انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: موانع حقیقی تولید نرم افزار و سیستم عامل بومی متن باز  (دفعات بازدید: 14649 بار)

0 کاربر و 7 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین KraToS

• Full Member
  • *
  • ارسال: 148
    • KraToS . Ir
این طور که مشخصه، شما گنو/لینوکس رو امن نمی دونی و فکر می کنی با نصب یک اوبونتو توی سیستم های وزارت خونه ای و اداری کشور، امنیت کشور به خطر می افته. درسته؟
خب سوال پیش میاد که مگه گنو/لینوکس آزاد نیست؟؟ مگه سورسش در دسترس نیست؟
شما یه توزیع گنو/لینوکسی رو بیار و سورسش رو بده مهندسین ایرانی بخونن و جاهایی که نیاز نیست بهش رو پاک کنن و چیزایی که بهش نیاز هست رو بنویسن. بعد هم با گواهی GPL اونو بدن بیرون و بذارن توی اداره جات ها و سیستم های خانگی ازش استفاده بشه.
مجبورن یه توزیع رو واسه خودشون دوباره بسازن؟؟
خود گنو میگه انسان ها برابرند. یعنی توزیع اوبونتوی انگلیسی واسش مهم نیست که شما ایرانی هستی یا آمریکایی، مهم اینه که شما انسانی و گنو/لینوکس واسه ی همه ی انسان ها برابری قائل میشه. یعنی اینکه اوبونتو توی یه اداره ی ایرانی استفاده بشه، یعنی داریم از توزیع بیگانه استفاده می کنیم؟؟ یعنی الان چین و ترکیه و ... از توزیع های بیگانه استفاده نمی کنن؟؟ پس اون Kylin چیه که چین استفاده می کنه؟
شما یه توزیع مثل اوبونتو یا دبیان رو بردار، برنامه های اضافیش رو پاک کن. برنامه های مختص به ایرانی ها رو  هم روی اون نصب کن، بعد یه توزیع ازش بگیر بده اداره جات ها استفاده کنن. به همین سادگی. یعنی دقیقا میخواین راهی رو که بنیاد گنو و لینوس توروالدز 20 و اندی سال طی کردن رو دوباره طی کنین؟؟ بعد دلمون خوش باشه که سیستم عامل بومی داریم؟؟ از اون ور 50 سال عقبیم از دنیا + 20 سال هم بیاد روش بشه 70 سال عقب بودن از تکنولوژی جهانی؟؟ همون کاری روکه تیم مینت با اوبونتو انجام داد، شما می  تونی با اوبونتو انجام بدی. به همین سادگی. نمیدونم کجای قضیه اینقدر پیچیده هست؟
منم دقیقا همینو میگم !!!  \\:D/

1
نقل‌قول
- اوبونتو امن نیست زیرا ما حتی با دیدن سورس هایش دانش لازم را برای تحلیل ان نداریم
به نظرت وقتی دانش برای تحلیله یه سیستم عامل نداریم میتونیم یه سیستم عامل بنویسیم !؟ من که میگم نه !
۲
نقل‌قول
-مخازن اوبونتو در خارج از کشور است و هیچ نظارتی هم برروی مخازن داخلی نیست
نظارت ؟ به چی نظارت کنیم ؟ به کد هاش که نگا کنی و تحلیلش کنی که خطری نداره همین میشه نظارت ٫ که وقتی دانشی نداریم که حتی تحلیلش کنیم چجوری بیایم یه جدیدش رو بنویسیم ؟

3
نقل‌قول
-اوبونتو هرگز نخواهد توانست باعث جذب ویندوزی هایی بشود که دارند از ویندوز رایگان استفاده می کنند الان هم که واقعا با اظهارات نادلا رایگان هم شد
به نظرت همین سیستم عامل ملی میتونه ؟ سمند الان تونسته ۱۰۰درصد از مشتری های بازار رو به خودش اختصاص بده ؟

4
نقل‌قول
-ویندوز تهدیدی جدی برای اینده انفورماتیک ایران است که نبود یک سیستم عامل ملی برای روز مبادا باعث ایجاد بحرانی عنقریب برای ادارات ما خواهد شد
کاملا موافقم باهاتون ٫ یعنی بیشتر با مایکروسافت مخالفم !
5
نقل‌قول
-نصب برنامه کلا در لینوکس سخت است
ویندوز خیلی راحت بود ٫ در گنو/لینوکس هم سخت نیست ٫ یه مقدار تلاش میخواد تا راه بیوفتی

6
نقل‌قول
-جاوا ادوبی و اندروید برای ایران تحریم هستند و اکثر نرم افزار های لینوکس و اوبوبنتو با جاوا نوشته شده اند
خب چرا تحریم هستند ؟ حرف سیاسی ممنوعه تو انجمن
7
نقل‌قول
-بدترین مشکل دبیان و لینوکس این است که شما نیاز به اینترنت دارید مسلما وجود یک سیستم عامل ملی بر پایه دبیان که از طریق یک اینترانت ملی اپدیت بشود یک ضرورت است
خب همین دانشگاه یزد رو میشه به اینترانت هم وصل کرد !
8
نقل‌قول
-اوبوبنتو فعلا در زمینه هولوگرام کاری نکرده است
والا من نمیدونم این هولوگرام چیه و به چه دردی میخوره ٫ اگه ممکنه یکی من رو روشن کنه تو این موضوع (‌پیشاپیش ممنون )

9
نقل‌قول
-اوبونتو هنوز در زمینه تبلت و موبایل کاری نکرده است البته کارهایی شده هنوز ما ندیدیم
کارهای زیادی شده ٫‌همین رسول رو گوشیش نصب کرده و خیلی هم راضی بود آخرین باری که تو گروه تلگرام داشت حرف میزد (‌اگه اشتباه نکنم همونجا بود)

حالا شما بفرمایین همین اوبونتو چی کم داره که این همه هزینه کنیم رو سیستم عامل ملی ؟
ویرایش :‌رسول تو گوشیش نصب نکرده رو سیستمش نصب کرده بوده
« آخرین ویرایش: 15 فروردین 1394، 09:27 ب‌ظ توسط KraToS »
Information is POWER. But like all POWER, There are those who want to keep it for themselves.
- Aaron Swartz
1986-2013

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19719
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
1- اوبونتو امن نیست زیرا ما حتی با دیدن سورس هایش دانش لازم را برای تحلیل ان نداریم
غلطه. ما وقتی دانش اون رو داریم که اون رو توسعه بدیم، حتماً قبلش دانش تحلیلش رو داشتیم

2-مخازن اوبونتو در خارج از کشور است و هیچ نظارتی هم برروی مخازن داخلی نیست
غلطه. مخازنی که در همه‌ی کشورها از جمله ایران هستند، آینه‌ی هم‌دیگه‌اند و همه با gpg غیرقابل شکستن محافظت می‌شن

3-اوبونتو هرگز نخواهد توانست باعث جذب ویندوزی هایی بشود که دارند از ویندوز رایگان استفاده می کنند الان هم که واقعا با اظهارات نادلا رایگان هم شد
غلطه.چرا و طبق کدوم مدرک این حرف رو می‌زنی؟ ۹۹.۹٪ کاربران این‌جا از ویندوزهای رایگانشون جذب اوبونتو با بقیه‌ی توزیع‌های گنو/لینوکس شدن.

4-ویندوز تهدیدی جدی برای اینده انفورماتیک ایران است که نبود یک سیستم عامل ملی برای روز مبادا باعث ایجاد بحرانی عنقریب برای ادارات ما خواهد شد
خب ویندوز تهدیده که هست. این چه ربطی به ضعف‌های اوبونتو داره؟

5-نصب برنامه کلا در لینوکس سخت است
غلطه. نصب برنامه در گنو/لینوکس فقط با انتخابش و یک کلیک قابل انجامه و این خیلی ساده‌تر از مدل ویندوزیه.

6-جاوا ادوبی و اندروید برای ایران تحریم هستند و اکثر نرم افزار های لینوکس و اوبوبنتو با جاوا نوشته شده اند
غلطه. جاوا تحریم نیست و بسته‌های openjdk در مخازن موجودن. به هیچ کدوم از محصولات ادوبی و اندروید هم در اوبونتو نیازی وجود نداره.

7-بدترین مشکل دبیان و لینوکس این است که شما نیاز به اینترنت دارید مسلما وجود یک سیستم عامل ملی بر پایه دبیان که از طریق یک اینترانت ملی اپدیت بشود یک ضرورت است
غلطه. با وجود چندین مخزن در ایران، در بستر اینترانت هم به خوبی کار می‌کنه.

8-اوبوبنتو فعلا در زمینه هولوگرام کاری نکرده است
منظورت از هولوگرام رو متوجّه نشدم. لینک بده ببینم چی رو می‌گی؟

9-اوبونتو هنوز در زمینه تبلت و موبایل کاری نکرده است البته کارهایی شده هنوز ما ندیدیم
غلطه. گوشی‌های اوبونتویی الآن تو بازار هستن (http://www.ubuntu.com/phone). هم‌چنین می‌شه روی خیلی از گوشی‌های دیگه هم نصبشون کرد و من خودم باهاش روی Nexus4 کار کردم و خیلی از اندروید روون‌تر و بهتر اجرا می‌شد. در زمینه‌ی تبلت هم در حال توسعه است و احتمالاُ امسال تبلت‌های اوبونتویی رو هم در بازار خواهیم دید (http://www.ubuntu.com/tablet)

خب این‌ها که فهرست کردی که همه غلط (یا بی‌ربط) بودن. دلایلت همین‌ها بود؟
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین ا م

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 83
هولولنز میکی ماوس (مایکروسافت) همون کاربرد هولوگرامه به قول شینوبی دنبال دکمه نگرد

ضمنا در مورد جاوا و خدمات گوگل و اپ سنتر میکی ماوس و اپل من و شما نباید شرمنده باشیم انها باید شرمنده باشند که ۸۰٪ محصولاتشون پلاستیک است و با جمله ننگین This service is not available in your region از ما استقبال می کنند اتفاقا گفتن این جملات اصلا سیاسی نیست بلکه یک نقشه راه برای ما است تا در اینده غافلگیر نشویم برخی چیز ها را نمی شود با ریاضیات تحلیل کرد بلکه ریاضیاتی برای تحلیل انها باید بوجود اورد

دبیان بهترین است ولی نباید خطر کرد از یاد نبریم توزیع های محبوبی مثل pena ymlf pear پس از مدتی ناگهان متوقف شدند این خیلی سخت نیست که توزیعی مثل اوبونتو هم روزی ناگهان متوقف شود باید در گام اول به فکر یک سیستم عامل ملی بر پایه دبیان با مخازن داخلی + دانشگاه یزد  ](*,) بود تازهذبدون مخازن اینه یعنی خودمان تامین کننده باشیم نه مثل اوبونتو که معلوم نیست مخازنش کجاست خوب من و شما هم اوبونتو را استفاده می کنیم و این تضادی با سیستم عامل ملی ندارد
اما درباره دانش باید گفت دانش دو قسمت است یکی دانشی که یاد می گیری که هزینه بر است و باید هزینه کرد تا یاد گرفت و قسمت دوم دانشی است که بوجود می اوری خدا هم در وجود هر انسانی قدرت قرار داده مطمینا سازندگان اوبونتو بنز برج های بلند زیردریایی ها وووو همگی مثل من و شما ادم هستند علم را هم در خونشان تزریق نکردند خدا را شکر با اینترنت الان هر کتابی بخواهی هست پس ما هم می توانیم تولید کننده دانش و الگوریتم های بهتر باشیم فکر نکنم وضع و حال ما بدتر از برنامه نویس هندی باشد که در هوای گرم و شرجی بمبیی برای میکی ماوس و گوگل و... برنامه نویسی می کند پس ما می توانیم و باید سیستم عامل ملی داشته باشیم

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
هولولنز میکی ماوس (مایکروسافت) همون کاربرد هولوگرامه به قول شینوبی دنبال دکمه نگرد
هاها! هولولنز یه مسخره‌بازیه فقط. به زودی اون هم به سرنوشت عینک گوگل دچار می‌شه :D نرم‌افزار آزاد اون‌قدر هوشمند هست که گول بازی‌های تبلیغاتی رو نخوره.

ضمنا در مورد جاوا و خدمات گوگل و اپ سنتر میکی ماوس و اپل من و شما نباید شرمنده باشیم انها باید شرمنده باشند که ۸۰٪ محصولاتشون پلاستیک است و با جمله ننگین This service is not available in your region از ما استقبال می کنند اتفاقا گفتن این جملات اصلا سیاسی نیست بلکه یک نقشه راه برای ما است تا در اینده غافلگیر نشویم برخی چیز ها را نمی شود با ریاضیات تحلیل کرد بلکه ریاضیاتی برای تحلیل انها باید بوجود اورد
حرف‌های شما درست، ولی این‌ها هیچ کدوم ایجاد توزیع جدید رو توجیه نمی‌کنه.

دبیان بهترین است ولی نباید خطر کرد از یاد نبریم توزیع های محبوبی مثل pena ymlf pear پس از مدتی ناگهان متوقف شدند این خیلی سخت نیست که توزیعی مثل اوبونتو هم روزی ناگهان متوقف شود باید در گام اول به فکر یک سیستم عامل ملی بر پایه دبیان با مخازن داخلی + دانشگاه یزد  ](*,) بود تازهذبدون مخازن اینه یعنی خودمان تامین کننده باشیم نه مثل اوبونتو که معلوم نیست مخازنش کجاست خوب من و شما هم اوبونتو را استفاده می کنیم و این تضادی با سیستم عامل ملی ندارد
۱. pena ymlf pear به هیچ عنوان جرو توزیع‌های محبوب دسته‌بندی نمی‌شن. نمی‌دونم چرا اصرار داری این‌ها محبوبن…
۲. هیج توزیعی تا جامعه‌ی کاربری‌اش نخواد متوقّف نمی‌شه
۳. چرا اصرار داری اوبونتو معلوم نیست مخازنش کجاست؟ بیا قشنگ برات توضیح بدم.

اما درباره دانش باید گفت دانش دو قسمت است یکی دانشی که یاد می گیری که هزینه بر است و باید هزینه کرد تا یاد گرفت و قسمت دوم دانشی است که بوجود می اوری خدا هم در وجود هر انسانی قدرت قرار داده مطمینا سازندگان اوبونتو بنز برج های بلند زیردریایی ها وووو همگی مثل من و شما ادم هستند علم را هم در خونشان تزریق نکردند خدا را شکر با اینترنت الان هر کتابی بخواهی هست پس ما هم می توانیم تولید کننده دانش و الگوریتم های بهتر باشیم فکر نکنم وضع و حال ما بدتر از برنامه نویس هندی باشد که در هوای گرم و شرجی بمبیی برای میکی ماوس و گوگل و... برنامه نویسی می کند پس ما می توانیم و باید سیستم عامل ملی داشته باشیم
روی می‌توانیمش بحثی نمی‌کنم. ولی روی بایدش صددرصد مخالفم. اون بالا توضیح دادم که تمام دلایل شما برای این که نیاز به چنین چیزی داریم غلطه!
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین ا م

• Jr. Member
  • *
سوال ایا می تواند اوبونتو نیاز مارا تامین کند ؟ اگر می تواند چرا تا به حال از ان استفاده تجاری و دولتی نشده ؟

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
سوال ایا می تواند اوبونتو نیاز مارا تامین کند ؟ اگر می تواند چرا تا به حال از ان استفاده تجاری و دولتی نشده ؟
بله، می‌تواند. کی‌ گفته نشده؟ این‌جا رو ببین: http://www.ubuntukylin.com مربوط به دولت چین

آفلاین ا م

• Jr. Member
  • *
Ubuntu Kylin CCN is supported by China Joint Laboratory and leading open-source project, whose purpose is to use the platform of internationalization and localization application integration design, customized and localized desktop user application development environment to meet the specific needs of the majority of Chinese users software to provide exquisite Chinese user experience, make more of an operating system with Chinese characteristics.

دیگه ترجمه نمی کنم خوب اینکه همون حرف من استاد بهزادی منم دارم همین را می گویم توزیع بومی از دبیان این توزیع چینی و تمان سایر توزیع های مشابه هم همین هدفدرا دارند الان کل دنیا در تلاش هستند کار در حوزه انفورماتیک انجام بدهند تا مطرح بشوند هیچ کس هم نمی گوید چرخ را اختراع نکنید مثلا الان دارد سامسونگ چرخ را اختراع می کند یا چرا وقتی ویژوال استدیو هست باز اکلیپس نت بینز کیوی گوگل اسکریپت و... بوجود می ایند با کمال شرمندگی باید بگویم تفکرات دوستان اشتباه است و نیاز به بررسی مجدد شبیه پسر همسایه ما حرف می زنیدذبعد از توافق هسته ای فریاد زد اخ جون دیگه لازم نیست مدرسه برویم . بله برخی فکر می کنند که وقتی جهانی شدند دیگر باید کاری نکنند نه بر عکس باید بیشتر هم تلاش بکنیم و نه تنها دنیا از ما اختراع چرخ بلکه اختراع بهتر چرخ را می خواهد اگر به حرف شما باشد  دیگر نباید ریاضی و فیزیک تدریس شود نه تنهادتدریس می شود بلکه کل نظریات گذشته به چالش کشیده می شود باز تاکید می کنم اوبونتو و لینوکس بدون رفع نیاز های داخلی نمی تواند در ماراتن جهانی نیاز های ما را تامین کند و باعث می شود ما در حوزه نرم افزار هزینه های کلانی بدهیم مثلا اقای بهزادی شما کدام سی دی اموزشی قابل اجرا در لینوکس را سراغ دارید با توجه به شکوفایی اموزش الکترونیک در ایران متاسفانه همگی حتی اموزش های لینوکس در ویندوز است خوب حالا  شما نرم افزاری را معرفی کنید که در ان بشود سی دی اموزشی ساخت

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4869
  • masoft قدیم
با کمال شرمندگی باید بگویم تفکرات دوستان اشتباه است
یا شاید هم برعکس ;)
در حال حاضر پیشنهاد من اینه که از نقطه و ویرگول استفاده کنید که حداقل نظرهاتون توسط بقیه قابل خوندن باشه، همچنین استفاده از «به نظر من» هم فراموش نکنید :)

آفلاین ا م

• Jr. Member
  • *
من هم موافقم نظرات من را نمی توانید بخوانید . راستی اسم جدیدم چطوره مشکلی که نداره ؟

آفلاین ا م

• Jr. Member
  • *
ضمنا پاسخ من را ندادید من الان بخواهم یک سی دی اموزشی ایجاد کنم از چه نرم افزاری استفاده کنم . می خواهم این سی دی را رایگان در بین مدارس توزیع کنم .

آفلاین علی

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 67
سلام
من با اجازتون پا برهنه بپرم وسط بحث .
الان دقیقا منظور از سیستم عامل چیه؟ میخواهید روش جدیدی برای دسترسی به منابع سیستم ابداع کنید؟ یا فایل سیستم رو عوض کنید ؟ یا منظورتون برنامه های کاربردی و فارسی سازی مطابق با خواسته ها و مشکلات و نیازهای ماست؟ اگر میخواهید کل سیستم عامل رو از بیخ و بن عوض کنید خب  زحمت نکشید عاقبت کار میشه «لینوکس شریف ، شبدیکس ، سیستم عامل ملی ، بومی ...» نتیجه کار مشخصه ! اگر مشکل امنیت هست برای راههای ایجاد کننده ناامنی کار کنید به نظر میرسه اثر بخش تر باشه .
متاسفانه من و خیلی از ماها سواد سیستم عامل نوشتن نداریم ( من روی صحبتم با خودمه کسی به خودش نگیره) حتی توانایی نوشتن ابزارهای اساسی مثل یک کامپایلر که بتونه کدهای امنی تولید کنه رو نداریم ( دکتر حاج غلامعلی - از اساتید لینوکس دانشگاه شریف - توی یکی از کارگاههاشون میگفتند سر اینکه {} چه کدی به کد ما اضافه میکنه در کامپایلرهای موجود ،بحث امنیتی وجود داره ) حتی توانایی تحلیلش رو هم نداریم !بدون تعارف اگر به فکر امنیت هستیم باید اول دانش و توانایی علمی و فنی ایجاد کنیم و بعد به فکر توسعه مدل مطلوب بیفتیم .
مثلا من برنامه مینویسم ،نمیگم مثل برنامه های تجاری کار میکنه اما ابزار ساده ای هست که بخوبی کار میکنه اما آیا میتونم سیستم عامل بنویسم؟ نه! من دیدگاهی در این باره ندارم و خیلی از ماها اینجوریم . چون علاوه بر دونستن برنامه نویسی  احتیاج به شناخت سخت افزار ، و معماری سیستم و آدرس ها و روش عملکرد سخت افزارها و پروتکل ها و ... داره که خب ما اینقدر علم و توانایی فنی نداریم .
و این رو هم فراموش نکنیم در قطعات وارداتی در قسمتی که دست هیچ برنامه ای بهش نمیرسه کدهای جاسوسی قرار داره و ما هم کاریشون نمیتونیم کنیم .
« آخرین ویرایش: 15 فروردین 1394، 06:48 ب‌ظ توسط ali65 »

آفلاین ا م

• Jr. Member
  • *
تا شما جوراباتونو پاتون کنید  ;)

اره تقریبا ولی بحث در باره یک مجموعه است متاسفانه ما حتی قبول نداریم که باید مجموعه ای دولتی و با حمایت دولت ایجاد شود تا سیستم عامل ملی در یک برنامه مدون ایجاد شود و زود موضع می گیریم که نه اصلا من فیسبوکم را می خواهم  ](*,) اصلا گاهی برخی دوستان مجال نمی دهند و قبول ندارند که الان تو کل دنیا دارند تلاش می کنند حد اقل یک سیستم عامل امن برپایه لینوکس داشته باشند بله دقیقا طبق گفته شما ما اگر به دنبال یک امنیت جهانی هستیم که واقعا هم مخصوصا برای ایران لازم است باید چرخ را از اول اختراع کنیم برای شروع و ایجاد یک تیم اولیه هم بهتر است روی یک توزیع از دبیان برای استفاده سازمانی در ادارات کار کنیم . همچنین باید اموزش را در مدارس و مراکز اموزشی شروع کنیم پوسته این سیستم عامل بعد از اقبال عمومی تازه می شود نقشه راه ما تا بفهمیم کاربر چه چیزی را می پسندد تا با خیال راحت  سراغ کرنل کامپایلر زبان برنامه نویسی پردازش و معماری نوین و سازگار با سایر معماری ها برویم. الان اقای بهزادی گفتند بروید ببینید که دارند از اوبونتو در ادرات چین استفاده می کنند والله باالله من رفتم دیدم نوشته توزیعی امن بومی شده مناسب کاربر چینی و الفبای چینی یعنی حتی الفبا هم براشون مهم بود و روی بومی شدن ان تاکید داشتند چون در دنیا یک اصل است که برای موفقیت هر محصولی در هر جایی و محصولی که بتواند جهانی شود باید به نیاز همه جوامع توجه شود به خاطر همین است ویندوز گوگل اوبونتو ... از جیب خودشان می ایند برای ایران فونت زبان گاهی برخی خدمات خاص را ایجاد می کنند ولی حتی خود حتی حاضر نیستیم نیاز خودمان را قبول کنیم اگر به ما بود ان زمان یادم هست می گفتند برای یادگیری ویندوز 3.1 یا 95 باید انگلیسی یاد بگیرید الان مگر لینوکس متوجه نشد که باید از زبان فارسی هم استفاده کند این زمانی رخ داد که ما خودمان به دنبال بومی کردن افتادیم و تازه ان موقع فهمیدند ما ایرانی ها ادم خوار نیستیم و به احترام تلاش ما خودشان پیش دستی کردند اگر الان ما تلاش نکنیم یک دفعه می بینیم وقتی صبح ویندوز 10 را روشن کردیم نوشته است  This service is not available in your country  تازه بدانیم که ویندوز دارد رایگان می شود و راحت از طریق اینترنت اپدیت و دیگر کاری از کرک هم بر نمی اید به دو دلیل که اصلا از ابتدای بحث هیچ کس جواب قانع کننده ای نداد فقط گفتند غلط است  ](*,) ](*,) ](*,) اولا خود ویندوز تقریبا می شود یک وب سرویس اپلیکیشن یعنی یک سری دستورات ساده مثل set get  و کار اصلی را وب سرویس ها خواهند کرد مانند کاری که الان گوگل می کند افیس انلاین یا به عبارت پردازش ابری می پرسید ایا به صرفه است بله در اسیا اروپا امریکا با این سرعت اینترنت که دارند کاملا به صرفه است دوما سایر تولید کنندگان نرم افزار هم با ابزار هایی که میکی ماوس در اختیار انها قرار می دهد به این سو می روند تصور کن اتوکد و تری دی مکس این طور بشود اینبار شما اپلیکیشن را مجانی دریافت و نصب می کنی ولی برای استفاده از سرویس باید مجوز بگیری با پرداخت انلاین این هم خودش دو مشکل ایجاد می کند مشکل تحریم بانکی و مشکل مکان یا همان جمله ننگین This service is not avaiable in your country عین همین تجربه را سالهاست در جاوا و اپل داریم ولی اینبار دیگر نمی تواند با یک ای دی کار را یک سره کرد چون با گسترش تکنولوژی به راحتی با تشخیص کشور شما می توانند استفاده از نرم افزار را بلوک کنند از یاد نبریم جاوا رایگان است ولی به راحتی از داشتنش محرومیم و با این روشی هم که گفتم دیگر کاری از دست سایت های اینه یا بر نمی اید الان راه نجات در ایجاد یک توزیع بومی بر پایه دبیان و با مخازن 100% ایرانی است بله کار من و شما نیست ولی اگر جامعه اوبونتو ایران نتواند این درخواست را از دولت بکند قرار است چه کسی متولی این امر بشود  ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,)

آفلاین آرمان اسماعیلی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2366
من که کلا نفهمیدم موضوع این تاپیک چیه. جناب ا م کیبوردتون مشکل پیدا کرده مثل اینکه. لطفاً دکمه‌های نقطه و کاما و علامت سؤال رو یه نگاه بندازید!
یه سری اطلاعات عمومی و مطالب بدون پیوستگی و نامرتبط به هم رو هم نوشته‌اید که به زحمت می‌شه یه جمله‌ی قابل تأمل ازش بیرون کشید.
بعد هم اصلاً هر چی می‌فرمایید صحیح. شما به قول خودتون یه سیستم عامل بومی (!) درست کنید و منتشر کنید. بعد می‌شینیم سرش بحث می‌کنیم. الان هنوز یه قدم هم برداشته نشده بعد حلوا حلوا می‌کنید و اینقد سر خودتونو به دیوار می‌کوبید و به حال ما افسوس می‌خورید که چی؟
صفحه‌ی من در اینستاگرام: ‎‎@armanes92

آفلاین ا م

• Jr. Member
  • *
نتیجه بحث :

1- اوبونتو کامل است
2- اوبونتو می تواند تمام نیاز های ما را رفع کند
3- مشکل عدم استفاده از لینوکس مربوط به سطح پایین ادبیات مسیولین دولتی در استفاده از علایم نگارشی می باشد

موضوع بسته شد  \\:D/

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
چرا دولت؟ دولت در هرجا وارد شده جز خراب‌کاری کاری نکرده؟ مگه همین الآن اوبونتو توسّط جامعه‌ی کابری‌اش تویعه داده نمی‌شه؟ مگه در بین این جامعه‌ی کاربری ایرانی وجود نداره؟ پس چه‌طور می‌گی ما نمی‌تونیم، دولت می‌تونه؟ مگه دولت بیش‌تر از جامعه‌ی کاربری دانش سیستم‌عامل داره؟
در ضمن زبان فارسی هم که می‌گی رو هم جامعه‌ی کاربری ایرانی به گنو/لینوکس اضافه کردن، مگه گنو/لینوکس شرکته که ببینه «ما خودمان به دنبال بومی کردن افتادیم و تازه ان موقع فهمیدند ما ایرانی ها ادم خوار نیستیم و به احترام تلاش ما خودشان پیش دستی کردند»؟ کدوم پیش‌دستی؟
دقیقاً مشکل این‌جاست که فکر می‌کنی اوبونتو یا دبیان یا… یه سری شرکت خارجی هستن و نمی‌دونی که این‌ها برخاسته از جامعه‌ی کاربری هستن که جامعه‌ی کاربری خود ما هستیم، نه یه سری هیولای عجیب و غریب.