انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نظرسنجی

کدام پوسته را برای سایت www.pythonfreelearn.ir مناسب تر می دانید ؟

صحیفه (پوسته فعلی)
0 (0%)
Fifteenth
4 (80%)
دوهزار چهارده
0 (0%)
هیچکدام ( پوسته جدیدی را در فروم پیشنهاد دهید )
1 (20%)

مجموع آرای اعضا: 5

نویسنده موضوع: یادگیری پایتون با www.pythonfreelearn.ir  (دفعات بازدید: 15172 بار)

0 کاربر و 5 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین سید اشرار

• Full Member
  • *
  • ارسال: 139
پاسخ : یادگیری پایتون با www.pythonfreelearn.ir
« پاسخ #30 : 09 فروردین 1394، 04:14 ب‌ظ »
pythonfreelearn عزیز:
پایتون چند سکویی نیست!
والا ، بلا نیست
عموما بحث بلتفروم زمانی میاد وسط که شما از زبان های کامپایلری استفاده کنید و نه مفسری که خودش یه بحث طولانیه. برای شروع:
لطفا قبل از اموزش دادن یاد بگیر
http://en.wikipedia.org/wiki/Cross-platform

برای ضبط
http://recordmydesktop.sourceforge.net/about.php
برای ادیت
http://www.pitivi.org/
« آخرین ویرایش: 09 فروردین 1394، 07:06 ب‌ظ توسط سید اشرار »

آفلاین ا م

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 83
« پاسخ #31 : 09 فروردین 1394، 06:50 ب‌ظ »
سلام دوست عزیز

ای کاش این نظراتت را در سایت می گذاشتید  ](*,) ببینید در کل هدف من اموزش پایتون است . من سوال دارم ایا سی پلاس و جاوا چند سکویی هستند ؟! نه بلکه محیط هایی مثل اکلیپس و SDK  کمک می کنند با جاوا برای اندروید هم بنویسیم یا سی پلاس یا هر چیز دیگری شما چرا اینقدر در بحر تعاریف مانده اگر در اموزش های من من 2+2 را کردم 4 و درست شد دیگر حل است هدف من چیز دیگری است برای پایتون هم محیط هایی هستند که انرا چند سکویی بکنند بله اسکریپتی است تفسیری است قبول اتفاقا همین ان قشنگ است وگرنه من هم مثل بقیه سی شارپ درس می دادم ضمن اینکه پایتون وسع گسترده ای از سیستم عامل ها را نسبت به جاوا پشتیبانی می کند که این یک مزیت بزرگ است

با تشکر

آفلاین ا م

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #32 : 09 فروردین 1394، 09:46 ب‌ظ »
دوستان خواهشا در باره قالب جدید سایت نظر بدهید این تغییرات بنا به درخواست شما رخ داده است  8)

آفلاین سهراب سپید

• Full Member
  • *
  • ارسال: 207
« پاسخ #33 : 09 فروردین 1394، 11:48 ب‌ظ »
دوستان خواهشا در باره قالب جدید سایت نظر بدهید این تغییرات بنا به درخواست شما رخ داده است  8)

نصف فوتر توی فایرفاکس نشون داده نمیشه
فونت مناسب نیست. از فونت های fonts.gstatic.com استفاده شده که برای آی پی ایرانی قابل نمایش نیست
توو سایت های فارسی از لینک زیر خط دار استفاده نمیشه
اون افزونه contactForm7 به نظرم اصلا مناسب نیست چون دو پرونده جاوا اسکریپت و دو شیوه نامه به هیدر سایت اضافه میکنه که باعث تاخیر در بارگزاری تمام صفحات سایت میشه
از افزونه W3 Total Cache به درستی استفاده نکردی (به سورس سایتت یه نگاه بنداز میفهمی)
کلی اسکریپت و استایل غیر ضروری با سایتت بارگزاری میشه
استایل اصلی سایت داخل کدهای html قرار گرفته.

پیشنهاد
یه افزونه ساده برای کش و فشرده کردن صفحات WP Fastest Cache
افزونه فرم تماس Fast Secure Contact Form
به این پوسته هم یه نگاهی بنداز خودم طراحی کردم ولی برای نسخه های قدیمی IE بهینه نشده http://sepid.cloudsite.ir

« آخرین ویرایش: 10 فروردین 1394، 12:06 ق‌ظ توسط سهراب سپید »

آفلاین ا م

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #34 : 10 فروردین 1394، 01:00 ق‌ظ »
با تشکر از نظرتان

در مورد پوسته نظر دوستان این بود خیلی روشن چشم را اذیت می کند در مورد فرم 7 مشکلش را حل کردم

آفلاین ا م

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #35 : 10 فروردین 1394، 01:36 ق‌ظ »
 دوستان می توانند چنانچه مقاله ای را تهیه کرده اند از بخش نظرات (پایین) با فرمت PDF در اختیار ما قرار بدهند همچنین چنانچه مقاله ای مورد پسندتان واقع شد انرا لایک بکنید

با تشکر

آفلاین KInsed1936

• Newbie
  • *
  • ارسال: 10
« پاسخ #36 : 10 فروردین 1394، 02:12 ق‌ظ »
فقط یک مشکلی که داشت اونم اینه وقتی سایت رو باز میکنیم تمام ویدیو ها شروع به لود شدن میکنند

آفلاین سید اشرار

• Full Member
  • *
  • ارسال: 139
« پاسخ #37 : 10 فروردین 1394، 02:31 ق‌ظ »
من یه چنتا توصیه دارم شاید بدردت بخوره:
1- توی ضبط ویدئو هات سعی کن نما رو روی کد ست کنی ، الان بخش خیلی زیادی از صفحه سفیده.
2- شما شیوه اصولی رو برای انتشار اموزشت انتخاب نکردی و از همه بد تر یه قالب غیر استاندار وردپرس رو هم انتخاب کردی.
3-میتونی اموزشات رو توی سایت "دانش آباد" اپلود کنی، اینجوری بیشتر هم دیده میشه

آفلاین ا م

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #38 : 10 فروردین 1394، 02:51 ق‌ظ »
سلام دوستان

](*,) من از همین جا اعلام می کنم هر کسی دوست دارد در طراحی سایت کمک کند من اکانت برایش ایجاد کنم . من هم فیلم ها را تهیه می کنم . به شرطی که به فایل ها دست نزیند  ;D هدف گسترش اموزش اپن سورس از مجرای پایتون هست برای من دیده شدن اصلا مهم نیست همین که دوستان استفاده کنند کافی است باور کنید برای تک تک حرف هایتان سایت را تغییر دادم مطمینا خودتان متوجه می شوید . یک کاری هم یم شود که بی خیال طراحی بشویم به خدا انقدر سایت با طراحی های مزخرف وجود دارد که مال من توش گم است . الان یکی از فرومی ها شدیدا روی بک گراند سفید حساس بود فکرکنم خود ورد پرس که این قالب ها را دارد بهتر می داند که بک سفید بد نیست نمی گم خوبه ! بهتر نیست از هدف اصلی سایت دور نشویم و دوستان از ویدیو ها استفاده کنند در باره دانلود ناگهانی فکرکنم مربوط به تغییرات سایت باشد که عذر خواهی می کنم چون من خود بار ها این موضوع را با کامپیوتر های مختلف بررسی کردم و به این نتیجه رسیدم مشکل مربوط به تغییراتی است که هر از چند گاهی می دهم الا ساتی فکر کنم بهترین حالت را دارد

با تشکر

آفلاین 藤沼

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 414
« پاسخ #39 : 10 فروردین 1394، 03:26 ق‌ظ »
اگر بحث آموزش درست و پایه‌ای است باید عده‌ای از دوستان که مشتاق هستند در این کار به گونه‌ای دقیق مشارکت داشته باشند. برای نمونه با استفاده از ابزارهایی مانند ترلّو برای خود روال کاری تعریف کنند و متکی به آن پیش بروند تا دشواری‌هایی که بر سر راه به وجود خواهد آمد و اکنون وجود دارد مشخص شود و با همکاری دوستان چاره شود. چراکه طرح دشواری‌های کنونی این دوست خوب را که با تلاش خود از جامعهٔ پایتون و یادگیری آن حمایت می‌کند سردرگم می‌سازد. چند چیز همیشه برای یک مدرس (پرشور نه تنها مدرس*) باعث ایجاد انگیزه می‌گردد: ۱-واکنش کاربران ۲-انتقاد درست ۳-همکاری درست و مسائل دیگر که شاید دوستان بهتر بدانند.

دوست من همین‌طور به‌کار خود ادامه بدهید.
« آخرین ویرایش: 10 فروردین 1394، 03:32 ق‌ظ توسط نوید راد »

آفلاین سهراب سپید

• Full Member
  • *
  • ارسال: 207
« پاسخ #40 : 10 فروردین 1394، 04:14 ق‌ظ »
رو ظاهر سایت حساس نباش مهم محتواست. انرژیتو بزار برای پر بار کردن محتوای سایت.

آفلاین ا م

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #41 : 10 فروردین 1394، 04:37 ق‌ظ »
با تشکر از دوستان

واقعا برای من انتقاد خیلی دوست داشتنی است . بر اساس نظر دوستان اخرین تغییرات را هم دادم و قالب ایرانی صحیفه را زدم تا نظر اکثر دوستان هم تامین بشود . چند نکته را لازم دیدم اعلام کنم اول از همه در قسمت نظرات در پایین مطالب از این به بعد تاکیدا از این به بعد تا 20 مگابایت می توانید مقاله در فرمت PDF ZIP  برای ما بفرستید تا در قسمت زنگ تفریح قرار بگیرد اگر فرمت ورد ( منظورم لیبر افیس است  ](*,) ) فرستادیدی ترجیحا زیپ کنید . این قسمت نظرات پل ارتباطی بین ما و دانش شما خواهد بود . سایت ما یک بستر پویا برای هر مقاله علمی و برنامه نویسی متن باز کاربران است و ما به این کار افتخار می کنیم . دومین مطلب این است که به دلیل کمبود زمان قالب سایت تا اخر خرداد تغییر نمی کند و متاسفانه نخواهیم توانست قالب ان را تغییر بدهیم اما هر گونه انتقادی را در باره محتوی و مطالب حتما خواهیم شنید  \\:D/

آفلاین amir2009

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 452
« پاسخ #42 : 11 فروردین 1394، 12:54 ق‌ظ »
تشکر فراوان از دوست عزیزمون که اینقدر سریع به نظرات واکنش مثبت نشون میدن.
میخواستم نظرمو بلافاصله بعد از تغییرات تو سایت بدم که نمیدونم چرا موفق نمیشدم.گفتم همینجا بگم.دوستان دیگه بی انصافی نکنید!مثل مادر شوهر که هر چی عروسش خوب باشه باز یه عیبی پیدا میکنه(در مثل مناقشه نیست!)
شیوه بیان مطالب بسیار عالی ومقایسه ای وتا حدودی نو و منحصر بفرده که نباید برای جامعه اپن سورس عجیب بنظر برسه.اگه میخواست به شیوه کلاسیک بره جلو که سایت داریم دیگه.
نکته اینجاست که انرژی دوستمون رو الکی از بین نبریم تابه اصل موضوع برسیم.
الان دیگه سایت در حد قابل قبولیه ونکته هایی که دوستان گفتند با سرعت لحاظ شده بزرگان همکاری کنند لطفا...

آفلاین کیهان

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1054
  • Debian User
    • کیهان
« پاسخ #43 : 11 فروردین 1394، 01:10 ق‌ظ »
پست بعدی رو بذار ...

آفلاین ا م

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #44 : 11 فروردین 1394، 01:51 ق‌ظ »
من الان تست کردم در ارسال پست مشکلی نیست و حتی می توانید مقالات و مطالب خود را در قالب pdf و zip در قسمت نظرات پایین مقالات جدید ( از لیست ها به بعد) برای ما ارسال کنید . جدید ترین پست هم قسمت بعدی لیست ها است در اخر یک مثال عملی خواهم گذاشت