سلام، احتراما با افزونه ویراستیار توی آفیس ورد آشنا هستین
ویراستیار افزونه ای است که امکان تصحیح کردن لغات در آن وجود دارد
یه خبر خوش در این مورد دارم و یک خبر بد
خبر خوش اینکه لایسنس این نرم افزار از بهترین لایسنس اپن سورس یعنی GPL V3 بهره میبرد
خبر بد اینکه با زبان بدبختی یعنی سی شارپ #C نوشتن
من می خوام این افزونه رو با کمک شماها بیارم تو Libre office
البته این که چرا ویراستیار توی لیبری آفیس نیومد قبلا بین آقای تجملیان و آقای کاشفی (برنامه نویس ویراستیار) بحث شده بود می تونین تو لینک زیر نتیجه این بحث رو ببینین :
https://groups.google.com/forum/#!msg/virastyar/aSndkela4es/7LHSEgWo_PsJالان فکر نمی کنم آقای کاشفی بر خلاف حرف هایی که زده بود بیاد از اول سورس نرم افزارهاش رو از سی شارپ به زبان های دیگه ای مثل (پایتون و سی پلاس و جاوا) واسه Libre Office بازنویسی کنه
ببینین دو راه بیشتر راه نداریم یکی اینکه :
از برنامه نویسان پایتون ، سی پلاس و جاوا یا زبان های دیگه ای در این تاپیک خواهش کنیم بیان ویراستیار رو از سی شارپ به زبان هایی دیگه ای ، بازنویسی کنن و واسه LibreOffice منتشرش کنن ، من خودم هم هستم و با زبان پایتون انجامش می دم
راه دوم اینکه :
بیایم حمایت مالی کنیم تا خودشون بتونن این کار رو واسه ما انجام بدن
طبق گفته آقای کاشفی در صورتی ویراستیار رو به زبان های دیگه ای بازنویسی می کنن و واسه Libre Office مون منتشر می کنن که ازش حمایت مالی بشه
دوستان توجه کنن اگه ویراستیار به LibreOffice هم بیاد ، لقب بزرگترین کار انجام شده واسه متن باز و گنو/لینوکس تو سه سال گذشته تا امروز میگیره