انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: اوبونتو یا فدورا ؟  (دفعات بازدید: 15263 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین amir2009

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 452
پاسخ به: اوبونتو یا فدورا ؟
« پاسخ #15 : 23 دی 1388، 01:32 ق‌ظ »
سلام جادی جون \\:D/
خیلی خوشحالم میبینم یکی هم تو انجمن اوبونتو حرفه ای جواب میده! ;)راستش رو بخوای همین سوال برای منم پیش اومده بود که چرا easylife (چیزی شبیه ubuntu tweak)یکی از کارهایی که
انجام میده ودر موردش توضیح داده از کار انداختن selinux است!!!میگه اینطوری کارها راحت تر انجام میشه.خوب میگذاشت هر کی لازم داشت نصب میکرد.
در مورد درایور گرافیک هم درایور neuvea تحمیل میشه بصورتی که نمیشه درایور nvidia نصب کرد!مگر اینکه کلا black list بشه.(یعنی از کار بندازیش!)
اگه این بحث حاشیه نره و علمی بحث بشه خیلی جالب میشه. 8)

آفلاین آی سهیل

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1013
  • سهیل هستم.
    • نیمِگــــــــــــــا
« پاسخ #16 : 23 دی 1388، 07:31 ب‌ظ »
امیر2009 عزیزم;
جادی یکی از آزاد مردان کشورمونه! تعجب میکنم که نمیدونستی...
باید قدر این افراد رو دونست ..
The open source Ubuntu desktop operating system powers millions of PCs and laptops around the world.

آفلاین یه انقلابی

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 951
    • یه‌انقلابی
« پاسخ #17 : 23 دی 1388، 11:58 ب‌ظ »
با سلام
یک نکته‌ هم من بگم که راه نفسم رو خیلی وقته بسته  :'(
من معمولا وقتی دنبال راه‌حلی در اینترنت می‌گردم (چه فارسی و بخصوص انگلیسی) عبارت linux رو بکار می‌برم . نه می‌گم ردهت یا فدورا و نه دبیان یا اوبونتو .
حالا نتیجه چیه ؟ راهنماهایی که پیدا می‌کنم اغلب با دستورات دبیان هستند . این یک تجربه‌ی شخصی است و ممکنه برای دیگران فرق کنه (خوشحال میشم تجربه‌ی دیگران رو هم بدونم)
سوال اینه ، چرا؟ چرا راهنمایی برای توزیع‌های deb بیشتر از rpm است ؟
من خیلی روی این مسئله دقت کردم . کاربران توزیع‌های دبیانی خیلی به اجتماع کاربری خودشون اهمیت می‌دن و سعی می‌کنن تا راهنماهای بیشتری تهیه کنن .

فکر نکنیم اینکه دبیان و اوبونتو بزرگترین جامعه‌ی کاربری رو دارن الکی است ، نه خیر . با وجود اینکه دبیان کاملا مستقل از منافع مالی عمل کرده و می‌کنه و با وجود اینکه همیشه برنامه‌هاش قدیمی است اما با این وجود کاربران دبیان اون رو تنها نمی‌زارن . یک نرم‌افزار آزاد وابسته به کاربران و جامعه‌ای است که ازش حمایت می‌کنن .

این‌هایی که نوشتم ممکنه از لحاظ برنامه‌نویسی علمی نباشه اما از لحاظ جامعه‌شناسی مطلب مهمی است  \\:D/
هیچ فکر کردین اگر شرکت ردهت دیگه پشتیبانی تجاری نداشته باشه یا روی برنامه‌ای سرمایه‌گذاری نکنه چی میشه ؟
پیش‌رو بودن خوبه ولی بشرطی که بوسیله‌ی مردم باشه نه بوسیله‌ی سرمایه‌ی شرکتی وگرنه میشه مثل ناول و ماکروسافت .

من هم سعی کردم از دید خودم این مسئله رو علمی بررسی کنم و هیچ ادعایی هم ندارم

یا علی
فعلا قصد ندارم اینجا بیام، شاید اصلا نیام.
انجمن‌های آزادتری هم خواهند بود برای آزاد بودن.
یا علی

آفلاین Azhang

• Full Member
  • *
  • ارسال: 236
  • kurosaki ichitax
« پاسخ #18 : 25 دی 1388، 12:48 ق‌ظ »
نقل‌قول
اوبونتو یا فدورا؟

چرا ما همش به دنبال این هستیم که برتری خودمون یا چیزی که ازش استفاده میکنیم رو اثبات و یا به همه تحمیل کنیم ؟البته قصد جسارت ندارم وتو این حد اندازه ها نیستم
به نظر من این سوال ها بیشتر شبیه این هستن که بگیم چرا یه گروه برای ویرایش متن هاشون از VIM استفاده میکنن ویا چرا از Emacs استفاده نمیکنن؟!!
هر کس با توجه به نیاز ها و توانمندی هاش یکی رو انتخاب میکنه
 امیدوارم کسی ناراحت نشه باید قبول کنیم که نمیشه همه یه جور باشن ;)

آفلاین -shahram

• Full Member
  • *
  • ارسال: 118
« پاسخ #19 : 26 دی 1388، 09:15 ق‌ظ »
راستش من زیاد متوجه نمیشم جرا وقتی صحبت نقد و مقایسه پیش میلد جرا اینتقدر کم حوصله میشیم.بیشتر منظورم تویه همه زمینه هاست.جه اشکالی داره نقاط ضعف دیستروی مورد استفاده ما ذکر بشه. . . .
چندین بار این موضوعات اینجا بحث شده ولی بیشتر انگار دو طرفدار متعصب تیم فوتبال با هم برخورد کردند.ه اشکالی داره یه کم تحمل داشته باشیم . . .

اصلا ولش کن من چرا اظهار نظر کرده

آقا شما راس میگی هر کی هر جی داره به خودش ریط داره .حرف نباشه

the only way that people could work together and share was with a free operating system.

آفلاین amir2009

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 452
« پاسخ #20 : 26 دی 1388، 02:44 ب‌ظ »
جه اشکالی داره نقاط ضعف دیستروی مورد استفاده ما ذکر بشه. . . .
شما مثل اینکه متوجه موضوع نشدید.ای کاش با دقت میخوندی. ](*,)
قصد ما فهمیدن نقاط قوت توزیع مورد استفادمونه.همینطور نقاط ضعف (در صورتی که بدانیم واقعا حقیقت داره و بقول شما متعصبانه برخورد نشده باشه!)
شاید بعضی از این بزرگنمایی نقاط ضعف حقیقت نداشته باشه.نباید دنبال جواب باشیم؟
نباید افراد با تجربه راه را برای ما روشن کنند؟ما که خواستیم نظرات علمی باشه نه احساسی ::)
بیایید از آزادی بیان درست استفاده کنیم. 8)

آفلاین Azhang

• Full Member
  • *
  • ارسال: 236
  • kurosaki ichitax
« پاسخ #21 : 26 دی 1388، 09:05 ب‌ظ »
جه اشکالی داره نقاط ضعف دیستروی مورد استفاده ما ذکر بشه. . . .
شما مثل اینکه متوجه موضوع نشدید.ای کاش با دقت میخوندی. ](*,)
قصد ما فهمیدن نقاط قوت توزیع مورد استفادمونه.همینطور نقاط ضعف (در صورتی که بدانیم واقعا حقیقت داره و بقول شما متعصبانه برخورد نشده باشه!)
شاید بعضی از این بزرگنمایی نقاط ضعف حقیقت نداشته باشه.نباید دنبال جواب باشیم؟
نباید افراد با تجربه راه را برای ما روشن کنند؟ما که خواستیم نظرات علمی باشه نه احساسی ::)
بیایید از آزادی بیان درست استفاده کنیم. 8)

این عالیه که شما به فکر شناخت بهتر توزیعی که ازش استفاده میکنید هستین ;) (بر عکس من البته فکز نکنید که من نمیخام بشناسم اما واقعا وقتشو ندارم)
اما به نظر نباید تمام نظر هایی رو که میشنویم جدی بگیریم چون تو اینجور بحث ها نظر ها بیشتر احساسی هستند تا علمی و منطقی