انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: موانع حقیقی تولید نرم افزار و سیستم عامل بومی متن باز  (دفعات بازدید: 14657 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین v.taghavi68

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 915
موندم چرا این جماعت ایرانی همش میخوان بومی سازی کنن هر چیزی رو..!!!
سیستم عامل بومی.مرورگر بومی.موتور جستجو ملی.گوشی تلفن همراه و تبلت و ... بابا ی دو دو تا چهار تا بکنین قبل ورود به کاری خوبه!
حالا کی گفته تو چین یا روسیه یا ترکیه همه ملت دارن از اون توزیع هایی که برا خودشون ساختن مردمش استفاده میکنن!!
اگه بحث برنامه ها و سیستم عامل های آزاد و سورس باز نبود بله باید به فکر تولید ی سیستم عامل بومی میفتادیم ولی الان که گنو/لینوکس و سورس بازش هست چه لزومی به تولید ی سیستم عامل دیگه هست به جز وقت تلف کردن و تو جوب ریختن سرمایه مالی و علمی و وقتی؟؟!!
شما بگو تو این سیستم عامل ملی چه چیزی میخوای بگنجونی که تو این توزیع های فعلی وجود نداره؟ اخه سری که درد نمیکنه رو برای چی باید دستمال بست جا اینکارا بد نیست ی چندتا برنامه برای همین سیستم عامل ساخت؟
وای بر شما اگر این علم اندک وسیله ای برای طغیانتان شود

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19719
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
الان چیکار کنیم بگیم کارمند با سابقه بیست سال بیا انگلیسی و اوبونتو یاد بگیر
خیر، زبان اوبونتو رو روی فارسی می‌ذاریم براش (:

من اطمینانی ندارم که حتما اوبونتو تا ابد ادامه پیدا کند
نگفتم تا ابد. گفتم تا زمانی که حتا یک نفر از جامعه‌ی کاربری‌اش بخواد که ادامه پیدا کنه

ضمن اینکه جواب من را ندادید ایا بهارات هند دیپین چین پارادوس ترکیه استارا روسیه ایا اینها اشتباه هستند
بله. برای مثال خود ترکیه هم این رو فهمیده و توسعه‌ی پاردوس رو متوقّف کرده. در مقابل مثلاً چین داره از خود اوبونتو استفاده می‌کنه.

حتی خود گیگ ها کالی لینوکس را بنا به نیاز خود ایجاد کردند و ما هم حتما باید یک توزیع ملی ایرانی و با مخازن داخلی ایجاد کنیم
مخالفم. کالی یه چیز جدیدی رو با خودش آورد که توی قبلی‌ها نبود. ما اول باید ببینیم چه چیزی می‌خوایم که توی اوبونتو یا دبیان یا… نیست.

شما توجه نکردید ویندوز رایگان ده یک امتیاز برای همه به غیر از ایرانیان است و قسمت اعظم کاربران ویندوزی هستند مثل اپ سنتر اپل و مک که یا بسته اند یا فقط روی یک سخت افزار خاص هستند جایگاهی در اینده ایران نمی توانند داشته باشند تازه اگر شانس بیاوریم و کار ویندوز به وی پی ان نکشد
خب من هم نگفتم ویندوز! به نظر من ویندوز باید در ایران از بین بره، ولی صدها جایگزین مناسب دیگه براش هست. نیازی نیست چیز جدیدی اختراع بشه از اول.
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین محمودی فرد

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 253
سلام . بنده چند سوال از اقای ام داشتم :
1- چرا شما روی پیوستن به wto تاکید دارید ؟
2- چرا عده ای از جامعه برنامه نویسی و خصوصا تحصیل کرده های علوم انسانی و ادبی و هنری   فکر میکنند هر تصمیمی که انها بگیرند درست است ؟ مثلا پیوستن به wto که تقریبا همه ی طرفداران ان جزو جوامع مذکور هستند . (تقریبا هم اکثر مواقع مشاهده کرده ام که انها دستاوردها و کارهای جامعه ی مهندسی را به هیچ میگیرند و تمسخر میکنند ).

به نظر بنده اتفاقا برای هر تصمیمی که کوچکترین تاثیری بر جامعه مهندسی داشته باشد ، فقط جامعه مهندسین و اساتید مهدسی حق تصمیم گیری دارند و لا غیر .
دانا کسی است که قدر خود را بشناسد ، و در نادانی انسان این بس که ارزش خویش نداند .

آفلاین ا م

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 83
بومی سازی به معنای شلوار  کردن تو پای پنگوین توکس نیست  ](*,) بومی سازی یعنی تغییر بر اساس نیاز داخلی است یعنی بدانی در سیستمت چه خبره و با خیال راحت اطلاعات در ان رد بدل شود با این دیدگاهی که دوستان دارند البته مطمین باشید هرگز اوبونتو نخواهد توانست به شکل تجاری و اداری در ایران استفاده شود
و یک بحث دیگر منظور از WTO یعنی الزام به حفظ کپی رایت کاری که باید ما رعایت کنیم و نمی کنیم اصلا توجه نکردید که گفتم هر کاربر عادی روی سیستمش دوازده میلیون تومن نرم افزار غیر قانونی دارد و از ان بدتر مثلا اندروید جاوا ادوبی و... تحریم هستند پس شما چطور به تولید نرم افزار در سطح جهانی می توانید فکر کنید ولو در اوبونتو در ضمن من اژیر خطر را زمانی شنیدم که ویندوز ده یک سیستم عامل رایگان می شود که انلاین اپدیت می شود دوستانی که با وب سرویس ها کار کردند به خوبی می دانند که چطور این جور نرم افزار ها کار می کنند و چقدر راحت می شود این نرم افزار ها را برای کاربر از کار انداخت پس حتی در صورت عدم عضویت WTO باز بسیار محتمل است که میکی ماوس همانند اپ سنتر خود سایر نرم افزار هایش را بروی ما بندد حتی خود اوبونتو هم دارای مخازنی در خارج از ایران است مانند مخازن جاوا و گوگل اندروید که بدون وی پی ان بسته اند گفتم شما پول بده و از مک استفاده کن ولی هزینه بالا توجیه اقتصادی برای استفاده عمومی و تجاری ندارد

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
بومی سازی به معنای شلوار  کردن تو پای پنگوین توکس نیست  ](*,) بومی سازی یعنی تغییر بر اساس نیاز داخلی است
بله. حرف من هم اینه که این نیاز داخلی چی هست؟ نیازی داریم که همین الآن مثلاً دبیان نتونه برآورده‌اش کنه؟

یعنی بدانی در سیستمت چه خبره و با خیال راحت اطلاعات در ان رد بدل شود
خب همین الآن هم می‌دونیم توی مثلاً دبیان یا اوبونتو چه خبره و خیالمون راحته با این دیدگاهی که دوستان دارند

البته مطمین باشید هرگز اوبونتو نخواهد توانست به شکل تجاری و اداری در ایران استفاده شود
چرا؟ مگه همین الآن ه شکل تجاری و اداری در چین استفاده نمی‌شه؟
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین ا م

• Jr. Member
  • *
خوب من هم مبنای دبیان را قبول دارم هر چند هنوز قابلیتی در بحث هولوگرام ندارد بدون شک هولوگرام یعنی اینده رایانه و انقلابی در ورودی خروجی ها در بدبینانه ترین حالت برای پنج سال بعد
حالا این دبیان برای رفع نیاز های تجاری داخلی نیاز به تغییرات کاربردی دارد و این یعنی بومی سازی نه تنها بحث زبان بلکه باید بتواند جایگزین نرم افزار های داخلی بشود در این میان متاسفانه با تحریم جاوا مشکلات عمده ای وجود دارد پس باید به سی و سایر زبان ها متوسل بشویم ایا این ظرفیت وجود دارد ؟ متاسفانه تکیه نا بجا به زبان سی شارپ قدرت چنین کاری را از برنامه نویسان ما گرفته و بدون جاوا هم این کار سخت تر می شود مطمینا شما از یک نرم افزار خشک و ضمخت استقبال نمی کنید
مشکل دیگر مربوط به توانایی یک نرم افزار به چند سکویی ان است الان اندروید حرف اول را در ایران می زند و یک برنامه خوب برنامه ای است که بتواند با پشتیبانی یک وب سرویس قدرتمند داخلی برروی مک ویندوز اندروید ای او اس و البته لینوکس اجرا شود از طرفی iOS تحریمه اندروید در تحریم غیرمستقیم ولی موثر است ویندوز گران است و برخی نرم افزار های ان تحریمند وووو خوب حالا به این نتیجه می رسیم که سیستم عامل کامپایلر سخت افزار رایانه .. ملی یک اپشن ضروری است و نباید از ان غفلت کرد بله من هم قبول دارم نباید به سر دبیان ارم استاندارد بزنی بگی ایرانی کار ریشه ای لازم است و این کار باید نه با ساخت چرخ که تعبیر غلطی است زیرا ما الان با چرخدنده های ذره بینی ساعت طرفیم بلکه با ساختن مواد بعد قطعات بعد ایجاد یک پردازش نوین تا یک سیستم عامل ملی ولی خوب طبیعتا شروع کار می شود قاصدک زمین شریف ولی باید این راه بی پایان را ادامه داد و حتما هم ادامه می دهیم الان اگر ده سال پیش می گفتند اوبونتو فروم تبدیل به مرکز ایجاد و تبدیل ایده ها می شود همه می خندیدند و می گفتند وقتی اوبونتو فروم خارجی هست ایا باید دوباره چرخ را اختراع کرد ؟! ولی الان به ارزش های افکار افرادی که این فروم را ایجاد کردند پی می بریم و اگر الان اوبونتو فروم خارجی بگوید ورود سگ ازاد ورود ایرانی ممنوع ما هم می گوییم ما نیازی به شما نداریم

آفلاین KraToS

• Full Member
  • *
  • ارسال: 148
    • KraToS . Ir
خوب من هم مبنای دبیان را قبول دارم هر چند هنوز قابلیتی در بحث هولوگرام ندارد بدون شک هولوگرام یعنی اینده رایانه و انقلابی در ورودی خروجی ها در بدبینانه ترین حالت برای پنج سال بعد
حالا این دبیان برای رفع نیاز های تجاری داخلی نیاز به تغییرات کاربردی دارد و این یعنی بومی سازی نه تنها بحث زبان بلکه باید بتواند جایگزین نرم افزار های داخلی بشود در این میان متاسفانه با تحریم جاوا مشکلات عمده ای وجود دارد پس باید به سی و سایر زبان ها متوسل بشویم ایا این ظرفیت وجود دارد ؟ متاسفانه تکیه نا بجا به زبان سی شارپ قدرت چنین کاری را از برنامه نویسان ما گرفته و بدون جاوا هم این کار سخت تر می شود مطمینا شما از یک نرم افزار خشک و ضمخت استقبال نمی کنید
مشکل دیگر مربوط به توانایی یک نرم افزار به چند سکویی ان است الان اندروید حرف اول را در ایران می زند و یک برنامه خوب برنامه ای است که بتواند با پشتیبانی یک وب سرویس قدرتمند داخلی برروی مک ویندوز اندروید ای او اس و البته لینوکس اجرا شود از طرفی iOS تحریمه اندروید در تحریم غیرمستقیم ولی موثر است ویندوز گران است و برخی نرم افزار های ان تحریمند وووو خوب حالا به این نتیجه می رسیم که سیستم عامل کامپایلر سخت افزار رایانه .. ملی یک اپشن ضروری است و نباید از ان غفلت کرد بله من هم قبول دارم نباید به سر دبیان ارم استاندارد بزنی بگی ایرانی کار ریشه ای لازم است و این کار باید نه با ساخت چرخ که تعبیر غلطی است زیرا ما الان با چرخدنده های ذره بینی ساعت طرفیم بلکه با ساختن مواد بعد قطعات بعد ایجاد یک پردازش نوین تا یک سیستم عامل ملی ولی خوب طبیعتا شروع کار می شود قاصدک زمین شریف ولی باید این راه بی پایان را ادامه داد و حتما هم ادامه می دهیم الان اگر ده سال پیش می گفتند اوبونتو فروم تبدیل به مرکز ایجاد و تبدیل ایده ها می شود همه می خندیدند و می گفتند وقتی اوبونتو فروم خارجی هست ایا باید دوباره چرخ را اختراع کرد ؟! ولی الان به ارزش های افکار افرادی که این فروم را ایجاد کردند پی می بریم و اگر الان اوبونتو فروم خارجی بگوید ورود سگ ازاد ورود ایرانی ممنوع ما هم می گوییم ما نیازی به شما نداریم

دوست عزیز اگه تحریم داریم به خاطر اینه که دولت عزیزمون سیاست اشتباهی رو پیش رو گرفته و اصلا دوست ندارم بحث رو سیاسی کنم ولی همین جواب شما و جواب من به نوعی سیاسیه !
به قول استاد عزیز آقای بهزادی همین اوبونتو رو من خیلی مطمعا هستم ازش ٫ وقتی هم آپدیت میکنم سورس هارو از سرور دانشگاه یزد میگیره و کاملا رایگان هم هست ! نه نیازی به وی پی ان دارم نه نگرانی در مورده امنیتم ! مگه اینکه خودم کاری کرده باشم
مثلا فکر میکنین هاست دی ال که یکی از برترین شرکت های هاستینگه یا همین آشیانه که بهتون تظمین امنیت میده به نظرتون سرور های لینوکسش چیه ؟ نشستن دوباره یه لینوکس نوشتن ؟‌نه دوست عزیز همین هایی رو داره که شرکت های دیگه داره ولی با دانشی که داره تظمین امنیت میده ٫ پس لینوکس مشکل دار نیست (‌مشکلی هم داشته باشه خیلی زود تو همه جای دنیا رفع میشه !‌) و مشکل از خود ماست که دانش کافی برای استفاده ازش نداریم ٫ حالا شما فرض کن دوستی که میگه برنامه نویس هستم و هیچ آشنایی با گنو لینوکس نداره بیاد سیستم عامل هم بده بیرون ٫ بعد بیاد بشینه براش نرم افزار بنویسه ٫ بعد بیاد باگ های سیستم عامل رو تصحیح کنه ٫ اوه یادم نبود برنامه ای که نوشتن نیاز به چندتا بروزرسانی امنیتی و غیر امنیتی داره ٫ اوه مای گاد این سیستم عامل یه حفره امنیتی دیگه داره اینو بیایم فیکس کنیم و همین چرخه ادامه داره ... !!!! همین چرخه ادامه دار به نظرتون چقدر هزینه داره ؟

همین موتور جستجوی ملی به قول خودمون ۷ میلیارد هزینه داشته و تنها کاری که میکنه اینه که سانسور میکنه خیلی از مطالب رو ٫‌و منم به عنوان یه خوره اینترنت کلا ۴ یا ۵ بار ازش استفاده کردم ( خود شما چند بار استفاده کردین ازش ؟‌)
بیاین این ۷ میلیارد رو به جای یه اختراع موتور جستجو یه کارخونه بزنیم و حداقل ۲۰ نفر رو توش کار بدیم و یه سیاست درست هم در پیش بگیریم و از گوگل و یاهو ... تو ایران دعوت کنیم که نمایندگی بیارن و زبان فارسی هم اضافه کنن بهش (‌که داره)
این یعنی همون ۷ میلیاردی که هزینه شده میمونه تو جیب و ۲۰ تا کارگر نون میبره برا خونش ! آمار دزدی و .... هم میاد پائین

پ.ن :‌هر کسی عقیده خودش رو داره و عقیده هر کس برا خودش محترمه ٫ منم با اعصاب داغون نظر خودم رو نوشتم و شاید بعضی جاهاش اشتباه املایی انشایی تایپی و هر چیزه دیگه داشته باشم و پیشاپیش معذرت میخوام
Information is POWER. But like all POWER, There are those who want to keep it for themselves.
- Aaron Swartz
1986-2013

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
آقا توافق شد، دیگه تحریم نمی‌شه، نگران نباشید :D

آفلاین ا م

• Jr. Member
  • *
بحث یک چیز دیگر است ربطی به سیاست ندارد بحث سر اینده سیستم عامل در ایران است اینکه ما باید یک سیستم عامل ملی با سخت افزار ملی و نرم افزار ملی داشته باشیم یعنی ایندهذو بازار کار برای برنامه نویس ایرانی نمی شود که در یک بازار کار بی ثبات کار کرد از ان مهمتر نمی شود دل به سرور های نا معلوم در مکانی نا معلوم دل خوش کرد بله ده تا سرور اوبونتو در ایران بقیه چطور می شود یک توزیع کامل از دبیان داشت با صد تا سرور داخلی با ظاهری بومی و باطنی مشخصذنمی گویم شما ببری بزنی روی لپ تاپت در خانه بحث بر سر استفاده ان در اداره مدرسه دانشگاه وزارتخانه ... است این موضوع برای شمای برنامه نویس هم خوبه چون دیگر نگران اینده شغلیت نیستی و مغازه پلی کپی با مدرک لیسانس نمی زنی فلان وزارتخانه نرم افزار خواست دیگر نمی رود سراغ نرم افزار خارجی و سی شارپ می اید سراغ تو به نظر من استفاده از سی شارپ یعنی جنایت بزرگ چون داری از کلاس هایی بسته استفاده می کنی که با هر بار اتصال به اینترنت معلوم نیست چه بر سر داده هایت می اید نمی شود که امار و ارقام یک کشور را هرروز بفرستی نا کجاباد حالا بله اگر برنامه ای داشتی در دبیان که مهندس ایرانی می نوشت حد اقل اگر اعتماد نداشتی از یک مهندس دیگر می خواستی کد هایت را بررسی کند و حتی کلاس های برنامه ات سورسش مشخص بود چی هستند هدر فایلت متن باز بود می دیدی

آفلاین ا م

• Jr. Member
  • *
۷ میلیارد که سهله ۷۰ میلیارد هم برای نرم افزار داخلی خرج کردن ولو به قول شما سانسور چی ارزش دارد چون تجربه است ضمنا قرار نیست باگ های سیستم عامل ملی را هر کسی رفع کند صحبت درباره سیستم عامل خانه شما نیست که با ان بروی فیسبوک صحبت یک شبکه داده بین وزارتخانه ها ادارات و مراکز حساس و اموزشی است شما می توانی در خانه از مک ویندوز اوبونتو و .... استفاده کنی ضمنا بودجه نرم افزار ماله نرم افزاره ولو بریزند در زباله باز مال نرم افزار به جای بیست نفر هم سه تا برنامه نویس به نونی برسند عالیه

آفلاین alireza hashemi

• Full Member
  • *
  • ارسال: 232
سلام دوستان.
من تقریبا تمام نظرات رو خوندم.

من در کل با ساخت سیستم عامل برای کشور خودمون موافقم.(منظورم از ساخت اینه که از لینوکس ی توزیع با پشتیبانی ایرانی بسازن. البته با پشتیبانی افراد متخصص و کار بلد.)

خوب حالا ی سوال رو برسی کنیم.

سیستم عامل رو در کجاها و چه کسانی استفاده میکنند؟
ی گروه کاربر عادی هستن و ی گروه هم میخوان توی سازمانهاشون ازش استفاده کنن.

نکته ی اصلی اینجاس که ما فکر میکنیم این دو از هم جدا هستن در صورتی که این یک باور غلطه.
چون برای ی شرکت تغییر سیستم با پرداخت هزینه انجام میشه ولی مشکل اونها اینه که کارمنداشون به خاطر اینکه با سیستم جدید آشنا نیستن در مقابلش موضع میگیرن.(بعضی از کاربران عادی در اصل همون کارمندای شرکتها و سازمانها هستن.) که تقریبا حل این مشکل برای شرکتها خیلی سخت تر از تغییر سیستم نرم افزاری هستش و این موضوع ی چالش بزرگ برای اونهاس.

پس اگه ایران بخواد عضو WTO بشه باید قبل از ساخت سیستم عامل به فکر آموزش لینوکس و تبلیغ اون در بین مردم بشه. مثلا توی فنی و حرفه ای یا کسانی که توی هنرستان و کاردانش کامپیوتر میخونن و مهم تر از همه دانشگاه ها.(حداقل در آینده که نسلهای جدیدتری میان مشکل موضع گرفتن در مقابل تغییرات اینچنینی رو نداشته باشن.)
(این نکته رو هم بگم که توی آموش میشه استانداردها رو طوری تعریف کرد که مستقل از هر توزیعی باشه و هدف انتخاب عموم مردم سیستم عامل و نرم افزارهای آزاد به عنوان سیستم عامل و نرم افزارهای اصلیشون بشه.)

و بعد از این کاره که ما میتونیم بگیم تفاوت نیاز کاربر عادی با نیاز ی سازمان از سیستم عامل فقط مربوط به یکسری سرویس و نرم افزار و از همه مهمتر نوع پشتیبانی میشه.

در نهایت میتونیم بگیم ساخت سیستم عامل با پشتیبانی ایرانی برای سازمانها حتما لازمه اما برای کاربران عادی آنچنان تفاوتی نیمیکنه و در مورد کاربر عادی مهم درست شدن سیستم آموزشه.
« آخرین ویرایش: 14 فروردین 1394، 07:36 ق‌ظ توسط alireza hashemi »

آفلاین ا م

• Jr. Member
  • *
 ](*,)اموزش ](*,)اموزش ](*,)اموزش

حتی برای لینوکس غیر بومی ما باید به سوی اموزش پیش برویم برخلاف تصورمان هزینه های اموزشی بسیار بالاست یکی از مواردی که می تواند هزینه این اموزش را کاهش بدهد فرهنگ سازی است کاری که دارد همین فروم انجام می دهد اینجاست که یک کاربر عادی می فهمد نیازی به خرید کتاب یا کلاس اموزشی برای یادگیری لینوکس ندارد و براحتی از اینترنت می تواند نیاز های خود را بر طرف کند ولی باز ما نیاز داریم از همین دبستان اموزش لینوکس را اغاز کنیم البته باز بدون کتاب بلکه با یک معرفی یا تور اموزشی که می تواند بسیار  موثر باشد

لینوکس ملی می تواند یک اراده ملی را برای یادگیری سیستم عامل جدید در ادارات و مراکز اموزشی ایجاد کند البته در ابتدای کار مسلما جنبه اجباری و تشویقی ان باید باشد اینکه مراکز اموزشی و ادارت ملزم به استفاده از ان بشوند یک امر ضروری و خوب است کاربر خانگی هم مختار است

در مورد اینترنت ملی هم همینطور است کسی که می خواهد ثبت نام بکند بلیط قطار بگیرد وووو می رود سراغ اینترنت ملی کسی هم که می خواهد برود سراغ اینترنت جهانی هزینه اش را می دهد و می رود کارش را انجام می دهد در این موضوع هم نباید دولت مانع انتخاب کاربر بشود

کلام اخر با سرمایه گزاری کلان دولت سیستم عامل و اینترنت ملی باید رایگان باشد و کاربر عادی رد انتخاب خود ازاد باشد  \\:D/

آفلاین KraToS

• Full Member
  • *
  • ارسال: 148
    • KraToS . Ir
](*,)اموزش ](*,)اموزش ](*,)اموزش

حتی برای لینوکس غیر بومی ما باید به سوی اموزش پیش برویم برخلاف تصورمان هزینه های اموزشی بسیار بالاست یکی از مواردی که می تواند هزینه این اموزش را کاهش بدهد فرهنگ سازی است کاری که دارد همین فروم انجام می دهد اینجاست که یک کاربر عادی می فهمد نیازی به خرید کتاب یا کلاس اموزشی برای یادگیری لینوکس ندارد و براحتی از اینترنت می تواند نیاز های خود را بر طرف کند ولی باز ما نیاز داریم از همین دبستان اموزش لینوکس را اغاز کنیم البته باز بدون کتاب بلکه با یک معرفی یا تور اموزشی که می تواند بسیار  موثر باشد

لینوکس ملی می تواند یک اراده ملی را برای یادگیری سیستم عامل جدید در ادارات و مراکز اموزشی ایجاد کند البته در ابتدای کار مسلما جنبه اجباری و تشویقی ان باید باشد اینکه مراکز اموزشی و ادارت ملزم به استفاده از ان بشوند یک امر ضروری و خوب است کاربر خانگی هم مختار است

در مورد اینترنت ملی هم همینطور است کسی که می خواهد ثبت نام بکند بلیط قطار بگیرد وووو می رود سراغ اینترنت ملی کسی هم که می خواهد برود سراغ اینترنت جهانی هزینه اش را می دهد و می رود کارش را انجام می دهد در این موضوع هم نباید دولت مانع انتخاب کاربر بشود

کلام اخر با سرمایه گزاری کلان دولت سیستم عامل و اینترنت ملی باید رایگان باشد و کاربر عادی رد انتخاب خود ازاد باشد  \\:D/

یعنی الان که خودروی ملی داریم هیچ کسی خودروی خارجی نمیخره ؟ درسته مقایسه خوبی نیست و نخواهد بود و خودرو خیلی هم نیاز بود !
و به نظرتون چند درصد از این حرفایی که گفتین میتونه عملی بشه ؟ اینترنت ملی رایگان ؟ همین که اینترنت داشته باشیم زیاده چه برسه به رایگانش !
 الان تو مدرسه های ابتدایی دارن دانش آموزشارو مجبور میکنن که پاور پوئینت کار کنن و پروژه ببرن مدرسه ٫ اونی که کامپیوتر نداره هم نمره نمیگیره یا مجبوره یه جوری جور کنه که همین باعث شرمندگیه پدرش میشه
اینو گفتم حساب کنین که کجا داریم زندگی میکنیم ٫ و چه انتظاراتی میتونیم داشته باشیم از جایی که توش زندگی میکنیم ٫ شما نمیتونی تو پراید بشینی و بگی میخوام با فلان ماشین که ایکس تومن قیمتشه کورس بزارم ٫ بیاین واقع بین باشیم و نسبت به چیزی که داریم برنامه ریزی کنیم ٫ به نظرت بهتر نیست به جای مجبور کردن ۴ تا کارمند که فکرشون تو بازنشست شدن و روزمرگیه (‌ بلانسبت همه کارمندا ) بیایم نیروی جوان رو آموزش بدیم ؟
دوست عزیز بیا تخیلات رو بزاریم برا بعد از اینکه وقتی به دانشجوی ترم آخر گنو لینوکس رو دید نگه این چه ویندوزیه !!!
Information is POWER. But like all POWER, There are those who want to keep it for themselves.
- Aaron Swartz
1986-2013

آفلاین ا م

• Jr. Member
  • *
مهندس عکس شاد تری نداشتی ادم دپرس می شه  \\:D/

اولا شما مطمین باش از اون خبر ها نیست که ندارند ال بل شما هم زیاد فیلم هندی نکن خدا رو شکر لینوکس را رو کمودور 64 هم بزنی برات کار می کنه بس مسیله نبود کامپیوتر کاملا حله   \\:D/

در ضمن شما به صحبت های من توجه نکردی گفتم استفاده از سیستم عامل ملی اجباری بشه در ضمن اگر دوستان کمی دست از این روحیه منفی بردارند هستند توزیع هایی مثل Pena  که عین ویندوز xp هستند اگر دوستان به جای فاز منفی و تکرار (چرخ را اختراع نکنید) کمی ابتکار به خرج بدهند می شود به جای اوبونتو روی همین پنا کار کرد و با همین لیبر افیس که خدا را شکر هیچ چیزی کم ندارد مشکل پروژه دانش اموزان را هم حل کرد واسه همین میگویم سیستم عامل ملی و اتفاقا چون در ایران هستیم می گویم شما بله اگر نیاز مشتری را نشناسی معلومه مشتری بیچاره هم گیج می شود حق هم دارد چون شما محصولی ساختی که اصلا مطابق نیاز اون نیست می بینید شما نه تنها به فکر چرخ نیستید بلکه لقمه اماده را هم حال ندارید قورت بدهید لینوکس اماده نرم افزار اماده شما حتی نمی خواهید یک شل نویسی ساده بکنید

اینرا بگویم و مطمین باشید خیلی زود تر از انچه که فکر بکنید ویندوز برروی ایران بسته خواهد شد و دیگر هم کاری از کرک بر نمی اید
چند تا کار می توانید بکنید

1-به اینترنت وصل نشوید ](*,)
2-هزینه ویندوز را بدهید  ](*,) تازه  هزینه سایر نرم افزار ها هم هست ](*,)
3-با همان سیستم و نرم افزار های قدیمی بسوزید و بسازید  ](*,)

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4869
  • masoft قدیم
سیستم‌عامل ملی داریم دیگه، اوبونتو. شبکه ملی هم داریم، اینترنت :) دیگه ملی‌ترش نیازی نیست بکنید ;)