انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: استفاده از بردهای Raspberry Pi برای پخش اذان و مناجات به صورت خودکار  (دفعات بازدید: 12395 بار)

0 کاربر و 5 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین milad.fashi

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 845
  • میلاد فشی
با عرض سلام و ادب و احترام خدمت دوستان خوب انجمن اوبونتو.
من میخوام بلندگو(Amplifier) مسجد به صورت خودکار هنگام اوقات شرعی اذان و مناجات پخش کنه.این طوری در طول روز کمتر به حضور خادم در  مسجد نیاز هست .به نظر شما برای این کار بهترین و کم هزینه ترین راه استفاده از بردهای  Raspberry Pi  است !؟ یا سخت افزار دیگه ای مد نظر شماست؟
اگر من از این بردها استفاده کنم. برای نوشتن نرم افزارش باید چه کارکنم!؟
یکی مشکل انتخاب فریم ورک. چون این بردها گنو/لینوکسی هستند و من هم تجربه کد نوشتن با فریم ورک های گنو/لینوکس رو ندارم.ولی فکر میکنم باید از Qt استفاده کنم.Python  که بلد نیستم.ولی با C++ زیاد کد نوشتم.ولی به نوشتن برنامه به صورت تحت وب هم فکرکردم.این طوری Cross-Platform هم میشه.و من با کد نویسی تحت وب راحت ترم.به نظر شما تحت وب بنویسم یا Qt یا ...؟
ومشکل دیگه اینکه نمیدونم فرمول محاسبه اوقات شرعی چیه!؟ یعنی نمیدونم برنامه هایی برای موبایل ها و کامپیوترها نوشته شده اند در شهرهای مختلف چه طوری اوقات شرعی رو محاسبه میکنند!؟
ببخشید زیاد سوال پرسیدم.و این مخالف قوانین انجمنه.ولی فرصت تحقیق نداشتم.به همین خاطر عجله ای تایپ کردم.
« آخرین ویرایش: 25 اسفند 1393، 06:02 ب‌ظ توسط میلاد فَشی »
کیفیت زندگی شما را دو چیز تعیین می کند: کتابهایی که می‌خوانید و انسانهایی که ملاقات می‌کنید. (مک لوهان)
To love GNU/Linux, you don't need to hate Microsoft

آفلاین محمدرضا ح.

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3117
  • Your Future is our Past!
با عرض سلام و ادب و احترام خدمت دوستان خوب انجمن اوبونتو.
من میخوام بلندگو(Amplifier) مسجد به صورت خودکار هنگام اوقات شرعی اذان و مناجات پخش کنه.این طوری در طول روز کمتر به حضور خادم در  مسجد نیاز هست .به نظر شما برای این کار بهترین و کم هزینه ترین راه استفاده از بردهای Roseberry PI   است !؟ یا سخت افزار دیگه ای مد نظر شماست؟
اگر من از این بردها استفاده کنم. برای نوشتن نرم افزارش باید چه کارکنم!؟
یکی مشکل انتخاب فریم ورک. چون این بردها گنو/لینوکسی هستند و من هم تجربه کد نوشتن با فریم ورک های گنو/لینوکس رو ندارم.ولی فکر میکنم باید از Qt استفاده کنم.Python  که بلد نیستم.ولی با C++ زیاد کد نوشتم.ولی به نوشتن برنامه به صورت تحت وب هم فکرکردم.این طوری Cross-Platform هم میشه.و من با کد نویسی تحت وب راحت ترم.به نظر شما تحت وب بنویسم یا Qt یا ...؟
ومشکل دیگه اینکه نمیدونم فرمول محاسبه اوقات شرعی چیه!؟ یعنی نمیدونم برنامه هایی برای موبایل ها و کامپیوترها نوشته شده اند در شهرهای مختلف چه طوری اوقات شرعی رو محاسبه میکنند!؟
ببخشید زیاد سوال پرسیدم.و این مخالف قوانین انجمنه.ولی فرصت تحقیق نداشتم.به همین خاطر عجله ای تایپ کردم.

البته Raspberry Pi .
و در مورد سوالی که پرسیدید، اصولا نیاز دارید با یه برنامه ای مثل at یک پلیر صوتی رو فراخوانی کنید. برای دریافت اوقات شرعی هم نیاز داره یک دیتابیس رو بخونه. چیز زیادی نمیخواد.
قاضی : تو السالوادور چه کار میکردی؟
چه‌گوارا : آفتاب میگرفتم
قاضی : پس چرا ساختمان دادگستری رو منفجر کردی؟
چه‌گوارا : جلوی آفتاب رو گرفته بود

آفلاین alih_net

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 596
    • سیدعلی حسینی
« آخرین ویرایش: 24 اسفند 1393، 03:57 ب‌ظ توسط مَدَّکْ »

آفلاین Amir Emad

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 419
اوقات شرعی که کتابخونه زیاد براش هست تو اینترنت بگرد هست

ولی برای پخش باید یک کد پایتون بنویسی که یک mp3 رو پخش کنه در ساعت هایی که از کتابخونه اوقات شرعی میگیره

و این کدپایتون رو در استارتاپ رزبری قراربدید

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19724
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
می‌تونی از starCalndar استفاده کنی که خودش این کار رو برات انجام می‌ده و جون با پایتون و کیوت نوشته شده، بدون هیچ مشکلی روی رزبری هم کار می‌کنه
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین milad.fashi

• Hero Member
  • *
  • میلاد فشی
می‌تونی از starCalndar استفاده کنی که خودش این کار رو برات انجام می‌ده و جون با پایتون و کیوت نوشته شده، بدون هیچ مشکلی روی رزبری هم کار می‌کنه
درمورد سخت افزار چی؟ همین برد خوبه یا سخت افزار دیگه ای؟ فکر میکنم مدل پایین ترین و ارزون ترین برد هم نیازه.چون کارش فقط پخش mp3 در زمان های معلومه.و دیگه استفاده خاصی ازش نمیشه.
استفاده از starCalndar بهترین راه برای منه.چون شرایط ام طوریه اصلا وقت برنامه نویسی ندارم.ولی این برنامه درست کار میکنه? و اوقات شرعی رو هم محاسبه میکنه!!!؟؟؟
من الان دسترسی به سیستم ام ندارم.یادمه یکی از بهترین تقویم های شمسی بود.
بااستفاده ازاین برنامه باز هم نیاز به نوشتن کد پایتون که Wilson
 گفته هست؟ چون من میخوام فایل های صوتی متنوعی رو پخش کنه و انعطاف داشته باشه.
« آخرین ویرایش: 25 اسفند 1393، 06:04 ب‌ظ توسط میلاد فَشی »
کیفیت زندگی شما را دو چیز تعیین می کند: کتابهایی که می‌خوانید و انسانهایی که ملاقات می‌کنید. (مک لوهان)

آفلاین Amir Emad

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 419
درمورد سخت افزار چی؟ همین برد خوبه یا سخت افزار دیگه ای؟ فکر میکنم مدل پایین ترین و ارزون ترین برد هم نیازه.چون کارش فقط پخش mp3 در زمان های معلومه.و دیگه استفاده خاصی ازش نمیشه.
استفاده از starCalndar بهترین راه برای منه.چون شرایط ام طوریه اصلا وقت برنامه نویسی ندارم.ولی این برنامه درست کار میکنه? و اوقات شرعی رو هم محاسبه میکنه!!!؟؟؟
من الان دسترسی به سیستم ام ندارم.یادمه یکی از بهترین تقویم های شمسی بود.
بااستفاده ازاین برنامه باز هم نیاز به نوشتن کد پایتون که Wilson
 گفته هست؟ چون من میخوام فایل های صوتی متنوعی رو پخش کنه و انعطاف داشته باشه.

ببین با یک نرم افزار حرفه ادیت موسیقی یک mp3 خوب و مرتب درست کن

یک برد aurdoino هم میتونی بگیری با c++ هم که بلد هستی بشین با استفاده از این کتابخونه یک کد بنویس هروقت این برابر این شد فایل صوتی رو پخش کنه خیلی اسونه

http://www.iranled.com/forum/thread-12706.html

به نظر من سوالتون رو تو انجمن الکترونیک بپرسید خیلی سریعتر به جواب میرسید حتی میتونید با یک برد 50 هزارتومانی اینکار رو انجام بدید

آفلاین milad.fashi

• Hero Member
  • *
  • میلاد فشی
من تصمیم گرفتم از برد Raspberry Pi استفاده کنم.ولی میترسم Starcal روی اون کار نکنه
Starcal رو با زبان python 2.7 و کتابخونه PyGTK نوشته شده.من این برد رو نخریدم.اگه برد رو بخرم و باز این برنامه روش اجرا نشه ضد حاله!!!
فکر میکنم یه مشکل دیگه هم هست ! چون اینجا نوشته شده :
شاید قابل توجه ترین نکاتش عدم وجود ساعت سخت افزاری باشه.خوب بدون ساعت سخت افزاری میتونه با استفاده از دستور rtcwake در ساعات مشخص روشن بشه؟؟؟
ولی در کل فکر کردم این راه بهتره.چون بی دردسرتره و این افزونه خیلی خوب و کامله.فقط باید تغییرش بدم و کامل ترش کنم
« آخرین ویرایش: 08 فروردین 1394، 11:11 ب‌ظ توسط میلاد فَشی »

آفلاین milad.fashi

• Hero Member
  • *
  • میلاد فشی
من سورس کد رو در قالب یه  فایل فشرده ۵۹۲ کیلوبایتی به اسم
starcal-2.3.3.tar.gz
دارم
در آدرس زیر هم فایل افزونه اوقات شرعی وجود داره
/starcal-2.3.3/plugins/pray_times_files/pray_times_gtk.py
همین فایل رو باید بخونم و تغییر بدم؟؟؟

میخوام این امکان رو بهش اضافه کنم که برای هر روز هفته یه مناجات خاص رو
پخش کنه تا تنوع داشته باشه
و برای هر روز هفته یه اذان رو پخش کنه
یه امکان دیگه هم که باید به افزونه اضافه بشه اینه که این افزونه باید
بتونه در ساعت های اذان کامپیوتر رو روشن کنه و مناجات و اذان رو پخش کنه
و بعد به طور خودکار خاموش بشه

البته من با پایتون اصلا کار نکردم
این چند روز عید هم که وقت دارم در مورد سینتکس پایتون کمی مطالعه کردم
کتاب ساده و روان فارسی  از این پس پایتون رو خوندم
ولی نمیدونم باید چه کتابی و منبعی رو برای یادگیری بخونم تا بتونم سورس کدهای این برنامه
رو درک کنم تا بتونم تغییرش بدم!؟
« آخرین ویرایش: 08 فروردین 1394، 12:48 ق‌ظ توسط میلاد فَشی »

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
رزبری برای این ساخته نشده که خاموش بشه. اگه خاموشش کردی تنها راه روشن کردنش اینه که دوشاخه‌اش رو از پریز بکشی و دوباره وصل کنی
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین KInsed1936

• Newbie
  • *
  • ارسال: 10
رزبری برای این ساخته نشده که خاموش بشه. اگه خاموشش کردی تنها راه روشن کردنش اینه که دوشاخه‌اش رو از پریز بکشی و دوباره وصل کنی

یعنی دستور halt کارنمیکنه ؟

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
halt سیستم‌عامل رو خاموش می‌کنه، ولی برد هم‌چنان روشنه. چرا می‌خوای خاموشش کنی؟

آفلاین milad.fashi

• Hero Member
  • *
  • میلاد فشی
halt سیستم‌عامل رو خاموش می‌کنه، ولی برد هم‌چنان روشنه. چرا می‌خوای خاموشش کنی؟
این برد که ساعت سخت افزاری نداره.سیستم عاملش ساعت داره؟ اگه خاموش بشه خوب ساعت سیستم عاملش عقب میفته
آخه من توی مبحث الکترونیک خیلی بی سوادم.
فکر میکردم اگه ۲۴ ساعته روشن باشه ممکنه برد داغ کنه.چون فن هم نداره
ولی ظاهرا نیاز به خاموش شدن نداره و باید مثل ATM ها ۲۴ ساعته روشن باشه!
من از خدامه خاموش نشه.و همیشه روشن بمونه.چون دیگه زحمت کدنویسی برای روشن شدن خودکار رو نداره!
اگه ۲۴ ساعته روشن باشه چند سال عمر میکنه؟
« آخرین ویرایش: 09 فروردین 1394، 12:10 ق‌ظ توسط میلاد فَشی »

آفلاین سید اشرار

• Full Member
  • *
  • ارسال: 139
نیازی به این همه هزینه نیست
یه برد زنگ اخبار بزن وصلش کن به منبع تغذیه یه رادیو (رادیو هم ست کن رو رادیو معارف)
کل ما جرا زیر 10 تومن پات اب میخوره.

آفلاین milad.fashi

• Hero Member
  • *
  • میلاد فشی
نیازی به این همه هزینه نیست
یه برد زنگ اخبار بزن وصلش کن به منبع تغذیه یه رادیو (رادیو هم ست کن رو رادیو معارف)
کل ما جرا زیر 10 تومن پات اب میخوره.
از راهنمایی ات ممنونم.ظاهرا کم هزینه ترین راه همینه.
لطفا میشه با جزییات بیشتری توضیح بدی؟
این بردها حافظه ای دارند که بتونند اوقات شرعی ۳۶۵ روز سال رو ذخیره کنند؟ (ظاهرا خوشبختانه اوقات شرعی یک سال رو داشته باشی برای همه سالها کفایت میکنه)
چه طوری به منبع تغذیه رادیو وصل میشه و چه طوری اون رو روشن میکنه؟