آقا رسول الان رفتم دیدم درست شده !!!!
خداروشکر. از این به بعد حواست به این apt باشه. یا برای نصب برنامه برو توی استور. یا برو توی ترمینال. apt دوجا فعال بشه به این مشکل میخوری.
آقا ممنون دمت گرم .
خواهش میکنم
فقط یه سوال دیگه گفتی به upgrade اجتیاج دارن . خیلی لازمه یا احتیاجی نیست چون فک کنم نوشته بود تقریبا ۲۰۰ مگابایت . منم که اینترنتم حجمی !
ببین آپگرید سیستم، هم شامل آپدیت های امنیتی میشه هم شامل آپدیت های نرم افزاری. این آپگرید کردن هم فقط یک بار این اندازه حجم میگیره. از دفعات دیگه بستگی به تعداد آپدیت ها داره که دیگه خیلی بشه 50 مگ یا کمتر اپدیت میشه. پس ارزشش رو داره با اینترنت حجمی هم اینو اپگرید کنی
یا اینکه اگه اینترنت شبانه داری دستور آپگرید رو بذاری شب تو ساعت رایگان بگیره. با نرم افزار cron که با سرچ تو انجمن اموزشاش رو پیدا می کنی.
حالا آخرین سوالم اینه که اگه یه نرم افزار ی احتیاج شد و من توی استور نتونستم پیداش کنم چی کار باید بکنم ؟؟؟؟
اگه یک برنامه توی مخازن نباشه، چند دلیل داره:
1) امنیتش کامل نیست و نمیشه بهش اعتماد کرد
2) هنوز پایدار نشده
هرچیزی توی مخازن گیر نمیاد. چیزایی گیر میاد که جوابشون رو خوب پس داده باشن
برای نصب برنامه های دیگه چند راه داری:
1) از مخازن غیر رسمی استفاده کنی تا اوبونتو اونو بشناسه و بعد با همین دستورات نصبش کنی
2) سایتش رو پیدا کنی و فایل deb اگه داشت دانلود کنی و با همین software center نصبش کنی
3) سورس برنامه رو بگیری و خودت کامپایلش کنی یا اینکه فایل باینریش رو بگیری و دستی نصب کنی
روش 1 بیشترین کاربرد رو داره. روش 3 هم کمترین کاربرد. یعنی به ندرت می بینی نرم افزاری رو که نیاز به روش3 داشته باشه.