انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: استفاده از اینترنت در لینوکس  (دفعات بازدید: 4027 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین یه انقلابی

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 951
    • یه‌انقلابی
پاسخ به: استفاده از اینترنت در لینوکس
« پاسخ #15 : 25 آذر 1388، 10:56 ب‌ظ »
با سلام
دوستان عزیز ehsan_nightmare و yasi72 این موضوع اونقدر در این انجمن بحث شده و راه حل ارائه شده که دیگه کسی جواب دوستانی رو که حتی یک lspci ساده رو هم بلد نیستند نمیده .
توصیه من اینه که اول راهنما‌ها رو بخونید و راه‌ها رو امتحان کنید و بعد بپرسید و گرنه سوالتون کورکورانه میشه و همه می‌فهمن که یک خط هم نخوندید .
سلام ..

دوستان من مودمم از نوع   dgc هستش  ( usb ) برای نوت بوک dell .. درایورش رو نصب میکنم ... منتها بعد از نصب موقعی که با دستور wvdialconf چک میکنم که ببینم مودم رو شناخته یا نه ، میگه sorry no modem detected ! ... یه پیغامی هم مبنی بر busy بودن مودمم میده .. یعنی میگه که این مودمت جای دیگه ای داره استفاده میشه ... !! ](*,) ... 

اگه میشه راهنماییم کنید و بگید چطوری این مشکل رو حل کنم ..  :(

مشکل شما شاید از پورت ورودی باشه یعنی باید ورودی رو usb بدهید اما این کار رو نکردید البته شاید .
یا علی
فعلا قصد ندارم اینجا بیام، شاید اصلا نیام.
انجمن‌های آزادتری هم خواهند بود برای آزاد بودن.
یا علی

آفلاین ehsan_nightmare

• Newbie
  • *
  • ارسال: 4
« پاسخ #16 : 27 آذر 1388، 05:47 ب‌ظ »
نقل‌قول
با سلام
دوستان عزیز ehsan_nightmare و yasi72 این موضوع اونقدر در این انجمن بحث شده و راه حل ارائه شده که دیگه کسی جواب دوستانی رو که حتی یک lspci ساده رو هم بلد نیستند نمیده .
توصیه من اینه که اول راهنما‌ها رو بخونید و راه‌ها رو امتحان کنید و بعد بپرسید و گرنه سوالتون کورکورانه میشه و همه می‌فهمن که یک خط هم نخوندید .

من مقاله ها و PDF   ها رو خوندم ، فکر نمیکنم سوالم کورکورانه باشه ، چون حداقل دستورات ساده رو بلدم و یه کمی هم! سواد انگلیسی دارم ، اما پاسخ این مشکلم رو جایی نیافتم واسه همین اینجا مطرحش کردم ..

نقل‌قول
مشکل شما شاید از پورت ورودی باشه یعنی باید ورودی رو usb بدهید اما این کار رو نکردید البته شاید .

میتونین تو این زمینه راهنماییم کنین ؟ یا یه مقاله ای ، چیزی معرفی کنید که برم بخونم ،پاسخ سوالم رو پیدا کنم ..؟

با تشکر.

آفلاین ehsan_nightmare

• Newbie
  • *
  • ارسال: 4
« پاسخ #17 : 29 آذر 1388، 10:15 ق‌ظ »
آقا من گریه ام در اومد دیگه به خدا ، یکی یه راهنمایی بکنه منو .. همش میگه مودت Busy هستش  :( :( :( ...

Helpppppppppp Me  :'(