آقا همین الآنش هم ویندوز یه صفحهکلید سالم نداره. اصلاً Alt gr رو نمی شناسه. نصب راهاندازهای سختافزاری توش مصیبته! یه فرانکنشتاین نرمافزاریه که توش همهچیز تیکهتیکهاست و نصف تنظیمات تو کنترلپنله، نصفش تو ستینگه، نصف طرّاحیاش برای ورودی لمسیه، نصفش برای موشی و صفحهکلید! توش نرمافزار حاسوسی داره، صدا و فیلم محیط رو ذخیره میکنه و میفرسته برای مایکروسافت. بهروز رسانیهاش مشکلزاست سر هر بهروز رسانی ترجیحات برنامههات رو پاک میکنه و هرچی خودش دوست داره رو روش میریزه. واقعاً چنین افتضاحی توی قرن بیست و یکم موجب آبروریزی تمام اونهاییه که در صنعت رایانه فعّالیت دارن!
کیبورد فارسی استاندارد داره ولی پیشفرض روی عربیه برای فارسی
باید هر بار دستی استاندارد رو اضافه کرد.
خو یکی نیس بگه مایکروسافت عوضی... می میری اگه مثل آدم کیبورد فارسی بذاری برای ملت؟
درایورهاش که اتوماتیک نصب میشن. مثلا من الان مودم داخلیم دیگه نیاز ندارم. با نصب ویندوز باید برم کلا از کیس جداش کنم. چون بدون اینکه ازت بپرسه میاد درایورش رو نصب میکنه
بعد از 30 سال توسعه ش، هنوز من باید تک تک درایورهارو براش نصب کنم. نه صدا رو میشناسه. نه شبکه رو میشناسه. نه مودم رو میشناسه نه گرافیک رو میشناسه. همه ی اینارو بعد از نصب میگیره. هنر کرده طفلک
فرانکشتاین رو کاملا موافقم. حتی نصف نصابش هم مدرن/کلاسیکه. کلا دوتا ویندوز نصب میشه. یکی همون 7 هست. یکی هم 8.1 هست. 7 و 8.1 رو قاطی کرده با هم شده 10
موقع نصاب کلی چیزای جاسوسی از کاربر میخواد و 99 درصد مردم قولتون میدم بدون اینکه بفهمن اینو نصب میکنن. یا شرکت ها که دیگه مثل کاربرا نمیان ریزبین بشن. شرکتا همون نکست نکست رو میزنن میره.
سر هر آپدیت سیستم ریستارت میخواد. اگه سه تا آپدیت هست، این سه بار ریستارت میشه.
اول آپدیت رو میگیره و ریستارت میکنه. بعد میاد بالا اولی رو که گرفته کانفیگ میکنه. دوباره میره پایین میاد بالا میره دومی رو کانفیگ میکنه. دوباره میره پایین میاد بالا سومی رو کانفیگ میکنه. اصن روانیه.
الکی برا خودش شروع میکنه از نت دانلود کردن. جالبه من دیروز که نصبش داشتم، تا آخر شب 2-3 گیگ از ترافیک منو بُرده. معلوم نیست چی به چیه. کی به کیه.
من درس خیلی بزرگی از ویندوز 10 گرفتم. اینکه ویندوز 7 خونواده رو با یه توزیع لینوکسی عوض کنم
و برای کار با IE از ویرچوال باکس+XP ایزوله شده استفاده کنم.
یعنی ویندوز 10 دیدم کلا متحول شدم خداییش