انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: این کلید های ترکیبی ubuntu منو بد بخت کرده  (دفعات بازدید: 963 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین engmmrj

• Full Member
  • *
  • ارسال: 158
این کلید های ترکیبی ubuntu منو بد بخت کرده
« : 15 شهریور 1394، 10:16 ب‌ظ »
من داشتم یک مقاله درباره mysql ترجمه میکردم تو وبلاگم یک لحظه از کروم را کوچیک کردم  باز دوباره شروع کردم به تایپ که یک دفعه دیدم ubuntu قفلی زد و از تایپ من به عنوان کلید تر کیبی یا هر چی استفاده کرد و chrome را close کرد  ](*,)
GENU/LINUX
ubuntu 15.04

آفلاین علی ۵۰۰

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 775
پاسخ : این کلید های ترکیبی ubuntu منو بد بخت کرده
« پاسخ #1 : 15 شهریور 1394، 10:26 ب‌ظ »
سلام
لطفاً دقیق‌تر توضیح بدید. مثلاً چه کلیدهایی رو زدید؟
برای دیدن کلیدهای ترکیبی اوبونتو، توی میزکار یونیتی، می‌تونید دکمهٔ super رو نگه‌دارید. (همونی که روش عکسه ویندوز داره)
برای تغییر دادنِ کلیدهایِ ترکیبی هم از تنظیمات استفاده نمایید.
« آخرین ویرایش: 15 شهریور 1394، 10:28 ب‌ظ توسط علی ۵۰۰ »

آفلاین engmmrj

• Full Member
  • *
  • ارسال: 158
« پاسخ #2 : 15 شهریور 1394، 10:42 ب‌ظ »
سلام
لطفاً دقیق‌تر توضیح بدید. مثلاً چه کلیدهایی رو زدید؟
برای دیدن کلیدهای ترکیبی اوبونتو، توی میزکار یونیتی، می‌تونید دکمهٔ super رو نگه‌دارید. (همونی که روش عکسه ویندوز داره)
برای تغییر دادنِ کلیدهایِ ترکیبی هم از تنظیمات استفاده نمایید.
نمیدون مداشتم تایپ میکردم ُ این بنظرم مشکل از ubuntu هستش ! باید بفهمه من دارم داخل chrome تایپ میکنم!
GENU/LINUX
ubuntu 15.04

آفلاین بهنام …

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1028
  • إن أحسنتم أحسنتم لأنفسكم وإن أسأتم فلها
« پاسخ #3 : 15 شهریور 1394، 10:52 ب‌ظ »
کلیدهای ترکیبی که برای بستن و خیلی کارای دیگه هستند توی خیلی سیستم‌عامل‌ها مشترکند و ربطی به اوبونتو نداره.
مثلاً برو توی یک ویندوز و در حال استفاده از کروم یا مرورگر دیگه ctrl+w یا ctrl+q را امتحان کن!

علاوه‌بر این کلیدها، توی اوبونتو (یونیتی و کامپیز) کلیدهایی برای حرکت بین پنجره‌ها و صفحه‌ها و بقیه چیزا داره که معمولاً خیلی ربطی به تایپ ندارند. مثل ctrl+alt+numpad(0-9)‎ پس:

۱. دقت کنید از چه کلیدی استفاده می‌کنید.
۲. متن‌های طولانی یا مهم را در یک ویرایشگر ساده مثل gedit بنویسید و زودبه‌زود ذخیره کنید و بعد به محل دیگر انتقال بدید.
:) :)

آفلاین Sadrolla

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 443
« پاسخ #4 : 15 شهریور 1394، 11:42 ب‌ظ »
۲. متن‌های طولانی یا مهم را در یک ویرایشگر ساده مثل gedit بنویسید و زودبه‌زود ذخیره کنید و بعد به محل دیگر انتقال بدید.
البته بهتره که در برنامه‌ای مثل zim نوشته بشه (این برنامه داخل مخازن رسمی هست و خوبی‌ای که داره اینه که هر چی تایپ کنی در لحظه ذخیره می‌شه {دکمه‌ای برای دخیره سازی نداره} و دکمه‌های undo و redo هم داره)
اول قوانین خدا را به طور کامل رعایت کنیم بعد انتظار حمایت کامل رو از خدا داشته باشیم.

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19741
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #5 : 16 شهریور 1394، 02:50 ب‌ظ »
تنها کلید ترکیبی «اوبونتو» برای بستن صفحه alt+F4 است که توی ویندوز هم همینه. خود کروم هم کلیدهای ترکیبی‌ای مثل ctrl+w یا ctrl+q داره برای بستن که اون هم در همه‌جا، از جمله ویندوز همینه. اشتباه خودت رو گردن اوبونتو ننداز!
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین امیــــــر

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 617
  • نرم‌افزار مال منه، نه من مال اون
« پاسخ #6 : 16 شهریور 1394، 03:13 ب‌ظ »
من داشتم یک مقاله درباره mysql ترجمه میکردم تو وبلاگم یک لحظه از کروم را کوچیک کردم  باز دوباره شروع کردم به تایپ که یک دفعه دیدم ubuntu قفلی زد و از تایپ من به عنوان کلید تر کیبی یا هر چی استفاده کرد و chrome را close کرد  ](*,)

چه دخلی داره به اوبونتو ؟
اصن چه ربطی داره به سیستم عامل ؟
شما داری پشت فرمونت رانندگی میکنی به جای اینکه راهنما بزنی دستت میخوره به برف پاک کن مشکل ماشینه ؟
دیگه ایراد بنی اسرائیلی نگیریم دیگه ;)