انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: شبکه کردن لپ تاپ به کامپیوتر  (دفعات بازدید: 1563 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین erfannorouzi

• Newbie
  • *
  • ارسال: 2
شبکه کردن لپ تاپ به کامپیوتر
« : 18 شهریور 1394، 05:55 ب‌ظ »
با سلام و وقت بخیر خدمت تمام اساتید
من یه لپ تاپ دارم که با وایرلس به مودم وصله حالا میخوام با استفاده از کابل lan لپ تاپ و کامپیوترمو که هردو اوبونتو هستن رو شبکه کنم و بتونم از هردو فایل انتقال بدم و از طریق لپ تاپ به کامپیوتر اینترنت هم شیر کنم سرچ کردم فهمیدم باید با samba این کارو انجام بدم ای پی رو هم ست کردم ولی الان مشکل اینه که نمیتونم توی کامپیوترم که افلاین هست samba رو نصب کنم فایل های کش توی پوشه apt رو هم ریختم توی پوشه archive کامپیوتر اما بازم نصب نشد و حتی توی لپ تاپ هم که samba رو سرچ میکنم ایکونش نمیاد ولی از طریق ترمینال در دسترس هست

پیشاپیش از کمکتون ممنونم :D

آفلاین بهروز رمضانی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1111
  • Kakashi Hatake
    • ابونتو نیوز
پاسخ : شبکه کردن لپ تاپ به کامپیوتر
« پاسخ #1 : 18 شهریور 1394، 05:59 ب‌ظ »
من یه لپ تاپ دارم که با وایرلس به مودم وصله حالا میخوام با استفاده از کابل lan لپ تاپ و کامپیوترمو که هردو اوبونتو هستن رو شبکه کنم و بتونم از هردو فایل انتقال بدم و از طریق لپ تاپ به کامپیوتر اینترنت هم شیر کنم سرچ کردم فهمیدم باید با samba این کارو انجام بدم ای پی رو هم ست کردم ولی الان مشکل اینه که نمیتونم توی کامپیوترم که افلاین هست samba رو نصب کنم فایل های کش توی پوشه apt رو هم ریختم توی پوشه archive کامپیوتر اما بازم نصب نشد و حتی توی لپ تاپ هم که samba رو سرچ میکنم ایکونش نمیاد ولی از طریق ترمینال در دسترس هست

اگر روی هر دو کامپیوتر اوبونتو دارید samba برای چی نصب کردید. یه ftp سرور راه اندازی کنید.
در یادگیری و استفاده از خط فرمان کوشا باشید چرا که رستگاری شما در آن است.

آفلاین erfannorouzi

• Newbie
  • *
  • ارسال: 2
« پاسخ #2 : 18 شهریور 1394، 06:16 ب‌ظ »

اگر روی هر دو کامپیوتر اوبونتو دارید samba برای چی نصب کردید. یه ftp سرور راه اندازی کنید.

خب من تازه کارم و اطلاع دقیق نداشتم سرچ هم کردم فقط به samba رسیدم

میشه در مورد ftp بیشتر توضیح بدید یا یه منبع فارسی معرفی کنید

ممنون

آفلاین بهروز رمضانی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1111
  • Kakashi Hatake
    • ابونتو نیوز
در یادگیری و استفاده از خط فرمان کوشا باشید چرا که رستگاری شما در آن است.

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19808
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین afrod

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1526
« پاسخ #5 : 19 شهریور 1394، 07:37 ق‌ظ »
انتقال فایل بین چند رایانه: http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,66317.msg553277.html#msg553277