انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: راهنمایی برای توزیع برای سرور مهم گنو / لینوکسی یا BSD  (دفعات بازدید: 2243 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Amir Emad

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 419
سلام
ما باید روی سرور یکی از ارگان های دولتی مهم یک وب سایت PHP رو ران کنیم
از اونجایی که امنیت خیلی برامون مهم هست ما خیلی روی کد PHP کارکردیم و همه چیز رو رعایت کردیم و خلاصه تا جایی که میشده
از نظر امنیت اوکی شده فقط میمونه بحث سیستم عامل و نرم افزار ها

میخوام ببینم مثلا روی سرور رد هت نصب کنم یا سنت او اس ؟ فدورا یا سوزه ؟ یا ... ارچ لینوکس ؟

یا اینکه BSD کارکنیم ؟

و نکته بعدی هم اینکه هرچی توزیع خلوتتر باشه بهتر نرم افزار اضافه نداشته باشه چون ممکنه از کوچکترین نرم افزار باگ بگیرن بیان سایت رو هک کنن برای همین میخوام خیالم راحت باشه برنامه اضافه مثلا tracert یا ... نداشته باشه

آفلاین Sadrolla

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 443
من تا حالا با سرور کار نکردم (ولی روی دسکتاپ سیستم رو خیلی اذیت می‌کنم) ولی با توجه به ارسال شما حدس می‌زنم، شما راجع به سرور نیاز به مطالعه فراوان داری
دلیل:
ردهت پولیه و پشتیبانی داره. چه قدر می‌خواهید پول خرج کنید؟
سنت او اس که همون ردهته و فقط مجانیه و پشتیبانی ردهت نداره (منظورم از پشتیبانی، انجمن و جستجو نیست)
فدورا برای سرور؟ حقیقتش من از پایداری فدورا برای دسکتاپم مطمئن نیستم شما می‌خوای روی سرور نصب کنی؟ -> تجربه شخصی
(من حتی اوبونتو lts رو هم برای دسکتاپ پایدار نمی‌دونم -> تجربه شخصی)
تا حالا جایی دیدید برای سرور آرچ توصیه بشه؟
توصیه من اینه که منتظر پاسخ در این تاپیک نمونید و یه دستی به جیب بزنید و از کاربران با تجربه وقت مشاوره بگیرید.
تا جایی که من توی انجمن دیدم، آقای دانیال بهزادی بیشتر از همه آنلاینه و همیشه از طریق همین انجمن در دسترس.

به هر حال، صلاح مملکت خویش خسروان دانند.

---------
پ ن ۱. بعد از ارسال و خوندن دوباره، احساس کردم، شاید کاربران انجمن از این ارسال ناراحت بشوند
حرف من راجع به پایداری، فقط از روی تجربه شخصی برای دسکتاپ بوده، همین.

پ ن ۲. معرفی آقای بهزادی به این معنی نیست که ایشون در بحث سرورها وارد هستند یا نیستند.
فقط به این دلیل بوده که ایشون غالبا در دسترس هستند و  من حدس می‌زنم اگر خودشون هم اطلاعات مورد نیاز شما را نداشته باشند، حداقل افرادی را برای معرفی می‌شناسند.
آقای بهزادی شما برای من عزیزی و من قصد بی‌احترامی به شما رو نداشته و ندارم.
« آخرین ویرایش: 22 شهریور 1394، 03:59 ب‌ظ توسط Sadrolla »
اول قوانین خدا را به طور کامل رعایت کنیم بعد انتظار حمایت کامل رو از خدا داشته باشیم.

آفلاین پژوهشی

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 50
    • OSLearn
سلام
از اونجایی که امنیت خیلی برامون مهم هست ما خیلی روی کد PHP کارکردیم و همه چیز رو رعایت کردیم و خلاصه تا جایی که میشده

میخوام ببینم مثلا روی سرور رد هت نصب کنم یا سنت او اس ؟ فدورا یا سوزه ؟ یا ... ارچ لینوکس ؟

یا اینکه BSD کارکنیم ؟

و نکته بعدی هم اینکه هرچی توزیع خلوتتر باشه بهتر نرم افزار اضافه نداشته باشه چون ممکنه از کوچکترین نرم افزار باگ بگیرن بیان سایت رو هک کنن برای همین میخوام خیالم راحت باشه برنامه اضافه مثلا tracert یا ... نداشته باشه

برای همچین وضعیتی فقط دو تا گزینه می مونه : centos netinstall , FreeBSD

که FreeBSD به شدت پیشنهاد میشه

خودم روی vps هایی زیر دستم میاد debian netinstall نصب می کنم اما برای همچین وضعیتی فقط centos یا FreeBSD

آفلاین Amir Emad

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 419
سلام

یا اینکه BSD کارکنیم ؟

برای همچین وضعیتی فقط دو تا گزینه می مونه : centos netinstall , FreeBSD

که FreeBSD به شدت پیشنهاد میشه

خودم روی vps هایی زیر دستم میاد debian netinstall نصب می کنم اما برای همچین وضعیتی فقط centos یا FreeBSD

ممنون ایمان

الان دارم FreeBSD نصب میکنم تا ببینم چی پیش میاد

یک شرکتی هم پیدا کردم کار bsd انجام میدی و اساتید بزرگی داره هزینه هم با شرکت خودمون صحبت کردم گفت تا 10 تومن راه میاد

آفلاین linuxesabz

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 74
  • عاشق کوهنوردی و جودو --------> متخصص و مدرس لینوکس
    • لینوکس سبز
centos netinstall??
مگه چنین OSای هم داریم :)
جدا از شوخی freebsd به درد شما می خوره اما باید و حتما از یک مشاور استفاده کنید
به نظر من هیچ فرقی بین centos ,debian یا حتی freebsd نیست و مهم پیکربندی درست سرور و بروزرسانی مداوم اونه
و صد البته کانفیگ درست دیوار آتش لایه 3 و 7 شبکه
اکانت قبلیم sallea به دلایلی حذف شد.
مدرس و عاشق لینوکس

آفلاین ava

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1330
اگر میتونی با بی اس دی کنار بیای بدون شک openbsd ایمن تر هست و فایل سیستم های بهتری هم از ext4 لینوکس وجود داره که مانع خراب شدن دیتا میشه . smart os هم که مشتق از سولاریس هست هم گزینه
صدای پلیس : هاپ هاپ

آفلاین Ma3X

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 877
  • It is Matrix
    • ماتریکس. آی آر
من همیشه گفتم؛ توزیع (یا سیستم‌عامل) امن وجود نداره، کانفیگ مهمه.
من معمولا روی سرورها دبیان نصب می‌کنم.

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4877
  • masoft قدیم
دروغ چرا، به نظر مثل خیلی از پست‌هات بلف میاد، ولی با این وجود جواب میدم.
روی اکثر سرورها دبیان، اوبونتو سرور یا سنت‌اواس نصب می‌شه و من به شخصه روی اکثریت سرورهام دبیان نصب می‌کنم.

آفلاین سالار مقدم

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 2074
  • هر چقدر بدونی بازم کمه.
    • سالار مقدم
منم دبیان یا اوبونتو رو ترجیح میدم، دلیل خاصی نسبت به بقیه ی توزیع ها ندارم، دلیل انتخابم عادته.

آفلاین alireza378

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 61
دروغ چرا، به نظر مثل خیلی از پست‌هات بلف میاد، ولی با این وجود جواب میدم.
روی اکثر سرورها دبیان، اوبونتو سرور یا سنت‌اواس نصب می‌شه و من به شخصه روی اکثریت سرورهام دبیان نصب می‌کنم.

منم همین نظر رو نسبت به این وُلِک عزیز دارم  :)