انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: اتصال با lan  (دفعات بازدید: 7936 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین pooria892

• Full Member
  • *
  • ارسال: 233
پاسخ به: اتصال با lan
« پاسخ #15 : 21 آبان 1388، 10:42 ب‌ظ »

یعنی یه کانکشن به اسم ifupdown دارین؟ اگه همچین کانکشنی دارین با pon dsl-provider هم نمی تونین وصل شین... اما اگه مشکل با وصل شدن از NetworkManager ه... این لینک رو ببینین:

بله.
دقیقا مثل pezhman32 وقتی روی آیکون شبکه کلیک می کردم، نوشته بود: device not managed و یک کانکشن به اسم ifupdown هم داشتم.
ولی وقتی دستورات شما رو اجرا کردم الان وقتی روی آیکون شبکه کلیک می کنم شکل زیر میاد

که البته با انتخاب این کانکشن ها نمی تونم به اینترنت وصل بشم و فقط با دستور pon dsl-provider به اینترنت وصل می شم

کدوم شکل؟! لطفا عکس رو دوباره بارگزاری کنین تا ببینیم مشکل از کجاست...

ببخشید!!
سرور رو عوض کردم

آفلاین پیام ابراهیمی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1123
    • پلت ولگ
« پاسخ #16 : 21 آبان 1388، 11:33 ب‌ظ »

یعنی یه کانکشن به اسم ifupdown دارین؟ اگه همچین کانکشنی دارین با pon dsl-provider هم نمی تونین وصل شین... اما اگه مشکل با وصل شدن از NetworkManager ه... این لینک رو ببینین:

بله.
دقیقا مثل pezhman32 وقتی روی آیکون شبکه کلیک می کردم، نوشته بود: device not managed و یک کانکشن به اسم ifupdown هم داشتم.
ولی وقتی دستورات شما رو اجرا کردم الان وقتی روی آیکون شبکه کلیک می کنم شکل زیر میاد

که البته با انتخاب این کانکشن ها نمی تونم به اینترنت وصل بشم و فقط با دستور pon dsl-provider به اینترنت وصل می شم

ببخشید!!
سرور رو عوض کردم

خوب... درسته دیگه... مشکل ifupdown حل شده... حالا اون لینکی که دادم ببینین و کاراشو انجام بدین... حل میشه... این یکی از باگ های Ubuntu 9.10 ه که با یه آپدیت حل می شه...
http://www.palatvalg.com اینم وبلاگ جدید منه...

آفلاین pooria892

• Full Member
  • *
  • ارسال: 233
« پاسخ #17 : 22 آبان 1388، 02:56 ب‌ظ »

بله.

ببخشید!!
سرور رو عوض کردم

خوب... درسته دیگه... مشکل ifupdown حل شده... حالا اون لینکی که دادم ببینین و کاراشو انجام بدین... حل میشه... این یکی از باگ های Ubuntu 9.10 ه که با یه آپدیت حل می شه...
خیلی ممنون
مشکل من که حل شد ;D