0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.
به این دلیله که شما کاربری به نام passwd روی سیستمت ندارینام کاربری من ali پس میزنمکد: [انتخاب]sudo passwd aliاگه شما اوبونتو داری کاری به root نداری ولی اگه بخوای رمز root رو هم عوض کنیکد: [انتخاب]sudo passwd rootدستور sudo su رو موقعی استفاده میکنم که بخوام برم کاربر root که با این کار $ تبدیل به # میشهکد: [انتخاب]sudo su -
sudo passwd ali
sudo passwd root
sudo su -
سلاممشکلش رو فهمیدم... ربطی به پسورد نداره . نصفه نیمه آپدیت شده سیستم به 14.10 ! جوری که وقتی تو Detail میرم میزنه 14.04 ولی وقتی ریست میکنم سیستم رو اون بالا مینویسه 14.10 ) Os Reload زدم. حل شد مشکل . البته صورت مسئله رو پاک کردم ولی چارهای نبود.ممنون از همه.
نقلقول از: سروش طیبی در 02 خرداد 1394، 11:18 قظسلاممشکلش رو فهمیدم... ربطی به پسورد نداره . نصفه نیمه آپدیت شده سیستم به 14.10 ! جوری که وقتی تو Detail میرم میزنه 14.04 ولی وقتی ریست میکنم سیستم رو اون بالا مینویسه 14.10 ) Os Reload زدم. حل شد مشکل . البته صورت مسئله رو پاک کردم ولی چارهای نبود.ممنون از همه.واو فکرم به چه سمت هایی که نرفت ما که این مشکل را پسورد داشتیم به هرحال خوشحال شدم مشکلت حل شد حل شد را به ته تاپیک اضافه کن