انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: حرفه ای ها از کدام توزیع لینوکس استفاده میکنند ؟  (دفعات بازدید: 3280 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین امیــــــر

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 617
  • نرم‌افزار مال منه، نه من مال اون
سوال جدید تاپیک جدید میخواد
اما جهت اطلاع ساده بگم : نسخه LTS یعنی پشتیبانی طولانی مدت اما نسخه معمولی بعد از 6 ماه در اوبونتو باید نسخه جدید رو نصب کنی تا پشتیبانی بشه اونم به مدت 9 ماه ، اما LTS تا 5 سال ازش پشتیبانی میشه توسط کنونیکال

اینو ببین
« آخرین ویرایش: 14 مهر 1394، 02:53 ب‌ظ توسط امیــــــر »

آفلاین سالار مقدم

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 2074
  • هر چقدر بدونی بازم کمه.
    • سالار مقدم
حرفه ای بودن صفتیه که به شخص پشت سیستم داده میشه نه توزیعش! حرفه ای ها توزیعشون رو بر اساس خودشون انتخاب می کنن (که همون هم بیشتر سلیقه ایه).

این جواب می تونه یکم گیج کننده باشه، چون جواب سوال "پس از چه توزیعی استفاده کنم؟" رو نمیده. در نتیجه:
من از اوبونتو استفاده می کنم بخاطر سادگی، پشتیبانی قوی که به واسط جامعه ی کاربری عظیمش داره، نرم افزار های زیاد، میزکار یونیتی و در آخر هم عادت :)

آفلاین koosha

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 734
اگر میخواید هکر بشید اول این مقاله رو بخونید تا درک درستی از هکر داشته باشید :
http://linuxbook.ir/chapters/how_to_become_a_hacker.html
اگر منظورتون از هکر نفوذگره ، که هیچی . نه هدفش جالبه نه سرانجامش .
GNU/Linux
Debian8
I3 WM

آفلاین محمد فدوی

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 485
  • آغاز آزادی از رایانهٔ شخصی
    • آغاز آزادی از رایانهٔ شخصی
C#  و اندروید
برای برنامه‌نویسی سی‌شارپ در لینوکس ابزارهای مناسبی داریم ولی دقیقا همون Microsoft Visual C#.net رو نخواهی داشت. یه پروژه‌ی خیلی خوب هست به اسم پروژه‌ی مونو (Mono Project) که ابزارهای دات‌نت رو برای لینوکس پیاده‌سازی کرده و به نسبت هم موفق بوده. با مونو می‌تونی سی‌شارپ بنویسی.
برای برنامه‌نویسی اندروید هم توی لینوکس هیچ محدودیتی نداری. هم Android SDK و هم IDEهای معروف اندروید یعنی Eclipse و Android Studio توی لینوکس قابل نصب هستن. اگه توی ویندوز از BlueStacks هم استفاده می‌کردی اینجا هم Genymotion رو داری که خیلی کارایی خوبی داره.

پ.ن: به عنوان توزیع پیشنهاد می‌کنم اوبونتو رو نصب کنی و از نصب اوبونتو کنار ویندوز بپرهیزی! دومی رو به این دلیل گفتم که اگه می‌خوای به لینوکس مهاجرت کنی بهتره کامل این‌کار رو انجام بدی و لینوکسی بشی. من موقعی لینوکسی شدم کامل که ویندوزمو پاک کردم.

امیدوارم از تصمیمت سست نشی.
اگر به بهداشت و فرهنگ رفتار با حیوانات علاقه دارید، از vetMD.ir دیدن کنید.
وبلاگ شخصی من: http://fadavi.net

آفلاین alireza hashemi

• Full Member
  • *
  • ارسال: 232
سلام.
اول ی چنتا نکته رو بگم:
۱- کلا لینوکس چنتا توزیع با استخون بندی و پشتیبانی قوی بیشتر نداره که اونا هم
redhat (rhel)
centos
fedora
opensuse
debian
ubunntu
برای تست بقیه ی توزیع ها داری وقت تلف میکنی. چون تقریبا شبیح همین چنتایی که بالا گفتم هستن.
۲- تست کردن این چتا برای انتخاب کار زیاد سختی نیست.
۳- توزیع های لینوکس تقریبا شبیح هم اند ولی این حرف تا زمانی درسته که شما از لینوکس استفاده های عادی و روزمره ببری.

در نهایت من به شما پیشنهاد میکنم که fedora و opensuse رو حتما امتحان کنی و نکته ی شماره ی ۳ رو که بالا گفتم فراموش نکن چون اگر توی یکی از این توزیع ها حرفه ای بشی کوچ کردن به یک توزیع دیگه برات سخت میشه.(redhat , centos , fedora برای شرکت redhat هستن و اکثر سرور ها توی جهان و حتی ایران دارن از این توزیع ها استفده میکنن.)

آفلاین احسان فعالپور

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 408
جالبه ،هیچ حرفی از Arch نبود تو این لیستتون!!!
عضو ارشد فدراسیون بیکاران ایران FBI

آفلاین امیر محمد رضایی

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 54
دوستان در بالا ذکر کردن که حرفه ای بودن ربطی به توزیع نداره. توزیع های مختلف همون لینوکسن که یه سری برنامه هایی بهشون اضافه میشه و مثلا یکی میشه بک ترک یکی میشه اوبونتو. اوبونتو با محیط کار پلاسما میشه توزیع کوبونتو.
حرفه ای بودن هم ربطی به اینها نداره.
اگه میخواین حرفه ای بشین به سی شارپ اکتفا نکنین. از ویژوال استودیو استفاده نکنین. برنامه نویسی ها توی نوتپد انجام میشن.
سی شارپ اصلا ربطی به لینوکس نداره. یه زبانیه که ماکروسافت از سی گرفته و تغییرش داده. هرجند جایی خوندم که با نرم افزاری مث مونو میشه کد های سی شارپ رو کامپایل کرد.
برای حرفه ای شدن زبان های برنامه نویسی رو یاد بگیرین. اگه گرافیکی میخواین کار کنین واسطه های گرافیکی رو بشناسین مثلا اگه با پایتون برنامه نویسی میکنین از tkinter یکی از واسطه های گرافیکیشه یاد بگیرین.
ویژوال استودیو بیشتر شبیه نقاشی کردنه تا برنامه نویسی  ;)
برای هکر شدن باید اول برنامه نویسی بلد باشین. کد خوانی بلد باشین. نرم افزارای امنیتی رو بشناسین. کداشو بتونین بخونین.
بعد از اون برای راحتی کار میتونین از کالی که ۱۰۰۰ تا نرم افزار تست و اکسپلویت داره استفاده کنین. ولی به این توجه کنین که تمام اون ۱۰۰۰ نسخه بر روی اوبونتو و ارک و هر جای دیگه ای هم قابل نصب هستن.
موفق باشید  :)

آفلاین محمدرضا کیهانی

• Full Member
  • *
  • ارسال: 108
  • GrayWolf
جالبه ،هیچ حرفی از Arch نبود تو این لیستتون!!!

منم موافقم Arch از centos و redhat برای دسکتاپ مناسبتره!!

پس من با اجازه آقای هاشمی لیست را تصحیح می کنم:(Desktop)
1.Arch و خانواده(مخصوصا توزیع عالی manjaro که از نظر سایت distrowatch رتبه 7ام را در لینوکسها دارد.)
2.Debian
3.Ubuntu وخانواده
4.Fedora
5.openSuse
6.گزینه ششم را هم برای حمایت از تولید های داخلی ;D Parsix انتخاب می کنم.(البته میتونم به جرات بگم که از خیلی از توزیع های دیگه بهتره و درضمن طرفدارای خودشم داره که خارجیها بیشتر از ما قدر این توزیع رو میدونن)
« آخرین ویرایش: 16 مهر 1394، 02:16 ب‌ظ توسط Gray_Wolf »
Debian + Gnome Shell

دل نوشته های من توی وبلاگ شخصی : mkeihani.blog.ir

آفلاین malek1985

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 50
سلام
با توجه به نوشته هایی که این دوست خوب ما نوشته به نظر میرسه ایشون در ابتدای راه هست لذا با توجه به نکاتی که دوستان گفتند بهتره از یه توزیعی مثل اوبونتو استفاده کنی تا کلیات  کار دستت بیاد و سردرگم نشی چون به گفته شما دوست داری وارد دنیا هکرها بشی پس باید پایه ای قوی داشته باشی
بنابراین بعد از این مرحله برای تخصصی کار کردن در حوزه هک و تست نفوذ پیشنهاد میشه حتما با کالی لینوکس کار کنی(تاکید میکنم بعد از اینکه از نظر پایه ای قوی شدی) در حوزه برنماه نویسی هم پیشنهاد میکنم بیخیال سی شارپ بشی و بری سراغ زبان هایی مثل جاوا و پایتون (البته اگر تمایل به کار با لینوکس رو داری)
موفق باشی

آفلاین koosha

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 734
استفاده از کالی کار بسیار بیهوده ای هستش .
چون نه پایداره ، نه چیز خاصی داره . همون ابزار ها رو میتونید تو هر توزیع دیگه ای هم داشته باشید .
GNU/Linux
Debian8
I3 WM

آفلاین MiLaD.TechS

• Full Member
  • *
  • ارسال: 117
  • Stubborn Noob XD
در کل خوبی لینوکس همینه که هر توضیعی رو که دوست داری از هر نظری میتونی نصب کنی و هر جوری که دوست داری تغییرش بدی .
« آخرین ویرایش: 28 مهر 1394، 06:19 ب‌ظ توسط MiLaD.TechS »
...Microsoft Windows Assumes I Am Not Smart

Linux Demands That I Prove It

آفلاین XMan69

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 53
    • میثم محمودی
کدوم توزیع ‍پشتیبانی بهتری از درایورها داره یا اینکه اصلا فرقی نداره؟

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3504
  • علی (ع): زَكَاةُ الْعِلْمِ نَشْرُه

بستگی داره اون شرکت سخت افزاری درایورهاش رو چه زمانی به توسعه دهند‌گان کرنل داده باشه.
ممکنه یه شرکت درایور محصولاتش توی کرنل ۳٫۱۶ نباشه ولی توی ۴ باشه. هرچند با آپدیت کرنل های قبلی توسط پچ ها، امکان داره ساپورت درایورها هم بهشون اضافه بشه.
همچنین باید دید برنامه های مورد نیاز کار با درایورها، تو مخازن چه توزیع هایی هست و نسخه‌ی چندن.
پس نتیجه گیری:
توزیعی که کرنلش جدید باشه و مخازن بروزتری داشته باشه، پشتیبانی بهتری از درایورها داره.
البته سخت افزارهایی مثل intel نیاز به این جنگولک بازیا نداره. ولی amd و انویدیا و ... بیشتر اذیت میکنن.
نرم افزار، یک ابزاره. برای رسیدن به هدف ازش استفاده کنید. نرم افزار هدف شما نیست :) - آزادی، بزرگ‌ترین دروغ بشریت

آفلاین relsi1053

• Full Member
  • *
  • ارسال: 136
چیزی که عیانه درایور ها روی اوبونتو بهینه میشن  ](*,)
اساس سیستم عاملی که شما اسمش رو میذاری گنو/لینوکس (به هر دلیلی) لینوکسه !
و شما با درک درستی از اینکه به چی سیستم‌عامل گفته میشه باید به این درک برسی که اسم سیستم عاملی که راجبش حرف میزنی "لینوکس" میتونه باشه اما "گنو" هرگز!
این انجمن هم بیشتر از اینکه اوبونتویی باشه سنگ استالمن رو به سینه میزنه!

آفلاین xse7en

• Newbie
  • *
  • ارسال: 11
سلام
نسخه های که LTC هستن 5 سال پشتیبانی می شن ولی نسخه های دیگه 9 ماه پشتیبانی میشن
شاید راستی هم دروغ می گوید !