انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: پایتون و ریاضی  (دفعات بازدید: 1492 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین yaiiaj

• Full Member
  • *
  • ارسال: 108
پایتون و ریاضی
« : 24 فروردین 1394، 02:32 ق‌ظ »
سلام دوستان.
من در زمینه انیمیشن فعالیت دارم و همونطور که میدونید پایتون الان زبان استاندارد دنیای انیمیشن و vfx هست و افراد موفق تو این زمینه کسانی هستن که پایتون میدونن.
الان چند وقته که شروع به یادگیری پایتون کردم البته این اصلا از روی اجبار نیست و واقعا این زبان رو دوست دارم.
ولی از همون اول کار فهمیدم که باید برگردم و دوباره خیلی از مطالب ریاضی رو که یه مدت طولانی ازشون فاصله گرفته بودم رو مطالعه کنم.
حالا خواستم قبل از اینکه پله پله متوجه بشم چه چیزهایی رو نیاز دارم ، اینجا بپرسم که در پایتون با چه مسائلی از ریاضی سر و کار داریم که بتونم برم سراغشون و مجددا مطالعشون کنم.
ممنون میشم اگه دوستان راهنمایی کنن.  :)
« آخرین ویرایش: 24 فروردین 1394، 02:37 ق‌ظ توسط Yahya Janani »
تا اوبـونتـو هــست زنــدگـی باید کــرد

آفلاین Hadron

• Full Member
  • *
  • ارسال: 150
پاسخ : پایتون و ریاضی
« پاسخ #1 : 24 فروردین 1394، 09:06 ق‌ظ »
از روی چه کتابی به مطالعه پایتون می‌پردازید؟
در صورت امکان یکی از آن مسائل ریاضی را که در فراگیری پایتون روبرو شدید، در اینجا مثال بزنید.

جبر دبیرستانی کفایت می کند. در آغاز فراگیری، آشنا بودن به الگوریتم مهم‌تر از یادداشتن حل انتگرال چندگانه! خواهد بود:
اگر قصد دارید به صورت خاص به مطالعه ریاضی نیز بپردازید، ریاضیات گسسته (ترکیبیات) در حل مسائل به شما کمک خواهد کرد.
« آخرین ویرایش: 24 فروردین 1394، 09:17 ق‌ظ توسط Hadron »

آفلاین milad.fashi

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 845
  • میلاد فشی
« پاسخ #2 : 24 فروردین 1394، 10:39 ق‌ظ »
موازی با پایتون خوندن باید ریاضی یاد بگیری/اونم نه برای یادگیری syntax.برای داشتن تفکر حل مسئله و نوشتن الگوریتم کارآمد و بهینه
در هر صورت خود سینتکس زبان و گرامر اون نیاز به ریاضی نداره
کیفیت زندگی شما را دو چیز تعیین می کند: کتابهایی که می‌خوانید و انسانهایی که ملاقات می‌کنید. (مک لوهان)
To love GNU/Linux, you don't need to hate Microsoft

آفلاین yaiiaj

• Full Member
  • *
« پاسخ #3 : 24 فروردین 1394، 12:27 ب‌ظ »
نقل‌قول
از روی چه کتابی به مطالعه پایتون می‌پردازید؟
در صورت امکان یکی از آن مسائل ریاضی را که در فراگیری پایتون روبرو شدید، در اینجا مثال بزنید.
ممنون از جوابت دوست عزیز.
راستش به دلیل اینکه دارم زبانم رو تقویت میکنم و هنوز جای کار دارم در حال حاضر از منابع فارسی کمک میگیرم و خودتون میدونید ، وقتی داری از منابع فارسی مطالعه میکنی نباید به یک منبع بسنده کنی و منابع مختلف میتونن تکمیل کننده هم باشن. در حال حاضر از کتاب "from now python" شروع کردم و در کنارش سایتهای دیگه هم سر میزنم. الان رسیدم به توابع...

نقل‌قول
اگر قصد دارید به صورت خاص به مطالعه ریاضی نیز بپردازید، ریاضیات گسسته (ترکیبیات) در حل مسائل به شما کمک خواهد کرد.
خیلی ممنون از لطفت.

نقل‌قول
موازی با پایتون خوندن باید ریاضی یاد بگیری/اونم نه برای یادگیری syntax.برای داشتن تفکر حل مسئله و نوشتن الگوریتم کارآمد و بهینه
در هر صورت خود سینتکس زبان و گرامر اون نیاز به ریاضی نداره
مرسی میلاد جان.

آفلاین milad.fashi

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 845
  • میلاد فشی
« پاسخ #4 : 24 فروردین 1394، 05:29 ب‌ظ »
منم کتاب from now python رو تا توابع خوندم
این کتاب خیلی ساده و روان گفته.
کتاب خوبیه.من که ازش خوشم اومد.
در کل Python خیلی syntax سرراستی داره.و برای مبتدی ها خوبه.من که C و جاوا رو قبلا بلد بودم Python رو خیلی سریع یاد میگیرم.
به نظر من در مدارس به جای Visual Basic یا Pascal باید Python درس بدن.
ولی ما متاسفانه با Pascal و VB6 شروع کردیم.
کیفیت زندگی شما را دو چیز تعیین می کند: کتابهایی که می‌خوانید و انسانهایی که ملاقات می‌کنید. (مک لوهان)
To love GNU/Linux, you don't need to hate Microsoft

آفلاین yaiiaj

• Full Member
  • *
« پاسخ #5 : 24 فروردین 1394، 07:47 ب‌ظ »
آره واقعا کتاب خوبیه ، ولی خوب یه جاهایی توضیحاتی میده که میطلبه زمینه ریاضی خوبی داشته باشی.
« آخرین ویرایش: 24 فروردین 1394، 08:01 ب‌ظ توسط Yahya Janani »