انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: جمع‌آوری نظرات برای جشن و گردهمایی به مناسبت انتشار نسخه ۹.۱۰ (KarmicKoala)  (دفعات بازدید: 9457 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین سعید زبردست

• سعید زبردست
  • گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 1052
  • سعید زبردست
    • وبلاگ سعید زبردست
سلام   :)

با توجه به نزدیک شدن انتشار ۹.۱۰ اوبونتو، مثل انتشار های قبلی جشن انتشار داریم. اطلاعات بیشتر در ویکی:

زمان: پنج‌شنبه ۲۱ آبان ۱۳۸۸ از ساعت ۹ الی ۱۴

مکان: تهران - خیابان شریعتی - بالاتر از چهارراه شهید قدوسی (قصر) - روبروی خیابان هویزه - تالار همایشهای شهید قندی

ویکی در حال ویرایش است

موفق باشید
وب سایت - وبلاگ - «آنان که می توانند انجام می دهند و آنان که نمی توانند، انتقاد می کنند ...»
قوانین و خط مشی رفتاری در انجمنهای اوبونتو ایران

آفلاین mohi

• گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 1430
  • as in freedom
خب خیلی عالیه! مرسی سعید و مرسی مهدی عزیز که با وجود مشغله‌ها تونست بالاخره مکان رو نهایی کنه.

خب من خیلی دوست دارم جشن کمی کاربردی‌تر بشه. چه برای تازه‌کارها و چه برای دوستان قدیمی‌تر ;-) یک کمی هم از این حال و هوای خشک بیرون بیاد بد نیست! ناسلامتی «جشن» داریم! :)
امضای کوچکتر - انجمن زیباتر P-:

آفلاین ناربه

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 2033
سلام

از آقای مهدی و سعید عزیز و دیگر دوستان تشکر فراوان. امیدواریم جشن خوبی باشه.
البته mohi راست میگه. باید یکم حال و هوای جشن بدیم  ;D

آفلاین Moshtaghi

• Full Member
  • *
  • ارسال: 123
    • وبلاگ شخصی مهدی مشتاقی
یه پیشنهاد برای برنامه‌های جشن دارم!
اینکه توی چند دقیقه (مثلاْ ۴۵ دقیقه) حضار بیان و دلایل انتخاب اوبونتو رو بگن!!! اینکه چرا این انتخاب رو کردن نه چیز دیگه! البته هم کاربران حرفه‌ای بگن و هم کاربران مبتدی و تازه‌کار، اینجوری می شه نتیجه‌گیری بهتری کرد.

البته چون من خودم طرف‌دار openSUSE هستم، لطف کنید برداشت بد نکنید که می‌خوام جشن رو بهم بزنم‌ها!!!  ;)

آفلاین یه انقلابی

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 951
    • یه‌انقلابی
با سلام
خیلی دوست دارم تا توی جشن درباره‌ی نرم‌افزار آزاد هم یک صحبتی بشه .
اگر دوستان دوست داشته باشن من می‌تونم طبق این لینک کمک کنم : http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,11150.0.html
می‌تونم یه تعداد از روش کپی کنم تا در جشن در اختیار دیگران قرار بدیم یا اگه وقت داشته باشین کمی در مورد نرم‌افزار آزاد درس پس بدم
یا علی
فعلا قصد ندارم اینجا بیام، شاید اصلا نیام.
انجمن‌های آزادتری هم خواهند بود برای آزاد بودن.
یا علی

آفلاین narcissus

• گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 1132
    • روز شمار شروع!
پیشنهاد !
درسه جشن بیشتر تمرکزش روی اشنایی تازه کارها و نا اشنا ها با ابونتو و گنو/لینوکس هست . ولی داشتن برنامه برای کسایی که مرحله تازه کاری را پشت سر گذاشتن هم بد نیست  :)
first they ignore you
then they laugh at you
then they fight you
then you win

آفلاین Moshtaghi

• Full Member
  • *
    • وبلاگ شخصی مهدی مشتاقی
پیشنهاد !
درسه جشن بیشتر تمرکزش روی اشنایی تازه کارها و نا اشنا ها با ابونتو و گنو/لینوکس هست . ولی داشتن برنامه برای کسایی که مرحله تازه کاری را پشت سر گذاشتن هم بد نیست  :)
با این نکته کاملاْ موافقم، البته بحث تازه کار‌ها رو نمی‌شه دست کم گرفت. بالاخره باید به فکر توسعه فرهنگ استفاده از نرم افزار آزاد و لینوکس باشیم. بهترین کار اینه که بحث‌های اولیه جلسه مربوط به کاربران تازه کار باشه و در ادامه به مرور بحث‌ها تخصصی‌تر شه! (اینایی که می‌خوان چیز یاد بگیرن و تازه کارن صبح زود از خواب پاشن که بفهمن لینوکس با تنبلی در تضاده!!!)

آفلاین the-light

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 71
پاسخ به: جمع‌آوری نظرات برای جشن و گردهمایی
« پاسخ #7 : 02 آبان 1388، 10:52 ق‌ظ »
پیشنهاد !

1+

سلام

منم همین نظر رو دارم که زمان جشن که ۵ ساعت هست رو تقسیم بندی کنید، دو ساعت اول رو به کسانی که تازه با گنو/لینوکس آشنا شدن و امکانات و اسلاید ها بپردازید. و دو (یا حداقل یک ساعت!) ساعت بعدی رو تخصصی تر دنبال کنید، مثل خصوصیات ext4 یا نحوه ی کارکرد سیستم عامل اوبونتو و الگوریتم های مورد استفاده این سیستم عامل و اینکه چرا defragment نیازی بهش احساس نمیشه یا کرنل و امنیت. و کلا چیزی که تخصصی در خصوص اوبونتو و همینطور سیستم عامل گنو/لینوکس باشه. که به درد کسانی که سیستم عامل میخونن یا علاقه به مباحث و الگوریتم های سیستم عامل دارن بخوره. و موارد دیگه ای که دوستان تخصص دارن یا مایل هستند درخصوصش صحبت بشه.

در آخر هم یک تقاضا دارم و اون اینکه اگر امکانش هست سخنرانی هایی رو که دوستان میکنند رو به نحوی ضبط کنین تا به طور جامعتری بشه با امکانات آشنا شد. چه برای تازه واردها و چه صحبت هایی که به صورت تخصصی ایراد میشه. اگر هم امکانش نیست دوستان متونی رو که آماده کردن به صورت جامع تر به صورت متنی یا اسلاید قرار بدن (کامل تر از چیزی که الان هست)

اگرم سخنرانی ها فیلم برداری بشه(هرچند آماتور و با هندی کم) عالی میشه.(حتی جشن )

و برای کسانی که مثل من در شهرستان هستن و به مباحث تخصصی تر کامپیوتر و سیستم عامل علاقه دارن قرار داده بشه.

با تشکر ویژه از دوستان عزیز و اسپانسر عزیزی که این فرصت رو به دوستداران نرم افزار آزاد میده که در کنار هم باشن و کمک به جا انداختن فرهنگ open source  در جامعه می کنه.
« آخرین ویرایش: 02 آبان 1388، 11:13 ق‌ظ توسط the-light »
داستان نویس مباش، آنچنان باش کز تو داستان‌ها خلق کنند!

آفلاین سعید زبردست

• سعید زبردست
  • گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 1052
  • سعید زبردست
    • وبلاگ سعید زبردست
دوستانی که می خوان پرزنت داشته باشه اینجا یا در ویکی اعلام کنن :)
وب سایت - وبلاگ - «آنان که می توانند انجام می دهند و آنان که نمی توانند، انتقاد می کنند ...»
قوانین و خط مشی رفتاری در انجمنهای اوبونتو ایران

آفلاین Mehdi

• ناظر ویژه انجمن
  • *
  • ارسال: 3284
    • هزاردستان
برای این جشن داریم جوری برنامه‌ریزی میکنیم که چند تا کارگاه آموزشی هم داشته باشیم. یعنی همزمان در چند کارگاه بچه‌ها مباحث مختلف رو آموزش خواهند داد و شرکت کنندگان بر اساس علاقه میتونن تو این کارگاهها شرکت کنند... این ایده هنوز کمی خامه و ما تجربه اجراش رو نداشتیم ولی فکر میکنم بتونه نظر کاربران حرفه‌ای تر هم جلب کنه :)
Of one Essence is the human race,
Thusly has Creation put the Base;
One Limb impacted is sufficient,
For all Others to feel the Mace.
~Saadi (persian poet) -1258
Hezardastan | Free As in Freedom

آفلاین Roozbeh Shafiee

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 1260
  • Be Free
    • Roozbeh Shafiee Personal Home Page
می خواستم ببینم امکان اینکه یه وقت ۱۵ دقیقه ای به تیم KDE فارسی داده بشه ٫ هست ؟
Cloud Infrastructure and Virtualization Architect

Roozbeh Shafiee Home Page : http://RoozbehShafiee.Com

آفلاین یه انقلابی

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 951
    • یه‌انقلابی
با سلام
نقل‌قول
برای این جشن داریم جوری برنامه‌ریزی میکنیم که چند تا کارگاه آموزشی هم داشته باشیم. یعنی همزمان در چند کارگاه بچه‌ها مباحث مختلف رو آموزش خواهند داد و شرکت کنندگان بر اساس علاقه میتونن تو این کارگاهها شرکت کنند... این ایده هنوز کمی خامه و ما تجربه اجراش رو نداشتیم ولی فکر میکنم بتونه نظر کاربران حرفه‌ای تر هم جلب کنه Smiley
درست‌ترین کار همینه . هر کی به هرچی احتیاج داشت به همون قسمت مراجعه کنه . خیلی از جشن‌های خارجی هم از این روش استفاده می‌کنن .
خوب حالا که داذین این‌کار رو انجام می‌دین یک بخش هم برای نصب اوبونتو بر روی لپتاپ‌ها با نصب سخت‌افزارهاش اختصاص بدید که دوستانی که جدید میان یه خورده راحت‌تر باشن .
نقل‌قول
دوستانی که می خوان پرزنت داشته باشه اینجا یا در ویکی اعلام کنن Smiley
من که اعلام آمادگی کردم قبلا .
یا علی
فعلا قصد ندارم اینجا بیام، شاید اصلا نیام.
انجمن‌های آزادتری هم خواهند بود برای آزاد بودن.
یا علی

آفلاین farhad88

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 62
سلام،

انتشار جدید ابونتو رو تبریک میگم.

منم میام اگر اجازه بدین ;D.

فقط چندتا سوال دارم:

1-همایش مجانی؟
2-دیسک ابونتو هم میدین؟
3-برای افراد تازه وارد سوال تخصصی میکنین در هنگام همایش؟
4-همایش پارسال میانگین نفرات چند نفر بودن؟

با تشکر از زحمات شما راستی من ویندوز 7 گرفتم 3 سوت پاک کردم ابونتو یه چیز دیگست فقط ساپورت برنامها ضعیفه.

آفلاین Moshtaghi

• Full Member
  • *
    • وبلاگ شخصی مهدی مشتاقی
یه نکته‌ای!
باید قبل از جشن ثبت نام هم کرد؟ من نظرم اینه که ثبت نام کنن از اشخاصی که توی جشن هستن، تا هم تعداد افراد مشخص شه (که کسی پشت در نمونه!!!) هم اینکه با توجه به سوالاتی که موقع ثبت نام پرسیده می شه بتونید آمار کلی سطح سواد و ... شرکت کنندگان در جشن رو بدونید

برای مثال این سوالات:
۱- با لینوکس تا چه حد آشنایید؟ کلیه جواب‌ها ۴ گزینه‌ای باشه تا قاطی فلسفه نشه!!!
۲- چند سال با لینوکس کار می‌کنید؟
۳- از کجا با لینوکس آشنا شدید؟
۴- چه توزیعی استفاده می‌کنید؟
۵- چرا در جشن شرکت می‌کنید؟
۶- تخصص شما چیست؟

و سوالای دیگه که مشخص شه اون شخص در چه سطحی قرار داره تا بشه بعد از چند دوره یه نموداری از سطح پیشرفت افراد داشت و برنامه‌ریزی‌های بهتری برای قسمت‌های مختلف جشن انجام داد و از پتانسیل افراد استفاده کرد...

آفلاین Paramont

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 68
سلام

خیلی خوشحال شدم کلی ذوق کردم حتما میام اطلاعات مربوط به جشن رو هم برای همه دوستانم mail زدم.خیلی دوست داشتم بتونم کاری کنم ولی خیلی مشغله دارمامیدوارم بتونم در آینده بیشتر مفید باشم