انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: پارتیشن بندی برای اوبونتو(حل شد)  (دفعات بازدید: 2897 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین M.H.Askari

• Newbie
  • *
  • ارسال: 10
پارتیشن بندی برای اوبونتو(حل شد)
« : 06 فروردین 1394، 01:14 ب‌ظ »
دوستان سلام
دارم کوچ میکنم به لینوکس. :)
اول عذر خواهی میکنم برای اینکه ی همچین تایپکی توی انجمن بود ولی خیلی قدیمی بود و گفتم از زیر خاک درشون نیارم.

دوم اینکه خیلی خیلی ممنون از این  اعضای این فروم که بدون هیچ چشم داشتی دانششون رو در اختیار بقیه میگذارند.

خوب حالا مشکل:
متاسفانه هاردم پره و هیچ هاردی برای بک آپ گرفتن ندارم  در نتیجه اطلاعاتم نباید از بین بره  :'(
اون 60 گیگ هم که خالی کردم 3 تا سریالو پاک کردم  :'( :'(

مشکل اینه که ایا من میتونم از گزینه اول استفاده کنم برای نصب اوبونتو یعنی خودش بیاد ی فضایی از یک پارتیشن رو جدا کنه و نصب کنه>؟چون که الان 4 تا پارتیشن primary  دارم

اگه راه بهتری هست لطفا راهنمایی کنید.
« آخرین ویرایش: 06 فروردین 1394، 04:11 ب‌ظ توسط M.H.Askari »

آفلاین Geek

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1116
  • The answer to life the universe and everything: 42
پاسخ : پارتیشن بندی برای اوبونتو
« پاسخ #1 : 06 فروردین 1394، 01:20 ب‌ظ »
نه نه به هیچ وجه در این شرایط از گزینه‌ی اول استفاده نکن. همیشه انتخاب گزینه‌ی آخر و انجام دستی عملیات بهترین انتخابه.
اینجا رو بخون.

آفلاین elyas74

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 274
« پاسخ #2 : 06 فروردین 1394، 01:29 ب‌ظ »
 - گزینه اول کل هاردتُ فرمت میکنه و خودش چند تا پارتیشن جدید میسازه که فکر نمیکنم بخوای این کارُ بکنی.

- ویرایش :
 - غلط بود حرفم ولی بازم این کارُ نکنید بهره و خودتون دستی تنظیم کنید.
« آخرین ویرایش: 06 فروردین 1394، 09:38 ب‌ظ توسط elyas74 »
ubuntu16.04/unity/JavaScript

آفلاین Arcush

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 331
« پاسخ #3 : 06 فروردین 1394، 01:36 ب‌ظ »
- گزینه اول کل هاردتُ فرمت میکنه و خودش چند تا پارتیشن جدید میسازه که فکر نمیکنم بخوای این کارُ بکنی.

الیاس عزیز، مطمئید؟ گزینه اول بصورت پیشفرض فعاله و داره پیشنهاد میده اوبونتو رو در کنار ویندوز و بدون آسیب به فایل های ویندوزی روی هارد نصب کنه. معمولا برای کاربری که میخواد برای اولین بار اوبونتو رو درکنار ویندوز نصب کنه، این انتخاب مناسبی هم هست.
pacman -Rs ubuntu

آفلاین Ghost Shadow

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1803
  • Linux is Secured By Design
« پاسخ #4 : 06 فروردین 1394، 01:39 ب‌ظ »

الیاس عزیز، مطمئید؟ گزینه اول بصورت پیشفرض فعاله و داره پیشنهاد میده اوبونتو رو در کنار ویندوز و بدون آسیب به فایل های ویندوزی روی هارد نصب کنه. معمولا برای کاربری که میخواد برای اولین بار اوبونتو رو درکنار ویندوز نصب کنه، این انتخاب مناسبی هم هست.
بعضی مواقع(کم پیش میاد) ممکنه درست کار نکنه
برای همین پیشنهاد همه گزینه آخر هست که بدونی داری چه کار میکنی.

مثل کاستوم موقع نصب ویندوز :D

آفلاین abedzadeh

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1597
  • aliila
« پاسخ #5 : 06 فروردین 1394، 01:39 ب‌ظ »
این کار رو نکنید که بقیه ی سریال هاتون هم پاک میشه :)
something else که گزینه ی آخر هست انتخاب بهتری هست
توی انجمن بگردید و کتاب اوبونتو برای تازه واردها رو پیدا کنید ، به کارتون میاد
به گروه کاربران اوبونتوی ایرانی در جامعه ی استیم بپیوندید
http://steamcommunity.com/groups/Ubuntu-Iran
بازی های تحت پوشش : Dota2

آفلاین M.H.Askari

• Newbie
  • *
« پاسخ #6 : 06 فروردین 1394، 01:58 ب‌ظ »
سلام دوستان الان دارم از توی try ubunto  بست میذارم داشتم نصبش میکردم اما اون عکس اولی که گذاشتم نبود نوشته بود همه رو برات باک میکنم.

something else زدم  اما
این اومد 

باور کنید از صبحه دارم صفحه ها ی انجمنو زیرو رو میکنم اما اخرش هم نفهمیدم.

آفلاین M.H.Askari

• Newbie
  • *
« پاسخ #7 : 06 فروردین 1394، 02:04 ب‌ظ »
نه نه به هیچ وجه در این شرایط از گزینه‌ی اول استفاده نکن. همیشه انتخاب گزینه‌ی آخر و انجام دستی عملیات بهترین انتخابه.
اینجا رو بخون.

با تشکر از همه ی دوستان.

طبق همین اموزش دارم بیش میرم ی بارتیشنم رو shrink کردم که الان یک unusable شده.

فکر کنم بخاطر اینه که ۴ تا بارتیشن primary پر  دارم.

دوستان بنظرتون چیکار کنم :| 
« آخرین ویرایش: 06 فروردین 1394، 02:08 ب‌ظ توسط M.H.Askari »

آفلاین Arcush

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #8 : 06 فروردین 1394، 02:34 ب‌ظ »

مسلّما گزینه something else انتخاب های بیشتری رو در اختیار قرار میده. گرچه من چندباری که گزینه اوّل رو برای نصب انتخاب کردم، به مشکلی برنخوردم. منتها اون جمله "بعضی مواقع(کم پیش میاد) ممکنه درست کار نکنه" باعث میشه کسی که نگران فایل هاش هست، هیچوقت گزینه اوّل رو انتخاب نکنه.  :) متشکرم.
pacman -Rs ubuntu

آفلاین M.H.Askari

• Newbie
  • *
« پاسخ #9 : 06 فروردین 1394، 03:05 ب‌ظ »
خوب اومدم به ویندوز فعلا دارم از توی یک پارتیشن ntfs فایل های خیلی خیلی مهمم رو منتقل میکنم به بقیه پارتیشن ها

بعد میخوام این پارتیشنه که فقط توش فیلمو سریاله :-X رو با نرم افزار  EaseUS Partition Master تبدیلش کنم به logical

اونطور که خود نرم افزار گفته اطلاعات پاک نمیشه  بعد که به لوجیکال تبدیل شد بعد با اون 40 گیگ unallocated میخوام ی primary بسازم برای اوبونتو :)
« آخرین ویرایش: 06 فروردین 1394، 03:10 ب‌ظ توسط M.H.Askari »

آفلاین Geek

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1116
  • The answer to life the universe and everything: 42
« پاسخ #10 : 06 فروردین 1394، 03:38 ب‌ظ »
خوب اومدم به ویندوز فعلا دارم از توی یک پارتیشن ntfs فایل های خیلی خیلی مهمم رو منتقل میکنم به بقیه پارتیشن ها

بعد میخوام این پارتیشنه که فقط توش فیلمو سریاله :-X رو با نرم افزار  EaseUS Partition Master تبدیلش کنم به logical

اونطور که خود نرم افزار گفته اطلاعات پاک نمیشه  بعد که به لوجیکال تبدیل شد بعد با اون 40 گیگ unallocated میخوام ی primary بسازم برای اوبونتو :)

توزیع‌های گنو/لینوکسی بدون هیچ مشکلی روی یه پارتیشن لوجیکال نصب میشن و اصلا نیازی نیست یه پارتیشن پرایمری براش بسازید.

آفلاین M.H.Askari

• Newbie
  • *
« پاسخ #11 : 06 فروردین 1394، 04:10 ب‌ظ »

توزیع‌های گنو/لینوکسی بدون هیچ مشکلی روی یه پارتیشن لوجیکال نصب میشن و اصلا نیازی نیست یه پارتیشن پرایمری براش بسازید.
سلام خیلی ممنونم اما اینو نمیدونستم ی پرایمری ساختم نصبش کردم.
اما مشکل من این بود که ۴ تا پرایمری داشتم در نتیجه یکی رو لوجیکال کردم و اون ۴۰ گیگ فضا رو ۲۰ گیگش رو ی پارتیشن پرایمری ساختم و ۸ گیگ( ۲برابر رم) هم برای اون یکی دیگه اسمش یادم رفت  ](*,)

و بسلامتی نصب شد بوت ویندوز ۸ هم سالمه

با تشکر ویژه و فراوان از همه ی دوستان عزیز :)
فیلم هام هم پاک نشدن  ;D
یادم میاد توی دانشگاه یکی از دوستان این فروم رو بهم معرفی کرد و گفت نگاه کن اینجا کلیدی برای تشکر کردن نداره خیلی برام جالب بود.

اما حیف تمام نرم افزار های رشتم توی ویندوزه :(

« آخرین ویرایش: 06 فروردین 1394، 04:13 ب‌ظ توسط M.H.Askari »

آفلاین Риал Краесис

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1178
  • !!! I FIGHT FOR THE USERS
« پاسخ #12 : 06 فروردین 1394، 05:55 ب‌ظ »

مسلّما گزینه something else انتخاب های بیشتری رو در اختیار قرار میده. گرچه من چندباری که گزینه اوّل رو برای نصب انتخاب کردم، به مشکلی برنخوردم. منتها اون جمله "بعضی مواقع(کم پیش میاد) ممکنه درست کار نکنه" باعث میشه کسی که نگران فایل هاش هست، هیچوقت گزینه اوّل رو انتخاب نکنه.  :) متشکرم.

والا اون موقعی که من میخواستم اوبونتو نصب کنم و هر بار که به این دکمهه اعتماد کردم کل هاردمو به فنا داد در نتیجه اصلا کار نمیکنه.
همون  STH Else رو انتخاب کنند بهتره.

If you do not like Arch use Gentoo and just shut up
 and If you do not like Gentoo use Arch and shut up
finaly If you do not like either use Ubuntu and shut the f*** up

آفلاین Arcush

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #13 : 06 فروردین 1394، 06:18 ب‌ظ »
والا اون موقعی که من میخواستم اوبونتو نصب کنم و هر بار که به این دکمهه اعتماد کردم کل هاردمو به فنا داد در نتیجه اصلا کار نمیکنه.
همون  STH Else رو انتخاب کنند بهتره.

تایپیک حل شدست، ولی من لازم دیدم اشاره کنم که نتیجه گیری که شما انجام دادید، صحیح نیست. چراکه گزینه پیشفرض هست و "اگر اصلا کار نمی کرد"، قطعا اون رو بعنوان یه گزینه برای نصب و اونهم پیشفرض نمیدیدیم.  :) گرچه من هم میدونم این گزینه خصوصیات something else رو نداره.
pacman -Rs ubuntu

آفلاین elyas74

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 274
« پاسخ #14 : 06 فروردین 1394، 09:36 ب‌ظ »

- حق با شماست من نخوندم متن نصاب جدیدُ و با اطلاعات قبلی پاسخ دادم.
ubuntu16.04/unity/JavaScript