انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: سفارش سی‌دی رایگان اوبونتو ۹.۱۰ آغاز شد  (دفعات بازدید: 15011 بار)

0 کاربر و 4 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین mohsengham

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 70
    • تازه وارد
سلام دوستان
از همین امروز می‌تونین اوبونتو یا کوبونتو ۹.۱۰ خودتونو به رایگان سفارش بدین تا به محض انتشار که ۱۳ روز دیگه هست براتون فرستاده بشه. سی‌دی اورجینال کانونیکال هم حس قشنگی داره و هم تاثیر خوبی رو دوستانی داره که به لینوکس دعوتشون می‌کنیم.

سفارش اوبونتو ۹.۱۰
سفارش کوبونتو ۹.۱۰
تمام دنیای یک تازه‌وارد
Ubuntu + Wordpress + Gimp + Aljazeera Sport

آفلاین پیام ابراهیمی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1123
    • پلت ولگ
ایول... همیشه به محض انتشار نسخه ی RC بازش می کردن!

اما چه سریع پر شد... :(

You have already received our maximum number of allowed shipments. Please download the CD image and record it yourself.
« آخرین ویرایش: 24 مهر 1388، 10:01 ب‌ظ توسط پیام ابراهیمی »
http://www.palatvalg.com اینم وبلاگ جدید منه...

آفلاین Roozbeh Shafiee

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 1260
  • Be Free
    • Roozbeh Shafiee Personal Home Page

You have already received our maximum number of allowed shipments. Please download the CD image and record it yourself.

به من هم همین ارور رو می ده ! این معناش اینه که شما در نسخه های گذشته به اندازه کافی سی دی براتون ارسال شده !
اگر با یک اکانت جدید سفارش بدید فکر نکنم مشکلی باشه ٫ من هنوز تست نکردم... تست می کنم اگر Approve شد همین جا اعلام می کنم ;)
Cloud Infrastructure and Virtualization Architect

Roozbeh Shafiee Home Page : http://RoozbehShafiee.Com

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19722
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
بریم چتربازی :D
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین HamidTB

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 897
    • دست نوشته هاي يه لينوكسي
سلام

عجب پیغام بی ریختی هست 

خب از کجا باید چتر بازی رو شروع کنیم  ;)
زندگی : یه بازی بزرگ که توی این بازی فقط یه جون داری , هیچ جاشو نمیشه ذخیره کرد و جایی برای اشتباه نیست !!!

آفلاین سعید رسولی

• ilius, saeedgnu
  • عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1543
این ارسال رایگان سیدی، بیشتر برای جذب افرادی هست که هنوز به سمت اوبونتو نیومدند. شماها که قبلاً جذب شدید ;D،  توصیه می‌کنم صبر کنید توی فروشگاه‌ها بیاد و از فروشگاه‌ها سفارش بدید. بعنوان Donate حساب کنید(15 دلار هزینهٔ پست از اینگلیس، توی جیب کانونیکال میمونه!) ;)

آفلاین HamidTB

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 897
    • دست نوشته هاي يه لينوكسي
این ارسال رایگان سیدی، بیشتر برای جذب افرادی هست که هنوز به سمت اوبونتو نیومدند. شماها که قبلاً جذب شدید ;D،  توصیه می‌کنم صبر کنید توی فروشگاه‌ها بیاد و از فروشگاه‌ها سفارش بدید. بعنوان Donate حساب کنید(15 دلار هزینهٔ پست از اینگلیس، توی جیب کانونیکال میمونه!) ;)

باهاتون موافقم

میخواستم عملیات انتهاری انجام بدم که بی خیال شدم
زندگی : یه بازی بزرگ که توی این بازی فقط یه جون داری , هیچ جاشو نمیشه ذخیره کرد و جایی برای اشتباه نیست !!!

آفلاین پیام ابراهیمی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1123
    • پلت ولگ

به من هم همین ارور رو می ده ! این معناش اینه که شما در نسخه های گذشته به اندازه کافی سی دی براتون ارسال شده !
اگر با یک اکانت جدید سفارش بدید فکر نکنم مشکلی باشه ٫ من هنوز تست نکردم... تست می کنم اگر Approve شد همین جا اعلام می کنم ;)

من تاحالا ۱ بار ubuntu و kubuntu 8.10 رو سفارش دادم. ۱ بار هم ubuntu, kubuntu, ubuntu-server 9.04! هیچ وقت محدودیت نمی ذاشتن؟!
http://www.palatvalg.com اینم وبلاگ جدید منه...

آفلاین آی سهیل

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1013
  • سهیل هستم.
    • نیمِگــــــــــــــا
تبریک می‌گم.
حالا این اوبونتویی که برای دانلود گذاشتن نسخه آخره؟ میتونم دانلود و نصبش کنم؟ یا نه تغییراتی خواهد داشت؟ (!)
The open source Ubuntu desktop operating system powers millions of PCs and laptops around the world.

آفلاین novid

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 728
  • آزاده بمیرید!
    • پالس آزاد
من کلا دو بار سفارش دادم. دو بارم پست بالا کشیده >:( این دفعه ادرس رو فینیگلیش نوشتم ::) نمی دونم مشکل بیسوادی پسته :o یا مشکل از جای دیگه اب می‌خوره.

آفلاین novid

• Hero Member
  • *
  • آزاده بمیرید!
    • پالس آزاد
تبریک می‌گم.
حالا این اوبونتویی که برای دانلود گذاشتن نسخه آخره؟ میتونم دانلود و نصبش کنم؟ یا نه تغییراتی خواهد داشت؟ (!)

این پیش سفارشه دیگه! نسخه نهایی منتشر شه تازه شروع می‌کنن به فرستادن بسته‌ها. چی می‌شد اول بسته‌ها به دستمون می‌سید، بعد نسخش منتشر می شد ;D

آفلاین بهزاد (beh7)

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 274
  • یک نفر با کلی آرزو
سلام
چرا آدرس login نمیاره صفحه کاملا سفیده
اوبونتو یعنی زندگی

آفلاین novid

• Hero Member
  • *
  • آزاده بمیرید!
    • پالس آزاد
سلام
چرا آدرس login نمیاره صفحه کاملا سفیده

چون ارسال اوبونتو به کشور = با خروج ارز از کشور = وابستگی به اجنبی = کم رنگ شدن خودباوری و به همین دلیل مخابرات هم اون رو بسته =))))

آفلاین mohsengham

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 70
    • تازه وارد
پاسخ به: سفارش سی‌دی رایگان اوبونتو ۹.۱۰ آغا
« پاسخ #13 : 25 مهر 1388، 08:23 ب‌ظ »
من هم به دلیل سفارش ۳ تا سی‌دی امکان ثبت سفارش جدید ندارم. منتظر میمونم تا با مخازن کامل از سیتو یا لینوکس شاپ بگیرم.
« آخرین ویرایش: 25 مهر 1388، 08:33 ب‌ظ توسط mohsengham »
تمام دنیای یک تازه‌وارد
Ubuntu + Wordpress + Gimp + Aljazeera Sport

آفلاین aliva

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 363
    • http://vakilzade.ir
خوش به حال من که هنوز نرفتم تا مثل شما دماغ سوخته شم ;D