انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: موانع حقیقی تولید نرم افزار و سیستم عامل بومی متن باز  (دفعات بازدید: 14661 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین ا م

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 83
سیستم‌عامل ملی داریم دیگه، اوبونتو. شبکه ملی هم داریم، اینترنت :) دیگه ملی‌ترش نیازی نیست بکنید ;)

اره واقعا به نکته خوبی اشاره کردید وقتی در یک فروم حتی تحمل اسم هم را نداریم و به کاربران می گوییم که اسمشان را تغییر بدهند واقعا چه نیازی به سیستم عامل ملی هست .

فکر کنم قبلا به دوستان گفتم باز لازم شد به کسانی که تازه وارد بحث می شوند هم بگویم که قرار نیست در سیستم عامل ملی روسری رو سر پنگوین توکس بکشیم و زبونش را در بیاوریم فقط قرار است برای رفع نیاز های داخلی از یک سیستم عامل امن بومی و سازمانی که همه نحوه استفاده از ان را یاد گرفتند استفاده بکنیم شاید کسانی که زیاد با قرانین اشنایی ندارند شاید ندونند که گاهی یک سازمان معتبر در ایران مجبور شده برای عدم مشکلات در روابط بین المللی از یک سیستم عامل قدیمی استفاده کنه که اولا شامل تحریم ها نبوده دوما پولش را پرداخت کرده بقیه هم نباید نگران فیسبوک باشند چون برای استفاده شخصی ازاد هستند . بر خلاف تصور دوستان استفاده از اینترنت ملی که می شود اینترانت ملی هم اکنون هم به شکل موفقیت امیزی در بسیاری از سازمان های معتبر داخلی رایج است و هیچ کس هم شکایتی نکرده است اصلا فلسفه ایجاد اینترنت از همین اینترانت در امریکا ریشه گرفته است پس این تجربه در گذشته بوده و بسیار هم موفقیت امیز بوده است

آفلاین Arcush

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 331
 ا م عزیز، لطفا "سیستم عامل ملّی" رو تعریف کنید. من دقیقا و حتی تقریبا هم نمیدونم منظور شما از سیستم عامل ملّی چی هست.

این تعریف حتما شخصی سازی شده یکی از از توزیع های گنو نخواهد بود که مثلا بجای فایرفاکس یا کروم، یه مرورگر ایرانی روش نصبه و تقویمش هم هجری قمری و شمسی هست. زبان پیش فرضش هم فارسی شده و به اضافه امکان داره که به هر شکلی نشه نرم افزارهای خاصی رو روی اون نصب کرد.
pacman -Rs ubuntu

آفلاین ا م

• Jr. Member
  • *
بحث ما قبلا با اقای بهزادی به اینجا رسید که من و ایشون قبول کردیم که بهتر است با توجه به نبود دانش کافی برای ساخت یک سیستم عامل 100% بومی بهتر است با ساختن یک توزیع بومی و امن از دبیان شروع شود تا مشکلاتی نظیر انچه شما گفتید نباشد مثلا دیگر مشکل نصب  نرم افزار نباشد هرچند در یک سیستم عامل واقعی اصولا نباید چنین مشکلی باشد . به هر حال فعلا با این سطح می شود روی یک توزیع ایرانی زا دبیان حساب باز کرد اینهمه رنج هم برای دو هدف است اولا واقعا شایسته یک ایرانی نیست که از یک سیستم عامل بیگانه در محیط اداره استفاده کند این چرا مهم است چون ما ایرانی مه ژن بیگانه پرستی داریم و این همیشه برای ما درد سر افرین است در زمانی که ژاپن ترکیه حتی اروپا در خرابی جنگ فرو رفته بودند ما با داشتن منابع غنی نتوانستیم هم پای انها بیاییم در زمانیکه فرصت های طلایی بروی ما باز می شود ما با تنبلی این فرصت ها را به باد می دهیم دلیل دوم و بسیار مهم که مشکلی جهانی است امنیت اطلاعات سیستم های اداری است این دیگر شوخی نیست مسیله فیسبوک نیست مسیله این است که داریم دو دستی مهمترین مسایل خود را در معرض تهدید قرار می دهیم هیچ کسی در دنیا حاضر به چنین کاری نیست در یک جمله :

سیستم عامل ملی سیستم عاملی ایرانی راحت و امن خواهد بود

بعد رسیدیم به بحث درباره اینکه این گام نخست است زیرا هیچ سیستمی امن نیست مگر سخت افزارش را خودمان بسازیم اینجای بحث دیگر از دست من و شمای برنامه نویس و برنامه نویس دوست خارج است که باید دولت توسط مهندسین مواد ریاضیدان ها فیزیک دان ها فکری برای ان بکند

حالا الان من مانده ام و دوستانی که فکر می کنند قرار است سیستم عامل ما تنها سیستم عامل و برای فیلتر سایت های بازی فیسبوک فیلم و...باشد . نه این رویای ما نیست رویای ما این است که درای یک سیستم عامل ملی و زیبا و امن در ادارات باشیم و به داشتن ان همگی افتخار  8) بکنیم . در مورد استفاده خانگی هم هرکس پول بیشتر بدهد اش بیشتر می خورد و این سیستم عامل برای انها کاملا اختیاری خواهد بود

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3504
  • علی (ع): زَكَاةُ الْعِلْمِ نَشْرُه
این طور که مشخصه، شما گنو/لینوکس رو امن نمی دونی و فکر می کنی با نصب یک اوبونتو توی سیستم های وزارت خونه ای و اداری کشور، امنیت کشور به خطر می افته. درسته؟
خب سوال پیش میاد که مگه گنو/لینوکس آزاد نیست؟؟ مگه سورسش در دسترس نیست؟
شما یه توزیع گنو/لینوکسی رو بیار و سورسش رو بده مهندسین ایرانی بخونن و جاهایی که نیاز نیست بهش رو پاک کنن و چیزایی که بهش نیاز هست رو بنویسن. بعد هم با گواهی GPL اونو بدن بیرون و بذارن توی اداره جات ها و سیستم های خانگی ازش استفاده بشه.
مجبورن یه توزیع رو واسه خودشون دوباره بسازن؟؟
خود گنو میگه انسان ها برابرند. یعنی توزیع اوبونتوی انگلیسی واسش مهم نیست که شما ایرانی هستی یا آمریکایی، مهم اینه که شما انسانی و گنو/لینوکس واسه ی همه ی انسان ها برابری قائل میشه. یعنی اینکه اوبونتو توی یه اداره ی ایرانی استفاده بشه، یعنی داریم از توزیع بیگانه استفاده می کنیم؟؟ یعنی الان چین و ترکیه و ... از توزیع های بیگانه استفاده نمی کنن؟؟ پس اون Kylin چیه که چین استفاده می کنه؟
شما یه توزیع مثل اوبونتو یا دبیان رو بردار، برنامه های اضافیش رو پاک کن. برنامه های مختص به ایرانی ها رو  هم روی اون نصب کن، بعد یه توزیع ازش بگیر بده اداره جات ها استفاده کنن. به همین سادگی. یعنی دقیقا میخواین راهی رو که بنیاد گنو و لینوس توروالدز 20 و اندی سال طی کردن رو دوباره طی کنین؟؟ بعد دلمون خوش باشه که سیستم عامل بومی داریم؟؟ از اون ور 50 سال عقبیم از دنیا + 20 سال هم بیاد روش بشه 70 سال عقب بودن از تکنولوژی جهانی؟؟ همون کاری روکه تیم مینت با اوبونتو انجام داد، شما می  تونی با اوبونتو انجام بدی. به همین سادگی. نمیدونم کجای قضیه اینقدر پیچیده هست؟
نرم افزار، یک ابزاره. برای رسیدن به هدف ازش استفاده کنید. نرم افزار هدف شما نیست :) - آزادی، بزرگ‌ترین دروغ بشریت

آفلاین ا م

• Jr. Member
  • *
 ;) اره حتما میارم ببینند یک در میان دور برمون هکر و گیگ است . الان شانس بیاری از رو کتاب دارند فارق تحصیل ها سی شارپ کار می کنند و هر وقت صحبت از برنامه نویسی اسمبلی و سیستمی می کنی می گویند اصلا این اسمبلی به چه دردی می خورد  ](*,) ](*,) ](*,)
گفتم فعلا برای گام نخست ما باید به دنبال یک توزیع از دبیان باشیم که حد اقل برای ساختار داخلی بهینه باشد  \\:D/

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19719
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
۱.
اصلا فلسفه ایجاد اینترنت از همین اینترانت در امریکا ریشه گرفته است پس این تجربه در گذشته بوده و بسیار هم موفقیت امیز بوده است
منبع لطفاً

۲. الآن دو سه روزه من از شما دارم می‌پرسم مگه همین اوبونتو یا دبیان چه ضعفی دارن که باید یه توزیع جدید بسازیم و شما از پاسخ دادن طرفه می‌ری.
لطفاً این‌جوری جواب بده:
۱. ویژگی x رو نداره
۲. باید y رو داشته باشه
۳. از نظر z، w هست
۴. …
« آخرین ویرایش: 14 فروردین 1394، 11:35 ب‌ظ توسط دانیال بهزادی »
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین Arcush

• Sr. Member
  • *
 ا م عزیز، شما که اصطلاح "سیستم عامل ملّی" رو تعریف نکردید. اما اگر منظورتون یک سیستم عامل هست که "همه چیزش" رو ایرانی ها نوشته باشن، از کرنلش گرفته تا رابط گرافیکیش، از نظر عملی چنین چیزی غیرممکنه. تازه تنوع افراد و جوامعی که حاضرن مطالعش کنن و باعث بهبودیش بشن، خیلی کم خواهد بود. ایکاش میتونستید با اطمینان بگید کدوم کشور در دنیا الان یه "سیستم عامل ملّی" متن باز یا حتی غیرمتن باز داره تا من حداقل اینجوری بفهمم که منظورتون ازش چی هست؟

درمورد دستکاری توی یک توزیع هم از نظر من هدررفت سرمایه و وقت مملکت هست. اگه نگران یه سری نرم افزار غیرمتن باز هستید که توی کشور ما زیاد استفاده میشن و معادل متن باز ندارن، به نظر من انرژیتون رو بذارید روی نوشتن معادل گنوی اونها که مثلا توی اوبونتو یا همون دبیانی که میگید، راحت نصب بشن.

در هر حال، موفق باشید.  :)
pacman -Rs ubuntu

آفلاین ا م

• Jr. Member
  • *
سیستم عامل ملی هدر دادن منابع نیست به چالش در اوردن منابع است و هر پولی که در این زمینه خرج شود حتما بازخورد مثبتی خواهد داشت

و اما جواب شینوبی متن باز اقای بهزادی :

1- اوبونتو امن نیست زیرا ما حتی با دیدن سورس هایش دانش لازم را برای تحلیل ان نداریم
2-مخازن اوبونتو در خارج از کشور است و هیچ نظارتی هم برروی مخازن داخلی نیست
3-اوبونتو هرگز نخواهد توانست باعث جذب ویندوزی هایی بشود که دارند از ویندوز رایگان استفاده می کنند الان هم که واقعا با اظهارات نادلا رایگان هم شد
4-ویندوز تهدیدی جدی برای اینده انفورماتیک ایران است که نبود یک سیستم عامل ملی برای روز مبادا باعث ایجاد بحرانی عنقریب برای ادارات ما خواهد شد
5-نصب برنامه کلا در لینوکس سخت است
6-جاوا ادوبی و اندروید برای ایران تحریم هستند و اکثر نرم افزار های لینوکس و اوبوبنتو با جاوا نوشته شده اند
7-بدترین مشکل دبیان و لینوکس این است که شما نیاز به اینترنت دارید مسلما وجود یک سیستم عامل ملی بر پایه دبیان که از طریق یک اینترانت ملی اپدیت بشود یک ضرورت است
8-اوبوبنتو فعلا در زمینه هولوگرام کاری نکرده است
9-اوبونتو هنوز در زمینه تبلت و موبایل کاری نکرده است البته کارهایی شده هنوز ما ندیدیم

باز تاکید می کنم سیستم عامل ملی برپایه دبیان و با مخازن صد در صد داخلی نه انعکاسی یک محصول استراتژیک و بسیار مهم است

آفلاین Arcush

• Sr. Member
  • *
سیستم عامل ملی هدر دادن منابع نیست به چالش در اوردن منابع است

ا م عزیز، لطفا در گفت و گو خونسرد باشید و با حوصله کامنت ها رو بخونید. خواهش می کنم که تکه های جملات رو از هم دیگه جدا نکنید و دوباره اونها رو تدوین نکنید و بعد پاسخ جملات تدوین شده رو ندید.

هر پولی که در این زمینه خرج شود حتما بازخورد مثبتی خواهد داشت

در هیچ نظریه  علمی اقتصادی از لفظ "حتما" استفاده نمیشه. نظریه های علمی اقتصادی برپایه توزیع های آماری که البته در جوامع مختلف با هم متفاوت هستند، شکل میگیرن. توزیع های آماری هیچ وقت دقیق نیسستن و همیشه درصدی از خطا دارن. بنابراین برای این جملتون قطعا مثال هم سنگی دارید که پولی در زمینه مشابهی خرج شده و "حتما" بازخورد مثبتی داشته.

pacman -Rs ubuntu

آفلاین Amir Emad

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 419
اگر سیستم عامل ملی قرار بشه مثل همین اقایی که موتور جستجو یوز yooz رو ساخت باشه و 7 میلیارد پول بی زبون بگیره که فایده نداره

سیستم عامل ملی باید رایگان تولید بشه ورایگان هم توسعه داده بشه و رایگان هم استفاده بشه !

آفلاین KraToS

• Full Member
  • *
  • ارسال: 148
    • KraToS . Ir
این طور که مشخصه، شما گنو/لینوکس رو امن نمی دونی و فکر می کنی با نصب یک اوبونتو توی سیستم های وزارت خونه ای و اداری کشور، امنیت کشور به خطر می افته. درسته؟
خب سوال پیش میاد که مگه گنو/لینوکس آزاد نیست؟؟ مگه سورسش در دسترس نیست؟
شما یه توزیع گنو/لینوکسی رو بیار و سورسش رو بده مهندسین ایرانی بخونن و جاهایی که نیاز نیست بهش رو پاک کنن و چیزایی که بهش نیاز هست رو بنویسن. بعد هم با گواهی GPL اونو بدن بیرون و بذارن توی اداره جات ها و سیستم های خانگی ازش استفاده بشه.
مجبورن یه توزیع رو واسه خودشون دوباره بسازن؟؟
خود گنو میگه انسان ها برابرند. یعنی توزیع اوبونتوی انگلیسی واسش مهم نیست که شما ایرانی هستی یا آمریکایی، مهم اینه که شما انسانی و گنو/لینوکس واسه ی همه ی انسان ها برابری قائل میشه. یعنی اینکه اوبونتو توی یه اداره ی ایرانی استفاده بشه، یعنی داریم از توزیع بیگانه استفاده می کنیم؟؟ یعنی الان چین و ترکیه و ... از توزیع های بیگانه استفاده نمی کنن؟؟ پس اون Kylin چیه که چین استفاده می کنه؟
شما یه توزیع مثل اوبونتو یا دبیان رو بردار، برنامه های اضافیش رو پاک کن. برنامه های مختص به ایرانی ها رو  هم روی اون نصب کن، بعد یه توزیع ازش بگیر بده اداره جات ها استفاده کنن. به همین سادگی. یعنی دقیقا میخواین راهی رو که بنیاد گنو و لینوس توروالدز 20 و اندی سال طی کردن رو دوباره طی کنین؟؟ بعد دلمون خوش باشه که سیستم عامل بومی داریم؟؟ از اون ور 50 سال عقبیم از دنیا + 20 سال هم بیاد روش بشه 70 سال عقب بودن از تکنولوژی جهانی؟؟ همون کاری روکه تیم مینت با اوبونتو انجام داد، شما می  تونی با اوبونتو انجام بدی. به همین سادگی. نمیدونم کجای قضیه اینقدر پیچیده هست؟
منم دقیقا همینو میگم !!!  \\:D/

1
نقل‌قول
- اوبونتو امن نیست زیرا ما حتی با دیدن سورس هایش دانش لازم را برای تحلیل ان نداریم
به نظرت وقتی دانش برای تحلیله یه سیستم عامل نداریم میتونیم یه سیستم عامل بنویسیم !؟ من که میگم نه !
۲
نقل‌قول
-مخازن اوبونتو در خارج از کشور است و هیچ نظارتی هم برروی مخازن داخلی نیست
نظارت ؟ به چی نظارت کنیم ؟ به کد هاش که نگا کنی و تحلیلش کنی که خطری نداره همین میشه نظارت ٫ که وقتی دانشی نداریم که حتی تحلیلش کنیم چجوری بیایم یه جدیدش رو بنویسیم ؟

3
نقل‌قول
-اوبونتو هرگز نخواهد توانست باعث جذب ویندوزی هایی بشود که دارند از ویندوز رایگان استفاده می کنند الان هم که واقعا با اظهارات نادلا رایگان هم شد
به نظرت همین سیستم عامل ملی میتونه ؟ سمند الان تونسته ۱۰۰درصد از مشتری های بازار رو به خودش اختصاص بده ؟

4
نقل‌قول
-ویندوز تهدیدی جدی برای اینده انفورماتیک ایران است که نبود یک سیستم عامل ملی برای روز مبادا باعث ایجاد بحرانی عنقریب برای ادارات ما خواهد شد
کاملا موافقم باهاتون ٫ یعنی بیشتر با مایکروسافت مخالفم !
5
نقل‌قول
-نصب برنامه کلا در لینوکس سخت است
ویندوز خیلی راحت بود ٫ در گنو/لینوکس هم سخت نیست ٫ یه مقدار تلاش میخواد تا راه بیوفتی

6
نقل‌قول
-جاوا ادوبی و اندروید برای ایران تحریم هستند و اکثر نرم افزار های لینوکس و اوبوبنتو با جاوا نوشته شده اند
خب چرا تحریم هستند ؟ حرف سیاسی ممنوعه تو انجمن
7
نقل‌قول
-بدترین مشکل دبیان و لینوکس این است که شما نیاز به اینترنت دارید مسلما وجود یک سیستم عامل ملی بر پایه دبیان که از طریق یک اینترانت ملی اپدیت بشود یک ضرورت است
خب همین دانشگاه یزد رو میشه به اینترانت هم وصل کرد !
8
نقل‌قول
-اوبوبنتو فعلا در زمینه هولوگرام کاری نکرده است
والا من نمیدونم این هولوگرام چیه و به چه دردی میخوره ٫ اگه ممکنه یکی من رو روشن کنه تو این موضوع (‌پیشاپیش ممنون )

9
نقل‌قول
-اوبونتو هنوز در زمینه تبلت و موبایل کاری نکرده است البته کارهایی شده هنوز ما ندیدیم
کارهای زیادی شده ٫‌همین رسول رو گوشیش نصب کرده و خیلی هم راضی بود آخرین باری که تو گروه تلگرام داشت حرف میزد (‌اگه اشتباه نکنم همونجا بود)

حالا شما بفرمایین همین اوبونتو چی کم داره که این همه هزینه کنیم رو سیستم عامل ملی ؟
ویرایش :‌رسول تو گوشیش نصب نکرده رو سیستمش نصب کرده بوده
« آخرین ویرایش: 15 فروردین 1394، 09:27 ب‌ظ توسط KraToS »
Information is POWER. But like all POWER, There are those who want to keep it for themselves.
- Aaron Swartz
1986-2013

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
1- اوبونتو امن نیست زیرا ما حتی با دیدن سورس هایش دانش لازم را برای تحلیل ان نداریم
غلطه. ما وقتی دانش اون رو داریم که اون رو توسعه بدیم، حتماً قبلش دانش تحلیلش رو داشتیم

2-مخازن اوبونتو در خارج از کشور است و هیچ نظارتی هم برروی مخازن داخلی نیست
غلطه. مخازنی که در همه‌ی کشورها از جمله ایران هستند، آینه‌ی هم‌دیگه‌اند و همه با gpg غیرقابل شکستن محافظت می‌شن

3-اوبونتو هرگز نخواهد توانست باعث جذب ویندوزی هایی بشود که دارند از ویندوز رایگان استفاده می کنند الان هم که واقعا با اظهارات نادلا رایگان هم شد
غلطه.چرا و طبق کدوم مدرک این حرف رو می‌زنی؟ ۹۹.۹٪ کاربران این‌جا از ویندوزهای رایگانشون جذب اوبونتو با بقیه‌ی توزیع‌های گنو/لینوکس شدن.

4-ویندوز تهدیدی جدی برای اینده انفورماتیک ایران است که نبود یک سیستم عامل ملی برای روز مبادا باعث ایجاد بحرانی عنقریب برای ادارات ما خواهد شد
خب ویندوز تهدیده که هست. این چه ربطی به ضعف‌های اوبونتو داره؟

5-نصب برنامه کلا در لینوکس سخت است
غلطه. نصب برنامه در گنو/لینوکس فقط با انتخابش و یک کلیک قابل انجامه و این خیلی ساده‌تر از مدل ویندوزیه.

6-جاوا ادوبی و اندروید برای ایران تحریم هستند و اکثر نرم افزار های لینوکس و اوبوبنتو با جاوا نوشته شده اند
غلطه. جاوا تحریم نیست و بسته‌های openjdk در مخازن موجودن. به هیچ کدوم از محصولات ادوبی و اندروید هم در اوبونتو نیازی وجود نداره.

7-بدترین مشکل دبیان و لینوکس این است که شما نیاز به اینترنت دارید مسلما وجود یک سیستم عامل ملی بر پایه دبیان که از طریق یک اینترانت ملی اپدیت بشود یک ضرورت است
غلطه. با وجود چندین مخزن در ایران، در بستر اینترانت هم به خوبی کار می‌کنه.

8-اوبوبنتو فعلا در زمینه هولوگرام کاری نکرده است
منظورت از هولوگرام رو متوجّه نشدم. لینک بده ببینم چی رو می‌گی؟

9-اوبونتو هنوز در زمینه تبلت و موبایل کاری نکرده است البته کارهایی شده هنوز ما ندیدیم
غلطه. گوشی‌های اوبونتویی الآن تو بازار هستن (http://www.ubuntu.com/phone). هم‌چنین می‌شه روی خیلی از گوشی‌های دیگه هم نصبشون کرد و من خودم باهاش روی Nexus4 کار کردم و خیلی از اندروید روون‌تر و بهتر اجرا می‌شد. در زمینه‌ی تبلت هم در حال توسعه است و احتمالاُ امسال تبلت‌های اوبونتویی رو هم در بازار خواهیم دید (http://www.ubuntu.com/tablet)

خب این‌ها که فهرست کردی که همه غلط (یا بی‌ربط) بودن. دلایلت همین‌ها بود؟
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین ا م

• Jr. Member
  • *
هولولنز میکی ماوس (مایکروسافت) همون کاربرد هولوگرامه به قول شینوبی دنبال دکمه نگرد

ضمنا در مورد جاوا و خدمات گوگل و اپ سنتر میکی ماوس و اپل من و شما نباید شرمنده باشیم انها باید شرمنده باشند که ۸۰٪ محصولاتشون پلاستیک است و با جمله ننگین This service is not available in your region از ما استقبال می کنند اتفاقا گفتن این جملات اصلا سیاسی نیست بلکه یک نقشه راه برای ما است تا در اینده غافلگیر نشویم برخی چیز ها را نمی شود با ریاضیات تحلیل کرد بلکه ریاضیاتی برای تحلیل انها باید بوجود اورد

دبیان بهترین است ولی نباید خطر کرد از یاد نبریم توزیع های محبوبی مثل pena ymlf pear پس از مدتی ناگهان متوقف شدند این خیلی سخت نیست که توزیعی مثل اوبونتو هم روزی ناگهان متوقف شود باید در گام اول به فکر یک سیستم عامل ملی بر پایه دبیان با مخازن داخلی + دانشگاه یزد  ](*,) بود تازهذبدون مخازن اینه یعنی خودمان تامین کننده باشیم نه مثل اوبونتو که معلوم نیست مخازنش کجاست خوب من و شما هم اوبونتو را استفاده می کنیم و این تضادی با سیستم عامل ملی ندارد
اما درباره دانش باید گفت دانش دو قسمت است یکی دانشی که یاد می گیری که هزینه بر است و باید هزینه کرد تا یاد گرفت و قسمت دوم دانشی است که بوجود می اوری خدا هم در وجود هر انسانی قدرت قرار داده مطمینا سازندگان اوبونتو بنز برج های بلند زیردریایی ها وووو همگی مثل من و شما ادم هستند علم را هم در خونشان تزریق نکردند خدا را شکر با اینترنت الان هر کتابی بخواهی هست پس ما هم می توانیم تولید کننده دانش و الگوریتم های بهتر باشیم فکر نکنم وضع و حال ما بدتر از برنامه نویس هندی باشد که در هوای گرم و شرجی بمبیی برای میکی ماوس و گوگل و... برنامه نویسی می کند پس ما می توانیم و باید سیستم عامل ملی داشته باشیم

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
هولولنز میکی ماوس (مایکروسافت) همون کاربرد هولوگرامه به قول شینوبی دنبال دکمه نگرد
هاها! هولولنز یه مسخره‌بازیه فقط. به زودی اون هم به سرنوشت عینک گوگل دچار می‌شه :D نرم‌افزار آزاد اون‌قدر هوشمند هست که گول بازی‌های تبلیغاتی رو نخوره.

ضمنا در مورد جاوا و خدمات گوگل و اپ سنتر میکی ماوس و اپل من و شما نباید شرمنده باشیم انها باید شرمنده باشند که ۸۰٪ محصولاتشون پلاستیک است و با جمله ننگین This service is not available in your region از ما استقبال می کنند اتفاقا گفتن این جملات اصلا سیاسی نیست بلکه یک نقشه راه برای ما است تا در اینده غافلگیر نشویم برخی چیز ها را نمی شود با ریاضیات تحلیل کرد بلکه ریاضیاتی برای تحلیل انها باید بوجود اورد
حرف‌های شما درست، ولی این‌ها هیچ کدوم ایجاد توزیع جدید رو توجیه نمی‌کنه.

دبیان بهترین است ولی نباید خطر کرد از یاد نبریم توزیع های محبوبی مثل pena ymlf pear پس از مدتی ناگهان متوقف شدند این خیلی سخت نیست که توزیعی مثل اوبونتو هم روزی ناگهان متوقف شود باید در گام اول به فکر یک سیستم عامل ملی بر پایه دبیان با مخازن داخلی + دانشگاه یزد  ](*,) بود تازهذبدون مخازن اینه یعنی خودمان تامین کننده باشیم نه مثل اوبونتو که معلوم نیست مخازنش کجاست خوب من و شما هم اوبونتو را استفاده می کنیم و این تضادی با سیستم عامل ملی ندارد
۱. pena ymlf pear به هیچ عنوان جرو توزیع‌های محبوب دسته‌بندی نمی‌شن. نمی‌دونم چرا اصرار داری این‌ها محبوبن…
۲. هیج توزیعی تا جامعه‌ی کاربری‌اش نخواد متوقّف نمی‌شه
۳. چرا اصرار داری اوبونتو معلوم نیست مخازنش کجاست؟ بیا قشنگ برات توضیح بدم.

اما درباره دانش باید گفت دانش دو قسمت است یکی دانشی که یاد می گیری که هزینه بر است و باید هزینه کرد تا یاد گرفت و قسمت دوم دانشی است که بوجود می اوری خدا هم در وجود هر انسانی قدرت قرار داده مطمینا سازندگان اوبونتو بنز برج های بلند زیردریایی ها وووو همگی مثل من و شما ادم هستند علم را هم در خونشان تزریق نکردند خدا را شکر با اینترنت الان هر کتابی بخواهی هست پس ما هم می توانیم تولید کننده دانش و الگوریتم های بهتر باشیم فکر نکنم وضع و حال ما بدتر از برنامه نویس هندی باشد که در هوای گرم و شرجی بمبیی برای میکی ماوس و گوگل و... برنامه نویسی می کند پس ما می توانیم و باید سیستم عامل ملی داشته باشیم
روی می‌توانیمش بحثی نمی‌کنم. ولی روی بایدش صددرصد مخالفم. اون بالا توضیح دادم که تمام دلایل شما برای این که نیاز به چنین چیزی داریم غلطه!

آفلاین ا م

• Jr. Member
  • *
سوال ایا می تواند اوبونتو نیاز مارا تامین کند ؟ اگر می تواند چرا تا به حال از ان استفاده تجاری و دولتی نشده ؟