدوم  ;D اوبونتو گنوم / یا توزیعی با گنوم 3.14 مثل فدورا 21
« آخرین ویرایش: 20 اسفند 1393، 02:05 ق‌ظ توسط مَدَّکْ »

آفلاین md2014

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 669
« پاسخ #6 : 20 اسفند 1393، 02:23 ق‌ظ »
یجوریه kde ....خیلی تو ذوق میزنه.زنونست خیلی.
البته پلاسما 5 خوبه.

آفلاین Ghost Shadow

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1803
  • Linux is Secured By Design
« پاسخ #7 : 20 اسفند 1393، 09:21 ق‌ظ »
یجوریه kde ....خیلی تو ذوق میزنه.زنونست خیلی.
البته پلاسما 5 خوبه.
;D
خوبیش اینه که خیلی خوب میشه تغییرش داد تا از این حالت در بیاد :D

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #8 : 20 اسفند 1393، 12:00 ب‌ظ »
زنونه؟  :D
شنیده بودیم میگن kde مال پیرمرداس. دیگه نشنیده بودیم زنونه  ;D
قرار نیست kde که نصبش می کنی تا ابد همون شکلی بمونه. یه اسکرین شات هایی از kde دارم نگاشون می کنی باورت نمیشه اینا kde هستن  8)
اگه نصب کردی و چندماه کار کردی و میگی همچین که خب حرفی توش نیست، به سلیقه ت نمیخوره لابد. ولی اگه همین جوری داری میگی، پس به نظرم بهتره باهاش یه مدت کار کنی بعد ببینی زنونه س یا نه  ;D
« آخرین ویرایش: 20 اسفند 1393، 12:16 ب‌ظ توسط Rasubuntu »

آفلاین farvahar_68

• Full Member
  • *
  • ارسال: 140
« پاسخ #9 : 20 اسفند 1393، 12:15 ب‌ظ »
اوبونتو گنوم رو نصب کن حالشو ببر یه چیز دیگست 8) 8)
این جهان زندان و ما زندانیان....
حفره کن زندان و خود را وارهان...

آفلاین farvahar_68

• Full Member
  • *
  • ارسال: 140
« پاسخ #10 : 20 اسفند 1393، 12:16 ب‌ظ »
زنونه؟  :D
شنیده بودیم میگم kde مال پیرمرداس. دیگه نشنیده بودیم زنونه  ;D
قرار نیست kde که نصبش می کنی تا ابد همون شکلی بمونه. یه اسکرین شات هایی از kde دارم نگاشون می کنی باورت نمیشه اینا kde هستن  8)
اگه نصب کردی و چندماه کار کردی و میگی همچین که خب حرفی توش نیست، به سلیقه ت نمیخوره لابد. ولی اگه همین جوری داری میگی، پس به نظرم بهتره باهاش یه مدت کار کنی بعد ببینی زنونه س یا نه  ;D

خب بزار اون اسکرین شاتارو ](*,) ](*,) ;D
این جهان زندان و ما زندانیان....
حفره کن زندان و خود را وارهان...

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *

آفلاین v.taghavi68

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 915
« پاسخ #12 : 20 اسفند 1393، 01:33 ب‌ظ »
اووووف اوووف آتیشم زدی فقط بگو این سه تا رو چه جوری میشه پیاده کرد؟ (theme های kde 5 هستش؟) بخصوص dolphin رو چه جوری جیگول بیگولش کرده (با qt curve هست دیگه؟) من دلفینم رو خوب درست کردم ولی میخوام یکم تغییر تحولش بدم مثل این چیزایی که گذاشتی
نقل‌قول
http://s6.picofile.com/file/8176257184/ahaaa_by_stepsteps_d8c9ysc_png.jpeg
http://s4.picofile.com/file/8176257300/be_shell_is_by_lagadesk_d6psp0z_png.jpeg
http://s4.picofile.com/file/8176257334/but_not_so_much_by_hombremaledicto_d8aopdb_png.jpeg
اینم dolphin خودم که تقریبا تو حال و هوای KDE 5 هستش :
« آخرین ویرایش: 20 اسفند 1393، 01:35 ب‌ظ توسط v.taghavi68 »
وای بر شما اگر این علم اندک وسیله ای برای طغیانتان شود

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #13 : 20 اسفند 1393، 01:37 ب‌ظ »
اووووف اوووف آتیشم زدی فقط بگو این سه تا رو چه جوری میشه پیاده کرد؟ (theme های kde 5 هستش؟) بخصوص dolphin رو چه جوری جیگول بیگولش کرده (با qt curve هست دیگه؟) من دلفینم رو خوب درست کردم ولی میخوام یکم تغییر تحولش بدم مثل این چیزایی که گذاشتی
نقل‌قول
http://s6.picofile.com/file/8176257184/ahaaa_by_stepsteps_d8c9ysc_png.jpeg
http://s4.picofile.com/file/8176257300/be_shell_is_by_lagadesk_d6psp0z_png.jpeg
http://s4.picofile.com/file/8176257334/but_not_so_much_by_hombremaledicto_d8aopdb_png.jpeg

نمیدونم والا.
خودم با qtcurve یه کارایی تونستم بکنم ولی مثل این عکسا نمیشه. نمیدنم چجوری اینارو درست کرده طرف. توی deviantart.net دیدم اینارو.
خودم چند وفته دنبال شخصی سازی کردن کی دی ای هستم. به نتیجه رسیدم، بهت خبر میدم  ;)

نقل‌قول
آره خوشگل شده. البته من صبر می کنم تا 15.04 و بعد میرم روی KDE5. اونجا شاید نیازی به شخصی سازی پیدا نکنم فقط باید کاری کنم که استایل پلاسما5 شفاف بشه. همین 4 هم میخواستم اکسیژن رو شفاف کنم ولی هنوز نتونستم. با qtcurve همه چی رو شفاف کردم که خب دیگه استایل اصلی کی دی ای رو نداره. باید یه جوری بتونم فایل های کانفیگ اکسیژن رو دستکاری کنم تا راه بیفته. اینجوری دیگه نیاز به برنامه های شخص ثالث هم نیست  ;)
« آخرین ویرایش: 20 اسفند 1393، 01:40 ب‌ظ توسط Rasubuntu »

آفلاین v.taghavi68

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 915
« پاسخ #14 : 20 اسفند 1393، 01:50 ب‌ظ »
نقل‌قول
نمیدونم والا.
خودم با qtcurve یه کارایی تونستم بکنم ولی مثل این عکسا نمیشه. نمیدنم چجوری اینارو درست کرده طرف. توی deviantart.net دیدم اینارو.
خودم چند وفته دنبال شخصی سازی کردن کی دی ای هستم. به نتیجه رسیدم، بهت خبر میدم  ;)
آره فقط برا دل آب کردن گذاشتن.دکوریه  ;D
از حق نگذریم این سه تا تم که گفتم ی جورایی شبیه تم های گنوم هست  8)
نقل‌قول
آره خوشگل شده. البته من صبر می کنم تا 15.04 و بعد میرم روی KDE5. اونجا شاید نیازی به شخصی سازی پیدا نکنم
اصلا دستکاری کردنی نداره ی فایل تو پیوست گذاشتم extract اش کنه از روی readme file اش بخون ۴تا فایل copy paste می کنی میشه KDE 5 plasma البته تمش فقط
نقل‌قول
میخواستم اکسیژن رو شفاف کنم ولی هنوز نتونستم. با qtcurve همه چی رو شفاف کردم که خب دیگه استایل اصلی کی دی ای رو نداره
اگه منظورت چیزی تو مایه های این عکس زیر هست کافیه بسته oxygen-transparent رو نصب کنی.همین  ;)
نقل‌قول
http://lh4.ggpht.com/_1QSDkzYY2vc/TUWoggWg9wI/AAAAAAAACz4/I4yr4Zx7xx0/s2000/oxygen-transparent2.png
وای بر شما اگر این علم اندک وسیله ای برای طغیانتان شود