انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: اهمیت حضور tmp چیه (حل شد)  (دفعات بازدید: 1140 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Thomson

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 258
اهمیت حضور tmp چیه (حل شد)
« : 10 فروردین 1394، 03:15 ب‌ظ »
سلام بچه ها
یه سوال داشتم , توجه کردن باشین مثلا اگر یه اسکرین شات بگیرین میره توی tmp/ و میدونین که این امکان وجود داره که بعد reboot شدن tmp کلا خالی بشه.
ما همه ی دیتا هامون برامون مهم هستند. پس چرا لینوکس باید یک فایلی رو در ساختارش داشته باشه که دیتا هاتوش موقتی هستند؟؟
ما اگه بخوایم یه دیتا رو پاک کنیم خوب میریم توی دایرکتوریش و \اکش میکنیم دیگه چرا باید یه دیتایی رو ذخیره کنیم جایی که شاید فردا بهش نیاز داشته باشیم و این احتمال رو هم کنارش میدیم که شاید بعد reboot کلا tmp خالی بشه..

؟؟؟ مرسی
« آخرین ویرایش: 10 فروردین 1394، 04:12 ب‌ظ توسط Thomson »
همواره تشکر میکنم از بهترین دوستانم، در انجمن اوبونتو فارسی که استادانه بنده علم آموختند.

آفلاین سید اشرار

• Full Member
  • *
  • ارسال: 139
پاسخ : اهمیت حضور tmp چیه
« پاسخ #1 : 10 فروردین 1394، 03:36 ب‌ظ »
http://www.tldp.org/LDP/Linux-Filesystem-Hierarchy/html/tmp.html
http://en.wikipedia.org/wiki/Temporary_folder
« آخرین ویرایش: 10 فروردین 1394، 03:38 ب‌ظ توسط سید اشرار »

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3504
  • علی (ع): زَكَاةُ الْعِلْمِ نَشْرُه
« پاسخ #2 : 10 فروردین 1394، 03:39 ب‌ظ »
سلام.
اسکرین شات توی کلیپ بورد ذخیره میشه.
درسته. تمپ محلی برای فایل های موقتی هست.
ولی هیچ فایل مهمی که داری باهاش سر و کله میزنی، نمیره توی تمپ (مگه اینکه خودت انتقالش بدی اونجا) ولی خب خیلی وقتا آدم یه کارایی می کنه که نیاز نداره همش دردسر پاک کردنشون رو بکشه. مثلا میخوای یه چیزی فعلا اکسترکت کنی و بعد هم کارش نداری، خب میری داخل tmp اکسترکتش می کنی و کارت رو انجام میدی و بعدشم خودش پاک میشه  ;) (به نقل از ترمینال جادی  ;D)
نقل‌قول
ما همه ی دیتا هامون برامون مهم هستند. پس چرا لینوکس باید یک فایلی رو در ساختارش داشته باشه که دیتا هاتوش موقتی هستند؟؟
:o
خب برای شما همه چیز مهمه. ممکنه برای یکی دیگه همه چیز مهم نباشه. بخواد یه پوشه رو بذاره توی تمپ و بعد پاک بشه. پس وجود این قابلیت توی لینوکس ضروریه و شما اگه نمیخوای می تونی کلا برش داری از سیستم عامل (اگه بلد باشی البته  ;))
همون طور که گفتم، قرار نیست اطلاعات مهم شما بدون اطلاع شما، توی tmp ذخیره بشن.
« آخرین ویرایش: 10 فروردین 1394، 03:43 ب‌ظ توسط Rasubuntu »
نرم افزار، یک ابزاره. برای رسیدن به هدف ازش استفاده کنید. نرم افزار هدف شما نیست :) - آزادی، بزرگ‌ترین دروغ بشریت

آفلاین mojtabazn

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 260
  • Arch + Lxqt +compiz
« پاسخ #3 : 10 فروردین 1394، 03:53 ب‌ظ »
سلام

systemd  به طور پیشفرض این مسیرو به عنوان tmpfs هم در نظر میگیره که معمولا از رم سیستم استفاده میکنه البته قابل تنظیم هست سرچ کنید

میتونیم مثلا مسیر کامپایل های خیلی سنگین مثل کامپایل کرنل تو  tmpfs  انجام بدیم که خیلی سریع تر هست ......

آفلاین Thomson

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 258
« پاسخ #4 : 10 فروردین 1394، 04:12 ب‌ظ »
مرسی از همه دوستانم
ایول رسول! باز از اون جواب هایی داد که یه عمر توی ذهنت میمونه!  ;) ;D

مرسی از بچه های دیگه
همواره تشکر میکنم از بهترین دوستانم، در انجمن اوبونتو فارسی که استادانه بنده علم آموختند.

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
پاسخ : اهمیت حضور tmp چیه (حل شد)
« پاسخ #5 : 10 فروردین 1394، 04:19 ب‌ظ »
خواهش می کنم.
مجتبی جان جواب خیلی خیلی بهتری داد. البته فکر نمی کنم اوبونتو 14.04 یا 14.10 هم از Systemd استفاده کنن. یعنی دارررریم؟  ;D
پس یعنی tmp توی توزیع هایی که دارن از systemd‌استفاده می کنن، توی رم بارگذاری میشه؟ آره اینجوری سرعت خیلی خوب میشه. ولی خب پیشفرض خوب نیست اینجوری باشه. یکی مث من که رم سیستمم کلا 1.5 گیگ هست و swap هم 2 گیگ در نظر گرفتم، برای تمپ بازی، جا کم میارم  ;D
نرم افزار، یک ابزاره. برای رسیدن به هدف ازش استفاده کنید. نرم افزار هدف شما نیست :) - آزادی، بزرگ‌ترین دروغ بشریت

آفلاین mojtabazn

• Sr. Member
  • *
  • Arch + Lxqt +compiz
« پاسخ #6 : 10 فروردین 1394، 04:34 ب‌ظ »
بله
البته نمی ارزه رو این ورژن ها نصب کنیم  بهتره خود توزیع ساپورتش کنه برای اون ورژن
 میشه تغییر داد  systemd مدیریت خوبی با توجه فضای رم داره برای tmpfs  البته میتونید خودتون هم تنظیمش کنید مثلا از یه پارتیشن دیگه استفاده کنه یا از swap

https://wiki.archlinux.org/index.php/Tmpfsطبق راهنما برای هر توزیعی میتونید دستی از فضای مورد نظر استفاده کنید البته شما که رمت خیلی کمه : ;)
« آخرین ویرایش: 10 فروردین 1394، 06:44 ب‌ظ توسط mojtabazn »

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #7 : 10 فروردین 1394، 06:09 ب‌ظ »
نقل‌قول
البته نمی ارزه رو این ورژن ها نصب کنیم  بهتره خود توزیع ساپورتش کنه برای اون ورژن
درسته. روی 15.04 که رفتیم به Systemd هم سلام می کنیم  ;)
نقل‌قول
البته میشه تغییر داد البته systemd مدیریت خوبی با توجه فضای رم داره برای tmpfs  البته میتونید خودتون هم تنظیمش کنید مثلا از یه پارتیشن دیگه استفاده کنه یا از swap
اینجوری خوبه. روی همون swap بذاریم بهتره. یا حتی همون پارتیشن روت که tmp همین الانشم اونجاس  ;)
نقل‌قول
طبق راهنما برای هر توزیعی میتونید دستی از فضای مورد نظر استفاده کنید البته شما که رمت خیلی کمه : ;)
اوکی. مرسی  ;)
نه همچین کم هم نیست. لینوکس که رم زیادی مصرف نداره. کل میزکار من 400 مگ رم میگیره (جالبه که فایرفاکس به تنهایی 400 مگ رم میگیره  ;D) اکثر مواقع 500 مگ از رم من خالیه  ;) ولی برای tmp دادن نه دیگه  ;D

آفلاین mojtabazn

• Sr. Member
  • *
  • Arch + Lxqt +compiz
« پاسخ #8 : 10 فروردین 1394، 06:47 ب‌ظ »
سلام

دقیقا قدرت لینوکس همین جا پیداش میشه تازه مثلا ارچ مینیمال با یه مدیر پنجره  فقط نصب کنی برای اون  کار هم رم زیاده  ;D