انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکل هنگام بوت شدن بعد از آپدیت (حل شد)  (دفعات بازدید: 12837 بار)

0 کاربر و 5 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین یه انقلابی

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 951
    • یه‌انقلابی
پاسخ به: مشکل هنگام بوت شدن بعد از آپدیت
« پاسخ #15 : 17 آذر 1388، 08:03 ب‌ظ »
با سلام
دوست عزیز اول بگم که من ممکنه یک خورده تند صحبت کنم اما هدفم حل مشکل است .
شما کارهایی رو که میگم یک یه یک انجام بده و نتیجه رو بگو . یکبار درست انجام دادن بهتر از ۱۰۰ بار اشتباه است .
اول یک سوال :
۱- چرا اوبونتو یا هر توزیع گنوی دیگه‌ای رو از روی ویندوز نصب می‌کنید ؟
این سوال رو پرسیدم تا جواب بهتری بتونم بدم .
اما راه حل :
۱- بوت سیستم خودتون رو از روی بایوس بر روی «بوت از روی cd» قرار دهید
۲- از لایو cdی اوبونتو استفاده کنید و سیستم‌را بوت کنید .
۳- بعد از بالا آمدن لایو با gparted پارتیشن H خودتون رو فرمت کنید و و دو پارتیشن swap و / با فرمت خروجی  ext3 درست کنید .
نکته : اگر دوست دارید اول از آپدیت‌هاتون یک کپی روی هارد ویندوزتون قرار بدهید .
۴- اوبونتو رو در همان حالت و از روی لایو cd بر روی پارتیشن فرمت‌شده نصب کنید .

این کمترین راهی بود که میشد رفت اما اگر خواستید و جواب داد می‌تونید بعدا تغییرات بیشتری بر روی سیستمتون انجام بدهید .

تذکر : لطفا قبل از انجام کارهای بالا جواب سوال اولم رو بدهید و بعد هم اگر در هر کدام از شماره‌ها مشکل دارید یا بلد نیستید سوال کنید .

یا علی
فعلا قصد ندارم اینجا بیام، شاید اصلا نیام.
انجمن‌های آزادتری هم خواهند بود برای آزاد بودن.
یا علی

آفلاین Sam.1978

• Full Member
  • *
  • ارسال: 142
« پاسخ #16 : 17 آذر 1388، 09:41 ب‌ظ »
با سلام
دوست عزیز اول بگم که من ممکنه یک خورده تند صحبت کنم اما هدفم حل مشکل است .
شما کارهایی رو که میگم یک یه یک انجام بده و نتیجه رو بگو . یکبار درست انجام دادن بهتر از ۱۰۰ بار اشتباه است .
اول یک سوال :
۱- چرا اوبونتو یا هر توزیع گنوی دیگه‌ای رو از روی ویندوز نصب می‌کنید ؟
این سوال رو پرسیدم تا جواب بهتری بتونم بدم .
اما راه حل :
۱- بوت سیستم خودتون رو از روی بایوس بر روی «بوت از روی cd» قرار دهید
۲- از لایو cdی اوبونتو استفاده کنید و سیستم‌را بوت کنید .
۳- بعد از بالا آمدن لایو با gparted پارتیشن H خودتون رو فرمت کنید و و دو پارتیشن swap و / با فرمت خروجی  ext3 درست کنید .
نکته : اگر دوست دارید اول از آپدیت‌هاتون یک کپی روی هارد ویندوزتون قرار بدهید .
۴- اوبونتو رو در همان حالت و از روی لایو cd بر روی پارتیشن فرمت‌شده نصب کنید .

این کمترین راهی بود که میشد رفت اما اگر خواستید و جواب داد می‌تونید بعدا تغییرات بیشتری بر روی سیستمتون انجام بدهید .

تذکر : لطفا قبل از انجام کارهای بالا جواب سوال اولم رو بدهید و بعد هم اگر در هر کدام از شماره‌ها مشکل دارید یا بلد نیستید سوال کنید .

یا علی
با درود و وممنون ار تذکر و همراهی که می کنید

من ویندوزم 7 هست و کلی برنامه های کاربردی دارم که روش نصبه و یه جورایی بهش عادت کردم و دلیل اصلیم هم یه حسابداری دارم که کارهای مالی و فروشگاهیم رو باهاش انجام میدم  این میتونه دلیل اصلیش باشه جدا از اینکه کیفت پخش فیلم و کلا مولتی مدیا در ویندوز با برنامهای مختلفی که وجود داره و شرایط گرافیکی ویندوز بهتره اینو از روی تعصب نمی گم بارها تست کردم ویه مورد دیگه اینکه من هنوز در ابونتو برنامه ای ندیدم که بشه باهاش ایمیج گرفت و مشکل دیگم اینکه من از اینترنت و سایت های تورنت زیاد برنامه و فیلم می گیریم تقریبا هر شب چون با مشترک صبا نت هستم که از ساعت 3 تا 7 صبح اکانت مجانی داره و اگه در جریان باشید ساعتی 1 بار شبها دیسکانکت میشه و تو ویندوز من مشکلی ندارم چون اتوماتیک کانکت میشه و به دانلود ادامه میده و من در ابونتو راهی بلد نیستم که بشه اینکارو کرد تازه این مشکلو دارم http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,11842.msg88261.html#msg88261 که خلاصه یه راهی خودم براش پیدا کردم ولی راه کاملی نیست ولی جواب میده در هر صورت اینا + چندتا دلیله دیگه دلایله استفاده من از ویندوزه

خب به نظر راهنمایی هاتون کارساز می آد ولی درایو H من که تنها درایو با فضای لازم برا نصبه ابونتو هست 300 گیگه که حدودا 250 گیگش فیلم مستند و خلاصه اینجور چیزاس که نمی شه فرمتش کرد

و دلیلی که من ابونتو رو از رو ویندوز نصب می کنم ترس از فرمت درایو های هاردمه همین
« آخرین ویرایش: 18 آذر 1388، 01:53 ق‌ظ توسط Sam.1978 »
آنکس که نداند ونداند که نداند    در جهل مرکب ابدالدهر بماند

آفلاین Sam.1978

• Full Member
  • *
« پاسخ #17 : 17 آذر 1388، 09:43 ب‌ظ »
به جای نصب از داخل ویندوز با wubi ، اوبونتو رو از طریق LiveCD نصب کنید. در ضمن از طریق LiveCD میتونید وارد پارتیشنی که اوبونتو رو نصب کردید بشید و در مسیر زیر از تمام فایل ها و بسته های دانلودی بکاپ بگیرید تا بعد از نصب مجدد اوبونتو نیازی به دانلود مجدد نداشته باشید.

/var/cache/apt/archives

از شما هم ممنونم یه تست کنم ببینم میشه

آفلاین یه انقلابی

• Hero Member
  • *
    • یه‌انقلابی
« پاسخ #18 : 18 آذر 1388، 03:39 ق‌ظ »
با سلام
نقل‌قول

من ویندوزم 7 هست و کلی برنامه های کاربردی دارم که روش نصبه و یه جورایی بهش عادت کردم و دلیل اصلیم هم یه حسابداری دارم که کارهای مالی و فروشگاهیم رو باهاش انجام میدم  این میتونه دلیل اصلیش باشه جدا از اینکه کیفت پخش فیلم و کلا مولتی مدیا در ویندوز با برنامهای مختلفی که وجود داره و شرایط گرافیکی ویندوز بهتره اینو از روی تعصب نمی گم بارها تست کردم ویه مورد دیگه اینکه من هنوز در ابونتو برنامه ای ندیدم که بشه باهاش ایمیج گرفت و مشکل دیگم اینکه من از اینترنت و سایت های تورنت زیاد برنامه و فیلم می گیریم تقریبا هر شب چون با مشترک صبا نت هستم که از ساعت 3 تا 7 صبح اکانت مجانی داره و اگه در جریان باشید ساعتی 1 بار شبها دیسکانکت میشه و تو ویندوز من مشکلی ندارم چون اتوماتیک کانکت میشه و به دانلود ادامه میده و من در ابونتو راهی بلد نیستم که بشه اینکارو کرد تازه این مشکلو دارم http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,11842.msg88261.html#msg88261 که خلاصه یه راهی خودم براش پیدا کردم ولی راه کاملی نیست ولی جواب میده در هر صورت اینا + چندتا دلیله دیگه دلایله استفاده من از ویندوزه

خب به نظر راهنمایی هاتون کارساز می آد ولی درایو H من که تنها درایو با فضای لازم برا نصبه ابونتو هست 300 گیگه که حدودا 250 گیگش فیلم مستند و خلاصه اینجور چیزاس که نمی شه فرمتش کرد

و دلیلی که من ابونتو رو از رو ویندوز نصب می کنم ترس از فرمت درایو های هاردمه همین
خوب پس خیالم راحت شد مشکلی نیست برای نصب از روی لایو سی دی .

در مورد مشکلاتتون و استفاده از ویندوز باید بگم که کم کم خودتون می‌تونید حل‌شون کنید و این به مهارت پیدا کردن تدریجی شما در گنو مربوط میشه . استفاده از ویندوز رو هم در حال حاضر ادامه بدید . عجله‌ای برای استفاده نکردن ازش نیست .

در مورد پارتیشن H شما باید بگم که مشکل نیست کافیه به روش بالا که گفتم تا مرحله‌ی Gparted برید و اونجا کارهای زیر رو انجام بدهید :
۱- پارتیشن H خودتون رو resize کنید .
۲- دو تا پارتیشن swap و / را ایجاد کنید .
۳- برنامه را ببندید و اوبونتو رو از روی لایو cd نصب کنید .
تذکر : فقط در هنگام نصب در مرحله‌ی پارتیشن بندی حتما manual را انتخاب کنید .
تذکر : اگر بتونید یک بار در جلوی کسی که تا به حال اینکار رو کرده ، مراحل رو انجام بدهید ، احتمال از بین بردن اطلاعات از سر اشتباه هم از بین میره .
در ضمن فکر نکنم خیلی سخت باشه و مقداری اعتماد به نفس و دقت لازم داره تا هر دستوری رو بخونید و ok کنید .
یا علی
یا علی

آفلاین sudotux

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 2269
« پاسخ #19 : 18 آذر 1388، 01:04 ب‌ظ »
نقل‌قول
۳- بعد از بالا آمدن لایو با gparted پارتیشن H خودتون رو فرمت کنید و و دو پارتیشن swap و / با فرمت خروجی  ext3 درست کنید .

البته الان فقط ext4 توصیه میشه ...  ;)

آفلاین Sam.1978

• Full Member
  • *
« پاسخ #20 : 18 آذر 1388، 02:08 ب‌ظ »
با سلام
نقل‌قول

من ویندوزم 7 هست و کلی برنامه های کاربردی دارم که روش نصبه و یه جورایی بهش عادت کردم و دلیل اصلیم هم یه حسابداری دارم که کارهای مالی و فروشگاهیم رو باهاش انجام میدم  این میتونه دلیل اصلیش باشه جدا از اینکه کیفت پخش فیلم و کلا مولتی مدیا در ویندوز با برنامهای مختلفی که وجود داره و شرایط گرافیکی ویندوز بهتره اینو از روی تعصب نمی گم بارها تست کردم ویه مورد دیگه اینکه من هنوز در ابونتو برنامه ای ندیدم که بشه باهاش ایمیج گرفت و مشکل دیگم اینکه من از اینترنت و سایت های تورنت زیاد برنامه و فیلم می گیریم تقریبا هر شب چون با مشترک صبا نت هستم که از ساعت 3 تا 7 صبح اکانت مجانی داره و اگه در جریان باشید ساعتی 1 بار شبها دیسکانکت میشه و تو ویندوز من مشکلی ندارم چون اتوماتیک کانکت میشه و به دانلود ادامه میده و من در ابونتو راهی بلد نیستم که بشه اینکارو کرد تازه این مشکلو دارم http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,11842.msg88261.html#msg88261 که خلاصه یه راهی خودم براش پیدا کردم ولی راه کاملی نیست ولی جواب میده در هر صورت اینا + چندتا دلیله دیگه دلایله استفاده من از ویندوزه

خوب پس خیالم راحت شد مشکلی نیست برای نصب از روی لایو سی دی .

در مورد مشکلاتتون و استفاده از ویندوز باید بگم که کم کم خودتون می‌تونید حل‌شون کنید و این به مهارت پیدا کردن تدریجی شما در گنو مربوط میشه . استفاده از ویندوز رو هم در حال حاضر ادامه بدید . عجله‌ای برای استفاده نکردن ازش نیست .

در مورد پارتیشن H شما باید بگم که مشکل نیست کافیه به روش بالا که گفتم تا مرحله‌ی Gparted برید و اونجا کارهای زیر رو انجام بدهید :
۱- پارتیشن H خودتون رو resize کنید .
۲- دو تا پارتیشن swap و / را ایجاد کنید .
۳- برنامه را ببندید و اوبونتو رو از روی لایو cd نصب کنید .
تذکر : فقط در هنگام نصب در مرحله‌ی پارتیشن بندی حتما manual را انتخاب کنید .
تذکر : اگر بتونید یک بار در جلوی کسی که تا به حال اینکار رو کرده ، مراحل رو انجام بدهید ، احتمال از بین بردن اطلاعات از سر اشتباه هم از بین میره .
در ضمن فکر نکنم خیلی سخت باشه و مقداری اعتماد به نفس و دقت لازم داره تا هر دستوری رو بخونید و ok کنید .
یا علی

با سپاس از این همه محبت و دوستان خوبی که کمک می کنند
این راهو حتما تست می کنم ولی اول روی لپ تاپم چون چیزی روی اون ندارم که دلم بسوزه اگه موفقیت آمیز بود روی کامپیوترم ردیفش می کنم چون واقعا از ابونتو خوشم می آد و فکر کنم ارزش داشته باشه 

آفلاین Sam.1978

• Full Member
  • *
« پاسخ #21 : 18 آذر 1388، 02:10 ب‌ظ »
نقل‌قول

البته الان فقط ext4 توصیه میشه ...  ;)

از شما دوست عزیز هم ممنونم حتما به این توصیه شما هم عمل می کنم تا به نتیجه بهتر برسم امیدوارم بتونم جبران بکنم

آفلاین یه انقلابی

• Hero Member
  • *
    • یه‌انقلابی
« پاسخ #22 : 18 آذر 1388، 05:20 ب‌ظ »
با سلام
نقل‌قول
البته الان فقط ext4 توصیه میشه ...  Wink
البته با عرض شرمندگی باید بگم که نه ext4 برای شروع توصیه نمیشه .
چون ریکاوری اطلاعاتش هنوز وجود نداره . یعنی اگر احیانا کاربر اطلاعاتش رو پاک کنه و مجبور به بازگردانی بشه ، در فرمت ext4 نمی‌تونه اینکار رو انجام بده .
اما نرم‌افزار‌های زیادی برای ریکاوری ext3 وجود داره .
یا علی
یا علی

آفلاین sudotux

• *
« پاسخ #23 : 18 آذر 1388، 06:31 ب‌ظ »
با سلام
نقل‌قول
البته الان فقط ext4 توصیه میشه ...  Wink
البته با عرض شرمندگی باید بگم که نه ext4 برای شروع توصیه نمیشه .
چون ریکاوری اطلاعاتش هنوز وجود نداره . یعنی اگر احیانا کاربر اطلاعاتش رو پاک کنه و مجبور به بازگردانی بشه ، در فرمت ext4 نمی‌تونه اینکار رو انجام بده .
اما نرم‌افزار‌های زیادی برای ریکاوری ext3 وجود داره .
یا علی

دشمنت شرمنده ! البته ظاهرا PhotoRec از ext4 پشتیبانی میکنه.

با این حال مزایای ext4 نسبت به ext3 از جمله سرعتش انقدر زیاده که نمیشه ازش گذشت ! درضمن اکثر مواقع اطلاعات مهم کاربران در پارتیشن های دیگه به جز پارتیشن root هست. ولی با این حال بهترین راه حل برای از دست ندادن اطلاعات ، گرفتن پشتیبان از پارتیشن لینوکس یا پارتیشن های دیگه با برنامه FSArchiver هست.

آفلاین Sam.1978

• Full Member
  • *
« پاسخ #24 : 19 آذر 1388، 03:07 ق‌ظ »
من از روی سی دی لایو نصب کردم بازم 2 تا سوال برام پیش اومد

1-اگه خواستم به فرض ابونتو رو حذف کنم که مثلا فقط با ویندوز کار کنم به چه صورت عمل کنم؟

2-اگه خواستم بعد از نصب ابونتو از طریق لایو در کنار ویندوز بی خیال ویندوز شم و ویندوزو فرمت کنم یا اینکه اگه مجبور به نصب مجدد ویندوز شم برا ابونتو یا گراب مشکلی پیش نمیاد؟

بازم ممنون

آفلاین یه انقلابی

• Hero Member
  • *
    • یه‌انقلابی
« پاسخ #25 : 19 آذر 1388، 11:55 ق‌ظ »
با سلام
نقل‌قول
انگار خداروشکر مشکل شما حل شد  ;)
نقل‌قول
1-اگه خواستم به فرض ابونتو رو حذف کنم که مثلا فقط با ویندوز کار کنم به چه صورت عمل کنم؟
شما باید بوت رو به mbr ویندوز منتقل کنید که راهنماش در همون ویکی grab انجمن هست .
نقل‌قول
2-اگه خواستم بعد از نصب ابونتو از طریق لایو در کنار ویندوز بی خیال ویندوز شم و ویندوزو فرمت کنم یا اینکه اگه مجبور به نصب مجدد ویندوز شم برا ابونتو یا گراب مشکلی پیش نمیاد؟
اگر بخواهید ویندوز رو پاک کنید که کاری نداره ، باید درایو c رو مثلا فرمت کنید . فرقی هم نمی‌کنه به چه روشی . بهترینش با همون gparted هست .
اگر ویندوز رو دوباره نصب کردید مطمئن باشید که grab می‌پره و باید اون رو با راهنمای انجمن برگردونید ولی مشکل دیگری پیش نمیاد .
یا علی
یا علی

آفلاین Sam.1978

• Full Member
  • *
« پاسخ #26 : 19 آذر 1388، 09:33 ب‌ظ »
با سلام
نقل‌قول
انگار خداروشکر مشکل شما حل شد  ;)
نقل‌قول
شما باید بوت رو به mbr ویندوز منتقل کنید که راهنماش در همون ویکی grab انجمن هست .
نقل‌قول
اگر بخواهید ویندوز رو پاک کنید که کاری نداره ، باید درایو c رو مثلا فرمت کنید . فرقی هم نمی‌کنه به چه روشی . بهترینش با همون gparted هست .
اگر ویندوز رو دوباره نصب کردید مطمئن باشید که grab می‌پره و باید اون رو با راهنمای انجمن برگردونید ولی مشکل دیگری پیش نمیاد .
یا علی

درود به شما دوست عزیز و گرامی
مشکل اگه بگم 100 درصد حله نه چون برا احتیاط رو رو لپ تاپ نصب کردم
ولی باز از نظر من این یه مشکله که وقتی ابونتو رو از رو ویندوز نصب می کنی با گذشت چند روز و آپدیت می پره چون یادمه تو ورژنه 8.04 اینجوری نبود البته می دونم از رو لایو نصب شه بهتر و سریعتره ولی خب از رو ویندوز هم یه سری مزایا داره از جمله
1-خیلی سریعتر نصب می شه و احتیاج به داشتن اطلاعاته بالایی نیست
2-اگه احیانا برا کاربر خیلی سخت بود و نتونست باهاش کنار بیاد به راحتی از رو ویندوز مثله یه برنامه سبک unistall میشه
یه سری چیزای دیگه هم هست که الان به ذهنم نمی رسه ولی در کل الان که متخصصین و برنامه نویس های ابونتو زحمت کشیدن و یه کاری کردن که از رو ویندوز نصب بشه دیگه باید جوری باشه که منجر به خطا نشه یادم میاد نسخه های قدیمی تر این قابلیت رو نداشت و واقعا روزی که این قابلیت رو گذاشتند هم یه نوع تبلیغ بود هم اینکه کاربر های آماتور بیشتر تشویق شدند که تجربه کار کردن با ابونتو رو داشته باشند

در هر صورت امیدوارم این نقیصه کوچولو تو ورژنه 10.04 حل بشه

بازم ممنون از راهنمایی های دوستانه شما
« آخرین ویرایش: 20 آذر 1388، 12:40 ق‌ظ توسط Sam.1978 »

آفلاین abdozzahra

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 346
  • شهید عماد مغنیه-استاد آموزش عملیات استشهادی
« پاسخ #27 : 20 آذر 1388، 01:34 ق‌ظ »
سلام و خسته نباشید

پستت رو امروز دیدم خواستم بگم  مرده و حرفش :P  شوخی کردم  \\:D/خوشحالم که مشکلت حل شد

http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,11922.0/topicseen.html
فقط به چندتا نکته توجه کن:

۱- تا اونجایی که من میدونم هر کمپانی بزرگی از حق اختراع خودش (اگه اوپن سورس نباشه) حد اکثر استفاده رو میبره از جمله مایکروسافت که در هر حالتی سعی میکنه برا خودش یه انحصار بنا کنه این مشکل از لینوکس نیست . ضمنا ترس شما برای پاک شدن هاردتون بی مورده چون با توضیحات و تاییدهای پیاپیی که تو مرحله نصب ازتون میخواد احتمال این کار خیلی پایینه

۲-نسخه ۹.۱۰ به صورت پیشفرض از گراب ۲ استفاده میکنه که هنوز کار زیاد داره و  باگ هم!!! اما این باعث ضعف نمیشه. (مهمترین مزیت لینوکس برا من اینه که اجازه میده همه جوره سربه سرش بزارم) اگه نمیخوای زیاد به مشکل بخوری و حال و حوصله دستکاری گراب رو هم نداری برگرد به گراب ۱

۳-علت اینکه به قول شما ۹۹٪ مردم از ویندوز استفاده میکنن دلیل بر عدم فهم(ترسوندی منو از کلمه حماقت :-X)اونها نیست. وقتی خبر نداشته باشی که تو دنیا هواپیما هست مسافرت با ماشین عدم فهم یا ... نیست. نهایتا مشکلی که در اثر فقدان علم!!!! به وجود هواپیما ایجاد میشه اینه که باید کلی هزینه و وقت تلف کنی و کلی خطر هم به جون بخری. تو بحث لینوکس هم همینه:حد اقل مشکلاتت هزینه سیستم عامل و نرمافزارهاست . خطراتش هم حداقل ویروسی شدن و یا فاش شدن اطلاعات مهم شخصی شماست.تو لینوکس از این خطرات سراغ ندارم

۴-نهایتا این که گفتی چرا تو هیچ پروژه ای فعالیت نکردم دلیلش  اینه که هنوز خیلی بیسوادم :oops: ::) اما دارم یاد میگیرم (از ویندوز شروع کردم با مدارک mcsa mcse mcts اما بعد از ورود به سیسکو تازه فهمیدم یونیکس چیه!!!!)ولی تو لینوکس مشکلی نداشتم که برطرف نشه. مشکلاتی که یکیشون هم باعث میشد ویندوز رو از نو نصب کنم هر چند به سختی اما حل شد

تازه تو لینوکس دوستای خوبی مثل شما پیدا میکنم
« آخرین ویرایش: 20 آذر 1388، 01:38 ق‌ظ توسط abdozzahra »
آغاز علم آن است که بفهمی(تاکید میکنم بفهمی!) خدا مخلوق دیگه هم غیر از تو داره! با سلیقه های دیگه. و  آغاز ادب نیز آن است که به نظرات بقیه مخلوقات احترام بذاری

در این دو حالت علم و ادب با هم خوب است

شما مجاز به استفاده از آواتاری نیستید که نذاره شب بچه مردم بخوابه

آفلاین Sam.1978

• Full Member
  • *
« پاسخ #28 : 20 آذر 1388، 02:59 ق‌ظ »
سلام و خسته نباشید

پستت رو امروز دیدم خواستم بگم  مرده و حرفش :P  شوخی کردم  \\:D/خوشحالم که مشکلت حل شد

http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,11922.0/topicseen.html
فقط به چندتا نکته توجه کن:

۱- تا اونجایی که من میدونم هر کمپانی بزرگی از حق اختراع خودش (اگه اوپن سورس نباشه) حد اکثر استفاده رو میبره از جمله مایکروسافت که در هر حالتی سعی میکنه برا خودش یه انحصار بنا کنه این مشکل از لینوکس نیست . ضمنا ترس شما برای پاک شدن هاردتون بی مورده چون با توضیحات و تاییدهای پیاپیی که تو مرحله نصب ازتون میخواد احتمال این کار خیلی پایینه

۲-نسخه ۹.۱۰ به صورت پیشفرض از گراب ۲ استفاده میکنه که هنوز کار زیاد داره و  باگ هم!!! اما این باعث ضعف نمیشه. (مهمترین مزیت لینوکس برا من اینه که اجازه میده همه جوره سربه سرش بزارم) اگه نمیخوای زیاد به مشکل بخوری و حال و حوصله دستکاری گراب رو هم نداری برگرد به گراب ۱

۳-علت اینکه به قول شما ۹۹٪ مردم از ویندوز استفاده میکنن دلیل بر عدم فهم(ترسوندی منو از کلمه حماقت :-X)اونها نیست. وقتی خبر نداشته باشی که تو دنیا هواپیما هست مسافرت با ماشین عدم فهم یا ... نیست. نهایتا مشکلی که در اثر فقدان علم!!!! به وجود هواپیما ایجاد میشه اینه که باید کلی هزینه و وقت تلف کنی و کلی خطر هم به جون بخری. تو بحث لینوکس هم همینه:حد اقل مشکلاتت هزینه سیستم عامل و نرمافزارهاست . خطراتش هم حداقل ویروسی شدن و یا فاش شدن اطلاعات مهم شخصی شماست.تو لینوکس از این خطرات سراغ ندارم

۴-نهایتا این که گفتی چرا تو هیچ پروژه ای فعالیت نکردم دلیلش  اینه که هنوز خیلی بیسوادم :oops: ::) اما دارم یاد میگیرم (از ویندوز شروع کردم با مدارک mcsa mcse mcts اما بعد از ورود به سیسکو تازه فهمیدم یونیکس چیه!!!!)ولی تو لینوکس مشکلی نداشتم که برطرف نشه. مشکلاتی که یکیشون هم باعث میشد ویندوز رو از نو نصب کنم هر چند به سختی اما حل شد

تازه تو لینوکس دوستای خوبی مثل شما پیدا میکنم

درود به شما دوست خوب منم خوشحالم که این کلمه بلاهت و حماقت و یک تند روی من باعث این دوستی شد و از بابت جملاتم عذر می خوام

من خیلی سنگ مایکروسافت رو به سینه نمی زنم ولی از حق نگذریم دنیای کامپیوتر بهش مدیونه از نظر من

من پارسال برا اولین بار ورژنه 8.04 رو تست کردم و خیلی خوشم اومد و چند تا دلیل باعث شد کمتر استفاده کنم تا شروع دوباره با
9.10
1-من 3 تا کامپیوتر دارم حالا بماند چرا  ;Dکه با ویندوز راحتم با شبکه کردن حالا چه اینترنت چه فایل شیرینگ ولی با ابونتو هر کاری می کنم نمیشه هنوز بلد نشدم

2-با ابونتو نمی تونم با کانکشن منیجر کانکشن بسازم یعنی می سازم ولی کار نمی کنه مجبورم با pppoeconf وارد بشم که اونم به محض ریستارت دیگه لن رو نمی شناسه

و چند تا دلیله دیگه که تو چند تا پست بالاتر توضیح دادم  اگه اینا حل بشه بغیر از حسابداریم من کاری با ویندوز ندارم و رو حرفم می مونم  \\:D/ ولی امسال سمج شدم که اینارو یاد بگیرم ولی

هر دستوری رو تو هر سایتی خوندم و اجرا کردم نشده امیدوارم از شما دوست خوب و گرامی که از گفتارتون پیداست واقعا تمامی راهها رو برا یادگیری بیشتر یونیکس تست کردید و در حال ادامه

برا بیشتر شدن اطلاعات می کنید  بتونم کمک بگیرم  ممنون از اظهار لطفی که دارید

آفلاین sudotux

• *
« پاسخ #29 : 20 آذر 1388، 05:31 ق‌ظ »
نقل‌قول
2-با ابونتو نمی تونم با کانکشن منیجر کانکشن بسازم یعنی می سازم ولی کار نمی کنه مجبورم با pppoeconf وارد بشم که اونم به محض ریستارت دیگه لن رو نمی شناسه

با این روش احتمال زیاد حل میشه این مشکلتون ! برای خیلی ها حل شده ولی یه عده هنوز مشکل دارن ...