انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: linux xp  (دفعات بازدید: 2414 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین hadar

• Full Member
  • *
  • ارسال: 131
  • lما میتوانیم
linux xp
« : 22 دی 1388، 01:11 ب‌ظ »
کسی از این لینوکس چیزی میدونه www.linux-xp.com

آفلاین SAM1

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 382
  • LONG LIVE FREEDOM
پاسخ به: linux xp
« پاسخ #1 : 24 دی 1388، 07:04 ق‌ظ »
نقل‌قول
Linux XP is a shareware Linux distribution designed to imitate Windows environment using GNOME desktop; it can run some Microsoft Windows programs using Wine compatibility layer. First released by EnabledPeople, it is currently owned and developed by Trustverse company based in Moscow, Russia

چه ترکیب نامتناجس و مسخره ای! اینجا را داشته باشید:
نقل‌قول
The current stable version of Linux XP is titled Linux XP Desktop 2008; it comes with a graphical interface similar to Windows Vista. Like in Windows XP, Linux XP has to be registered within a 30-Day trial period after installation, or the OS will deactivate.

کلا این ایده ترکیب ویندوز با لینوکس اصلا کار نمی کنه! اینم به سرنوشت Lindows دچار میشه (:

نقل قول ها از ویکی پدیا
رسیده ها چه غریب و نچیده می افتند، به پای هرزه علفهای باغ کال پرست

وطنم

آفلاین hadar

• Full Member
  • *
  • ارسال: 131
  • lما میتوانیم
« پاسخ #2 : 26 دی 1388، 08:56 ق‌ظ »
ما که با ویندوز کار میکنیم شاید هم این یک ایده ای برای تشویق به کار در لینوکس باشه باید داخلش رو دید و بعد بگی ببینم خاصیتی داره یا نه و اصلا لینوکسه یا ویندوزه یا یک چیز مسخره است.

آفلاین SAM1

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 382
  • LONG LIVE FREEDOM
« پاسخ #3 : 26 دی 1388، 02:57 ب‌ظ »
من که اسکرین شات های ورژن قبلیش را دیدم خیلی مسخره بود. طرف کلی زور زده که یه دسک تاپ شبیه xp با gnome بسازه. خب اصلا چه ضرورتی داره؟ ویندوز که نیست آخرش. برنامه های ویندوزی را با wine باز می کنه که خب تو توزیع های دیگه هم میشه این کارو کرد.
رسیده ها چه غریب و نچیده می افتند، به پای هرزه علفهای باغ کال پرست

وطنم

آفلاین ellvllan

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 425
« پاسخ #4 : 23 اردیبهشت 1389، 12:05 ق‌ظ »
من نزدیک به ۶ سال پیش این توزیع رو انتخاب کردم البته اون موقع   از رد هت که تقریبا تنها انتخاب بود استفاده میکردم و ساعت ها می نشستم و فایلهای صوتی رو  ogg  میکردم تا بتونم توی رد هت بهش گوش بدم و کیف کنم اون موقع بود که با این توزیعی که عنوان کردید آشنا شدم ُ یه جورایی مسخره بود چون ویندوز ای کس پی اون موقع برام درست کار میکرد ولی با این توزیع چپ می رفتم راست میرفتم میگفت کد فعالسازی بده ُ از ویندوز انحصاری تر بود  ;D

آفلاین mehrdad1981s

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 92
« پاسخ #5 : 23 اردیبهشت 1389، 12:16 ق‌ظ »
ایده ی مسخره ایه. کسی که بخواد از ایکس پی استفاده کنه دیگه چه احتیاجی هست که از نسخه بدل لینوکسی اون استفاده کنه. به نظر من برای مهاجرت از ویندوز و کار کردن با یک توزیع لینوکسی اوبونتو بهترین انتخابه. به قول دوستمون هم کسی که بخواد برنامه های ویندوزی را روی لینوکس اجرا کنه می تونه wine را روی هر توزیع دیگه ای نصب کنه. کسی هم که توجیهی برای استفاده از لینوکس نداشته باشه از نسخه ویندوزی ایکس پی استفاده می کنه و دلیلی نمی بینه که از لینوکس استفاده کنه. اصلا به هیچ وجه با شبیه شدن لینوکس به ویندوز موافق نیستم. مثل توزیع lindows یا همون linspire که یک جورهایی توی ذوق می زد.