انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: اوبونتو بهترین توزیع برای کارهای شخصی و روزانه و ...  (دفعات بازدید: 1538 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Mehrdad Dolatkhah

• Full Member
  • *
  • ارسال: 208
  • Impossible Impossible
    • غیرممکن غیرممکنه !!!
سلام به همه دوستان عزیز
دوست داشتم تا تجربه شخصی خودم رو در این یک سالی که وارد دنیای زیبای لینوکس و گنو شدم ((یا به گفته دوستان گنو/لینوکس )) رو با دوستان عزیزی که به تازگی می خوان وارد این دنیا بشن یا به اصطلاح محاجرت کنند به اشتراک بذارم .
یکی از مشکلات افراد تازه وارد به این دنیا اینه که سر این که چه توزیعی انتخاب کنند و چه میزکاری هست !!! دوستان بنده در این یکسالی که محاجرت کردم توزیع های اوبونتو - فدورا-دبیان-آرچ-جنتو رو امتحان کردم !!! هر کدوم به یک نوعی برام لذت بخش بود ! اما باید بگم کلی هم اذیت شدم البته در مقابل مطالب خوبی هم یاد گرفتم اما حالا باز بعد یکسال برگشتم سرتوزیع اولیم یعنی اوبونتو بهمراه میزکار unity .
میدونم این حس کنجکاوی در وجودمان ما رو تشویق به امتحان کردن توزیع های دیگه می کنه اما باید حداقل تا یکسال بهش بگید که صبر کنه ! تازه حداقل یکسال ! اوبونتو کم توزیعی نیست ! واقعا توزیع کامل و بروزی هستش و بزودی محبوب ترین توزیع از لینوکس میشه که رقیبان خودش یعنی mac OS و Windows رو با فاصله زیاد پشت سر میذاره . پس در نتیجه دوستان تازه وارد عزیزم اول با اوبونتو اخت بگیرید (اُنس گرفتن) بعد حس کنجکاوی خودتون رو ارضا کنید تا به مشکل نخورید .

البته بازم میگم این تجربه شخصی من هستش و نمی دونم تا چ حد حرفام درست هستن . اگه ایرادی در گفته هام هست از دوستان پیشکسوت خواهش می کنم تا ایراد بنده رو تصحیح کنند .

http://mskm.ir/
Imagination is more important than science

آفلاین فاروق

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 992
  • <شعار>این یک شعار است</شعار>
    • تارنمای فاروق
اینکه اوبونتو بهترین توزیع برای مبتدیان هست شکی نیست.
اما گفتی تازه وارد ها اول با اوبونتو انس بگیرن بع برن سراغ بقیه بنظرم اگر از سی دی های لایو برای امتحان بقیه توزیع ها استفاده کنند و اینطور حس کنجکاویشون رو ارضا کنند بنظرم مشکلی پیش نیاد.
http://pcworms.blog.ir
بعد از بررسی پست های قدیمیم، فکر میکنم یک عذرخواهی بدهکارم! معذرت میخوام و اگر اشتباه کردم مستقیم و روشن راهنمایی کنید تا تکرار نکنم.
کانال IRC

آفلاین احسان فعالپور

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 408
نظر شخصیه من اینه که زیاد به روز نیست این اوبونتو.
مثلا من به عنوان یه مبتدی که دارم ++C یاد میگیرم وقتی کامپایلرش رو تو اوبونتو نصب کردم نسبت به ورژنی که به صورت پیشفرض تو یه توزیع غلتان مثله مانجارو نصبه دیدم مانجارو به روز تره.
ولی در کل واقعا آدم وسواس میگیره از بس که این دنیای آزاد متنوعه.
تو ویندوز که اصلا این شخصی سازیها مطرح نبود.
از روزی که با این گنو/لینوکس آشنا شدم هر چند روز یکبار دارم یه توزیع رو تست میکنم.
سوای بحث فنی ای که پشت هر توزیعی هست و سواد من هنوز بهش قد نمیده این ظاهر متفاوت تو توزیع های مختلف شدیدا منو راغب میکنه که هی اینو دانلود کن،اونو دانلود کن. ](*,)
عضو ارشد فدراسیون بیکاران ایران FBI

آفلاین امیــــــر

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 617
  • نرم‌افزار مال منه، نه من مال اون
نقل‌قول
مثلا من به عنوان یه مبتدی که دارم ++C یاد میگیرم وقتی کامپایلرش رو تو اوبونتو نصب کردم نسبت به ورژنی که به صورت پیشفرض تو یه توزیع غلتان مثله مانجارو نصبه دیدم مانجارو به روز تره.

اصلا فلسفه این همه تنوعه همینه !
کاربر بیاد متناسب با نیاز خودش یه توزیع رو انتخاب کنه که به کارش میاد
اگه کار گرافیکی داره یه توزیع ، اگر تو زمینه موسیقی کار میکنه یه توزیع دیگه اگه برنامه نویسی میکنه یه توزیع مجزا !
اساس گنو/لینوکس توسعه توزیع هاییه که کاربر بتونه توش به راحتی به تخصص خودش برسه !
مثلا تو ویندوز میتونی خیلی از نرم افزارهای تخصصی رو داشته باشی کنار هم اما افت کیفیت سیستمت رو هم باید قبول کنی.
« آخرین ویرایش: 26 شهریور 1394، 12:58 ب‌ظ توسط امیــــــر »

آفلاین Mehrdad Dolatkhah

• Full Member
  • *
  • Impossible Impossible
    • غیرممکن غیرممکنه !!!
از روزی که با این گنو/لینوکس آشنا شدم هر چند روز یکبار دارم یه توزیع رو تست میکنم.
سوای بحث فنی ای که پشت هر توزیعی هست و سواد من هنوز بهش قد نمیده این ظاهر متفاوت تو توزیع های مختلف شدیدا منو راغب میکنه که هی اینو دانلود کن،اونو دانلود کن. ](*,)

دقیقا منم همین مشکل شما رو داشتم . و همین موضوع اصلا اجازه نمیداد تا به کارام برسم . مدام داشتم فقط توزیع عوض میکردم. توزیع های غلطان درسته که بروز هستن اما نسبت به اوبونتو پایداری کمتری هم دارن ! البته این هم باز برمیگرده به کاربر و بسته هایی که اون نصب می کنه ! بنظرم توزیع های غلطان مثل آرچ و جنتو بیشتر برای افرادی که باتجربه هستن و به مسایل فنی سیستم واقف اند مناسبه و نه برای مثال برای منی که تازه دارم با محیط آشنا میشم. به قول یک دوستی توزیع های غلطان دوست حرفه ای ها و دشمن سرسخت مبتدی هایی مثل من هست  ;D  :)

آفلاین Mehrdad Dolatkhah

• Full Member
  • *
  • Impossible Impossible
    • غیرممکن غیرممکنه !!!
اینکه اوبونتو بهترین توزیع برای مبتدیان هست شکی نیست.
اما گفتی تازه وارد ها اول با اوبونتو انس بگیرن بع برن سراغ بقیه بنظرم اگر از سی دی های لایو برای امتحان بقیه توزیع ها استفاده کنند و اینطور حس کنجکاویشون رو ارضا کنند بنظرم مشکلی پیش نیاد.
من خودم برای این حس کنجکاوی تصمیم گرفتم تا توزیع ها رو بر روی virtual box نصب کنم و باهاشون کار کنم . بنظرم اینطوری بهتر از سی دی های لایو هستش . نتیجه آخرین کارهام با توزیع همیشه دم دسته و می تونم از ادامه همون کارهای قبلیم جلو برم . :)

آفلاین Nelliel

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2151
  • Nelliel Tu Odelschwanck
نقل‌قول

به شدت موافقم دلیل رفتن من از اوبونتو همین بود نه توزیع آپدیتی هست و نه مخازن آپدیتی داره.

من یه تاپیک زدم سه صفحه شد و مشکلم حل نشد هی گفتن ورژن گنوم شلت چیه من گفتم آپدیته آپدیته آخه اوبونتو 15.04 بود بعدا فهمیدم اصلا اوبونتو 15.04 بعد از این همه ماه که گنوم شل 3.16 اومده داره از 3.14 استفاده میکنه مخازننش هم که آپدیت نیست تور الان آپدیت نیست توی مخازن.
طرفدار انیمه و مانگا - کاربر آرچ لینوکس

آفلاین Mehrdad Dolatkhah

• Full Member
  • *
  • Impossible Impossible
    • غیرممکن غیرممکنه !!!
نقل‌قول

به شدت موافقم دلیل رفتن من از اوبونتو همین بود نه توزیع آپدیتی هست و نه مخازن آپدیتی داره.

من یه تاپیک زدم سه صفحه شد و مشکلم حل نشد هی گفتن ورژن گنوم شلت چیه من گفتم آپدیته آپدیته آخه اوبونتو 15.04 بود بعدا فهمیدم اصلا اوبونتو 15.04 بعد از این همه ماه که گنوم شل 3.16 اومده داره از 3.14 استفاده میکنه مخازننش هم که آپدیت نیست تور الان آپدیت نیست توی مخازن.

شما در حال حاضر از چ توزیعی استفاده می کنید ! فدورا ؟!‌

آفلاین Sadrolla

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 443
نقل‌قول

روند توسعه و به روزرسانی مخازن اوبونتو روند منظم و موجهی است
افرادی که به آخرین نسخه برنامه‌ها نیاز دارند
آرچ، فدورا، دبیان سید می‌تونه انتخاب‌های مناسب‌تری براشون باشه

حسین تا دیشب که مانجارو داشت
اول قوانین خدا را به طور کامل رعایت کنیم بعد انتظار حمایت کامل رو از خدا داشته باشیم.

آفلاین Mehrdad Dolatkhah

• Full Member
  • *
  • Impossible Impossible
    • غیرممکن غیرممکنه !!!
نقل‌قول

روند توسعه و به روزرسانی مخازن اوبونتو روند منظم و موجهی است
افرادی که به آخرین نسخه برنامه‌ها نیاز دارند
آرچ، فدورا، دبیان سید می‌تونه انتخاب‌های مناسب‌تری براشون باشه

حسین تا دیشب که مانجارو داشت

این بی انصافیه که بیام بروز بودن توزیعی مثل مانجارو رو با اوبونتو مقایسه کنیم ! مانجارو توزیع بسیار خوبی هستش و میشه گفت به خوبی شخصی سازی شده نسبت به چاکرا . اما اوبونتو درسته کمی دیرتر از اون ها بروزرسانی میشه ولی نکات خیلی مثبتی داره که اون رو کاملا مناسب برای استفاده می کنه ! اگه بقیه توزیع ها برای مثال در یک مورد نمره ۱۰۰ بگیرن ! اوبونتو در بیشتر گزینه ها نمره ۸۰ رو میشه گفت می گیره ! و این نکته ای هست که باید بهش توجه کرد !!!

آفلاین Sadrolla

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 443
من چند وقتی هست نسبت به توزیع‌هایی که به صورت پیش فرض حاوی بسته‌های باینری هستند، حساس شدم، دوست دارم بسته باینری رو در صورت نیاز خودم نصب کنم نه اینکه از قبل برام نصب باشه
برام فرقی هم نداره که اون بسته‌های باینری مربوط به درایورهای سخت افزاری باشه مثل اون چیزی که در اوبونتو و فدورا و … می‌بینیم
یا مربوط به فلش و … باشه مثل اون چیزی که در مینت و مانجارو و … می‌بینیم
من تا حالا مانجارو رو نداشتم و استنادم به لینک زیر هست در مورد بقیه هم که خودم تجربه کردم
http://distrowatch.com/table.php?distribution=manjaro&pkglist=true&version=0.8.13#pkglist

با این وضعیت توزیع‌های کمی می‌مونن که در لیست خط نمی‌خورن که بزرگ‌ترینشون دبیان هست و طبیعتا اگر هم به کسی پیشنهاد کنم دبیان رو پیشنهاد می‌کنم.
اول قوانین خدا را به طور کامل رعایت کنیم بعد انتظار حمایت کامل رو از خدا داشته باشیم.

آفلاین کیهان

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1054
  • Debian User
    • کیهان
من چند وقتی هست نسبت به توزیع‌هایی که به صورت پیش فرض حاوی بسته‌های باینری هستند، حساس شدم، دوست دارم بسته باینری رو در صورت نیاز خودم نصب کنم نه اینکه از قبل برام نصب باشه
برام فرقی هم نداره که اون بسته‌های باینری مربوط به درایورهای سخت افزاری باشه مثل اون چیزی که در اوبونتو و فدورا و … می‌بینیم
یا مربوط به فلش و … باشه مثل اون چیزی که در مینت و مانجارو و … می‌بینیم
من تا حالا مانجارو رو نداشتم و استنادم به لینک زیر هست در مورد بقیه هم که خودم تجربه کردم
http://distrowatch.com/table.php?distribution=manjaro&pkglist=true&version=0.8.13#pkglist

با این وضعیت توزیع‌های کمی می‌مونن که در لیست خط نمی‌خورن که بزرگ‌ترینشون دبیان هست و طبیعتا اگر هم به کسی پیشنهاد کنم دبیان رو پیشنهاد می‌کنم.
دقیقا منم دبیان رو پیشنهاد می‌کنم بقیه برای سرگرمی و اغنای حس کنجکاوی مناسبه و کنکاش بیشتر...
نظر شخصیم اینه یه دبیان نصب کنین و تموم.