انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: داغ شدن لپ تاپ لینوکسی  (دفعات بازدید: 4617 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین narayana

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 791
  • حل نشو ؛ حل میشه
پاسخ : داغ شدن لپ تاپ لینوکسی
« پاسخ #15 : 27 امرداد 1394، 07:05 ب‌ظ »
خب یه چیزی ...
الان من لپتاپم دوتا کارت گرافیک داره یکی اینتل یکی دیگه ati درایور آزاد جفتشم هست ..خب چرا نمیشه دوتاشو نصب داشت و از هردوتا طبق نیاز استفاده کرد....من نمیخوام که درایور شرکتای سازنده رو استفاده کنم ولی چرا واسه استفاده از درایور آزاد این همه مشکل هست؟/الان خیلی وقته لپتاپا دو گرافیکه شدن ولی این مشکل هنوز هست...............تو این بخش مشکل هست دیگه حالا شما هی گیر بدین به شرکتای سازنده اینورم ببینین.....

سلام
خب عزیز دل برادر سوال شما خوبه و بجاست ...
ولی مشکل ati به سوال صاحب‌تاپیک چه ربطی داره که دربارهٔ NVIDIA هست ! لطفا مراعات کنین .

saeid@Lopi ~ $ lspci | egrep 'VGA|3D'
00:02.0 VGA compatible controller: Intel Corporation 2nd Generation Core Processor Family Integrated Graphics Controller (rev 09)
01:00.0 3D controller: NVIDIA Corporation GF119M [GeForce GT 520MX] (rev ff)
فرانکل در ( انسان در جستجوی معنا ) باید لینوکس رو پیشنهاد بده و معرفی کنه چون همیشه کار برای انجام دادن داره ...

لینوکس‌ ویندوز نیست

آفلاین farvahar_68

• Full Member
  • *
  • ارسال: 140
« پاسخ #16 : 27 امرداد 1394، 08:33 ب‌ظ »
خب یه چیزی ...
الان من لپتاپم دوتا کارت گرافیک داره یکی اینتل یکی دیگه ati درایور آزاد جفتشم هست ..خب چرا نمیشه دوتاشو نصب داشت و از هردوتا طبق نیاز استفاده کرد....من نمیخوام که درایور شرکتای سازنده رو استفاده کنم ولی چرا واسه استفاده از درایور آزاد این همه مشکل هست؟/الان خیلی وقته لپتاپا دو گرافیکه شدن ولی این مشکل هنوز هست...............تو این بخش مشکل هست دیگه حالا شما هی گیر بدین به شرکتای سازنده اینورم ببینین.....

سلام
خب عزیز دل برادر سوال شما خوبه و بجاست ...
ولی مشکل ati به سوال صاحب‌تاپیک چه ربطی داره که دربارهٔ NVIDIA هست ! لطفا مراعات کنین .

saeid@Lopi ~ $ lspci | egrep 'VGA|3D'
00:02.0 VGA compatible controller: Intel Corporation 2nd Generation Core Processor Family Integrated Graphics Controller (rev 09)
01:00.0 3D controller: NVIDIA Corporation GF119M [GeForce GT 520MX] (rev ff)

خب عزیز من من برم جواب ایشونو تو یه تایپیک دیگه بدم؟؟من نه سوالی کردم نه مشکل جدیدی مطرح کردم ..خواستم بگم مشکلات لینوکسو هم باید دید نه اینکه همیشه پیچوند و هولش داد اون وره گود...............
این جهان زندان و ما زندانیان....
حفره کن زندان و خود را وارهان...

آفلاین narayana

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 791
  • حل نشو ؛ حل میشه
« پاسخ #17 : 27 امرداد 1394، 08:52 ب‌ظ »
خب عزیز من من برم جواب ایشونو تو یه تایپیک دیگه بدم؟؟من نه سوالی کردم نه مشکل جدیدی مطرح کردم ..خواستم بگم مشکلات لینوکسو هم باید دید نه اینکه همیشه پیچوند و هولش داد اون وره گود...............
بعــــــــــله میدونم که مشکلات لینوکس و کمبودهاشو خواستین مطرح کنین درسته ... ولی اینجا جاش نیست چون جوابی برای سوال اصلی تاپیک نیست :)
فرانکل در ( انسان در جستجوی معنا ) باید لینوکس رو پیشنهاد بده و معرفی کنه چون همیشه کار برای انجام دادن داره ...

لینوکس‌ ویندوز نیست

آفلاین farvahar_68

• Full Member
  • *
  • ارسال: 140
« پاسخ #18 : 27 امرداد 1394، 11:33 ب‌ظ »
بعــــــــــله میدونم که مشکلات لینوکس و کمبودهاشو خواستین مطرح کنین درسته ... ولی اینجا جاش نیست چون جوابی برای سوال اصلی تاپیک نیست :)

فقط مطرح کردن مشکل نبود یه تلنگر به آقای بهزادی هم بود که وقتی یه کمبودی یه مشکلی هست قبولش کنه نه اینکه پاسش بده!
این جهان زندان و ما زندانیان....
حفره کن زندان و خود را وارهان...

آفلاین kayvan90

• Newbie
  • *
  • ارسال: 15
« پاسخ #19 : 28 امرداد 1394، 12:35 ق‌ظ »
اوبونتو یه فکری برای این مشکلات سخت افزاریش باید بکنه دیگه!
چی؟ :D :D :D
اوبونتو بدهکار هم شد؟ ;D
شما وقتی از انویدیا خرید می‌کنی، حق تو و وظیفهٔ انویدیاست که از تو به عنوان کاربر پشتیبانی بشه. این که انویدیا به توی کاربر اهمّیتی نمی‌ده و از اوبونتو پشتیبانی نمی‌کنه تقصیر اوبونتو نیست مسلّماُ. بیش‌تر تقصیر توست که انویدیا می‌خری و کم‌تر تقصیر انویدیاست که از تو حمایت نمی‌کنه!

کاربر می‌خواد استفاده‌شو کنه!
شاید یکی تخصصش نرم‌افزار نبود و ندونست کی باید از چی پشتیبانی کنه و نکرده و ...
اون چه گناهی کرده!
وقتی درصد قابل توجهی از گرافیک ها مال شرکت انویدیاس و وقتی ابونتو هم ادعای متن بازی و توسعه آزاد رو داره آیا بهتر نیست این سازگاری لازم رو به منظور رفاه حال کاربراش به وجود بیاره؟!

آفلاین samanparsi

• Full Member
  • *
  • ارسال: 122
  • کامپیوتر همان ویندوز نیست !
« پاسخ #20 : 28 امرداد 1394، 01:08 ق‌ظ »
دوست عزیز ، وقتی کسی به شما نگه چطور سخت افزارش کار میکنه شما از کجا میخوای واسش درایور بسازی ؟ این خباثت انویدیا است . اتفاقا اگر اوبونتو بره منت کشی انویدیا که آزاد بودنش زیر سوال میره . یک کم دقت کن . این سازگاری رو انویدیا باید اجازش رو بده که نمیده .

ضمنا کاربر مجور به این انتخاب نیست ! اگر جایی ناراضی بود به راحتی میتونه از یک سیستم دیگه استفاده کنه (مثلا ویندوز یا مک یا اندروید x86 )
« آخرین ویرایش: 28 امرداد 1394، 01:27 ق‌ظ توسط samanparsi »
Open source for ever

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19741
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #21 : 28 امرداد 1394، 09:11 ق‌ظ »
وقتی درصد قابل توجهی از گرافیک ها مال شرکت انویدیاس و وقتی ابونتو هم ادعای متن بازی و توسعه آزاد رو داره آیا بهتر نیست این سازگاری لازم رو به منظور رفاه حال کاربراش به وجود بیاره؟!
شما نکته رو نگرفتی! اوبونتو حتا اگه بخواد (چه دلیلی وجود داره که نخواد؟) هم نمی‌تونه چنین کاری بکنه، چون مستندات انویدیا آزاد نیست، چون انویدیا لجاجت مي‌کنه و راه‌اندازهاش رو به ضورت آزاد در اختیار مصرف‌کنندگانش قرار نمی‌ده! طبیعتاً عقل و منطق هم می‌گه کسی که چیزی رو درست کرده، خودش باید بگه که چه طوری کار می‌کنه! وقتی انویدیا این احترام رو برای کاربرانش قائل نیست، من که حاضر نیستم ازش خرید کنم و هم پول بدم، هم بهم بی‌احترامی بشه! حالا اگه کسی حاضره، پس باید پای لرزش هم بشینه!
بله، اگه انویدیا برای کارت‌های گرافیکی‌اش راه‌انداز آزاد داد، من هم ممکنه ازش خرید کنم. ولی در حال حاضر هم خودم خرید نمی‌کنم و هم تا جایی که بتونم نمی‌ذارم کسی خرید کنه.
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین kayvan90

• Newbie
  • *
  • ارسال: 15
« پاسخ #22 : 28 امرداد 1394، 12:41 ب‌ظ »

شما نکته رو نگرفتی! اوبونتو حتا اگه بخواد (چه دلیلی وجود داره که نخواد؟) هم نمی‌تونه چنین کاری بکنه، چون مستندات انویدیا آزاد نیست، چون انویدیا لجاجت مي‌کنه و راه‌اندازهاش رو به ضورت آزاد در اختیار مصرف‌کنندگانش قرار نمی‌ده! طبیعتاً عقل و منطق هم می‌گه کسی که چیزی رو درست کرده، خودش باید بگه که چه طوری کار می‌کنه! وقتی انویدیا این احترام رو برای کاربرانش قائل نیست، من که حاضر نیستم ازش خرید کنم و هم پول بدم، هم بهم بی‌احترامی بشه! حالا اگه کسی حاضره، پس باید پای لرزش هم بشینه!
بله، اگه انویدیا برای کارت‌های گرافیکی‌اش راه‌انداز آزاد داد، من هم ممکنه ازش خرید کنم. ولی در حال حاضر هم خودم خرید نمی‌کنم و هم تا جایی که بتونم نمی‌ذارم کسی خرید کنه.

درسته
مقصر انویداس
متقاعد شدم
منم از کرش کردن و داغ کردن سیستم خسته شدم :( گیر میدم به اوبونتو

آفلاین saeed_e00

• Full Member
  • *
  • ارسال: 221
« پاسخ #23 : 11 شهریور 1394، 07:47 ب‌ظ »
راه‌حلش اینه. به ترتیب:
۱. اوبونتو ۱۵.۰۴ رو نصب کن
۲. بستهٔ nvidia-prime رو نصب کن
۳. بستهٔ nvidia-settings رو نصب کن
۴. nvidia-settings رو با دسترسی کاربر ریشه باز کن
۵. کارت گرافیک انویدیا رو از داخلش خاموش کن

سلام
بدون مشکل نصب میشن
انویدیا ستینگ بالا میاد ولی پرایم رو ارور میده  :
saeid@Lopi ~ $ sudo nvidia-settings

آفلاین saeed_e00

• Full Member
  • *
  • ارسال: 221
« پاسخ #24 : 11 شهریور 1394، 08:11 ب‌ظ »
سلام
این مشکل :saeid@Lopi ~ $ sudo nvidia-settings

با این روش حل شد :
sudo apt-get purge bumblebee*
sudo apt-get purge nvidia-*
reboot
Install nvidia 331-updates driver through "Software & updates" (should also install nvidia-settings and nvidia-prime)
reboot