پیشنهاد !
درسه جشن بیشتر تمرکزش روی اشنایی تازه کارها و نا اشنا ها با ابونتو و گنو/لینوکس هست . ولی داشتن برنامه برای کسایی که مرحله تازه کاری را پشت سر گذاشتن هم بد نیست
1+
سلام
منم همین نظر رو دارم که زمان جشن که ۵ ساعت هست رو تقسیم بندی کنید، دو ساعت اول رو به کسانی که تازه با گنو/لینوکس آشنا شدن و امکانات و اسلاید ها بپردازید. و دو (یا حداقل یک ساعت!) ساعت بعدی رو تخصصی تر دنبال کنید، مثل خصوصیات ext4 یا نحوه ی کارکرد سیستم عامل اوبونتو و الگوریتم های مورد استفاده این سیستم عامل و اینکه چرا defragment نیازی بهش احساس نمیشه یا کرنل و امنیت. و کلا چیزی که تخصصی در خصوص اوبونتو و همینطور سیستم عامل گنو/لینوکس باشه. که به درد کسانی که سیستم عامل میخونن یا علاقه به مباحث و الگوریتم های سیستم عامل دارن بخوره. و موارد دیگه ای که دوستان تخصص دارن یا مایل هستند درخصوصش صحبت بشه.
در آخر هم یک تقاضا دارم و اون اینکه اگر امکانش هست سخنرانی هایی رو که دوستان میکنند رو به نحوی ضبط کنین تا به طور جامعتری بشه با امکانات آشنا شد. چه برای تازه واردها و چه صحبت هایی که به صورت تخصصی ایراد میشه. اگر هم امکانش نیست دوستان متونی رو که آماده کردن به صورت جامع تر به صورت متنی یا اسلاید قرار بدن (کامل تر از چیزی که الان هست)
اگرم سخنرانی ها فیلم برداری بشه(هرچند آماتور و با هندی کم) عالی میشه.(حتی جشن )
و برای کسانی که مثل من در شهرستان هستن و به مباحث تخصصی تر کامپیوتر و سیستم عامل علاقه دارن قرار داده بشه.
با تشکر ویژه از دوستان عزیز و اسپانسر عزیزی که این فرصت رو به دوستداران نرم افزار آزاد میده که در کنار هم باشن و کمک به جا انداختن فرهنگ open source در جامعه می کنه.