انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: unallocated بجای فضای خالی (free space)  (دفعات بازدید: 6967 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین amanto

• Newbie
  • *
  • ارسال: 23
unallocated بجای فضای خالی (free space)
« : 11 امرداد 1394، 11:05 ق‌ظ »
سلام بر دوستان وبزرگواران .من یک لپ تاب جدید گرفتم اتبدا پارتیشن بندی کردم مقدار حجمی را هم حدود 100G برای ابونتو درنظر گرفتم بعداز نصب ویندوز سیستم راحت بالاآمد ومقدار حجمی که برای اوبونتو در نظر گرفته بود طبق قاعده نشان نداد سپس اقدام به نصب ابونتو کردم در صفحه مخصوص نصب درایو های ntfs ویندوز را نشان می داد ولی فضای خالی (free space) نبود نوشته شده بود unallocated وغیر فعال ، لطفن بنده را راهنمایی کنید که چکار کنم که فضای خالی را نشان بده تا بتونم ابونتو را نصب کنم ممنون .

آفلاین Nelliel

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2151
  • Nelliel Tu Odelschwanck
پاسخ : unallocated بجای فضای خالی (free space)
« پاسخ #1 : 11 امرداد 1394، 12:57 ب‌ظ »
سلام بر دوستان وبزرگواران .من یک لپ تاب جدید گرفتم اتبدا پارتیشن بندی کردم مقدار حجمی را هم حدود 100G برای ابونتو درنظر گرفتم بعداز نصب ویندوز سیستم راحت بالاآمد ومقدار حجمی که برای اوبونتو در نظر گرفته بود طبق قاعده نشان نداد سپس اقدام به نصب ابونتو کردم در صفحه مخصوص نصب درایو های ntfs ویندوز را نشان می داد ولی فضای خالی (free space) نبود نوشته شده بود unallocated وغیر فعال ، لطفن بنده را راهنمایی کنید که چکار کنم که فضای خالی را نشان بده تا بتونم ابونتو را نصب کنم ممنون .

خب مبارک لپتاپ نو باشه  ;D ;D ;D

شما از توی ویندوز اون درایو 100 گیگ را یه پارتیشن ntfs بکن بعد بیا اوبونتو را نصب کن و موقع پارتیشن بندیش با خود ادیتور پارتیشن نصاب پارتیشن 100 گیگ ntfs را پاک کن و پارتیشن های روت و هوم و سواپ را بساز.
طرفدار انیمه و مانگا - کاربر آرچ لینوکس

آفلاین amanto

• Newbie
  • *
« پاسخ #2 : 11 امرداد 1394، 01:08 ب‌ظ »
ولی درست متوجه منظور شما نشدم اگر امکان داره بیشتر توضیح بدید وبطور ساده اگر تصویری داشته باشید ممنون میشم چون من نمیدونم چطوری ntfs منظورتان اینکه برم نصب ویندور قسمت پارتیشن بندی اونجا 100G را بیارم جزو درایوهای ویندوز؟ اونموقع اون فضای خالی موقع نصب اوبونتو بمن میده؟
« آخرین ویرایش: 11 امرداد 1394، 01:21 ب‌ظ توسط amanto »

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19719
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #3 : 11 امرداد 1394، 06:23 ب‌ظ »
خب روی اون unallocated کلیک راست کن و پارتیشن بساز
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین Nelliel

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #4 : 23 امرداد 1394، 06:27 ق‌ظ »
ولی درست متوجه منظور شما نشدم اگر امکان داره بیشتر توضیح بدید وبطور ساده اگر تصویری داشته باشید ممنون میشم چون من نمیدونم چطوری ntfs منظورتان اینکه برم نصب ویندور قسمت پارتیشن بندی اونجا 100G را بیارم جزو درایوهای ویندوز؟ اونموقع اون فضای خالی موقع نصب اوبونتو بمن میده؟

شما مگه الان نمیخوای اوبونتو نصب کنی ؟؟؟

خب اون unallocated قراره سه تا پارتیشن بشه هوم و روت و سواپ همون طور که دانیال گفت بساز این ها را.

آفلاین بهنام …

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1028
  • إن أحسنتم أحسنتم لأنفسكم وإن أسأتم فلها
« پاسخ #5 : 23 امرداد 1394، 10:54 ق‌ظ »
یعنی چی unallocated غیرفعاله؟ یعنی نمی‌تونی روش کلیک کنی و add/creat بزنی و پارتیشن جدید بسازی؟
اگه خیر، که بساز!
اگه بله، خب شاید همهٔ بقیه primery اند و ... که باید از اطلاعات یکی از درایوای دیگرت (کنار unallocated) پشتیبان بگیری و بعد موقع نصب اوبونتو اون را حذف کنی، اینی که حذف می‌کنی با anallocated فعلی جمع میشه و بعد باهاش چار پارتیشن / (ext4) و ‎/home (ext4)‎ و swap و ntfs (که نیازش داشتی) میسازی و باید همهٔ اینا را لاجیک انتخاب کنی (موقع ساختن مشخصه logical) یا اینکه کلاً اطلاعاتت را یک درایو کن و یکی هم ویندوز که نصب داری و بعد برو برای نصب اوبونتو و فقط ۳ تای اول از اون چارتا را بساز.
:) :)

آفلاین amanto

• Newbie
  • *
« پاسخ #6 : 26 امرداد 1394، 10:01 ق‌ظ »
طبق فرمایش دوست عزیزمان آقای حسین حیدری 100 گیگ را ntfs کردم برگشتم ابونتو نصب کنم دیدم کل درایو را ntfs نشان میدهدبصورت زیر که برایتان نوشتم البته من ویندوز 10 اورجینال نصب کردم نمی خوام ازبین بره مجبورم با دقت عمل کنم . 
   dev/sda1              8382MB       unknown
                 dev/sda2  fat32       8381MB
   dev/sda3   ntfs     335544MB        151079
   dev/sda4   ntfs     647895MB          0 MB

حالا باید چکار کنم که ویندوز صدمه نبینه ممنون

آفلاین Nelliel

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #7 : 26 امرداد 1394، 11:51 ق‌ظ »
طبق فرمایش دوست عزیزمان آقای حسین حیدری 100 گیگ را ntfs کردم برگشتم ابونتو نصب کنم دیدم کل درایو را ntfs نشان میدهدبصورت زیر که برایتان نوشتم البته من ویندوز 10 اورجینال نصب کردم نمی خوام ازبین بره مجبورم با دقت عمل کنم . 
   dev/sda1              8382MB       unknown
                 dev/sda2  fat32       8381MB
   dev/sda3   ntfs     335544MB        151079
   dev/sda4   ntfs     647895MB          0 MB

حالا باید چکار کنم که ویندوز صدمه نبینه ممنون

من هیچ درایو 100 گیگ اینجا نمیبینم !
اما خودت یه درایوی که نیازش نداری و خالی هست را پاک طوری که بنویسه free space و بعد روش کلیک کن و از پایین علامت + را بزن و یک پارتیشن ext4 با مونت پوینت / بساز و بعد دوبار روی free space کلیک کن و و یک پارتیشن ext 4 با مونت پوینت home/ بساز و دوباره فضای خالی را یه پارتیشن سواپ بساز.

آفلاین samanparsi

• Full Member
  • *
  • ارسال: 122
  • کامپیوتر همان ویندوز نیست !
« پاسخ #8 : 26 امرداد 1394، 01:43 ب‌ظ »
گوگل دوست خوب ماست !

http://linuxseason.ir/7566/%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D8%AA%D8%B5%D9%88%DB%8C%D8%B1%DB%8C-%D9%86%D8%B5%D8%A8-%D8%A7%D9%88%D8%A8%D9%88%D9%86%D8%AA%D9%88-%DB%B1%DB%B4-%DB%B0%DB%B4-%D8%A8%D9%87-%D8%B5%D9%88%D8%B1%D8%AA-%DA%A9.html

آموزش تصویری نصب اوبونتو در کنار ویندوز از  سایت بسیار خوب لینوکس سیزن
Open source for ever

آفلاین amanto

• Newbie
  • *
« پاسخ #9 : 26 امرداد 1394، 02:10 ب‌ظ »
من هم به این دلیل تعجب کردم بنظر میرسه درایو های ایجاد شده را بغیر از درایو C که ویندوز در آن قرار داره حجمش را یکجا به صورت ntfs نشان میده اگر من بخوام ابونتو نصب کنم با یدازدرایوی کهntfs نشان میده حجمی را کم کنم آنزمان باعث  از دست دادن فایل های داخل درایو نمیشه؟؟؟ چون برای ساختن free space لازمه حجمی خالی بشه بنظر شما بهترنیست که بک آپی از درایو ntfsبگیرم بد اقدام کنم؟؟
یا اگر با این وضیعتی که دارم برای نصب ابونتو راه حل بهتری بنظر میرسه بفرمایید ممنون میشم

البته پاسخی که دوستمان در باره نصب ابونتو14.4 درکنار ویندوز داده روی درایو C در کنار ویندوز هست موضوع ما همان فضای خالی است که هنوز ایجاد نشده

آفلاین Geek

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1116
  • The answer to life the universe and everything: 42
« پاسخ #10 : 26 امرداد 1394، 02:36 ب‌ظ »
من هم به این دلیل تعجب کردم بنظر میرسه درایو های ایجاد شده را بغیر از درایو C که ویندوز در آن قرار داره حجمش را یکجا به صورت ntfs نشان میده اگر من بخوام ابونتو نصب کنم با یدازدرایوی کهntfs نشان میده حجمی را کم کنم آنزمان باعث  از دست دادن فایل های داخل درایو نمیشه؟؟؟ چون برای ساختن free space لازمه حجمی خالی بشه بنظر شما بهترنیست که بک آپی از درایو ntfsبگیرم بد اقدام کنم؟؟
یا اگر با این وضیعتی که دارم برای نصب ابونتو راه حل بهتری بنظر میرسه بفرمایید ممنون میشم

البته پاسخی که دوستمان در باره نصب ابونتو14.4 درکنار ویندوز داده روی درایو C در کنار ویندوز هست موضوع ما همان فضای خالی است که هنوز ایجاد نشده

تا حالا دیدی کسی از بکاپ گرفتن ضرر کنه؟ پس حتما این کار رو انجام بده.
اگر با یه نرم‌افزار مطمئن مثل Gparted این کار رو انجام بدی مشکلی نخواهد بود. برای دست‌یابی به gparted اوبونتو رو به‌صورت لایو بیار بالا و اسمش رو توی دش جستجو کن.