انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکل در uninstall کردن کامل ubuntu از روی ویندوز 7 (حل شد توسط خودم)  (دفعات بازدید: 1430 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین agent27

• Newbie
  • *
  • ارسال: 4
سلام.
من ویندوز 7، 64 بیت روی لپتاپم نصب هست. بعد با فلش اوبونتوی 15.04 رو نصب کردم روی همون درایو C، یعنی همون درایوی که ویندوز روش نصب هست. بعد از ریبوت، هم ویندوز 7 بود توی بوت منیجر هم اوبونتو. اوبونتو رو ولی مثل این که نصبش کامل نشده بود و فقط به صورت دمو وارد محیط گرافیکیش میشد. تا این که بعد از یه هفته که دوباره به سراغ لپتاپ اومدم و فلشمم هم گم شد، الان موقع بوت منیجر که بین ویندوز 7 و اوبونتو روی اوبونتو اینتر میزنم با پیغام زیر مواجه میشم:

https://neosmart.net/wiki/0xc000000f

مشابه تصویر سیاه توی این صفحه که لینکش رو قرار دادم. با این تفاوت که بالای خط Status: 0x00000f این خط نوشته شده:
File: \ubuntu\winboot\wubildr.mbr

حالا لطفن کمکم کنید که اول کاملن اوبونتو رو حذف کنم از توی درایو ویندوزم که اونجا نصب شده، تا دوباره از اول درست نصبش کنم.
نگید برو توی Disk Management که رفتم قبلن و پارتیشن اوبونتو نیست اونجا چون اوبونتو رو روی همون درایو C نصب کردم که ویندوزم هم توی همون درایوه!
« آخرین ویرایش: 03 تیر 1394، 05:00 ب‌ظ توسط agent27 »

آفلاین agent27

• Newbie
  • *
پس شماها به چه دردی می‌خورید که همچین سوال ساده ای رو نمی تونید جواب بدید؟

آفلاین khorsand14

• Full Member
  • *
  • ارسال: 104
  • WE ARE UNITED, WE'LL NEVER DIE
پس شماها به چه دردی می‌خورید که همچین سوال ساده ای رو نمی تونید جواب بدید؟

با سلام.

ادب مرد به ز دولت اوست

۲-مشخص هست که بوت شما بهم ریخته و باید ترمیم کنید دیسک ویندوز خودتون رو داخل دستگاه بزارید و ویندوز ۷ رو با سی دی بوت کنید اما قبل فرایند نصب وارد بخش Repair بشید و از اونجا CMD‌رو باز کنید و به ترتیب دستورات زیر رو بزنید

# bootrec /fixmbr
# boorrec /fixboot
# bootrec /searchos
bootrec /selectos
سپس رستارت کنید

آفلاین agent27

• Newbie
  • *
توی عنوان قبلا نوشتم که حل شد توسط خودم. از طریق سرچ کردن زیاد و دستور bcdedit در cmd.

وقتی سوال ساده‌ای پرسیده می‌شه باید بعد از بیست و چند بازدید یه نفر بتونه جواب بده. همین پیام دوم رو هم اگر نمی‌نوشتم کسی مثل شما تحریک نمی‌شد که بیاد راهنمایی کنه. اگر چه حل شده بود مشکلم، ولی ممنون به هر حال.

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19720
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
توی عنوان قبلا نوشتم که حل شد توسط خودم. از طریق سرچ کردن زیاد و دستور bcdedit در cmd.

وقتی سوال ساده‌ای پرسیده می‌شه باید بعد از بیست و چند بازدید یه نفر بتونه جواب بده. همین پیام دوم رو هم اگر نمی‌نوشتم کسی مثل شما تحریک نمی‌شد که بیاد راهنمایی کنه. اگر چه حل شده بود مشکلم، ولی ممنون به هر حال.
هیچ‌کس وظیفه‌ای نداره به شما یا هرکس دیگه‌ای جواب بده. اگه کسی جواب می‌ده لطف می‌کنه و اگه کسی جواب نمی‌ده، باز هم لطف می‌کنه بهت!
« آخرین ویرایش: 06 تیر 1394، 03:31 ب‌ظ توسط دانیال بهزادی »
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین agent27

• Newbie
  • *
اینجا که کسی لطفی به من نکرد، بلکه من به این فروم لطف کردم و یه مشکل و راه حل اون رو اینجا نوشتم. تجربه‌ای هم شد که به همون فروم‌های انگلیسی غنی مراجعه کنم.
اگه فلسفه‌ی اوبونتو کمک کردن به همدیگه است، یعنی اگر میشه جایی به درد کسی بخوریم، به درد کسی بخوریم نه چیزای دیگه تناول کنیم.

آفلاین Arcush

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 331
اینجا که کسی لطفی به من نکرد، بلکه من به این فروم لطف کردم و یه مشکل و راه حل اون رو اینجا نوشتم. تجربه‌ای هم شد که به همون فروم‌های انگلیسی غنی مراجعه کنم.
اگه فلسفه‌ی اوبونتو کمک کردن به همدیگه است، یعنی اگر میشه جایی به درد کسی بخوریم، به درد کسی بخوریم نه چیزای دیگه تناول کنیم.

من خوشحالم که مشکلتون حل شده. منتها افرادی که پست شما رو دیدن و جوابی ندادن، یا نمیدونستن جواب رو و یا نخواستن با دادن جواب مشکوک که درموردش مطمین نیستن، وضعیت مشکل رو بدتر کنن. بنابراین، اتفاقا باید از همه اونهایی که پست شما رو دیدن، تشکر کنید.  :)
pacman -Rs ubuntu

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4871
  • masoft قدیم
یکی از فلسفه‌های اوبونتو اینه که از بقیه طلبکار نباشیم و ادب رو رعایت کنیم :)
فلسفه بعدی اینه که یاد بگیریم درست سوال بکنیم تا بقیه از روی سوال‌هامون بدون جواب رد نشن:  چگونه هوشمندانه سوال کنیم

چون به جوابتون رسیدید و همچنین با لحن مناسبی برخورد نکردید، نیازی به باز بودن این پست نیست و اون رو قفل می‌کنم.