انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: دانلود مطمن  (دفعات بازدید: 2802 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین dante00700

• Full Member
  • *
  • ارسال: 132
دانلود مطمن
« : 01 فروردین 1394، 05:24 ب‌ظ »
سلام

اگه بخوام به لینوکس فدرا 21 دانلود کنم از چه سایتی دانلود کنم که مطمن باشه مثلا 1.5 گیگ فایل را دانلود نکنم بعد خراب در بیا می خوام روی فلش لایو استفاده کنم؟

آفلاین بهروز رمضانی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1111
  • Kakashi Hatake
    • ابونتو نیوز
پاسخ : دانلود مطمن
« پاسخ #1 : 01 فروردین 1394، 05:33 ب‌ظ »
سلام

اگه بخوام به لینوکس فدرا 21 دانلود کنم از چه سایتی دانلود کنم که مطمن باشه مثلا 1.5 گیگ فایل را دانلود نکنم بعد خراب در بیا می خوام روی فلش لایو استفاده کنم؟
شما توی الف اوبونتو گیر کردی میخوای بری روی فدورا.
در یادگیری و استفاده از خط فرمان کوشا باشید چرا که رستگاری شما در آن است.

آفلاین Chamrosh

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 37
« پاسخ #2 : 01 فروردین 1394، 06:00 ب‌ظ »
این سوال دیگه شاهکار بود! :D

آفلاین abedzadeh

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1597
  • aliila
« پاسخ #3 : 01 فروردین 1394، 06:10 ب‌ظ »
خود سایت فدورا دیگه
به گروه کاربران اوبونتوی ایرانی در جامعه ی استیم بپیوندید
http://steamcommunity.com/groups/Ubuntu-Iran
بازی های تحت پوشش : Dota2

آفلاین 藤沼

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 414
« پاسخ #4 : 01 فروردین 1394، 07:20 ب‌ظ »
استفاده از فدورا نیازمند این است که شما بتوانید بدون پرسش‌های ابتدایی (چرا که بارها و بارها مطرح شده است) مشکلات روزمرهٔ خود را چاره کنید و این پرسش شما مشخص می‌کند که هنوز بهرمندی از جستجو برای شما عادت نشده است.

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3504
  • علی (ع): زَكَاةُ الْعِلْمِ نَشْرُه
« پاسخ #5 : 01 فروردین 1394، 08:12 ب‌ظ »
اونوخ من میگم بدون تحقیق اومدی  لینوکس میگی نه!
شما پس بر چه اساسی اوبونتو رو انتخاب کردی؟؟ بالاخره اونی که میگه اوبونتو یعنی با فدورا کار کرده با سوزه کار کرده با دبیان کار کرده با مینت کار کرده و برو تا ته. بعد میگه مثلا من اوبونتو میخوام کار کنم.
اوضاعت خرابه. خراب  ;D
https://getfedora.org/en/workstation/download/
نرم افزار، یک ابزاره. برای رسیدن به هدف ازش استفاده کنید. نرم افزار هدف شما نیست :) - آزادی، بزرگ‌ترین دروغ بشریت

آفلاین کیهان

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1054
  • Debian User
    • کیهان
« پاسخ #6 : 01 فروردین 1394، 08:24 ب‌ظ »
اونوخ من میگم بدون تحقیق اومدی  لینوکس میگی نه!
شما پس بر چه اساسی اوبونتو رو انتخاب کردی؟؟ بالاخره اونی که میگه اوبونتو یعنی با فدورا کار کرده با سوزه کار کرده با دبیان کار کرده با مینت کار کرده و برو تا ته. بعد میگه مثلا من اوبونتو میخوام کار کنم.
اوضاعت خرابه. خراب  ;D
https://getfedora.org/en/workstation/download/
بابا بنده خدا میخواد تستشون کنه دیگه...لابد دوست داشته همه رو یه مزه کنه ببینه چطورین خواسته همین الان بره سراغش... 8)

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #7 : 01 فروردین 1394، 08:53 ب‌ظ »
بابا بنده خدا میخواد تستشون کنه دیگه...لابد دوست داشته همه رو یه مزه کنه ببینه چطورین خواسته همین الان بره سراغش... 8)

من که حرفی ندارم!
من میگم وقتی بهش میگم تحقیق نکردی میگه چرا تحقیق کردم و با اطلاعات کافی اومدم توی لینوکس، خب یعنی سرچ نکرده ببینه دیستروهای لینوکس چی ان و از کجا میشه دنبالشون رو گرفت؟
مگه توزیع اسم نداره؟ مگه اون اسم توی گوگل یا ویکی پدیا پیدا نمیشه؟ مگه گوگل اسمش رو ایندکس نمی کنه؟ یعنی همون کلمه ی فدورا رو توی آدرس بار مرورگرش اگه میزد سریع تر به نتیجه میرسید تا اینکه بیاد اینجا بپرسه. هی سوال هی سوال. فکر میکنی اینجوری چیزی هم یاد میگیره؟ چیزی هم تجربه می کنه؟
یه توزیع رو از کجا دانلود می کنن؟؟ از سایت رسمیش.
سایت رسمیش چیه؟؟ سرچ می کنه متوجه میشه.
من گفتم که به جای اون لینوکس ویندوز نیست میواس تاپیک چطور هوشمندانه سؤال بپرسیم رو براش بذاریم. گفتی نه  ;D
نرم افزار، یک ابزاره. برای رسیدن به هدف ازش استفاده کنید. نرم افزار هدف شما نیست :) - آزادی، بزرگ‌ترین دروغ بشریت

آفلاین Ghost Shadow

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1803
  • Linux is Secured By Design
« پاسخ #8 : 01 فروردین 1394، 10:02 ب‌ظ »
اگه از میز کار گنوم خوشت اومده میتونی اوبونتو گنوم نصب کنی :D

آفلاین کیهان

• High Hero Member
  • *
  • Debian User
    • کیهان
« پاسخ #9 : 01 فروردین 1394، 10:22 ب‌ظ »

من که حرفی ندارم!
من میگم وقتی بهش میگم تحقیق نکردی میگه چرا تحقیق کردم و با اطلاعات کافی اومدم توی لینوکس، خب یعنی سرچ نکرده ببینه دیستروهای لینوکس چی ان و از کجا میشه دنبالشون رو گرفت؟
مگه توزیع اسم نداره؟ مگه اون اسم توی گوگل یا ویکی پدیا پیدا نمیشه؟ مگه گوگل اسمش رو ایندکس نمی کنه؟ یعنی همون کلمه ی فدورا رو توی آدرس بار مرورگرش اگه میزد سریع تر به نتیجه میرسید تا اینکه بیاد اینجا بپرسه. هی سوال هی سوال. فکر میکنی اینجوری چیزی هم یاد میگیره؟ چیزی هم تجربه می کنه؟
یه توزیع رو از کجا دانلود می کنن؟؟ از سایت رسمیش.
سایت رسمیش چیه؟؟ سرچ می کنه متوجه میشه.
من گفتم که به جای اون لینوکس ویندوز نیست میواس تاپیک چطور هوشمندانه سؤال بپرسیم رو براش بذاریم. گفتی نه  ;D
فکر کنم از این به بعد از چگونه سوال هوشمندانه بپرسیم یه امتحان بگیریم... ;) فکر کنم سنش کمه کم تجربه‌ست اونو مثل خودت نبین...خودت خوره سیستمی

آفلاین Arcush

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 331
« پاسخ #10 : 01 فروردین 1394، 11:06 ب‌ظ »
دانته عزیز، همونطور که دوستان اشاره کردن، بهترین منبع برای دانلود فدورا خود سایت فدورا هست. گرچه واقعا همونطور که خودتون هم کمابیش اطلاع دارید، این توزیع ها تفاوت بنیادین باهم ندارن و قطعا کسی که از توزیع الف استفاده می کنه، نمیتونه به کسی که از توزیع ب استفاده می کنه، فخر بفروشه.  :) با این وجود به نظر من اگر تاحالا این توزیع رو امتحان نکردید، حتما امتحانش کنید. اما همونطور که رسول عزیز گفتن، جست و جو توی گوگل در مورد سوالات متداول اینچنینی خیلی راحت تر و البته توام با دانش بیشتر ما رو به نتیجه میرسونه. در مورد نحوه دانلود فایل های حجیم، من تجربه شخصی خودم رو در اختیارتون میذارم: استفاده از wget. توی انجمن همین جمله قبلی من رو راجع بهش سرچ کنید لطفا.
pacman -Rs ubuntu

آفلاین gholami.vahid

• Full Member
  • *
  • ارسال: 201
    • متن های عاشقانه وزیبا
« پاسخ #11 : 03 فروردین 1394، 06:21 ب‌ظ »
اگه از میز کار گنوم خوشت اومده میتونی اوبونتو گنوم نصب کنی :D

اقا یکم توضیح در مورد این پیغام در زمان دانلود ابونتو گنوم بدید ما زبانمون ضعیفه
Important Note: Please DO NOT Download any version of Ubuntu GNOME without READING the Release Notes - here is why - specially the Known Issues - Thank you!

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #12 : 03 فروردین 1394، 06:27 ب‌ظ »
اقا یکم توضیح در مورد این پیغام در زمان دانلود ابونتو گنوم بدید ما زبانمون ضعیفه
Important Note: Please DO NOT Download any version of Ubuntu GNOME without READING the Release Notes - here is why - specially the Known Issues - Thank you!

از کجا دانلود میکنی؟؟
از این جا بگیر
http://cdimage.ubuntu.com/ubuntu-gnome/releases/

آفلاین gholami.vahid

• Full Member
  • *
  • ارسال: 201
    • متن های عاشقانه وزیبا
« پاسخ #13 : 03 فروردین 1394، 06:35 ب‌ظ »

از کجا دانلود میکنی؟؟
از این جا بگیر

خود ابونتو  یه همچین پیغامی  نشون میده .ایتم لینکش .

https://wiki.ubuntu.com/TrustyTahr/ReleaseNotes/UbuntuGNOME

خواستم اهالی فن یکم توضیح بدن

آفلاین کیهان

• High Hero Member
  • *
  • Debian User
    • کیهان
« پاسخ #14 : 03 فروردین 1394، 07:38 ب‌ظ »

از کجا دانلود میکنی؟؟
از این جا بگیر

خود ابونتو  یه همچین پیغامی  نشون میده .ایتم لینکش .

https://wiki.ubuntu.com/TrustyTahr/ReleaseNotes/UbuntuGNOME

خواستم اهالی فن یکم توضیح بدن
اهل فن نمی‌خواد که میگه قبل اینکه دانلود کنی نکات انتشار رو بخون...