برند و مدل لپتابتون چیه؟ گرافیک اینتل داره یا از این دو گرافیک ها هست؟
لپ تاپم Dell inspiron n4030 CC و گرافیک جدای AMD هم دارم. درکل اگه به لپ تاپای میان رده دل تو سال ۲۰۱۰ نگاه کنین میبینین کانفیگشون تقریبا به همین منواله. ینی یه پردازنه ی عالی و یه گرافیک قابل قیول AMD یا nvidia کنارش. من واقعا هم از درایور گرافیکم خیلی راضی ام هم از قدرت پردازنده. من زیاد اهل بازی نیستم اما خب بعضی وقتا بازیم کردم باهاش. ینی همین زمستون گذشته بود که PES 2015 و با تنظیات متوسط تونستم ازش لذت ببرم. البته وقتی لپ تاپو از برق میکشیدم و از باتری استفاده میکردم بازی لگ میزد. اما درکل عالی اجرا میشد. راستشو بخوایید برا بقیه بازی ها امتحان نکردم اما اینکه یه مدل پردازنده و گرافیک سال ۲۰۱۰ بتونه بازی ۲۰۱۵ رو در این حد اجرا کنه واقعا محشره.
مهمتر از همه درایور گرافیکم رو اوبونتو حرف نداره. باور کنین الان که از نسخه ی 12.10 اوبونتو به این طرف دارم مدام اپگرید میکنم حتی یه بارم مشکل گرافیک پیدا نکردم. حتی یه بارم لپ تاپم لگ نزده و یا بیش از حد گرم نشده ( لپ تاپ من کلا گرمه. ینی رو ویندوزم خیلی وقتا که رو پاهام استفاده میکنم اذیتم میکنه).
من برا فتوشاپ و 3D Max خیلی از لپ تاپم کار کشیدم. تو این ۴ساله حتی یه بارم برا رندر کارام و یا پردازش تصاویرم کوچکترین مشکلی نداشتم.
ینی میخوام اینو بگم که اگه یه نفر زیاد نمیخواد بازی کنه و یا حداقل انتظار اجرای بازی با حداکثر تنظیمات رو نداره بهتره تا میتونه بودجه شو برا خرید یه پردازنده قوی تر نگه داره و کنارش یه گرافیک میان رده ی AMD بذاره تا برا درایور لینوکسشم مشکل چندانی نداشته باشه. انویدیا با این مشکلاتی که حداقل تا امروز داشته شاید یکم اذیت کنه