انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: اطمینان از safe بودن پکیج های .deb ?  (دفعات بازدید: 6645 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین saeed_e00

• Full Member
  • *
  • ارسال: 221
اطمینان از safe بودن پکیج های .deb ?
« : 19 خرداد 1394، 11:08 ق‌ظ »
سلام
وقت همه بخیر

چند تا برنامه هست که نصبشون تقریبا ضروریه واسم ، ولی تو اوبونتو سافتور نیستن و به صورت پکیج های .deb تو سایت سازنده هستن
راهی هست که من مطمین بشم این پکیج ها امن هستن یا نه  ؟؟

مثلا برنامه teamviewer یا teamspeak یا ker*io یا حتی برنامه های اپن سورسی مثل تلگرام و ....

مرسی
« آخرین ویرایش: 19 خرداد 1394، 08:12 ب‌ظ توسط saeed_e00 »

آفلاین Nelliel

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2151
  • Nelliel Tu Odelschwanck
پاسخ : اطمینان از safe بودن پکیج های .deb ?
« پاسخ #1 : 19 خرداد 1394، 08:42 ب‌ظ »
سلام
وقت همه بخیر

چند تا برنامه هست که نصبشون تقریبا ضروریه واسم ، ولی تو اوبونتو سافتور نیستن و به صورت پکیج های .deb تو سایت سازنده هستن

مثلا برنامه teamviewer یا teamspeak یا ker*io یا حتی برنامه های اپن سورسی مثل تلگرام و ....

مرسی

تا اونجایی که من اطلاع دارم گنو/لینوکس هیچ بد افزاری نداره
طرفدار انیمه و مانگا - کاربر آرچ لینوکس

آفلاین AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 506
  • :(
« پاسخ #2 : 19 خرداد 1394، 09:03 ب‌ظ »
سلام
وقت همه بخیر

مرسی

هیچ بد افزاری نداره?
اینو دقیقا کی  گفته?
--------
امنیت در گنو مثل خیلی سیستم های شبه یونیکس دیگه بسیار بالاست
ولی دلیل نمیشه هیییچ بد افزاری نداشته باشه, خیلی راحت میشه تو اونهمه پکیجی که از ppa ها میگیرید یک باینری رو با یک اسکریپت جایگزین کنند که همزمان برنامه ای که قراره باشه رو با یک فایل اجرایی ویروس اجرا کنه, بعدشم با freedesktop policykit یک عدد از اون فرم هایی که موقع برنامه نصب کردن میاد بزاره جلوتون شما هم فکر میکنید واسه همون برنامس و ....

واقعا اگر آدم احتیاط نداشته باشه و از هر جایی برنامه نصب کنه و واسه کاربر روت پسورد نذاره (این دیگه اوج بی خیالیه!) از ویندوز هم بیشتر ویروس میگیره
خیلی از ویروس های موفق (!) هم برای لینوکس وجود داره
ولی اگه احتیاط حتی در حد نصبی هم رعایت شه گنو/لینوکس  یکی از امن ترین سیستم هاست

آفلاین saeed_e00

• Full Member
  • *
  • ارسال: 221
« پاسخ #3 : 20 خرداد 1394، 01:48 ق‌ظ »
هنوز جوابی نگرفتم ...  ::)

آفلاین ava

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1330
« پاسخ #4 : 20 خرداد 1394، 02:18 ق‌ظ »
خیر هیچ راهی نیست !
یه ابزار هایی هست مثل اپ ارمور که روی اوبونتو نصب هست و سلینوکس معروف که جلوی دسترسی برنامه ها رو به فایل ها محدود میکنه
ولی اصلا فکر نکنید که تو لینوکس امنیت عالی و ... اتفاقا اصلا هم اینجوری نیست اگر شما هر برنامه ای بگیرید و نصب کنید راحت میتونید هک بشید اطلاعاتتون لو بره و هزار چیز دیگر !
برنامه هایی که باینری هستن و سورسش در دسترس نیست که نگاه کنید (مثلا هممون کارشناس و نخبه امنیت و برنامه نویسی هستیم !) راه خاصی نیست
تا این که شما به اون برنامه دسترسی مدیریتی ندین اون محدود هست تا حدودی ولی وقتی دسترسی بالایی داشته باشه یا با روت اجرا بشه یا با سودو ران بشه و ... کلا یعنی دیگه اگه بد افزار باشه سیستمتون رو دو دستی تقدیمش کردین !
میتونید اگر خیلی حساسید رو امنیتتون یه ماشین مجازی داشته باشید داخل سیستمتون و روی همون هم همین توزیعی که دارید رو نصب کنید یعنی اوبونتو داخل اوبنتو ! بعد روی اون سیستم ایزوله نرم افزار های ناشناس و مشکوک رو نصب و استفاده کنید
از تفاوت های ویندوز و لینوکس هم همین دسترسی به فایل یکی از مهم ترین هاش هست که موجب امنیت بیشتر لینوکس میشه
بد افزار همه جا هست و خود سیستم عقل نداره که بدونه چی مخرب هست و چی نیست و جلوشو بگیره !
-------------------------------------------------------------------------------------------------
با استفاده از اپ آرمور - سلینوکس و چند تا چیز دیگه که مهم هاش همین دوتاس میتونید دسترسی برنامه ها و یوزر ها رو محدود کنید
و با استفاده از فایروال میتنید دسترسی برنامه ها به اینترنت رو محدود کنید . پورت های خاصی رو ببندید . برنامه های خاصی رو بهشون دسترسی اینترنت ندید و ...
و با استفاده از مجازی سازی میتونید در محیط ایزوله شده نرم افزار های که بهشون شک دارید رو استفاده کنید

مسائل دیگری هم هست به هر حال سواد من تا این حد بود همین ها هم فکر میکنم مهم ترین مسائل امنیتی باشن در حوزه امنیت نرم افزار ها که رعایت کنید مشکلی پیش نمیاد
البته بازم باید گفت تا جایی که محبور نشدید خارج از مخازن برنامه نصب نکنید
صدای پلیس : هاپ هاپ

آفلاین Nelliel

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #5 : 20 خرداد 1394، 05:29 ق‌ظ »
هیچ بد افزاری نداره?
اینو دقیقا کی  گفته?
--------
امنیت در گنو مثل خیلی سیستم های شبه یونیکس دیگه بسیار بالاست
ولی دلیل نمیشه هیییچ بد افزاری نداشته باشه, خیلی راحت میشه تو اونهمه پکیجی که از ppa ها میگیرید یک باینری رو با یک اسکریپت جایگزین کنند که همزمان برنامه ای که قراره باشه رو با یک فایل اجرایی ویروس اجرا کنه, بعدشم با freedesktop policykit یک عدد از اون فرم هایی که موقع برنامه نصب کردن میاد بزاره جلوتون شما هم فکر میکنید واسه همون برنامس و ....

واقعا اگر آدم احتیاط نداشته باشه و از هر جایی برنامه نصب کنه و واسه کاربر روت پسورد نذاره (این دیگه اوج بی خیالیه!) از ویندوز هم بیشتر ویروس میگیره
خیلی از ویروس های موفق (!) هم برای لینوکس وجود داره
ولی اگه احتیاط حتی در حد نصبی هم رعایت شه گنو/لینوکس  یکی از امن ترین سیستم هاست

همون طوری که میدونید لینوکس توسط کاربرانش توسعه پیدا کردهه کسی که لینوکس را دوست داشته باشه هیچ وقت همچین چیزی توی سایتش نمیذاره که بهونه لینوکسی نشدن بده دست ویندوزی ها اره این حرف شما درسته ولی با احتمال 1 در 100 یا مثلا بیل گیتتس پول بده تا یکی همچین کاری بکنه که بیل گیتس هم ادمی هست که این کار را بکنه وقتی ویروس درست میکنه بعد پول انتی ویروسش را در میاره چرا اینکار را نکنه اما از امینت برنامه ها مطمن باشید و اون ها را نصب کنید

آفلاین alend

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1321
« پاسخ #6 : 20 خرداد 1394، 09:22 ق‌ظ »
این برنامه ها که منبع باز نیستند. کلا اگر به شرکت یا برنامه اعتماد ندارید نصبش نکنید.

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3504
  • علی (ع): زَكَاةُ الْعِلْمِ نَشْرُه
« پاسخ #7 : 20 خرداد 1394، 01:29 ب‌ظ »
نقل‌قول
همون طوری که میدونید لینوکس توسط کاربرانش توسعه پیدا کردهه کسی که لینوکس را دوست داشته باشه هیچ وقت همچین چیزی توی سایتش نمیذاره که بهونه لینوکسی نشدن بده دست ویندوزی ها اره این حرف شما درسته ولی با احتمال 1 در 100 یا مثلا بیل گیتتس پول بده تا یکی همچین کاری بکنه که بیل گیتس هم ادمی هست که این کار را بکنه وقتی ویروس درست میکنه بعد پول انتی ویروسش را در میاره چرا اینکار را نکنه اما از امینت برنامه ها مطمن باشید و اون ها را نصب کنید

استدلالات منو کشته.
اون جمله ی آخر رو هیچ جای دیگه نگیا. مسئولیت داره.  ;D
بدافزار همه جا هست.
اگه این احتمال رو بدیم که اکثر هکرا دارن از گنو/لینوکس واسه هک کردن سایر سیستم عامل ها و برنامه ها استفاده می کنن. پس این احتمال رو هم بدین که همین جریان رو واسه ی خود گنو/لینوکس پیاده کنن.
هکر عاشق لینوکس یا متنفر از ویندوز نداریم. هکر هکره. می تونه خوب باشه می تونه بد باشه. میتونه برای امنیت لینوکس تلاش کنه یا می تونه از ضعفاش برای خراب کردن استفاده کنه.
یعنی چی برنامه های لینوکس کاملا امنن و نصبشون کنیم؟؟
من الان یه برنامه ی آزاد رو بردارم توش یه فایل مخرب بذارم بدم تو نصب کنی، خیلی راحت می زنی نصبش می کنی؟؟ چون آزاد یا اپن سورسه؟؟  :o پس یه جای کارت می لنگه.

برنامه هایی که توی مخازن رسمی یک توزیع هست، از امنیت بالاتری نسبت به سایر برنامه ها برخورداره. ولی برنامه های موجود در مخازن غیررسمی، سورس فایلی و باینری های متفرقه، هیچ کدوم تضمین امنیت ندارن مگر اینکه شخصا کد برنامه رو خود کاربر یا فرد مطمئنی خونده باشه.
پس هر کسی گفت لینوکس کاملا امنه و همیشه امنیتتون تضمینه، بهش گوش ندین.
امنیت سیستم رو خود کاربر با دانش خودش تامین می کنه. نه فقط با سیستم عامل.
فرق گنو/لینوکس با سیستم عامل بی در و پیکری مثل ویندوز اینه که لینوکس سطح های دسترسی متفاوتی داره و فایل های اجرایی باید با دستور کاربر اجرا بشن. حالا شما یه برنامه ی مخرب رو با دادن پسورد بذاری اجرا بشه، سیستمت به فنا میره. دیگه سیستم عامل نمی تونه کاری کنه. اینجا دانش خود کاربر هست که تاثیر گذاره.
امنیت لینوکس بالاتره چون دیگران سورسش رو میخونن و باگ هاش رو پیدا می کنن. ولی دلیل نمیشه برای هر برنامه ای یا هر روشی این موضوع صدق کنه. لینوکس تا حدود زیادی امنیت رو برقرار می کنه. باقیش به خود کاربر بستگی داره.
نرم افزار، یک ابزاره. برای رسیدن به هدف ازش استفاده کنید. نرم افزار هدف شما نیست :) - آزادی، بزرگ‌ترین دروغ بشریت

آفلاین alireza.crs

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 491
« پاسخ #8 : 20 خرداد 1394، 02:03 ب‌ظ »
سلام
وقت همه بخیر

مرسی
اگه سورس در دسترس هست خودتون کامپایل و نصبش کنین.دقت کنین که وابستگی ها رو از مخازن دانلود کنید!
اگه سورسش در دسترس نیست یا نمیتونین کامپایل کنین فایل .deb رو فقط از سایت سازنده دانلود کنین.نه از جای دیگه

آفلاین Nelliel

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #9 : 20 خرداد 1394، 02:09 ب‌ظ »
استدلالات منو کشته.
اون جمله ی آخر رو هیچ جای دیگه نگیا. مسئولیت داره.  ;D
بدافزار همه جا هست.
اگه این احتمال رو بدیم که اکثر هکرا دارن از گنو/لینوکس واسه هک کردن سایر سیستم عامل ها و برنامه ها استفاده می کنن. پس این احتمال رو هم بدین که همین جریان رو واسه ی خود گنو/لینوکس پیاده کنن.
هکر عاشق لینوکس یا متنفر از ویندوز نداریم. هکر هکره. می تونه خوب باشه می تونه بد باشه. میتونه برای امنیت لینوکس تلاش کنه یا می تونه از ضعفاش برای خراب کردن استفاده کنه.
یعنی چی برنامه های لینوکس کاملا امنن و نصبشون کنیم؟؟
من الان یه برنامه ی آزاد رو بردارم توش یه فایل مخرب بذارم بدم تو نصب کنی، خیلی راحت می زنی نصبش می کنی؟؟ چون آزاد یا اپن سورسه؟؟  :o پس یه جای کارت می لنگه.

برنامه هایی که توی مخازن رسمی یک توزیع هست، از امنیت بالاتری نسبت به سایر برنامه ها برخورداره. ولی برنامه های موجود در مخازن غیررسمی، سورس فایلی و باینری های متفرقه، هیچ کدوم تضمین امنیت ندارن مگر اینکه شخصا کد برنامه رو خود کاربر یا فرد مطمئنی خونده باشه.
پس هر کسی گفت لینوکس کاملا امنه و همیشه امنیتتون تضمینه، بهش گوش ندین.
امنیت سیستم رو خود کاربر با دانش خودش تامین می کنه. نه فقط با سیستم عامل.
فرق گنو/لینوکس با سیستم عامل بی در و پیکری مثل ویندوز اینه که لینوکس سطح های دسترسی متفاوتی داره و فایل های اجرایی باید با دستور کاربر اجرا بشن. حالا شما یه برنامه ی مخرب رو با دادن پسورد بذاری اجرا بشه، سیستمت به فنا میره. دیگه سیستم عامل نمی تونه کاری کنه. اینجا دانش خود کاربر هست که تاثیر گذاره.
امنیت لینوکس بالاتره چون دیگران سورسش رو میخونن و باگ هاش رو پیدا می کنن. ولی دلیل نمیشه برای هر برنامه ای یا هر روشی این موضوع صدق کنه. لینوکس تا حدود زیادی امنیت رو برقرار می کنه. باقیش به خود کاربر بستگی داره.

آقا رسول دیوار کوتاه تر از ما گیر نمیاری انگار ;D

اینکه معلومه بد افزار همه جا هست ولی اینکه بخوایم خیلی شکاک باشیم واقعا خیلی اشتباه شما خود تم نامیکس نداری تلگرام نداری نمیدونم اسکایپ نداری این برنامه ها توی مخازن رسمی نیستند ولی ممکن خیلی از ما این ها را داشته باشیم ما نگفتیم بد افزار نیست گفتیم شکاک بودن اشتباهه یه امار اگه بگیریم میبینیم بیشتر برنامه هایی که توی سایت ها هستند امنن اصلا بپرسید کسی همچین تجربه ی تلخی داشته که پکیجی باعث هک شدنش بشه
این را قبول داری شکاک بودن اشتباهه ؟؟؟؟

جمله ی اخر را هم باور کنی یا نکنی حقیقته  :)

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #10 : 20 خرداد 1394، 04:48 ب‌ظ »
آقا رسول دیوار کوتاه تر از ما گیر نمیاری انگار ;D

اینکه معلومه بد افزار همه جا هست ولی اینکه بخوایم خیلی شکاک باشیم واقعا خیلی اشتباه شما خود تم نامیکس نداری تلگرام نداری نمیدونم اسکایپ نداری این برنامه ها توی مخازن رسمی نیستند ولی ممکن خیلی از ما این ها را داشته باشیم ما نگفتیم بد افزار نیست گفتیم شکاک بودن اشتباهه یه امار اگه بگیریم میبینیم بیشتر برنامه هایی که توی سایت ها هستند امنن اصلا بپرسید کسی همچین تجربه ی تلخی داشته که پکیجی باعث هک شدنش بشه
این را قبول داری شکاک بودن اشتباهه ؟؟؟؟

جمله ی اخر را هم باور کنی یا نکنی حقیقته  :)

نه من غیر از همین تلگرام دیگه هیچ برنامه ای از خارج مخازن نصب نمی کنم. چون به برنامه های خارج از مخازن تا زمانی که خودم سورسشون رو نخونم، نمی تونم اعتماد کنم و نصب هم نمی کنم. نه PPA نه فایل های deb متفرقه.
شکاک بودن اصلا اشتباه نیست. اگه اینجوری پس چرا مردم باگ ها رو پیدا می کنن و سورس رو میخونن؟؟ خب بشینن به امید اینکه برنامه ها امنن، زندگیشون رو بکنن. اینه که میگم استدلال جالبی داری.

نقل‌قول
کسی همچین تجربه ی تلخی داشته که پکیجی باعث هک شدنش بشه

این کاملا اشتباهه که فکر کنی چون چیزی ندیدی پس وجود نداشته. خیلی از بدافزارها ممکنه بیان توی سیستمت بدون اینکه اختلالی توی کارت ایجاد کنن و اصلا متوجه هم نشی. بازم می تونی بگی سیستمم بدافزار نداره؟؟

امنیت توی لینوکس 100 درصد نیست. امنیت توی برنامه های لینوکس 100 درصد نیست. امنیت زمانی به حداکثر حالتش میرسه که خود کاربر هم حواسش باشه داره چه کاری انجام میده.
این دلیل نمیشه که بگی چون لینوکس دارم یعنی امنم. کافیه من بیام خونتون و دیسک اوبونتو رو بیارم بالا و حتی باهاش root بشم و بزنم تمام اطلاعاتت رو در بیارم. پس وجود لینوکس نتیجه ی امنیت بالا نیست.
امنیت چیزی نیست که ماها بتونیم راجع بهش حرف بزنیم. متخصصش رو طلب می کنه.
همین جور که خیلیا میگن توهم توطئه نداشته باشین اینم بدونین که نباید توهم امنیت رو هم داشته باشیم. باید حواسمون به کاری که انجام میدیم باشه.
نرم افزار، یک ابزاره. برای رسیدن به هدف ازش استفاده کنید. نرم افزار هدف شما نیست :) - آزادی، بزرگ‌ترین دروغ بشریت

آفلاین Nelliel

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #11 : 20 خرداد 1394، 06:23 ب‌ظ »
نه من غیر از همین تلگرام دیگه هیچ برنامه ای از خارج مخازن نصب نمی کنم. چون به برنامه های خارج از مخازن تا زمانی که خودم سورسشون رو نخونم، نمی تونم اعتماد کنم و نصب هم نمی کنم. نه PPA نه فایل های deb متفرقه.
شکاک بودن اصلا اشتباه نیست. اگه اینجوری پس چرا مردم باگ ها رو پیدا می کنن و سورس رو میخونن؟؟ خب بشینن به امید اینکه برنامه ها امنن، زندگیشون رو بکنن. اینه که میگم استدلال جالبی داری.

این کاملا اشتباهه که فکر کنی چون چیزی ندیدی پس وجود نداشته. خیلی از بدافزارها ممکنه بیان توی سیستمت بدون اینکه اختلالی توی کارت ایجاد کنن و اصلا متوجه هم نشی. بازم می تونی بگی سیستمم بدافزار نداره؟؟

چه حل و حوصله ای داری و زندگی را سخت میگیری من که اصلا نمیشینم سورس بخونم اصلا بیا هرچی روی سیستمم هست جمع کن ببر چیزی روی سیستمم ندارم که برام مهم باشه یه چندتا فیلم و سریال و اهنگ دارم اونم هر وقت خواستی بگو خروجی دستور ifconfig را بت بدم که نخوای هکمون کنی من که شخصا هر جا فایل deb یا ppa ببینم سریع میگیرم کاری هم به امنیت ندارم

امنیت توی لینوکس 100 درصد نیست. امنیت توی برنامه های لینوکس 100 درصد نیست. امنیت زمانی به حداکثر حالتش میرسه که خود کاربر هم حواسش باشه داره چه کاری انجام میده.
این دلیل نمیشه که بگی چون لینوکس دارم یعنی امنم. کافیه من بیام خونتون و دیسک اوبونتو رو بیارم بالا و حتی باهاش root بشم و بزنم تمام اطلاعاتت رو در بیارم. پس وجود لینوکس نتیجه ی امنیت بالا نیست.
امنیت چیزی نیست که ماها بتونیم راجع بهش حرف بزنیم. متخصصش رو طلب می کنه.
همین جور که خیلیا میگن توهم توطئه نداشته باشین اینم بدونین که نباید توهم امنیت رو هم داشته باشیم. باید حواسمون به کاری که انجام میدیم باشه.

والا ما انگشت کوچیکه ی شمام نیستیم rasubuntu عزیز چه برسه متخصص امنیت
خب اینکه بله مام نگفتیم لینوکس یعنی 100 در 100 امنیت با حساب میشه گفت این تاپیک حل شده به حساب میاد 
« آخرین ویرایش: 20 خرداد 1394، 06:27 ب‌ظ توسط حسین حیدری »

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #12 : 20 خرداد 1394، 07:19 ب‌ظ »
نقل‌قول
چه حل و حوصله ای داری و زندگی را سخت میگیری من که اصلا نمیشینم سورس بخونم اصلا بیا هرچی روی سیستمم هست جمع کن ببر چیزی روی سیستمم ندارم که برام مهم باشه یه چندتا فیلم و سریال و اهنگ دارم اونم هر وقت خواستی بگو خروجی دستور ifconfig را بت بدم که نخوای هکمون کنی من که شخصا هر جا فایل deb یا ppa ببینم سریع میگیرم کاری هم به امنیت ندارم

خب شما وقتی میگی کاری به امنیت نداری پس توقع میره که برای امن بودن برنامه ها یا ... نظری ندی که کاربران به اشتباه فکر کنن که برنامه های اپن سورس و لینوکسی تماما امن هستن. جوری گفتی لینوکس امنه انگاری هیچی بدافزار نمیگیره. آره. خودکار بدافزار نمیگیره. ولی کاربر از هر جای بی در و پیکیری یه چیزی نصب کنه، بدافزار هم میاد سراغش و نباید فکر کنه چون لینوکس داره پس هر کار خواست انجام بده و بعد بگه امنه. کسی که نظر شما رو بخونه اینجوری برداشت می کنه.
بعد تمام دنیا دارن روی حریم خصوصیشون پافشاری می کنن. چون شما کاری به حریم خصوصیت نداری دلیل نمیشه دیگران نداشته باشن و اینجوری از حرفای شما گمراه میشن.

نقل‌قول
این جمله رو یه کاربر تازه لینوکسی شده بخونه، به همون گمراهی ای که گفتم دچار میشه. خیالش راحت میشه که هرچی نصب کرد امن می مونه. و بعد از اینکه به مشکل خورد باورهای لینوکسیش نابود میشه.
اگه من چیزی میگم به خاطر اینه که میخوام همیشه تو راه پیشرفت قدم بذاریم و باعث عقب گرد رفتن جامعه ی لینوکسی نشیم  ;)

آفلاین Sadrolla

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 443
« پاسخ #13 : 20 خرداد 1394، 07:23 ب‌ظ »
یا مثلا بیل گیتس پول بده تا یکی همچین کاری بکنه که بیل گیتس هم ادمی هست که این کار را بکنه وقتی ویروس درست میکنه بعد پول انتی ویروسش را در میاره چرا اینکار را نکنه
سندی هم برای این حرف (دارید / وجود داره) ؟
اول قوانین خدا را به طور کامل رعایت کنیم بعد انتظار حمایت کامل رو از خدا داشته باشیم.

آفلاین md2014

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 669
« پاسخ #14 : 20 خرداد 1394، 07:44 ب‌ظ »
اینجوری که سخته خیلی ppa استفاده نکنی!!!

کلی برنامه هست که فقط تو مخازن فرعی پیدا میشن.بروزرسانی برخی نرم افزارها هم  با ppa انجام میشه.   :(