انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: راهنمایی در رفع داغی لپ تاپ  (دفعات بازدید: 2238 بار)

0 کاربر و 4 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین 1inux

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 66
راهنمایی در رفع داغی لپ تاپ
« : 08 تیر 1394، 10:31 ب‌ظ »
موضوعات به هم مرتبط بود که ناظم الکی تاپیک قبلو بست.فقط بحث ssl  بود که جدا بود که اونم باز به آپدیت بی ربط نبود

ادامه تاپیک قبلی:http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,119181.30.html
مشکل همون داغ شدن لپ تاپ توی اوبونتو هست.
در جواب دوستمون که گفتن درایور ۳۴۶.۸۲  رو استفاده کن.الان اونو انتخاب کردم.وضعیت سنسورز که همون هست بازم.من ورژن tested رو استفاده کردم ( دو تا بود ).توی دستور top هم چند تا NI مربوط به برنامه kworker هست که بازم -20 هستن.

راستی میز کار ها و توزیع های دیگه ای هستن که به صورت تضمینی احتمال داغ شدن سیستم رو باهاشون نداشته باشیم؟
« آخرین ویرایش: 08 تیر 1394، 10:34 ب‌ظ توسط 1inux »

آفلاین Nelliel

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2151
  • Nelliel Tu Odelschwanck
پاسخ : راهنمایی در رفع داغی لپ تاپ
« پاسخ #1 : 09 تیر 1394، 10:08 ق‌ظ »
نقل‌قول
راستی میز کار ها و توزیع های دیگه ای هستن که به صورت تضمینی احتمال داغ شدن سیستم رو باهاشون نداشته باشیم؟

اینکه داغ نشه خب باید بگم توی ویندوز هم داغ میشه که اینقدر سبک و بی در و پیکره. :)

خب بله میتونی میزان داغی را با مهاجرت به لوبونتو کم کنی چون خیلی کم از رم و سی پی یو استفاده میکنه ولی تاثیرش خیلی کمه :)
طرفدار انیمه و مانگا - کاربر آرچ لینوکس

آفلاین 1inux

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #2 : 09 تیر 1394، 10:44 ق‌ظ »
نقل‌قول

اینکه داغ نشه خب باید بگم توی ویندوز هم داغ میشه که اینقدر سبک و بی در و پیکره. :)

خب بله میتونی میزان داغی را با مهاجرت به لوبونتو کم کنی چون خیلی کم از رم و سی پی یو استفاده میکنه ولی تاثیرش خیلی کمه :)
والا مشخصات سخت افزاری لپ تاپم قویه رم ۸ گرافیک ۲ سی پی یو core i7 . با این حساب باز دارم با این مسئله داغ شدن سر و کله میزنم.اون روش هایی که دوستان توی تاپیک قبلی( که لینکشو گذاشتم توی پست اول ) گفتن جواب نداد.فقط میمونه آپدیت کرنل که یه مقدار ترس دارم که یه وقت سیستم چیزیش بشه.دوستان نظر و راه حل دیگه ای ندارین؟

آفلاین Nelliel

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #3 : 09 تیر 1394، 11:52 ق‌ظ »
هیچی برای لینوکس فرک نمیکنن یه مشت شرکت پول پرست این مشکلات را پیش میارن !!!

برای اینکه فکر میکنی آپدیت کرنل خطر داره باید بگم یه نگاه به پیوست بنداز تا ببینی کرنل 4.01 من هیچ مشکلی نداره !!

آفلاین AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 506
  • :(
« پاسخ #4 : 09 تیر 1394، 02:43 ب‌ظ »

[q[/quote]
نقل‌قول

ویندوز سبکه؟ ویندوز تانکه! صد رحمت به یونیتی!
« آخرین ویرایش: 31 فروردین 1399، 07:31 ق‌ظ توسط AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA »

آفلاین alireza.crs

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 491
« پاسخ #5 : 09 تیر 1394، 02:58 ب‌ظ »
نقل‌قول
manjaro + xfce
هم زیبا هم غنی و هم سبک

آفلاین Nelliel

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #6 : 09 تیر 1394، 03:59 ب‌ظ »
نقل‌قول
manjaro + xfce
هم زیبا هم غنی و هم سبک

نه! این جوریام نیست !

من نسخه ی 0.8.13 مانجارو را داشتم با میزکار xfce, به طور پیشفرض کلی برنامه و تم روش نصب هست که سنگینش کرده !!! مخصوصا این تم ها خیلی سنگینش کرده بود ولی به صورت پیشفرض خیلی زیباست ( نسبت به زوبونتو)
« آخرین ویرایش: 09 تیر 1394، 04:49 ب‌ظ توسط حسین حیدری »

آفلاین 1inux

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #7 : 09 تیر 1394، 04:44 ب‌ظ »
تشکر از دوستان که راهنمایی میکنند. هرکس یه چیزی میگه یکی میگی فلان چیز خوبه یکی میگه نه.فکر کنم با این حساب آپدیت کرنل بهترین باشه برای من.کسی که درباره ش چیز بدی نگفته.به احتمال زیاد همین کارو میکنم

آفلاین AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 506
  • :(
« پاسخ #8 : 09 تیر 1394، 04:59 ب‌ظ »
-
« آخرین ویرایش: 31 فروردین 1399، 07:32 ق‌ظ توسط AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA »

آفلاین Nelliel

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #9 : 09 تیر 1394، 05:05 ب‌ظ »
نقل‌قول
در ضمنNetBSD رو که کسی دربارش حرف نزد?   
من با 1.4 ghz دارم باهاش کار میکنم رو سیستم من هم از زوبونتو ( الان dual boot دارمشون ) هم بهتر رو سیستم من جواب میده

تغییر توزیع به نظرم کار اشتباهی هست ممکنه ایشون بیان به این توزیع و تازه مشکلات جدیدی را پیدا کنن تغییر توزیع مثل اینه که بری یه کشور دیگه مقیم شی خب 100 در 100 مشکلاتی خواهد بود ( من به اشتباه بودن تغییر توزیع رسیدم الانم یه زوبونتو دارم و صبر کردم تا کوبونتو 15.10 بیاد برم سراغ میزکار مورد علاقم یعنی کی دی ای )

آفلاین 1inux

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #10 : 09 تیر 1394، 05:29 ب‌ظ »
نقل‌قول
فقط  یک اشتباه ممکنه مشکل  رو بشدت بدتر بکنه
با ا حتیاط برید جلو و همه چی بخونید بعد y بزنید

آره.حتما این کارو میکنم

نقل‌قول
در ضمنNetBSD رو که کسی دربارش حرف نزد?   
من با 1.4 ghz دارم باهاش کار میکنم رو سیستم من هم از زوبونتو ( الان dual boot دارمشون ) هم بهتر رو سیستم من جواب میده
من با همین اوبونتو راحتم آخه.کلی هم آپدیت روش انجام دادم و نرم افزار هم نصب کردم.دلیل دیگه هم حسین حیدری حیدری گفت.بخاطر همین میخوام با همین اوبونتو برم جلو و کرنل رو آپدیت کنم

این آموزش خوبه؟ http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,55287.0.html با این مشخصات سیستمم جور درمیاد‌؟
Linux linux 3.19.0-22-generic #22-Ubuntu SMP Tue Jun 16 17:14:22 UTC 2015 i686 i686 i686 GNU/Linux
« آخرین ویرایش: 09 تیر 1394، 05:31 ب‌ظ توسط 1inux »

آفلاین علی ۵۰۰

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 775
« پاسخ #11 : 09 تیر 1394، 05:38 ب‌ظ »
تشکر از دوستان که راهنمایی میکنند. هرکس یه چیزی میگه یکی میگی فلان چیز خوبه یکی میگه نه.فکر کنم با این حساب آپدیت کرنل بهترین باشه برای من.کسی که درباره ش چیز بدی نگفته.به احتمال زیاد همین کارو میکنم
سلام
من خودم کرنل رو به‌روز کردم. با این کار حالت جند انگشتی تاچ‌پد من شناسایی شد.
بعد از آپدیت کرنل، اگر درایور وایرلس شما از نوع غیرآزاد باشه، نمی‌شناسه. برای اینکه بشناسه شما نیاز دارید که از مخازن ppa درایور وایرلس مخصوص کرنل جدید رو بگیرید. (من خودمم درایور وایرلسم رو از توی مخازن ppa برای کرنل ۴ اوبونتو ۱۵٫۰۴ پیدا و نصب کردم.)
« آخرین ویرایش: 09 تیر 1394، 05:41 ب‌ظ توسط علی ۵۰۰ »

آفلاین 1inux

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #12 : 09 تیر 1394، 05:46 ب‌ظ »
سلام
من خودم کرنل رو به‌روز کردم. با این کار حالت جند انگشتی تاچ‌پد من شناسایی شد.
بعد از آپدیت کرنل، اگر درایور وایرلس شما از نوع غیرآزاد باشه، نمی‌شناسه. برای اینکه بشناسه شما نیاز دارید که از مخازن ppa درایور وایرلس مخصوص کرنل جدید رو بگیرید. (من خودمم درایور وایرلسم رو از توی مخازن ppa برای کرنل ۴ اوبونتو ۱۵٫۰۴ پیدا و نصب کردم.)
مرسی از اینکه تجربتو گفتی.آپدیت کرنل به اطلاعاتی که روی دسکتاپ ذخیره کردم تاثیری میذاره؟ اونارو که حذف نمیکنه؟

آفلاین narayana

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 791
  • حل نشو ؛ حل میشه
« پاسخ #13 : 09 تیر 1394، 06:01 ب‌ظ »
مرسی از اینکه تجربتو گفتی.آپدیت کرنل به اطلاعاتی که روی دسکتاپ ذخیره کردم تاثیری میذاره؟ اونارو که حذف نمیکنه؟
سلام
آپدیت کرنل بطور دستی هیچوقت توصیه نشده و خود سیستم باید به این نتیجه برسه که به فلان ورژن جدید که ارائه شده بپره نه اینکه ماها اونو بپرونیم ... احتیاط کنید، من تجربهٔ موفقی نداشتم و مجبور شدم دوباره به کرنل قدیمی مراجعه کنم. البته به فایلهای شما کاری نداره.
فرانکل در ( انسان در جستجوی معنا ) باید لینوکس رو پیشنهاد بده و معرفی کنه چون همیشه کار برای انجام دادن داره ...

لینوکس‌ ویندوز نیست

آفلاین MADMAN

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 804
  • We are not users we are friends.
سلامتی پنگوئن که یه ذره قد داره، اما بازم لاتی راه میره ....