انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: سیستم عاملی برپایه‌ی دبیان اوبونتو و حجم کم  (دفعات بازدید: 9834 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین 111

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 73
من المنتری نصب کردم 650 مگه . بزن فریا تو سرچ گوگل . محیط اوبونتوس با تم مک
اگه از پنجره داری نگاه می کنی بدون بیرون جای بهتریه

آفلاین MADMAN

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 804
  • We are not users we are friends.
slitaz.org
من از اسلیتاز دارم استفاده می کنم همه جوره باهات پایه هست اینترنت هم خیلی کم می خوره مثلا با یک مگابایت دانلود آپاچی نصب کردم کل مجموعه نرم افزاریم به پنجاه مگ نمی رسه خودش هم خیلی کم حجمه باز هم زیر پنجاه ولی دبیانی نیست. روی این انتخاب هم می تونی فکر کنی اگر خواستی می تونی همش رو بریزی رو هادت یا روی فلشت یا می تونی مثل پاپی اصل سیستم روی سی دی باشه تغییرات رو از هار یا فلش بخونه و ... خیلی هم سریعه روی سیستمی دارم ازش استفاده می کنم که حتی اکس پی هم نمی کشه و کلا هر توزیع سبکی می شناختم کم آورده با این (موقع گشت و گذار توی اینترنت معلوم می شه) ولی یه عیبی که داره بیشتر پکیج ها یه مقدار قدیمی ان!

من که ازش خیلی خوشم اومده چیز مشتیه و فوق سریع.
یکی از دوستان هفت میلیون و نیم داده یه لپ تاپ اپل گرفته واسه رو کم کنی می گم باز هم سرعت سیستمش به پای سیستم من نمی رسه! سیستم اون نسبت به سیستم من ده ثانیه دیرتر خاموش می شه یک ثانیه دیرتر بروزر باز می کنه و هفت ثانیه بیشتر طول می کشه تا سیستم اجرا کنه حالا سیستم اون کجا و سیستم من کجا؟

فقط دو تا عیب داره یکی بسته هاش یه مقداری قدیمیه و اینکه اوبنتویی نیست که دومی رو خودت خواستی و اگر نه عیب دیسترو نیست.
سلامتی پنگوئن که یه ذره قد داره، اما بازم لاتی راه میره ....

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19722
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
چه‌قدر کم؟ اگه اندازهٔ یه سی‌دی می‌خوای، تریسکل مینی خوبه. بر پایهٔ اوبونتو هم هست و خیلی سبکه.
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین MADMAN

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 804
  • We are not users we are friends.
وقتی دنبال یه توزیع خیلی سبک می گشتم و مشخصات سیستمم رو داده بودم توی انجمن لینوکس کوسشنز گفتن که تریسکو ال مینی هم واسه سیستمم سنگینه یکی لوبونتو رو پیشنهاد داده بود که دیدم واسه سیستمم مناسبه اما موقع بروز اینترنت خیلی کم میاره و یکی دیگه اسلیتاز رو پیشنهاد داده بود که الان دارم ازش استفاده می کنم به زودی هم می خواهم آرچ نصب کنم شاید آخر همین هفته ;D
سلامتی پنگوئن که یه ذره قد داره، اما بازم لاتی راه میره ....