... تازه من اکثر اینا رو میشناسم! واقعاً آدمای با سوادی نیستند، هر چند که بی سواد هم نیستن!
دنیای اقتصاد با دنیای دانش متفاوته! متاسفانه خیلیها قربانی این اشتباه میشوند که برای پول درآوردن به اندازهی بیل گیتس میرن تا برنامه نویسی یاد بگیرن! در حالیکه بیل گیتس قبل از اینکه یک برنامه نویس باشه یک تاجر ماهر بوده.
در حال حاضر اصول کسب و کار و تجارت در جوامع آکادمیک آموزش داده نمیشود (دانشگاه بیزینس هاروارد رو صرفنظر کنید)
بهترین کار برای پول درآوردن. شروع کردن پول درآوردن از طریق راهاندازی یک کسب و کار است و بس. بعدش باید یادگرفت و تجربه کرد.
خب شما چقدر
واقعا میخواین پولدار بشین؟
همه شنیدیم که میگن خواستن توانستن است، درسته؟ پس ما واقعا نخواستیم که پولدار بشیم. این ماجرای واقعی رو بخونین تا متوجه بشین:
در یک همایش میزگرد مانند در مورد تجارت، یک نفر (که خارجی بود) کتابی رو با دستش بلند کرد و گفت من از این کتاب خیلی چیزها یاد گرفتم که باعث شده کسب و کارم رو با موفقیت به پیش ببرم و قیمتش هم ۴۷ پونده. کی این کتاب رو میخواد؟
یک عده از حضار دستشون رو بلند کردن و یک عده همزمان با بلند کردن دستشون گفتند من میخوام. ولی فقط یک نفر بود که بلافاصله از سر جاش بلند شد و اون کتاب رو از دست اون آقا گرفت!
این همون خواستن واقعیه