انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: سوال در مورد gummi  (دفعات بازدید: 4363 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین amooali

• Full Member
  • *
  • ارسال: 235
سوال در مورد gummi
« : 04 تیر 1394، 03:45 ب‌ظ »
سلام به همگی
من فایلی که در ادامه گذاشتم را در gummi اجرا کردم اما مجبور شدم بعضی از خط ها را با ٪     ٪ حذف کنم تا یک چیزی به عنوان پی دی اف نشون بده
حالا چند سوال:
1. آیا از زی پرشن استفاده می کنه؟؟
2.چه کار کنم که این چند خط ٪   ٪ شده را هم اجرا کنه و خطا نده یعنی چه بسته هایی لازم است نصب بشه؟؟؟
مشکل در خط های 10    12    22
اگه مشکل فقط و فقط از فونت هستش با جزییات بگید چه کنم

« آخرین ویرایش: 05 تیر 1394، 12:34 ب‌ظ توسط amooali »
خواستن برخاستن است.
ubuntu 18.04 lts

آفلاین amooali

• Full Member
  • *
پاسخ : سوال در مورد gummi
« پاسخ #1 : 04 تیر 1394، 03:48 ب‌ظ »
سلام به همگی
من فایلی که در ادامه گذاشتم را در gummi اجرا کردم اما مجبور شدم بعضی از خط ها را با ٪     ٪ حذف کنم تا یک چیزی به عنوان پی دی اف نشون بده
حالا چند سوال:
1. آیا از زی پرشن استفاده می کنه؟؟
2.چه کار کنم که این چند خط ٪   ٪ شده را هم اجرا کنه و خطا نده یعنی چه بسته هایی لازم است نصب بشه؟؟؟

چه جوری عکس شا بزارم؟؟؟
خواستن برخاستن است.
ubuntu 18.04 lts

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19722
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #2 : 04 تیر 1394، 04:39 ب‌ظ »
کدوم پرونده؟
از قسمت پیوست موقع پاسخ دادن می‌تونی پرونده‌ها رو پیوست کنی
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین amooali

• Full Member
  • *
« پاسخ #3 : 05 تیر 1394، 11:11 ق‌ظ »
اضاف کردم
« آخرین ویرایش: 05 تیر 1394، 12:35 ب‌ظ توسط amooali »
خواستن برخاستن است.
ubuntu 18.04 lts

آفلاین Arcush

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 331
« پاسخ #4 : 05 تیر 1394، 04:08 ب‌ظ »
در خطّ هفت از فایل tex، بسته زیپرشین فراخوانی شده و بنابراین دارید ازش استفاده می کنید.

ایراد خطّ ۱۰ برمیگرده به اینکه فونت Yas  در دایرکتوری فونت هاتون وجود نداره. ایراد خطّ ۱۲ هم همینطور. فونت XB Khayam Sayeh  در دایرکتوری فونت هاتون وجود نداره به احتمال قریب به یقین. درمورد خطّ ۲۲ مشکل از همون خطّ ۱۲ آب میخوره و احتمالا با برطرف شدن مشکل خطّ ۱۲، خظای خطّ ۲۲ هم مرتفع میشه. گرچه دستور
\centerlineکمتر استفاده میشه و حدّاقل به اندازه
\begin{center}

\end{center
مرسوم نیست.

خلاصه، اون دو تا فونت رو در پوشه ./fonts قرار بدید و با همون اسم در فایل تکس درجشون کنید.
pacman -Rs ubuntu

آفلاین amooali

• Full Member
  • *
« پاسخ #5 : 06 تیر 1394، 09:28 ق‌ظ »
تشکر از همگی
حالا یه سوال دیگه
چه جوری pdf و فایل لاگ را ذخیره کنم؟
چه چیزای دیگه ای لازم است که ذخیره شود؟
« آخرین ویرایش: 06 تیر 1394، 11:03 ق‌ظ توسط amooali »
خواستن برخاستن است.
ubuntu 18.04 lts

آفلاین amooali

• Full Member
  • *
« پاسخ #6 : 09 تیر 1394، 02:52 ب‌ظ »
اگر کسی چیزی بلده بگه
فایل لاگ و هر فایلی که میشه از gummi بدست آورد را میخام
چه کنم؟
خواستن برخاستن است.
ubuntu 18.04 lts

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #7 : 09 تیر 1394، 05:33 ب‌ظ »
توی همون شاخه‌ای که پرونده‌ی tex هست، این‌ها هم ذخیره می‌شه
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین amooali

• Full Member
  • *
« پاسخ #8 : 15 تیر 1394، 02:05 ب‌ظ »
من نمیدونم چه جوری ازش اجرا بگیرم و تنها کاری که می کنم این هست که export to pdf را میزنم و فایل pdf را سیو می کنم
خواستن برخاستن است.
ubuntu 18.04 lts

آفلاین Arcush

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #9 : 15 تیر 1394، 02:44 ب‌ظ »
من نمیدونم چه جوری ازش اجرا بگیرم و تنها کاری که می کنم این هست که export to pdf را میزنم و فایل pdf را سیو می کنم

دقیقا همینه. ادیتور که اینجا gummi  هست، اهمیّت چندانی نداره. شما دارید خروجی pdf  رو میگیرید و هدف هم همینه. فایل های دیگه ای مثل log  و aux و احیانا غیره که حین فرآیند اجرا ساخته میشن، حاوی اطلاعاتی هستن که برای ساختن pdf  مورد نیازن. می تونید اون ها رو پاک کنید. تنها چیزهایی که مهمّن، فایل یا فایل های با پسوند tex  هستن که فایل pdf  از روی اون ساخته میشه به اضافه فایل های احتمالی با پسوند sty که دربرگیرنده استایل خاصّی هستن که به دلایلی مطلوب شخص نویسنده هست به اضافه فایل هایی که احیانا قراره داخل فایل pdf  قرار بگیرن(مثل یک فایل عکس).

در ضمن، gummi علیرغم این که یک ویرایشگر عالی هست که همزمان تغییرات رو توی فایل pdf  نشون میده؛ ولی اگه شمار فرمول ها یا جدول هایی که قراره تایپ بشن زیاد باشن، برای صرفه جویی در وقت، من texmaler  یا  texstudio  رو پیشنهاد می کنم.
pacman -Rs ubuntu

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #10 : 15 تیر 1394، 05:28 ب‌ظ »
pdf رو که می‌تونی از این‌جا بگی خودش بسازه (عکس)

log و… هم که تو شاخهٔ tmp موجوده

آفلاین amooali

• Full Member
  • *
« پاسخ #11 : 03 امرداد 1394، 12:02 ب‌ظ »
سوال دیگه
وقتی متن ما زیاد باشه میگند از کلاس thesis کنید و وقتی از اون استفاده می کنیم مجبور هستیم مثلا هر قسمت متن را در تکس جدا نوشته و در تکس اصلی همه را فراخوانی کنیم تا متن اصلی یا همون تکس اصلی شلوغ نشه
اما در gummi وقتی تو تکس های غیراصلی برنامه را می نویسیم ، همزمان اجرا شده آن را نشون نمیده
سوال من اینه که آیا راهی است که این ویژگی منحصر بفرد gummi که باعث جذابیت اون هستش تو تکس های غیر اصلی هم جواب بده یعنی همزمان اینکه تکس غیر اصلی را مینویسیم اون تکس اصلی اجرا و ما اجرا شده را ببینیم؟؟
ایا راهی است؟؟؟؟
خواستن برخاستن است.
ubuntu 18.04 lts

آفلاین Arcush

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #12 : 03 امرداد 1394، 12:23 ب‌ظ »
سوال دیگه
وقتی متن ما زیاد باشه میگند از کلاس thesis کنید و وقتی از اون استفاده می کنیم مجبور هستیم مثلا هر قسمت متن را در تکس جدا نوشته و در تکس اصلی همه را فراخوانی کنیم تا متن اصلی یا همون تکس اصلی شلوغ نشه
اما در gummi وقتی تو تکس های غیراصلی برنامه را می نویسیم ، همزمان اجرا شده آن را نشون نمیده
سوال من اینه که آیا راهی است که این ویژگی منحصر بفرد gummi که باعث جذابیت اون هستش تو تکس های غیر اصلی هم جواب بده یعنی همزمان اینکه تکس غیر اصلی را مینویسیم اون تکس اصلی اجرا و ما اجرا شده را ببینیم؟؟
ایا راهی است؟؟؟؟

خیر. فایل های texای که با دستور input\ وارد فایل tex  اصلیتون می کنید، قابلیت اجرا شدن خودبخودی ندارن. میتونید tab  جدیدی باز کنید و اون فایل ها رو توی اون تب ادیت کنید و بعد فایل اصلی رو اجرا کنید.

بعلاوه، وقتی از کلاس thesis  یا هر کلاس دیگه ای استفاده می کنید، مجبور نیستید که هر قسمت از متن رو در فایل tex  جدا بنویسید و اون ها رو  input کنید. میتونید به جای input کردنشون، مستقیما اون ها رو در فایل تکس اصلی بنویسید.
pacman -Rs ubuntu

آفلاین amooali

• Full Member
  • *
« پاسخ #13 : 03 امرداد 1394، 05:25 ب‌ظ »
سوال دیگه
ایا راهی است؟؟؟؟

خیر. فایل های texای که با دستور input\ وارد فایل tex  اصلیتون می کنید، قابلیت اجرا شدن خودبخودی ندارن. میتونید tab  جدیدی باز کنید و اون فایل ها رو توی اون تب ادیت کنید و بعد فایل اصلی رو اجرا کنید.

بعلاوه، وقتی از کلاس thesis  یا هر کلاس دیگه ای استفاده می کنید، مجبور نیستید که هر قسمت از متن رو در فایل tex  جدا بنویسید و اون ها رو  input کنید. میتونید به جای input کردنشون، مستقیما اون ها رو در فایل تکس اصلی بنویسید.
تشکر از راهنمایی شما
این حرفی که می خواهم بزنم ربطی به اوبونتو و gummi و یا این تاپیک نداره اما می پرسم:
من شنیده بودم که برای این از کلاس thesis استفاده می کنیم که تکس اصلی جمع و جورتر وباشه و شلوغ نشه، اگر این طوری باشه که شما می گویید که چه نیازی به کلاس thesis است از article یا book هم میشه استفاده کرد...
خواستن برخاستن است.
ubuntu 18.04 lts

آفلاین Arcush

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #14 : 03 امرداد 1394، 11:58 ب‌ظ »
سوال دیگه
ایا راهی است؟؟؟؟

تشکر از راهنمایی شما
این حرفی که می خواهم بزنم ربطی به اوبونتو و gummi و یا این تاپیک نداره اما می پرسم:
من شنیده بودم که برای این از کلاس thesis استفاده می کنیم که تکس اصلی جمع و جورتر وباشه و شلوغ نشه، اگر این طوری باشه که شما می گویید که چه نیازی به کلاس thesis است از article یا book هم میشه استفاده کرد...

شنیده شما صحیحه. وقتی تعداد صفحات زیاد میشه، یک ترجیح منطقی اینه که قسمت های مختلف نوشته رو تکّه -تکّه کنیم و هرموقع خواستیم اون قسمت خاص رو بنویسیم یا ویرایش کنیم، با دستورهای input  یا include در فایل اصلی این کار رو بکنیم. ولی این یک وحی منزل نیست؛ چه در مورد کلاس مورد استفاده شما و چه درمورد سایر کلاس ها (گرچه درمورد کلاس های  book  و thesis  مرسومه). جواب قبلی من، در راستای سوال خاص شما بود. 

تفاوت کلاس ها هم درمورد محیط ها و دستورهای تعریف شده برای اون ها هست و هم درمورد پیشفرض هاشون. به عنوان مثال قابلیت چاپ دوطرفه رو میشه توی کلاس ریپورت فعال و استفاده کرد، ولی مرسوم نیست. این تصمیم به عهده ژورنال مربوطه هست. یا درمورد کلاس book، چکیده رو میشه استفاده کرد، ولی این هم مرسوم نیست.  درمورد ساختارهای درونی تر هم مثل مثل header  صفحات و درکل صفحه پیشسفرض، این تفاوت ها در کلاس های مختلف وجود دارن. معلومه که شخص وقتی قراره یک پایان نامه بنویسه، ترجیح میده هدر پایان نامش مثل "هدر پایان نامه" باشه تا "هدر کتاب". بنابراین برای هر استفاده ای، کلاس مرتبط توصیه میشه. باید دقت کنید که همه این ها پیشنهاد های latex  هستند و برای خیلی از دانشگاه ها و نشریات، به عنوان استاندارد پذیرفته نشدن. مثلا دانشگاه ها و و نشریات معتبر، قالب های خیلی سفارشی شده ای رو طراحی کردن که در اثر تغییر توی یک کلاس یا استایل بوده و با پسوند  .cls  و .sty در کنار قالب مربوطشون، شما رو ملزم به استفاده از اون ها می کنن.

مفصّل و درعین حال موثّق ترین توضیحات رو در این موارد باید در manualهای کلاس ها یا سایر ابزار latex  جست و جو کرد.
pacman -Rs ubuntu