انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: رفع چند مشکل در اوبونتو به کمک شما دوستان  (دفعات بازدید: 10447 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین 1inux

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 66
سلام من چند تا سوال داشتم ازتون
۱− برای آپدیت اوبونتو توی ترمینال دستور update-manader -d رو میزنم و مراحل آپدیت رو میرم.بعد اون به یه پنجره آپگرید رسیدم که تایید کردم(البته آپدیت ناقص بخاطر سرعت نتم داشتم توی آپدیت و این بار انجام شد کامل).دوباره که خواستم آپدیت دستور آپدیتو زدم پنجره ای میاد که میگه failed to download repository information .check your internet connection
اینو چه جوری باید رفعش کنم؟ داخل برنامه detail هم ورژن اوبونتو رو زده ۱۵.۰۴ در خالی که موقع لاگین کردن پایین صفحه نوشته ۱۵.۱۰

۲−لپ تاپم خیلی داغ میکنه و سر و صدا داره.آخرین درایوری واسه گرافیک هم نصب کردم nvidia-current بود اسمش.البته قبلش درایورهای additional drivers رو هم نصب کرده بودم و همین وضع بود باز.میخواستم یه راه حل خوب بهم بگین.این هم گرافیک هام:
00:02.0 VGA compatible controller: Intel Corporation 2nd Generation Core Processor Family Integrated Graphics Controller (rev 09)
01:00.0 VGA compatible controller: NVIDIA Corporation GF108M [GeForce GT 540M] (rev a1)

۳− وقتی توی مرورگر موزیلا فایرفاکس مثلا آدرس mail.yahoo.com رو میزنم با ارور مواجه میشم که عکشو(عکس a ) ضمیمه کردم ببینید.البته واسه هر آدرسی این اتفاق نمی افته.یا واسه آدرس ویکی پدیا این ارور رو میده‌(عکس b) :
عکس a:
http://8pic.ir/images/kaa3rrig8hjizk5dfto1.png
عکس b:
http://8pic.ir/images/c8udpfsjazqph4qs9qiu.png

لطفا راهنماییم کنید مشکلام رفع بشه.خیلی ممنون

آفلاین khorsand14

• Full Member
  • *
  • ارسال: 104
  • WE ARE UNITED, WE'LL NEVER DIE
۱-این مشکلت که معلومه داره میگه کانکشنتو چک کن به سرعت اینترنتت یا پینگ بالات داره گیر میده بهترین توصیه میکنم aria2‌رو نصب و سپس apt-fast‌رو نصب و راه اندازی کنید

۲-درمورد این مشکل کافیه سرچ کنید بارها بحث شده و پاسخ داده شده

۳-این واسه تست امنیت SSL‌سایت هست که اگه تایید کنید گواهینامرو دیگه این اخطار رو نمیده

آفلاین 1inux

• Jr. Member
  • *
نقل‌قول
۱-این مشکلت که معلومه داره میگه کانکشنتو چک کن به سرعت اینترنتت یا پینگ بالات داره گیر میده بهترین توصیه میکنم aria2‌رو نصب و سپس apt-fast‌رو نصب و راه اندازی کنید
فکر نکنم از کانکشن مشکل باشه.چندین پکیج رو نصب کردم ولی در حال نصب میکنم.این آموزشو دیدم برای نصب apt-fast http://forum.ubuntu.ir/index.php?topic=63817.0 ولی بعد آخرین دستور ارور زیر رو میده:
Reading package lists... Done
Building dependency tree       
Reading state information... Done
E: Unable to locate package apt-fast
نقل‌قول
۲-درمورد این مشکل کافیه سرچ کنید بارها بحث شده و پاسخ داده شده
بهترین روشش رو میخوام آخه.کدومش بهتره؟
نقل‌قول
۳-این واسه تست امنیت SSL‌سایت هست که اگه تایید کنید گواهینامرو دیگه این اخطار رو نمیده
اگه دقت کنید می بینید که گزینه ای برای این کار نیست در اون صفحه(باید اون فلش رو بزنیم که تایید کنیم ولی دکمه ای زیرش نیست تا بزنم)
« آخرین ویرایش: 06 تیر 1394، 06:12 ب‌ظ توسط 1inux »

آفلاین 1inux

• Jr. Member
  • *
هیچکس نمیتونه راهنمایی کنه؟

آفلاین Nelliel

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2151
  • Nelliel Tu Odelschwanck
نقل‌قول
E: Unable to locate package apt-fast

apt-fast توی مخازن رسمی نیست در نتیجه میگه همون ارور بالا, باید PPA اضافه کنی !!!

PPA نسخه ی قدیمی :
sudo add-apt-repository ppa:apt-fast/stable
PPA نسخه ی جدید :
sudo add-apt-repository ppa:saiarcot895/myppa
وقتی بدون ارور PPA اضافه شد, آپدیت کن و بعد دستور زیر را بزن :
sudo apt-get install apt-fast
یا

sudo apt-get -y insatll apt-fast

نقل‌قول
بهترین روشش رو میخوام آخه.کدومش بهتره؟

برنامه هایی هستند برای هماهنگ کردن و بهینه سازی و این حرف ها که باعث کاهش دما میشه, کافیه سرچ کنید.
این طور چیز ها برای انویدیا و ای ام دی  طبیعی هست توی لینوکس چون این سرکت ها برای لینوکس قطعه فرک نمیکنن .

« آخرین ویرایش: 07 تیر 1394، 12:16 ق‌ظ توسط حسین حیدری »
طرفدار انیمه و مانگا - کاربر آرچ لینوکس

آفلاین 1inux

• Jr. Member
  • *
بعد دستور sudo apt-get install apt-fast  باز هم همون ارور رو E: Unable to locate package apt-fast میگیرم.

یه جا خوندم که کرنل رو میشه‌ آپدیت کرد تا مشکل داغ شدن برطرف شه.خو من اگه انجام بدم و یه مشکلی پیش بیاد مشکلمو که نمیتونم مطرح کنم .من همین لپ تاپو فقط دارم و اگه مشکل پیش بیاد نمیشه رفعش کنم.چرا تجربیات خودتونو نمیگین که یه نتیجه گیری کنم؟!!!
« آخرین ویرایش: 07 تیر 1394، 12:46 ق‌ظ توسط 1inux »

آفلاین بهنام …

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1028
  • إن أحسنتم أحسنتم لأنفسكم وإن أسأتم فلها
سلام.
لپ‌تاپ منم خیلی داغ می‌کرد ولی کم‌کم با بروزرسانی و اجرای برنامه‌های سبک‌تر (مثلا در فایرفاکس از gnash بجای adobe flash استفاده کردم)
مشکلم کم‌تر شد. البته بعدا یکبار لپ‌تاپ را باز و تمیزکاری کردم عالی شد.
برای آپدیت و نصب و بقیه هم از software & update مخازن ایران سرور را انتخاب کردم، بهتر شد.
بعد از انتخاب ایران سرور و دادن رمز عبور (نسخه ۱۵ بعدشه و نسخ قبلی قبلش!) یا همونجا اجازهٔ reload بده یاsudo apt-get update
:) :)

آفلاین کیهان

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1054
  • Debian User
    • کیهان
بعد دستور sudo apt-get install apt-fast  باز هم همون ارور رو E: Unable to locate package apt-fast میگیرم.

.ی جا خوندم که کرنل رو میشه‌ آپدیت کرد تا مشکل داغ شدن برطرف شه.خو من اگه انجام بدم و یه مشکلی پیش بیاد مشکلمو که نمیتونم مطرح کنم .من همین لپ تاپو فقط دارم و اگه مشکل پیش بیاد نمیشه رفعش کنم.چرا تجربیات خودتونو نمیگین که یه نتیجه گیری کنم؟!!!
اسم برناه رو یادم نیست (البته فکر کنم پرایم باشه)با این برنامه گرفیک انویدیا رو خاموش می‌کنی و سیستم خنک میشه
برنامه دیگه‌ای هم هست فرکانس سی‌پی‌یو رو کنترل می‌کنه cpu-indicator
یه برنامه دیگه هم هست thermald
الزامی به نصبش نمی‌کنم باید درموردشون بخونی

آفلاین بهنام …

• High Hero Member
  • *
در ضمن سر و صدای لپ‌تاپ، منظورتون خنک‌سازشه یا چیز دیگه؟

و به علاوه‌ی موارد بالا، مدل لپتاپ، cpu و کارت گرافیک را کامل‌تر بذار.
منظورم اینه که دو گرافیکه هستی یا نه؟ sandybridge or other CPUs?‎

آفلاین بهنام …

• High Hero Member
  • *
یعنی اینکه این prime و برنامه‌های دیگه برای مدل‌های دو گرافیکی هستند.
من خودم از bumblebee استفاده می‌کردم.
مدل سی‌پی‌یو و گرافیک را کامل بذار
از lspciبرای یافتن مدل استفاده کن

آفلاین کیهان

• High Hero Member
  • *
  • Debian User
    • کیهان
یعنی اینکه این prime و برنامه‌های دیگه برای مدل‌های دو گرافیکی هستند.
من خودم از bumblebee استفاده می‌کردم.
مدل سی‌پی‌یو و گرافیک را کامل بذار
از lspciبرای یافتن مدل استفاده کن
برنامه lm-sensors رو هم نصب کن و با کد زیر دما رو گزارش کن
sensors

آفلاین 1inux

• Jr. Member
  • *
درمورد سر و صدا ک پرسیدین فکر کنم از فن باشه صدا دقیقا از فن میاد
دو گرافیکه ام.توی پست اول گفته بودم
خروجی lspci:
00:00.0 Host bridge: Intel Corporation 2nd Generation Core Processor Family DRAM Controller (rev 09)
00:01.0 PCI bridge: Intel Corporation Xeon E3-1200/2nd Generation Core Processor Family PCI Express Root Port (rev 09)
00:02.0 VGA compatible controller: Intel Corporation 2nd Generation Core Processor Family Integrated Graphics Controller (rev 09)
00:16.0 Communication controller: Intel Corporation 6 Series/C200 Series Chipset Family MEI Controller #1 (rev 04)
00:1a.0 USB controller: Intel Corporation 6 Series/C200 Series Chipset Family USB Enhanced Host Controller #2 (rev 04)
00:1b.0 Audio device: Intel Corporation 6 Series/C200 Series Chipset Family High Definition Audio Controller (rev 04)
00:1c.0 PCI bridge: Intel Corporation 6 Series/C200 Series Chipset Family PCI Express Root Port 1 (rev b4)
00:1c.1 PCI bridge: Intel Corporation 6 Series/C200 Series Chipset Family PCI Express Root Port 2 (rev b4)
00:1c.3 PCI bridge: Intel Corporation 6 Series/C200 Series Chipset Family PCI Express Root Port 4 (rev b4)
00:1d.0 USB controller: Intel Corporation 6 Series/C200 Series Chipset Family USB Enhanced Host Controller #1 (rev 04)
00:1f.0 ISA bridge: Intel Corporation HM65 Express Chipset Family LPC Controller (rev 04)
00:1f.2 IDE interface: Intel Corporation 6 Series/C200 Series Chipset Family 4 port SATA IDE Controller (rev 04)
00:1f.3 SMBus: Intel Corporation 6 Series/C200 Series Chipset Family SMBus Controller (rev 04)
00:1f.5 IDE interface: Intel Corporation 6 Series/C200 Series Chipset Family 2 port SATA IDE Controller (rev 04)
01:00.0 VGA compatible controller: NVIDIA Corporation GF108M [GeForce GT 540M] (rev a1)
02:00.0 Ethernet controller: Broadcom Corporation NetLink BCM57785 Gigabit Ethernet PCIe (rev 10)
02:00.1 SD Host controller: Broadcom Corporation BCM57765/57785 SDXC/MMC Card Reader (rev 10)
02:00.2 System peripheral: Broadcom Corporation BCM57765/57785 MS Card Reader (rev 10)
02:00.3 System peripheral: Broadcom Corporation BCM57765/57785 xD-Picture Card Reader (rev 10)
03:00.0 Network controller: Broadcom Corporation BCM43227 802.11b/g/n
05:00.0 USB controller: NEC Corporation uPD720200 USB 3.0 Host Controller (rev 04)
خروجی sensors:
coretemp-isa-0000
Adapter: ISA adapter
Physical id 0:  +62.0°C  (high = +86.0°C, crit = +100.0°C)
Core 0:         +62.0°C  (high = +86.0°C, crit = +100.0°C)
Core 1:         +60.0°C  (high = +86.0°C, crit = +100.0°C)
Core 2:         +62.0°C  (high = +86.0°C, crit = +100.0°C)
Core 3:         +59.0°C  (high = +86.0°C, crit = +100.0°C)
با این مشخصات من دقیقا چی نصب کنم بهتره؟ bumblebee نصب کنم یا کرنل رو آپدیت کنم یا ... ؟ کامل راهنماییم کنید.مرسی

آفلاین کیهان

• High Hero Member
  • *
  • Debian User
    • کیهان
من هیچ وقت سیستم رو به ورژن جدید اپگرید نمی‌کنم مستقیم نسخه جدید اوبونتو می‌گیرم تازه مینصبم
نیاز به برنامه داری که کارت گرافیک دومت رو خاموش کنه میشه پرایم یا بامبل‌بی اگه لب‌تاپت امکان خاموش کردنش رو توی بایوس داره چه بهتر.
اون برنامه indicator-cpufeq رو هم نصب کن و تنظیماتشو بزار روی ondemand
برنامه thermald  رو هم نصب کن اجراش کن
برنامه tlp روهم نصب کن و اجراش کن
کرنل جدید همیشه بهتره و لی اون کرنلی که روی  سیستمت نصبه هماهنگ تر شده هست با توزیع و سعی کن کرنل که موقع اپدیت میاد استفاده کنی.
من از اوبونتو گنوم استفاده می‌کنم بنظرم خنک تر از یونیتی هستش
 در ضمن بعد اینا دوباره یه تست دما بگیر بذار اینجا
« آخرین ویرایش: 07 تیر 1394، 11:19 ق‌ظ توسط Spirits »

آفلاین 1inux

• Jr. Member
  • *
indicator-cpufeq که گفتید یه r کم گذاشتید .نصبش کردم ولی اجراش که که میکنم کنار علامت وایرلس یه آیکن میاد که دو گزینه performance و powersave داره که روی powersave هست پیشفرض.چیز دیگه ای نمیاد اصلا.از داخل ترمینال اجراش کردم.داخل دش سرچش کردم نبود.
بامبل بی رو نصب کردم با دستور sudo apt-get install bumblebee bumblebee-nvidia primus linux-headers-generic و بعدش اجراش کردم که ارور داد:
No command 'bumblebee' found, did you mean:
 Command 'bumblebeed' from package 'bumblebee' (universe)
bumblebee: command not found
نتیجه اجرای thermald:
sudo thermald
[sudo] password for 1inux:
Ready to serve requests: Daemonizing.. 1

نتیجه اجرای tlp بعد از نصبش:
sudo tlp start
TLP started in ac mode.
تست دما(به ریستارت که نیاز نیست ؟‌) :
coretemp-isa-0000
Adapter: ISA adapter
Physical id 0:  +57.0°C  (high = +86.0°C, crit = +100.0°C)
Core 0:         +57.0°C  (high = +86.0°C, crit = +100.0°C)
Core 1:         +55.0°C  (high = +86.0°C, crit = +100.0°C)
Core 2:         +56.0°C  (high = +86.0°C, crit = +100.0°C)
Core 3:         +55.0°C  (high = +86.0°C, crit = +100.0°C)
« آخرین ویرایش: 07 تیر 1394، 12:29 ب‌ظ توسط 1inux »

آفلاین AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 506
  • :(
bumblebee رو نوشتید bumblebeed  :)