انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: فعال‌سازی امکان هایبرنت در اوبونتو-گنوم  (دفعات بازدید: 2100 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19754
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
پاسخ : فعال‌سازی امکان هایبرنت در اوبونتو-گنوم
« پاسخ #15 : 06 خرداد 1394، 06:12 ب‌ظ »
نه
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین Nelliel

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2151
  • Nelliel Tu Odelschwanck
« پاسخ #16 : 06 خرداد 1394، 06:17 ب‌ظ »
سلام دوباره
لینک‌ها را گذرا خوندم، اما به نظر نمی‌یاد مشکل لپ‌تاب من به اون لینک‌ها ربطی پیدا کنه. سیستم من حداقل تا اون حد که من استفاده می‌کنم همه چیز پس و پیش خاموش شدن یا suspend شدن یک جور کار می‌کنه
یه مسئله‌ای به نظرم رسید منوهارا داخل گنومم روی فارسی تنظیم کردم،{ مثلا الان تو صفحه‌ی خاموش کردن (همون shutdown) سه تا گزینه‌ی خاموش کردن، شروع مجدد و تعلیق داره} اما برنامه tweak-tools یک سری از کلمات انگلیسیه از جمله shutdownو hibernet و suspend و یه سری دیگر از کلمات فارسی. به نظرتون این می‌تونه ربطی داشته باشه؟ ???

این لینک ها مربوط به مشکل دوست عزیزمون desatir7316 بود مشکل شما مثل اون هست ؟؟؟؟ چندتا پست گذاشتم مشکل دقیقا چیه جواب ندادید هایبرنت نمیشه یا میشه یعد از wake up گیر میکنه ؟؟؟؟
طرفدار انیمه و مانگا - کاربر آرچ لینوکس

آفلاین حمید ۶۷

• Full Member
  • *
  • ارسال: 221
    • تفکرات فیزیکی و فلسفی
« پاسخ #17 : 06 خرداد 1394، 07:49 ب‌ظ »
نه دیگه هایبرنت نمی‌شه. وقتی لپ‌تاب را می‌بندم اون چراغ چشمک‌زن نارنجی رنگ مثل قبل به کاره و بعد  هنگام  به کار‌اندازی هم مثل قبل به صورت همون  log off بالا می‌یاد.
خداوندا تو من و ملت بزرگم را آزاد آفریدی، تو خود راهنمای آزادگانی و ما آزادگی را به بهای شکم نفروشیم و منتظر نور هدایت شکافنده‌ی تو می‌مانیم

آفلاین حمید ۶۷

• Full Member
  • *
  • ارسال: 221
    • تفکرات فیزیکی و فلسفی
« پاسخ #18 : 10 خرداد 1394، 11:23 ب‌ظ »
چند روز گذشت!!!
و من همچنان منتظرم!!!!!
خداوندا تو من و ملت بزرگم را آزاد آفریدی، تو خود راهنمای آزادگانی و ما آزادگی را به بهای شکم نفروشیم و منتظر نور هدایت شکافنده‌ی تو می‌مانیم