انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: آیا نسخهٔ غیرآزاد راه‌انداز لینوکسی amd قوی‌تر از نسخهٔ ویندوزی آن شده است؟ پاسخ  (دفعات بازدید: 1426 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین علی ۵۰۰

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 775
سلام
اون طور که من در یک نگاه گذراه متوجه شدم، طبق banchmark گرفته شده از http://www.phoronix.com/scan.php?page=article&item=amd_cat_winlin2014&num=1 راه‌انداز amd برای بازی‌هایی که از OpenGL استفاده می‌کنند، نسخهٔ لینوکسی آن، اغلب، بهتر از نسخهٔ ویندوزی آن می‌باشد! (نمودارهای نارنجی رنگ رو در صفحهٔ دوم آن پیوند نگاه کنید.)
این هم عنوان استفاده شده در لینک بالا:
AMD Catalyst Linux OpenGL Driver Now Faster Than Catalyst Windows Driver In Some Tests
---------
حتی در بعضی موارد راه‌انداز آزاد، قوی‌تر عمل می‌کنه. حتی قوی‌تر از نسخهٔ غیرآزاد ویندوزی!
رنگ سیاه، راه‌انداز آزاد لینوکسی amd است.
رنگ نارنجی، راه‌انداز غیرآزاد لینوکسی amd است.
رنگ قهوه‌ای، راه‌انداز غیرآزاد ویندوزی amd است.
« آخرین ویرایش: 12 تیر 1394، 03:59 ق‌ظ توسط علی ۵۰۰ »

آفلاین Риал Краесис

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1178
  • !!! I FIGHT FOR THE USERS
سلام
اون طور که من در یک نگاه گذراه متوجه شدم، طبق banchmark گرفته شده از http://www.phoronix.com/scan.php?page=article&item=amd_cat_winlin2014&num=1 راه‌انداز amd برای بازی‌هایی که از OpenGL استفاده می‌کنند، نسخهٔ لینوکسی آن، اغلب، بهتر از نسخهٔ ویندوزی آن می‌باشد! (نمودارهای نارنجی رنگ رو در صفحهٔ دوم آن پیوند نگاه کنید.)
این هم عنوان استفاده شده در لینک بالا:
AMD Catalyst Linux OpenGL Driver Now Faster Than Catalyst Windows Driver In Some Tests
نظر شما چیست؟
حتی در بعضی موارد راه‌انداز آزاد، قوی‌تر عمل می‌کنه. حتی قوی‌تر از نسخهٔ غیرآزاد ویندوزی!
رنگ سیاه، راه‌انداز آزاد لینوکسی amd است.
رنگ نارنجی، راه‌انداز غیرآزاد لینوکسی amd است.
رنگ قهوه‌ای، راه‌انداز غیرآزاد ویندوزی amd است.
واقعا شکه کننده بود مخصوصا توان بالای درایور غیر آزاد لینوکسی.
میشه انتظار روز های بسیار بهتری رو داشت(البته تنها ایرادش اینه که برای آرچ نسخه نمیده و نسخه تو سایتش فقط برای اوبونتو و فدورا و ۲-۳ تا سیستم عامل دیگه اس. من آرچ دارم)
« آخرین ویرایش: 12 تیر 1394، 02:56 ق‌ظ توسط Риал Краесис »

If you do not like Arch use Gentoo and just shut up
 and If you do not like Gentoo use Arch and shut up
finaly If you do not like either use Ubuntu and shut the f*** up

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19719
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
البته جای تعجّب نیست. بن‌سازهٔ گنو/لینوکس در پتانسیل استفادهٔ بهینه از سخت‌افزار همیشه بهتر بوده، مشکلی که تا الآن بوده و هنوز هم به شکل دیگه‌ای هست اینه که شرکت‌ها در دادن اطّلاعات برای ایجاد راه‌انداز اون دستگاه خساست می‌کنن.
وگرنه اگه گنو/لینوکس پایهٔ بهتری برای بازی کردن نبود، والو کنسول‌های بازی استیم رو برپایهٔ دبیان نمی‌ساخت.
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن