درود و زنده باد
من دیروز ویندوز10 رو پاک کردم جاش اوبونتو 15.4 نصب کردم و خیلی دوست دارم اوبونتو رو یاد بگیرم
چنتا سوال داشتم ممنون میشم راهنمایی کنین
1. هاردم ۲ تا پارتیشن داره که اوبونتو رو تو پارتیشن اول نصب کردم ولی پارتیشن دوم فرمت ویندوز داره
تو برنامه فایلز که رو پارتیشن دوم فرمت میزنم گزینه تبدیل به فرمت لینوکسی بدون از دست رفتن اطلاعات میاد
ولی وقتی فرمت رو میزنم اخطار از دست رفتن اطلاعات میاد(البته میگه ریکاوری کردنش آسونه من نمیخوام کار به اونجا برسه)
اطلاعاتم از دست میره یانه؟یه پارتیشن 350 مگابیتی هم هست که ماله ویندوزریکاوریعه اونو میشه کاری کرد که نمایش داده نشه؟ با پارتیشن دومم که 350گیگیه اشتباه میشه همش(ضمیمه دارد)
2.یه برنامه دانلود منیجر گرافیکی هم لطفا معرفی کنین توی انجمن سرچ کردم تاریخ پست ها ماله قبله میخوام ببینم جدیدتر چیزی هست؟
یا اگه گرافیکی نیست یاد گرفتن کد هاش آسون باشه چون ازین کدا فقط کد مربوط به نصب برنامه هارو بلدم
3.توی آپدیت های اضافی هم درایور برای انویدیا و اینتل نشون میده میخوام ببینم این x.org x server با اوبونتو هماهنگتره یا درایورا رو بگیرم(ضمیمه دارد)
4.راهی هست که وقتی لوگ-این میشم دیگه موقع نصب برنامه پسورد نخواد؟ هر چند دقیقه یه بار دارم پسورد میزنم داره اذیت میکنه کم کم
5.یه جا بود داشتم درباره webapp ها میخوندم یه عکسی گذاشته بود از دکستاپش . دقت کردم ایکن whatsapp و دیدم قاطی برنامه هاش میخواستم ببینم چطوری میتونم واتساپ داشته باشم؟
6.میشه قابلیت drag lock تاچ پد لپتاپو فعال کرد؟ یا بقیه gesture های دو انگشتی برای بالا پایین رفتن تو صفحات
ببخشید طولانی شد