نه
قربونت
قبلا در موردش صحبت شده و طبق تجربهای که توی انجمن بوده، مخالف وجود اون هستیم. میتونید توی پستهایی که در اون مورد زده شده دلایل مختلف رو بخونید.
nixoeen عزیز درسته و خیلی هم راجع بهش بحث شده. من فکر میکنم وجود دکمه تشکر از ایجاد اسپم جلوگیری میکنه. شما فکر کن یه پست میدی که خیلی مفید هست و خیلی هم ازش استقبال میشه , حالا یهو بیست نفر میان زیر پستت مینویسن "مرسی خیلی عالی بود" , "1+" , "دمت گرم" و خیلی چیزای دیگه...
خوب اینجوری پست ممکنه کلا از مسیر اصلی خارج بشه. تو یه پست دیگه هم گفته شده بود مشکل امنیتی داره که من چون هیچی در این مورد نمیدونم اصلا واردش نمیشم.
اما یکی از بچه ها یه پیشنهادی داده بود که به نظرم پیشنهاد خیلی خوبی میاد:
من تو انجمن پایتون یه موردی دیدم که به نظرم جالبه. هر کاربر یک مشخهای به نام امتیاز (karma) داره. بقیه کاربرا میتونن در صورتی که از یکی از پستهای اون کاربر خوششون اومده یک امتیاز بهش بدن. اینطوری کارمای افراد با توجه به مفید بودن یا غیرمفید بودن نوشتههاشون تغییر میکنه و این عاملی میشه تا اعضای فعال تشویق بشن محتوای مفید بیشتری تولید کنن (مقایسه کنین با سیستم فعلی که درجهی کاربری از تازهکار تا قهرمان تنها بر اساس تعداد نوشتههای منتشر شده بالا میره و بیشتر باعث رونق گرفتن محتوای غیرمفید میشه)
اون حرف دانیال بهزادی هم قشنگ بود.