انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: دیده نشدن نوار سمت چپ و نیامدن استارت و ترمینال (window Decoration)  (دفعات بازدید: 1253 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین amir-rm

• Newbie
  • *
  • ارسال: 4
بسم الله الرحمن الرحیم
با سلام
من نرم افزار compiz config setting manager رو باز کردم در بخش effects تیک window Decoration رو زدم چند تا سوال کردم جواب هایی دادم که تا اونجایی که یادمه جواب هام مورد های پیش فرض خودش نبود حالا تو اوبونتو ی من نوار سمت چپ دیده نمیشه و ترمینال رو دیگه نمیشه با ctrl+alt+t باز کرد و تنها دسکتاپ میاد با فایل هایی که توش هست start هم نمیاد حالا نمیدونم چه طور میشه به حالت قبلی برگردوندش ؟
من از قبل یه میز کار gnome نصب کرده بودم بعد از این مشکل از توی اون همون میز کار نرم افزار compiz... رو باز کردم تیک رو برداشتم برگشتم به میز کار اصلی اما هیچ چیز تغییر نکرده بود!
چی کار کنم ؟
« آخرین ویرایش: 21 خرداد 1394، 07:56 ب‌ظ توسط amir-rm »

آفلاین amir-rm

• Newbie
  • *
بسم الله الرحمن الرحیم
با سلام
من نرم افزار compiz config setting manager رو باز کردم در بخش effects تیک window Decoration رو زدم چند تا سوال کردم جواب هایی دادم که تا اونجایی که یادمه جواب هام مورد های پیش فرض خودش نبود حالا تو اوبونتو ی من نوار سمت چپ دیده نمیشه و ترمینال رو دیگه نمیشه با ctrl+alt+t باز کرد و تنها دسکتاپ میاد با فایل هایی که توش هست start هم نمیاد حالا نمیدونم چه طور میشه به حالت قبلی برگردوندش ؟
من از قبل یه میز کار gnome نصب کرده بودم بعد از این مشکل از توی اون همون میز کار نرم افزار compiz... رو باز کردم تیک رو برداشتم برگشتم به میز کار اصلی اما هیچ چیز تغییر نکرده بود!
چی کار کنم ؟

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3504
  • علی (ع): زَكَاةُ الْعِلْمِ نَشْرُه
سلام.
لازم نیست سوال رو توی تاپیک های مختلف بپرسین. همون یک تاپیک کافیه.

راه اول:
http://ubuntuhandbook.org/index.php/2014/04/reset-unity-and-compiz-settings-in-ubuntu-14-04/

راه دوم:
http://serverfault.com/questions/435132/how-to-version-lock-packages-in-ubuntu

اگه دسترسی به ترمینال ندارین، با زدن دکمه های ctrl+alt+F1 تا F6 می تونین وارد tty بشید و اونجا دستورات رو وارد کنید.

اگه قبل از پرسیدن، سوال رو توی گوگل سرچ می کردین. خیلی سریع تر به جواب می رسیدین.  ;)
مثلا من اینجوری سرچ کردم:
نقل‌قول
how to reset compiz
;)
نرم افزار، یک ابزاره. برای رسیدن به هدف ازش استفاده کنید. نرم افزار هدف شما نیست :) - آزادی، بزرگ‌ترین دروغ بشریت

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19719
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
تیک window decoration رو بردار خب!
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین amir-rm

• Newbie
  • *
با سلام مجدد و ممنون راه اول به دردم خورد البته نه توی tty همون دستورات رو وارد میکردم ایراد میگرفت اما توی ترمینال gnome که نصب کردم خدا رو شکر انجام شد ممنون
نسبت به اون دوستی که گفته بودن تیک رو بردار : من چه جوری باید برنامه رو اجرا میکردم وقتی هیچ چیز توی میزکار اصلی اوبونتو نمیاد؟!اگر هم منظورتون این بوده که توی میز کار دیگه بردارم این کار رو کرده بودم قبلا یکم فکر کنید بنویسید
« آخرین ویرایش: 28 خرداد 1394، 07:03 ق‌ظ توسط amir-rm »

آفلاین narayana

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 791
  • حل نشو ؛ حل میشه
یکم فکر کنید بنویسید
>:(

اگه قبل از پرسیدن، سوال رو توی گوگل سرچ می کردین. خیلی سریع تر به جواب می رسیدین.  ;)
مثلا من اینجوری سرچ کردم:
نقل‌قول
how to reset compiz
;)
=D>

فرانکل در ( انسان در جستجوی معنا ) باید لینوکس رو پیشنهاد بده و معرفی کنه چون همیشه کار برای انجام دادن داره ...

لینوکس‌ ویندوز نیست