غیر از این کار نمیشه کار دیگه ای کرد؟
ویندوزم اورجیناله،یه بار یکی از درایو هاش که درایورهای خود لب تاپ توش بود(به صورت پیشفرض توسط کارخونه اونجا گذاشته شده بود) به خاطر اشتباه من فرمت شد،نزدیک 2 هفته طول کشید تا بتونم از سایت سونی درایور هاشو بگیرم.
واسه همین این واسم ریسک بزرگیه که دست به ترکیب فعلی بزنم.
دوست من ، همون طور که بالا گفتم ، دوباره تاکیید میکنم ، این رو به صورت کلی عرض کردم . نمیدونم چرا دوستان منظور من رو بد متوجه میشند . شما راه های خیلی متنوعی دارید برای انجام دادن ، من راه حل ساده و سر راست رو عرض کردم .
ویندوز اورجینال به چه دردتون میخوره ؟ واقعا میگم . اون سیستمی که عرض کردم هم ویندوز اورجینال داشت .
من به سلیقتون احترام میزارم ، ولی واقعا نگه داشتن ویندوز اشتباه بزرگیه ، و اینکه اینقدر سعی میکنید دست نخورده و به اصطلاح اورجینال باقی بمونه ، اصلا برام قابل درک نیست .
خودتون میدونید ... .
متاسفانه راهنمایی شما ایشون رو از چاله در اورد انداخت توی چاه!
دوستان سلام.
امروز بالاخره میخوام عزمم رو جزم کنم یه توزیع لینوکس رو نصب کنم(تا الان میترسیدم،هنوزم همینطور)
این تصویر کل هارد منه.
من ویدیوهای جادی رو دیدم،یکم گیج شدم الان که MBR چیه و مثلا اون چندتا پارتیشنی که ویندوز برای خودش برداشته واسه چی هشتن؟
من یه درایوم 30 گیگ خالی دارهLinuxOSdistros میخوام رو این یه توزیع نصب کنم.
یکی از پارتیشن ها اسمش EFi هستش که من الان گیج شدم که این همون بوت لودریه که بعد از بایوس ویندوز رو میاره بالا یا نه؟
در کل من این 30 گیگ رو چه جوری واسه لینوکس قابل استفادش کنم؟
فقط جواب رو نمیخواما،اگه از پایه مطلب رو بهم یاد بدید در مورد این پارتیشن ها خیلی خوب میشه.
با تشکر
اصلا نیاز نیست دست به ترکیب بزنی.
فقط اون ۳۰ گیگ رو بر اساس نیازت تغییر بده یعنی یه روت و یه سواپ(اگه رمت کمتر از ۴ گیگه و یا میخای هایبرنیت داشته باشی) و اگر هم دوست داشتی هوم
بعد از نصب کافیه گراب رو اپدیت کنی تا ویندوز رو هم بشناسه
من دقیقا به همین شکل تازه تو پارتیشن لوجیکال اوبونتو نصبیدم.
خب ابهامی که میگم از همین جا شروع میشه.توی آموزشهای جادی فرضش این بود که شما یه سیستم عامل لینوکسی داری و برای اون پارتیشن بندی میکنی،اما الان که ویندوز هست نمیفهمم که اون MBR و بقیه مخلفاتش دانشون چه جوری میشه؟
میشه در مورد اینا یه مقدار توضیح بدید بهم
ببین کلا ۲ نوع پارتیشن بندی داریم که اگر هاردت کمتر از ۲ ترابایت باشه اصلا مهم نیست کدوم نوع رو داری.
GPTوMBR حالا فرقشون تو اینه که توGPT میشه هارد با سایز بسیار بزرگ داشت.همین.زیاد به درد یه کاربر معمولی نمیخوره مگر اینکه شما هارد ۳/۴/۶/۸ ترابایتی داشته باشی.
پارتیشن UEFI هم مربوط به هسته ویندوزه یه چیزی مثل رم دیسک(همون فایل هسته لینوکسه)
همین سعی کردم ساده توضیح بدم و اینکه خیلی دقیق نگفتم فقط یه شمای کلی دادم گیج نشی.