انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: ساخت Custom live cd  (دفعات بازدید: 653 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین farhook

• Newbie
  • *
  • ارسال: 8
ساخت Custom live cd
« : 26 اسفند 1393، 09:42 ب‌ظ »
سلام
من می خوام یه live cd بسازم.بیشتر می خوام شبیه دیسک نجات باشه.
چه جوری می تونم برنامه هایی که نمی خوام را پاک کنم و package هایی را که می خوام روش نصب کنم و خروجی را به صورت یک cd درآورم.
ممنون میشم اگه از دوستان، کسی راهنمایی کنه.

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3504
  • علی (ع): زَكَاةُ الْعِلْمِ نَشْرُه
پاسخ : ساخت Custom live cd
« پاسخ #1 : 26 اسفند 1393، 10:40 ب‌ظ »
سلام.
نرم افزار Remastersys رو پیدا کن و دانلود کن. بعد از نصب، توی ترمینال بزن
sudo remastersys distیه نسخه ی کامل از چیزایی که روی سیستمت نصب کردی ایمیج میگیره و بعد می تونی به صورت لایو یا نصب ازش استفاده کنی. قبلا فکر کنم توی انجمن لینکش رو گذاشتم. یه سرچی تو انجمن بزن  ;)
نرم افزار، یک ابزاره. برای رسیدن به هدف ازش استفاده کنید. نرم افزار هدف شما نیست :) - آزادی، بزرگ‌ترین دروغ بشریت

آفلاین afrod

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1526
« پاسخ #2 : 26 اسفند 1393، 11:32 ب‌ظ »
1. آیا تنظیماتی که برای نرم‌افزارها اعمال می کنیم و میره در پوشه خانگی (معمولا مسیر config./~) رو نسخه برداری میکنه و داخل ایمیج میذاره؟
2. سایت http://alternativeto.net می گه برنامه ای که معرفی کردید، discontinued شده!

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3504
  • علی (ع): زَكَاةُ الْعِلْمِ نَشْرُه
« پاسخ #3 : 27 اسفند 1393، 12:32 ق‌ظ »
1. آیا تنظیماتی که برای نرم‌افزارها اعمال می کنیم و میره در پوشه خانگی (معمولا مسیر config./~) رو نسخه برداری میکنه و داخل ایمیج میذاره؟
2. سایت http://alternativeto.net می گه برنامه ای که معرفی کردید، discontinued شده!

1) خیر. برای این کار باید به جای dist بزنی backup که مسلما کل پارتیشن هوم رو بک آپ میگیره
2) درسته. توسعه ش متوقف شده. ولی هنوز هم میشه ازش استفاده کرد. ولی خودمم دنبال یه نرم افزار بهترم. اگه پیدا کردم اینجا معرفی می کنم.  ;)
نرم افزار، یک ابزاره. برای رسیدن به هدف ازش استفاده کنید. نرم افزار هدف شما نیست :) - آزادی، بزرگ‌ترین دروغ بشریت