انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: تعاون در احیای مجدد کتابخانه ملی لینوکس (libooks.ir)  (دفعات بازدید: 1766 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین farshid-foss

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 283
    • محتوای باز
درود بر همگی
نماز روزه هاتون قبول ;)
شاید چیزی که میگم بطور مستقیم به اینجا مربوط نشه. اگر خواستید تاپیک رو خذف کنید.
همونطور که مستحضرید مدتی است که (بدلیل تغییر سرور) کتابخانه ملی لینوکس (libooks.ir) دچار اختلالاتی شده است.
لیبوکس قبلا با جوملا 1.5 طراحی شده بود.
الان تصمیمم بر اینه که از نو با Wordpress احیاش کنم.
ایمیلهای زیادی برام اومده که چرا سایت رو احیا نمیکنید؟ جرا مشکل رو حل نمیکنید؟ داره به جامعه آزاد/متن باز لطمه میخوره
متاسفانه این ایمیلها بجای اینکه خوشحالم کنه ناراحتم میکنه. از خودم ناراحت میشم که شرمنده جامعه کاربری شدم.
بهانه نمیارم ولی نمیتونم مشکلات زندگیم رو در مکان عمومی شرح بدم. فقط به همینا بصورت تیتر بسنده میکنم:
غربت (مهاجرت به شهری دیگر) - مشکلات مالی - مشکلات خانوادگی - زندگی بصورت تنها - دیوانه پنداشتن من در جایی که ساکنم (آزاد/متن باز چیست؟! :o) و ...
نهایتا دوستان میتونند مناسب با موضوع مورد هدف لینک قالب (وردپرس) ولو بصورت خرید ارائه دهند؟
عمدا در فورومهای وردپرسی نپرسیدم. (از طرفی زمانم اجازه نمیداد)
چرا که اگر جامعه کاربری این کار رو انجام بدن مطمئنا عشق مستتر در اقداماتشون نتیجه مطلوبتری رو در پی خواهد داشت.
با احترام
کوچیک همتون
فرشید نوتاش حقیقت
التماس دعا - یا علی (ع)
« آخرین ویرایش: 02 تیر 1394، 02:07 ق‌ظ توسط farshid-foss »

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4877
  • masoft قدیم
من هنوز متوجه نشدم اون قضیه «ملی» چیه!

آفلاین farshid-foss

• Sr. Member
  • *
    • محتوای باز
ملی یعنی برای کلیه اعضای جامعه کاربران ایرانی آزاد/ متن باز
تنها نکته قابل توجهش همون واژه «ملی» بود؟
من از شما عذرخواهی میکنم اگر جسارت شد

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19754
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
مشکل همون جوملا چی بود؟ به نظرم همون اگه کار کنه خیلی بهتره تا این که درگیر تغییر CMS و این‌ها بشه
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین alireza hashemi

• Full Member
  • *
  • ارسال: 232
سلام.
مشکل قالبهای پیشفرض ۲۰۱۲ و ۲۰۱۵ چیه؟
الان قالب ۲۰۱۵ رو خیلی عالی زدن و توی دستگاهای لمسی مثل موبایلها و تبلتها هم خیلی خوب اجرا میشه و با کاربر تعامل داره.
تازه خوبی قالبهای پیشفرض اینه که به طور کامل به فارسی ترجمه شدن و تمام قابلیتهای وردپرس رو هم درست پشتیبانی میکنن.(بعضی از قالبها یک سری از امکانات وردپرس رو توی خودشون ندارن.) و همیشه هم از طرف خود وردپرس آپدیت میشن و در عین حال رایگان هستن.

به هر حال وردپرس مثل جوملا نیست که بخوایم از جایی براش قالب دانلود کنیم و توی تنظیمات خود وردپرس توی قسمت (نمایش--->پوسته ها  افزودن پوسته ی تازه) به صورت دسته بندی شده برای انتخاب قالبهای غیر پیشفرض داره که پیشنهاد من اینه که اگر هم بخوایم برای وردپرس قالب بگیریم از اونجا این کار رو بکنیم که هم راحت تره و هم مطمئن تره.(پس نباید دنبال لینک بگردیم و همه ی قالبهای خوب و معروف وردپرس از اونجا قابل نصب و استفاده هستن.)
نیازی هم نیست که توی وردپرس با اینهمه امکانات پول برا قالب بدیم.
« آخرین ویرایش: 02 تیر 1394، 06:42 ب‌ظ توسط alireza hashemi »

آفلاین afrod

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1526
یک قالب با استایل مترو که هر کاشی می تونه یک کتاب معرفی کنه
metro theme for wordpress

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • masoft قدیم
ملی یعنی برای کلیه اعضای جامعه کاربران ایرانی آزاد/ متن باز
کلماتی مثل ملی یا رسمی معانی خاص خودشون رو دارند، نباید همینطوری استفاده بشن و قابل پیگرد قانونی هم هستند. یک پروژه ملی به پروژه‌ای گفته میشه که توسط یک دولت ملی تامین هزینه و تاسیس میشه.

تعریف کتابخانه ملی از ویکی‌پدیا: «کتابخانه ملی به کتابخانه‌ای گفته می شود که توسط یک دولت ملی تامین هزینه و تاسیس می شود و هدف آن تامین مقاصد آن دولت به ویژه گردآوری انتشارات تولید شده آن کشور است.» - منبع

اگر اینطور نیست، یک کتابخانه عمومی می‌شه.
تعریف کتابخانه عمومی از ویکی‌پدیا: «کتابخانه‌ی عمومی کتابخانه‌ای است که توسط عموم مردم قابل دسترسی و استفاده و هزینه آن عموما توسط نهادها و گروه‌های مردمی تامین می‌شود.» - منبع

حالا این کتابخانه توسط دولت تامین هزینه و تاسیس شده؟ یا استفاده از اسم ملی تنها برای بزرگنمایی مجازی و احتمالا سواستفاده‌های مادی و غیر مادی هستش؟! اگر سهوا و بر اساس عدم اطلاع این نام‌گذاری انجام شده که خب الان می‌شه اون رو تصحیح کرد :) اگر به عمد هست که بیشتر شبیه کلاه‌برداری هست و این انجمن جای اون نیست!

آفلاین farshid-foss

• Sr. Member
  • *
    • محتوای باز
استفاده از اسم ملی تنها برای بزرگنمایی مجازی و احتمالا سواستفاده‌های مادی و غیر مادی هستش؟!

بیشتر شبیه کلاه‌برداری هست و این انجمن جای اون نیست!

دقیقا برای همین قسمتهایی که از فرمایشهایتان گلچین شده در نظر گرفته شده.

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • masoft قدیم
استفاده از اسم ملی تنها برای بزرگنمایی مجازی و احتمالا سواستفاده‌های مادی و غیر مادی هستش؟!

بیشتر شبیه کلاه‌برداری هست و این انجمن جای اون نیست!

دقیقا برای همین قسمتهایی که از فرمایشهایتان گلچین شده در نظر گرفته شده.
خب پس انتظار پشتیبانی این انجمن رو نداشته باشید :)