من که فقط هدفم استفاده از word هست ديگه چه فرقى مىکنه کدوم نسخه باشه؟ دستکم xp سبکتر از ورژنهاى بعدى خودشه. اين طور نيست؟
دو مطلب
۱.
دوست عزیز من دیشب به این نتیجه رسیدم که wine برای برنامه ویندوزی که داشتم مناسب نیست هر چند برنامه اجرا میشد اما موقع کپی کردن اذیت میکرد و متن رو به هم میریخت راجع به آفیس دقیقا نمی دونم به چه شکلی هست
بعد اون برنامه خاص رو در ویرچوال با xp اجرا کردم نتیجه خیلی جالب بود اجازه بدید اسم برنامه رو بزاریم app.exe
app.exe با wine منابع سختافزاری بیشتری نیاز دارد
app.exe با xp در ویرچوال باکس منابع کمتری نیاز دارد
تا اینجا که نوشتم xp در ویرچوال بالا اومد رفتم برای ازمایش و یه فایل word که با 2013 نوشته بودم رو با word 2010 باز کردم
نتیجه برای خودم باور نکردنی بود
هیچ تفاوتی در سرعت احساس نکردم
سرعت کار در فایل docx با word 2010 در xp مجازی نصب شده = xp واقعی نصب شده
مشخصات سیستم من
cpu تک هستهای سلرون با قدرت ۲.۲ گیگاهرتز
ram ۲ گیگ
مشخصات سیستم عامل
نسخه ۶۴ بیتی solydx که همون دبیان پایداره با میزکاره Xfce که آماده به کاره (wine هم پیشفرض نصبه)
که بعد از نصب مخزن دبیان پایدار حذف و مخزن دبیان sid فعال و کل سیستم رو به روز کردم
در واقع الآن من دبیان سید دارم + ۵ برنامه از مخزن solydx که در مخازن دبیان نیستند + mintstick که مربوط یه رایت iso روی فلشه و محصول لینوکس مینته که این هم در مخازن دبیان نیست.
من دبیان سید دارم + ۶ برنامه که در مخازن دبیان نیست
منابعی که به xp تخصیص داده شده
استفاده کامل از cpu
استفاده از ram به میزان ۵۱۲ مگابایت
فکر کنم همون xp در ویرچوال بی دردسر تر باشه
------------------------------------------
۲.
آفیس مایکروسافت در نسخههای ۲۰۰۷ و ۲۰۱۰ و ۲۰۱۳ برای ذخیره سازی از فرمت docx استفاده میکنه
من خودم شخصا فایلی رو با ۲۰۱۳ تولید کردم و در ۲۰۰۷ بدون هیچ گونه مشکل استفاده کردم پس برای پشتیبانی از فرمت doc و docx هیچ فرقی بین ۲۰۰۷ و ۲۰۱۰ و ۲۰۱۳ نیست
من همیشه احساسم این بوده که ۲۰۱۰ سریعتر از ۲۰۰۷ - حالا کسی هم این مطلب رو ثابت کرده یا نه نمیدونم اما احساسم این بوده و هست
با توجه به این مطلب که ۲۰۱۰ در xp قابل استفاده هست
پیشنهاد من اینه که یه xp رو در ویرچوال نصب کنی و همون آفیس ۲۰۰۷ رو که داری رو نصب کن اگر دیدی سرعتش یه خورده پایینه ۲۰۱۰ رو هم امتحان کن شاید احساس من درست باشه اگر سرعت xp خوبه ولی ۲۰۱۰ هم یه خورده سنگین بود ۲۰۰۳ رو نصب کن و بهشون بگو با فرمت doc ذخیره کنن و بهت بدن (فکر نکنم این قدر لجباز باشن)
اگر xp هیچ رقمه راه نیومد بیا ببین آفیس رو چه طور باید با wine هماهنگ کرد
-------------
کلا پیشنهاد من اینه که اول سعی کن با ویرچوال کارت راه بیفته اگه نشد برو با wine سر و کله بزن
خودم بعد از کلی سر و کله زدن با wine به این نتیجه رسیدم که بهتره از ویرچوال استفاده کنم و wine رو به طور کامل پاک کنم
به هر حال مورد شما جزء مواردی که من بهش علاقه دارم و مشتاقم که بدونم آخرش چی میشه (برام جذاب شده مشکلت - یه جواریی مشکل خودم هم هست)