انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: وبلاگی در مورد جاوا  (دفعات بازدید: 1146 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین java9000

• Newbie
  • *
  • ارسال: 2
وبلاگی در مورد جاوا
« : 03 دی 1388، 10:15 ب‌ظ »
با سلام
زبان برنامه نویسی جاوا دارای مزیت های زیادی است . اصلی ترین مزیت آن مستقل از سیستم عامل بودن آن است . به طور مثال برنامه ها و اپلت هایی که بوسیله جاوا طراحی می شوند ، هم بر روی ویندوز و هم بر روی لینوکس اجرا می شوند . من یک وبلاگ آموزشی در مورد زبان برنامه نویسی جاوا دارم که در آن کتاب ها و مطالب زیادی در مورد جاوا عنوان شده است . آدرس وبلاگ من

آفلاین java9000

• Newbie
  • *
  • ارسال: 2
پاسخ به: وبلاگی در مورد جاوا
« پاسخ #1 : 13 دی 1388، 10:59 ب‌ظ »
در این وبلاگ یک کتاب الکترونیکی رایگان در مورد زبان برنامه نویسی جاوا به زبان انگلیسی معرفی کرده ام . نسخه چاپی این کتاب در آمریکا حدود یکصد دلار قیمت دارد . ولی شما می توانید آن را به رایگان از طریق این وبلاگ داونلود کنید .

آفلاین سعید رسولی

• ilius, saeedgnu
  • عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1543
پاسخ به: وبلاگی در مورد جاوا
« پاسخ #2 : 14 دی 1388، 06:50 ق‌ظ »
در این وبلاگ یک کتاب الکترونیکی رایگان در مورد زبان برنامه نویسی جاوا به زبان انگلیسی معرفی کرده ام . نسخه چاپی این کتاب در آمریکا حدود یکصد دلار قیمت دارد . ولی شما می توانید آن را به رایگان از طریق این وبلاگ داونلود کنید .
قوانین و خط مشی رفتاری در انجمنهای اوبونتو ایران
نقل‌قول
۲. شما توافق میکنید که هیچ‌گونه ارسال ناقض قوانین حق نشر و طبع (Copyright) بدون اجازه رسمی از صاحبان آن حق نخواهید داشت.

در ضمن بهتر بود وبلاگتون رو توی تاپیک وبلاگهای اعضای انجمن اوبونتو معرفی می‌کردید. یا اینکه توی بخش برنامه‌نویسی مطرح می‌کردید. :)