انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: توزیع لینکوس Debian و Kali چه فرقی دارند.  (دفعات بازدید: 7997 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین abi2012

• Newbie
  • *
  • ارسال: 10
توزیع لینکوس Debian و Kali چه فرقی دارند.
« : 04 امرداد 1394، 11:29 ب‌ظ »
سلام دوستان،

من دقیق متوجه نشدم Kali Linux که تحت Debian یعنی چی ؟

من الان ورژن Kali 1.0.8 دارم و می خواستم رو هاردم نصب کنم. البته نه از برنامه VMware Workstation.

آیا باید اول لینوکس Debian نصب کنم و اینو مثل یک برنامه در Debian نصب کنم یا نه خودش یه جور سیستم عامل محسوب میشه و می تونم به صورت سیستم عامل مستقلن نصبش کنم.

الان خواستم آخرین ورژن Debian 8.1.0 دانلود کنم که متاسفانه حجمش زیاده 16GB.

ولی کالی لینوکس که حدود 3GB خودم قبلا د انلود کردم دارم.

خواستم بدونم اگر نیازی به خود Debian ندارم، دانلودش نکنم ؟؟

یه سوال دیگه ام داشتم. برای کار شبکه و تست نفوذ توزیع لینوکس Debian-Kali بهتره یا Ubuntu ؟؟

آفلاین Риал Краесис

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1178
  • !!! I FIGHT FOR THE USERS
پاسخ : توزیع لینکوس Debian و Kali چه فرقی دارند.
« پاسخ #1 : 05 امرداد 1394، 01:59 ق‌ظ »
سلام دوستان،

من الان ورژن Kali 1.0.8 دارم و می خواستم رو هاردم نصب کنم. البته نه از برنامه VMware Workstation.

آیا باید اول لینوکس Debian نصب کنم و اینو مثل یک برنامه در Debian نصب کنم یا نه خودش یه جور سیستم عامل محسوب میشه و می تونم به صورت سیستم عامل مستقلن نصبش کنم.

ولی کالی لینوکس که حدود 3GB خودم قبلا د انلود کردم دارم.

خواستم بدونم اگر نیازی به خود Debian ندارم، دانلودش نکنم ؟؟

یه سوال دیگه ام داشتم. برای کار شبکه و تست نفوذ توزیع لینوکس Debian-Kali بهتره یا Ubuntu ؟؟
سلام.
اول از همه پرسش هوشمندانه > جواب.
دوم دبیان با کالی فرق داره و هر کدام برای خودشون سیستم عامل کامل هستند.
کالی تحت دبیان هم به این معنی هست که کالی یکی از زیر مجموعه های دبیان اصطلاحا فورکی از دبیان هست.
اون نسخه از دبیان که ۱۶ گیگه به همراه تمام برنامه ها هست و شما فقط به دیسک اول که شامل خود سیستم عامل میشه نیاز دارید.(فکر کنم ایزوی تنها سیستم عامل هم باشه که حجمش باید حدود ۱ گیگ باشه البته کامل مطمئن نیستم چون تا به امروز دبیان تست نکرده ام)
برای تست نفوذ عملا با هم فرقی نمیکنند و فقط موضوعی هست اینه که، در کالی اکثر ابزار ها به صورت پیش فرض قرار دارند ولی در اوبونتو، شما باید خودتون دست به کاربشید و ابزار ها رو نصب کنید.

If you do not like Arch use Gentoo and just shut up
 and If you do not like Gentoo use Arch and shut up
finaly If you do not like either use Ubuntu and shut the f*** up

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19722
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #2 : 05 امرداد 1394، 02:28 ق‌ظ »
۱. این تعاریف رو بخون:
لینوکس: http://wiki.ubuntu.ir/wiki/Linux
دبیان: http://wiki.ubuntu.ir/wiki/Debian
توزیع: http://wiki.ubuntu.ir/wiki/Distro

۲. کالی رو روی دیسک نصب نمی‌کنن! می‌تونی خود دبیان یا اوبونتو رو نصب کنی و ابزارهایی از کالی که می‌خوای رو روش نصب کنی. خود کالی به عنوان رسانهٔ زنده مورد استفاده قرار می‌گیره.

۳. ایزوی زندهٔ قابل‌نصب دبیان به حجم ۴۱۶مگابایت: http://cdimage.debian.org/debian-cd/current-live/amd64/iso-hybrid/debian-live-8.1.0-amd64-standard.iso
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین { AliReaza }

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 866
  • اگه کفشت پاتو می زد و از ترس قضاوت مردم پابرهنه نشدی و درد رو به پات تحمیل کردی، دیگر در مورد آزادی شعار نده...
« پاسخ #3 : 05 امرداد 1394، 08:09 ق‌ظ »
یعنی Debian را ویرایش کردن و یک توزیع دیگر درست کردند. مثل Ubuntu

راحت نصب کنید. نیازی به گرفتن Debian نیست.

حجم BluRay این قدر هست.
Debian سبکتر از این هاست.

اگر می خواید برنامه های اولیه و پر استفاده را هم در کنار Debian داشته باشید تا هر دفعه، نیاز به Download نداشته باشید
می توانید DVD آن را دریافت کنید:
http://cdimage.debian.org/debian-cd/current/amd64/iso-dvd/debian-8.1.0-amd64-DVD-1.iso

برای کار شبکه و تست نفوذ توزیع لینوکس Debian-Kali بهتره یا Ubuntu ؟؟
اول چیزی به نام Debian-Kali نداریم. حداقل من ندیدم. اما Kali Linux داریم که تحت Debian هست.
دوم فرقی نداره برای چکاری کدام توزیع GNU/Linux را دریافت کنید. همه یکی هستند و می توانید همه برنامه ها را روی تمام توزیعات نصب کنید.

اما اگر فقط می خواید استفاده کننده باشید و حوصله نصب و Config و... ندارید، بهترین پیشنهاد Kali Linux هست.

آفلاین Nelliel

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2151
  • Nelliel Tu Odelschwanck
« پاسخ #4 : 05 امرداد 1394، 10:00 ق‌ظ »
نقل‌قول
حجم BluRay این قدر هست.

خخخخ

علیرضا خان نگو !!! بلوری هم معمول 1080ش با بیت ریپ خوب دیگه روی 7 و 8 گیگ (معمولش)!!!
من نمیدونم این دوست عزیزمون روی چه حسابی گفت 16 گیگ !!!!! ;D ;D ;D ;D ;D

نقل‌قول
ما Kali Linux داریم که تحت Debian هست.

بله همین طوره تمام توزیع های بک ترک و کالی و زوبونتو و کوبونتو و لوبونتو و اوبونتو و اوبونتو گنوم و ...... تحت دبیان هستند راحت تر بگم هر توزیعی که پکیچ های دب داشته باشه تحته دبیان هست.

و اما abi2012 شما باید بدونی که :

کالی را کسی نصب نمیکنه اما دبیان را نصب میکنن و استفاده میکنن (کالی را میشه نصب کرد اما به صورت لایو ازش استفاده میکنن بیشتر)
نقل‌قول

دوما کالی تحت دبیان هست به این معنی نیست که کالی وابسته هست یا نمیدونم دبیان بهتره یا ...... تحت دبیان هست یعنی از دبیان گرفته شده اول دبیان بوده بعد کالی اومده و از یه بخش های دبیان استفاده کرده وقتی هم میگن توزیع های تحت اوبونتو این حرف کاملا غلط هست از نظر من توزیع هایی مانند کوبونتو و زوبونتو و لوبونتو تحت اوبونتو نیستند تحت دبیان هستند با میزکار های مختلف .

به نسخه هایی مانند کالی و بک ترک و .... میگن نسخه های الایت یعنی نسخه هایی که مخصوص چار نفر حرفه ای هست ( توی این انجمن یک شخصی به نام فرامرز از این نسخه استفاده میکنه )

کالی با کلیک موس هک نمیکنه خودتی اخرش یعنی کالی قشنگ 0 درصد کار را برات میکنه !!!!

سوالی باشه در خدمتم  :)

« آخرین ویرایش: 05 امرداد 1394، 10:03 ق‌ظ توسط حسین حیدری »
طرفدار انیمه و مانگا - کاربر آرچ لینوکس

آفلاین Риал Краесис

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1178
  • !!! I FIGHT FOR THE USERS
« پاسخ #5 : 05 امرداد 1394، 11:27 ق‌ظ »
نقل‌قول
حجم BluRay این قدر هست.

خخخخ

علیرضا خان نگو !!! بلوری هم معمول 1080ش با بیت ریپ خوب دیگه روی 7 و 8 گیگ (معمولش)!!!

نقل‌قول
ما Kali Linux داریم که تحت Debian هست.

بله همین طوره تمام توزیع های بک ترک و کالی و زوبونتو و کوبونتو و لوبونتو و اوبونتو و اوبونتو گنوم و ...... تحت دبیان هستند راحت تر بگم هر توزیعی که پکیچ های دب داشته باشه تحته دبیان هست.

و اما abi2012 شما باید بدونی که :

کالی را کسی نصب نمیکنه اما دبیان را نصب میکنن و استفاده میکنن (کالی را میشه نصب کرد اما به صورت لایو ازش استفاده میکنن بیشتر)
نقل‌قول

دوما کالی تحت دبیان هست به این معنی نیست که کالی وابسته هست یا نمیدونم دبیان بهتره یا ...... تحت دبیان هست یعنی از دبیان گرفته شده اول دبیان بوده بعد کالی اومده و از یه بخش های دبیان استفاده کرده وقتی هم میگن توزیع های تحت اوبونتو این حرف کاملا غلط هست از نظر من توزیع هایی مانند کوبونتو و زوبونتو و لوبونتو تحت اوبونتو نیستند تحت دبیان هستند با میزکار های مختلف .

به نسخه هایی مانند کالی و بک ترک و .... میگن نسخه های الایت یعنی نسخه هایی که مخصوص چار نفر حرفه ای هست ( توی این انجمن یک شخصی به نام فرامرز از این نسخه استفاده میکنه )

کالی با کلیک موس هک نمیکنه خودتی اخرش یعنی کالی قشنگ 0 درصد کار را برات میکنه !!!!

سوالی باشه در خدمتم  :)
اون که شما میگی ریپ شده فیلمه وگرنه من به شخصه بلوری ۱۰۰ گیگ دارم.
بلوری اگه تک لایه باشه ۵۰ گیگه و اگه ۲ لایه باشه ۱۰۰ گیگه!
اگه میخوای بدونی دیسک بلوریم چیه که ۱۰۰ گیگه بازی ps3 تشریف دارن!

If you do not like Arch use Gentoo and just shut up
 and If you do not like Gentoo use Arch and shut up
finaly If you do not like either use Ubuntu and shut the f*** up

آفلاین abi2012

• Newbie
  • *
  • ارسال: 10
« پاسخ #6 : 05 امرداد 1394، 02:21 ب‌ظ »
ممنون از همه دوستان. واقعاااا لطف کردین.

آقای حسین حیدری عزیز.
منم خودم نمی دونم داستانش چیه ولی اگر به سایت مراجعه کنید متوجه میشید که 16GB حجمشه.

3 تا DVD حجم خودشه که حدود 12GB و 1 DVD آپدیت که خودش حدود 4GB.

http://cdimage.debian.org/debian-cd/8.1.0/amd64/iso-dvd

یه سوال Debian Live دقیق یعنی چی ؟

من دیروز Kali Linux نصب کردم رو لپ تاپ. ولی کارت وایرلس نشناخت ؟ دلیلش چیه ؟

ورژنی که نصب کردم Kali 1.0.8 اینه، خیلی قدیمی نیست و مدل لپ تاپ هم HP ProBook G2 450 سری CPU Corei7.

به نظرتون مشکل از کجاست ؟

و سوال آخر اینکه به نظر دوستان کلا کدوم ورژن لینوکس بهتره، منظورم از نظر تست نفوذ شبکه است.

Debian یا Ubuntu ؟

آفلاین Nelliel

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #7 : 05 امرداد 1394، 03:03 ب‌ظ »
نقل‌قول
اون که شما میگی ریپ شده فیلمه وگرنه من به شخصه بلوری ۱۰۰ گیگ دارم.
بلوری اگه تک لایه باشه ۵۰ گیگه و اگه ۲ لایه باشه ۱۰۰ گیگه!
خب منم راجب فیلم حرف زدم دیگه !!!
نقل‌قول
اگه میخوای بدونی دیسک بلوریم چیه که ۱۰۰ گیگه بازی ps3 تشریف دارن!

آدرس خونتون لطفا ؟؟؟!!! ;D ;D

نقل‌قول

آقای حسین حیدری عزیز.
منم خودم نمی دونم داستانش چیه ولی اگر به سایت مراجعه کنید متوجه میشید که 16GB حجمشه.

ورژنی که نصب کردم Kali 1.0.8 اینه، خیلی قدیمی نیست و مدل لپ تاپ هم HP ProBook G2 450 سری CPU Corei7.

و سوال آخر اینکه به نظر دوستان کلا کدوم ورژن لینوکس بهتره، منظورم از نظر تست نفوذ شبکه است.

Debian یا Ubuntu ؟

نظری نسبت به حجمش یا این که چرا چندتا فایل ایزو هست ندارم این نسخه ی دی وی دی هست یعی باید همه ی میزکار ها را داشته باشه و کلی برنامه به صورت پیشفرض روش نصب باشه.

اوبونتو و دیبان یکی هستند برای این کار باید از کالی استفاده کنی (برای نفوذ).

خب عزیزم من که بت گفتم نصب نکن چرا کردی‌؟؟؟

یکی دیگه هم همین مشکل را داشت کارت شبکش را کالی نمیشناخت اخرش هم منصرف شد !!

توصیه ی برادرانه :

توی یه تاپیک فقط یه سوال بپرس وگرنه تاپیک قفل میشه. :)

« آخرین ویرایش: 05 امرداد 1394، 03:08 ب‌ظ توسط حسین حیدری »

آفلاین { AliReaza }

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 866
  • اگه کفشت پاتو می زد و از ترس قضاوت مردم پابرهنه نشدی و درد رو به پات تحمیل کردی، دیگر در مورد آزادی شعار نده...
« پاسخ #8 : 05 امرداد 1394، 10:56 ب‌ظ »

شما با گرفتن DVD 1 کارتون راه میافته و نیاز به بقیه نیست. خیالتون راحت.

سوال جدید = موضوع جدید

کلا هر توزیعی که قابلیت Live داشته باشه را می تونید بدونه نصب کردن، Boot و استفاده کنید.

Debian یا Ubuntu ؟
در بالا هم خدمتتون عرض کردم. فرق نداره. اما با توجه به اینکه شما تازه کار هستید، بهتر با Ubuntu شروع کنید. و بعد برید سراغ Debian.

خخخخ

:o :o
اولا شما در مورد BluRay مطالعه بفرمایید و بعدا به دیگران بخندید
https://en.wikipedia.org/wiki/Blu-ray

و می تونید با مقایسه دو آدرس زیر ببینید که ۳ عدد BluRay برابر با ۱۴ عدد DVD هست:
http://cdimage.debian.org/debian-cd/8.1.0/amd64/jigdo-dvd/
http://cdimage.debian.org/debian-cd/8.1.0/amd64/jigdo-bd/

دوست عزیز لطفا دقت فرمایید که Kali Linux هم یک سیستم عامل هست.
اینکه میگین هیچکس نصب نمی کنه، آیا شما از همه PC های دنیا خبر دارید که میگین؟

بهتره بگین " معمولا کسی نصب نمیکنه " لطفا در انتخاب کلمات دقت کنید. اینطوری باعث دادن اطلاعات غلط میشوید.
« آخرین ویرایش: 05 امرداد 1394، 11:01 ب‌ظ توسط { AliReaza } »

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19722
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #9 : 06 امرداد 1394، 12:13 ق‌ظ »

آقای حسین حیدری عزیز.

خودش نوشته:
In most cases it is not necessary to download and use all of these images to be able to install Debian on your computer.

you will only need to download and use the first image of a set

دبیان که اسم یه توزیع از سیستم‌عامل گنو/لینوکسه. Live هم یعنی زنده و در ادبیات گنو/لینوکس به رسانه‌ای گفته می‌شه که می‌شه بدون این که نصبش کرد، روی رایانه اجراش کرد و باهاش کار کرد. البته رسانه‌های زنده معمولاً قابلیت نصب توزیع رو هم دارن.

بسته به مدل کارت شبکهٔ بی‌سیم ممکنه فیرم‌ور موردنیاز برای اون آزاد نباشه و دبیان به صورت پیش‌فرض هیچ چیز غیرآزادی نداره. با نصب فیرم‌ور مربوطه، می‌شه از اون استفاده کرد.

Debian یا Ubuntu ؟
البته این‌ها که گفتی ورژن لینوکس نیستن. بهترین ورژن لینوکس در حال حاضر، ۴.۱.۳ است که البته ربطی به کار ما نداره: https://www.kernel.org
اوبونتو و دبیان توزیع‌هایی از یک سیستم‌عامل به اسم گنو/لینوکس هستن. اگه اون سه‌تا تعریفی که بهت گفته بودم رو می‌خوندی این رو نمی‌گفتی الآن.
برای کسی که تازه‌کاره مطمئناً اوبونتو بهتر از دبیانه، چون چیزهایی مثل فیرم‌ورها و… رو به صورت پیش‌فرض تو خودش داره. برای آدم حرفه‌ای هیچ فرقی نمی‌کنه از کدوم استفاده کنه، هر دو در پایه یکی هستن.
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین Nelliel

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #10 : 06 امرداد 1394، 02:06 ق‌ظ »
نقل‌قول
دوست عزیز لطفا دقت فرمایید که Kali Linux هم یک سیستم عامل هست.
اینکه میگین هیچکس نصب نمی کنه، آیا شما از همه PC های دنیا خبر دارید که میگین؟

بهتره بگین " معمولا کسی نصب نمیکنه " لطفا در انتخاب کلمات دقت کنید. اینطوری باعث دادن اطلاعات غلط میشوید.

شما بیشتر دقت فرمایید چطور این به این بزرگی را ندیدید ??? ؟؟؟
نقل‌قول
(کالی را میشه نصب کرد اما به صورت لایو ازش استفاده میکنن بیشتر)
« آخرین ویرایش: 06 امرداد 1394، 02:09 ق‌ظ توسط حسین حیدری »