dante00700@
ببین عزیزم. گنو/لینوکس بیشتر از اینکه طراح گرافیکی داشته باشه، برنامه نویس داره. برنامه نویس هایی که به بهترین شکل یه برنامه رو می نویسن (چون واسه خودشون نوشتن. آدم که واسه خودش برنامه بی کیفیت درست نمی کنه. می کنه؟؟)
یه برنامه نویس وظیفه ش برنامه نوشتنه نه طراحی GUI.
شما هدف و نیازت رو اول مشخص کن. هدف من دانلود کردنه. از هر برنامه ای که بتونم باهاش دانلود کنم، استفاده می کنم. مهم عمل دانلود کردن و نیاز دانلود کردن هست. اینکه اون برنامه متنیه یا گرافیکی، اصلا مهم نیست. مهم دانلود کردنه که انجام میدم. شما وقتی هم که دانلود می کنی نمیایی صبح تا شب بشینی پاش ببینی چجوریه. پس محیط گرافیکی عملا نیاز نمیشه. اگه منظورت تنظیمات توی محیط گرافیکیه که چارتا تیک بزنی و خلاص، خب اون دانلود منیجر متنی هم دقیقا این تنظیمات رو داره فقط تیک نباید بزنی باید دستورش رو بنویسی. یه جا یه لینک از تاپیک آرمان بهت دادم. فکر نکنم خونده باشیش. اون تاپیک رو بخون. یه کد سر راست هست و آموزشش هم کامل هست. تنظیم ادامه ی دانلود واسه قطع برق رو هم داره.
راستش را بخوای ما برای IDM پول نمی دادیم.
خب قانونا، اخلاقا و شرعا باید پولش رو بدی. اگه پول نداری بدی حق استفاده هم نداری. و اگه استفاده کنی یه جور دزدی دیجیتالی محسوب میشه.
aria2 هم تحت ترمینال ولی در هر حال باید قبول کنی IDM بهتر حقیقت اینه.
خب تا وقتی با چارتا برنامه درست و حسابی کار نکنی، معلومه که میگی IDM بهتره. من دو ساله دارم توی لینوکس دانلود می کنم. کلا هدفم از اینترنت گرفتن همین دانلود کردن بود. دانلود منیجر های اینجا، با حجم خیلی خیلی کم و سبکی خیلی زیاد و قیمت رایگان و شخصی سازی فراوان، مطمئنا بهتر از IDM هستن.
تمام برنامه های گنو/لینوکسی می تونن از برنامه های ویندوزی بهتر باشن، فقط در صورتی که بلد باشی باهاشون کار کنی و وقتی بلد بودی، می تونی مقایسه انجام بدی. در غیر اینصورت یکی مث من میاد جوابتو میده
IDM تعداد کانکشن هایش هم دوبرابر Aria اگر یک دفعه برق بره مثل یوگت نیست که دانلود خراب بشه ادامش را دانلود می کنی.
همون طور که minion جان گفت، این مشکل یوگته نه آریا. آریا 4000 خط فقط راهنما داره. شما بخون ببین چه قدرتی داره و چه امکاناتی در اختیارت میذاره. هر وخ رفتی سراغ محیط گرافیکی یعنی محدودیت رو انتخاب کردی.
تو software center هم چیزی به نام flareget نیست!!!
هر برنامه ای قرار نیست توی سافت ویر سنتر باشه. flareget نرم افزار آزاد نیست. اپن سورس هم نیست. واسه همین پولیه و باید 600 هزارریال پرداخت کنی (دقیقا مثل IDM) ولی خب من ترجیح میدم نرم افزار آزاد توی سیستم عامل آزاد استفاده کنم. اگه قرار بود از برنامه های انحصاری استفاده کنم، روی همون ویندوز می موندم
برای دانلود کردنش هم باید بری به سایت رسمیش و فایل debش رو دانلود کنی و نصب کنی.
مدونم مشکل منه اما می خواهم بدونم هیچ دانلود منیجری نیست که گرافیکی باشه و وقتی برق بره خراب نشه؟
XDM