انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: اولین تجربه من از اوبونتو  (دفعات بازدید: 2547 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین yeknafar

• Newbie
  • *
  • ارسال: 6
اولین تجربه من از اوبونتو
« : 15 مهر 1394، 08:22 ب‌ظ »
سلام دوستان. سحر امروز برای اولین بار اوبونتو رو، روی لپ تاپم که ویندوز 8.1 پرو داشت نصب کردم.
یک فایل ایزو دانلود کرده بودم که به راحتی با کلیک راست روی فایل و برنامه خود ویندوز تونستم یک دی وی دی اوبونتو درست کنم
قبلش سعی کردم فایل ایزو رو رو هارد از فشرده سازی خارج کنم. و با کمک یه فایل اجرایی از روی خود ویندوز اوبونتو رو نصب کنم. تا یه جایی پیش میرفت و بعد خطا میداد.
لپ تاپ رو با سی دی بوت کردم و مراحل نصب اوبونتو انجام شد. البته الان ویندوزم دیگه بالا نمیاد و امشب باز میخام اونو درست کنم. ظاهرا باید قبلش نرم افراز EasyBCD رو، روی ویندوز نصب میکردم تا به این مشکل بر نمیخوردم.
ولی درستش میکنم ایشالا.
راستشو بخواین از دیدن گرافیکش خیلی جا خوردم و از همه بدتر وقتی بود که برای اولین بار  با فایرفاکس سایت خبری تابناک رو باز کردم. ظاهرا با فونت های تاهمای فارسی شدیدا مشکل داره. هر چی درشت میکردم متن رو باز هم ریز و ناخوانا بودن.
از صبح تا حالا به امید اینکه اوبونتو میتونه منو ببره به دنیای قدیمی سر درآوردن از عمق کامپیوتر مثل کارهایی که سال ها پیش با داس انجام میدادم دارم باهاش ور میرم. بهرحال باید مزایای زیادی داشته باشه
راستی هدف اصلیم از تجربه کردن لینوکس رو هم بگم. تو ویندوز با وامپ سرور به مشکل خوردم. هر چند تونستم بعد از دو روز مشکلشو حل کنم و چراغشو سبز کنم ولی گفتم بیام پی اچ پی رو تو محیط اصلیش یاد بگیرم. هر چند الان اصلا نمیدونم باید چیکار بکنم
« آخرین ویرایش: 15 مهر 1394، 08:35 ب‌ظ توسط yeknafar »

آفلاین afrod

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1526
پاسخ : اولین تجربه من از اوبونتو
« پاسخ #1 : 15 مهر 1394، 08:47 ب‌ظ »
نسخه چند از اوبونتو نصب کردید؟

آفلاین yeknafar

• Newbie
  • *
« پاسخ #2 : 15 مهر 1394، 09:17 ب‌ظ »
نسخه چند از اوبونتو نصب کردید؟
آخرین نسخه ای که تو سایتش زده 15.04
« آخرین ویرایش: 15 مهر 1394، 09:19 ب‌ظ توسط yeknafar »

آفلاین فاروق

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 992
  • <شعار>این یک شعار است</شعار>
    • تارنمای فاروق
« پاسخ #3 : 15 مهر 1394، 09:41 ب‌ظ »
تا حالا چند کاربر دیگه هم 15.04 رو نصب کردن اما برای هزارومین بار اینو نصب نکنید 14.04 رو نصب کنید احتمالا بعدا به مشکل بر میخورید.
در مورد فونت هم خوب فونت های مورد نیاز رو نصب کن!
http://pcworms.blog.ir
بعد از بررسی پست های قدیمیم، فکر میکنم یک عذرخواهی بدهکارم! معذرت میخوام و اگر اشتباه کردم مستقیم و روشن راهنمایی کنید تا تکرار نکنم.
کانال IRC

آفلاین afrod

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #4 : 15 مهر 1394، 09:54 ب‌ظ »
تا حالا چند کاربر دیگه هم 15.04 رو نصب کردن اما برای هزارومین بار اینو نصب نکنید 14.04 رو نصب کنید احتمالا بعدا به مشکل بر میخورید.
نه!
آخرین نسخه رو همیشه نصب کنید.

آفلاین فاروق

• Hero Member
  • *
    • تارنمای فاروق
« پاسخ #5 : 15 مهر 1394، 10:12 ب‌ظ »
نه!
آخرین نسخه رو همیشه نصب کنید.
بعد اکثر کاربرای ایرانی با اینترنت شاتلشون!!! باید هم 18 ماه یکبار نسخه جدید نصب کنند تا از پشتیبانی برخوردار باشند.
بعد از بررسی پست های قدیمیم، فکر میکنم یک عذرخواهی بدهکارم! معذرت میخوام و اگر اشتباه کردم مستقیم و روشن راهنمایی کنید تا تکرار نکنم.
کانال IRC

آفلاین afrod

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #6 : 15 مهر 1394، 10:57 ب‌ظ »
بعد اکثر کاربرای ایرانی با اینترنت شاتلشون!!! باید هم 18 ماه یکبار نسخه جدید نصب کنند تا از پشتیبانی برخوردار باشند.
هر ۹ ماه یکبار :)

آفلاین فاروق

• Hero Member
  • *
    • تارنمای فاروق
« پاسخ #7 : 15 مهر 1394، 11:03 ب‌ظ »
هر ۹ ماه یکبار :)

یعنی فقط 9 ماه پشتیبانی داره؟! :o
دیگه بد تر!!! :'(
کانال IRC

آفلاین کیهان

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1054
  • Debian User
    • کیهان
« پاسخ #8 : 16 مهر 1394، 09:07 ق‌ظ »
راستی چطوری نصب کردیش؟گزینه‌ها رو چی انتخاب کردی؟!!!

آفلاین امیــــــر

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 617
  • نرم‌افزار مال منه، نه من مال اون
« پاسخ #9 : 16 مهر 1394، 09:16 ق‌ظ »
سلام خوش اومدی
1- اول اینکه تبریک میگم خوب کاری کردی شک نکن از انتخابت پشیمون نمیشی به شرطی که صبر داشته باشی
2- بسته های فونت فارسی رو نصب کن تا بدون هیچ مشکلی فونتهارو بالا بیاری مثل فونت زیبای همین انجمن
3- راجع به نحوه نصبت بگو تا ببینیم ویندوزت پاک شده یا فقط تو منوی بوت نیست
اما در مورد نسخه ای که نصب کردی باید بگم 6 ماه بعد از انتشار اون نسخه نسخه جدیدتر میاد البته همینی که نصب کردی هم تا 9 ماه بعد از انتشار پشتیبانی میشه ، ولی 14.04 LTS  که بچه ها میگن پشتیبانی 5 ساله داره و اون هم نسخه خوبی بوده برای نصب ، ولی 15.04 هم آخرین نسخس مشکلی نداره
اینو ببین

در مورد برنامه نویسی به زبان PHP هم مطالب خوبی هست هم تو انجمن هم میتونی گوگل کنی راحت پیدا میشه

حسن ختام : انتخاب خوبی کردی برای مهاجرت از ویندوز ، دنیای گنو/لینوکس دنیای ترسیدن نیست چون 99 درصد موارد چیزی رو سیخ بدی باز هم میتونی درستش کنی ، پس نترس و از راهنمایی ها استفاده کن تا روزی که دیگه نیازی به بوت ویندوز کنار اوبونتوجان یا هر توزیع دیگه ای نداشته باشی
« آخرین ویرایش: 16 مهر 1394، 09:19 ق‌ظ توسط امیــــــر »

آفلاین yeknafar

• Newbie
  • *
« پاسخ #10 : 16 مهر 1394، 01:43 ب‌ظ »
سلام خوش اومدی
1- اول اینکه تبریک میگم خوب کاری کردی شک نکن از انتخابت پشیمون نمیشی به شرطی که صبر داشته باشی
2- بسته های فونت فارسی رو نصب کن تا بدون هیچ مشکلی فونتهارو بالا بیاری مثل فونت زیبای همین انجمن
3- راجع به نحوه نصبت بگو تا ببینیم ویندوزت پاک شده یا فقط تو منوی بوت نیست
اما در مورد نسخه ای که نصب کردی باید بگم 6 ماه بعد از انتشار اون نسخه نسخه جدیدتر میاد البته همینی که نصب کردی هم تا 9 ماه بعد از انتشار پشتیبانی میشه ، ولی 14.04 LTS  که بچه ها میگن پشتیبانی 5 ساله داره و اون هم نسخه خوبی بوده برای نصب ، ولی 15.04 هم آخرین نسخس مشکلی نداره
اینو ببین

در مورد برنامه نویسی به زبان PHP هم مطالب خوبی هست هم تو انجمن هم میتونی گوگل کنی راحت پیدا میشه

حسن ختام : انتخاب خوبی کردی برای مهاجرت از ویندوز ، دنیای گنو/لینوکس دنیای ترسیدن نیست چون 99 درصد موارد چیزی رو سیخ بدی باز هم میتونی درستش کنی ، پس نترس و از راهنمایی ها استفاده کن تا روزی که دیگه نیازی به بوت ویندوز کنار اوبونتوجان یا هر توزیع دیگه ای نداشته باشی

خیلی ممنونم. الان که نگاه کردم دیدم همون نسخه با پشتیبانی طولانی رو نصب کردم.
تو نصب گزینه آخر رو انتخاب کردم. احتمال زیاد وینوز سر جاشه ولی بوتش از بین رفته. از دی وی دی نصب ویندوز هر کار کردم نشد درستش کنم مگه دوباره نصبش میکردم که فعلا از خیرش گذشتم. راهی وجود داره؟

آفلاین احسان فعالپور

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 408
« پاسخ #11 : 16 مهر 1394، 01:54 ب‌ظ »
اگه ویندوز توی گراب نمیاد اول توی ترمینال اینو بزن:
os-proberبعد اگه ویندوزت اوکی باشه باید بهت بگه بوت لودر ویندوز کجاست.
بعد هم گراب رو آپدیت کن تا وقتی سیستم رو روشن میکنی هم اوبونتو و هم ویندوز رو توی منوی گراب ببینی.
عضو ارشد فدراسیون بیکاران ایران FBI

آفلاین امیر محمد رضایی

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 54
« پاسخ #12 : 16 مهر 1394، 01:57 ب‌ظ »
خیلی ممنونم. الان که نگاه کردم دیدم همون نسخه با پشتیبانی طولانی رو نصب کردم.
تو نصب گزینه آخر رو انتخاب کردم. احتمال زیاد وینوز سر جاشه ولی بوتش از بین رفته. از دی وی دی نصب ویندوز هر کار کردم نشد درستش کنم مگه دوباره نصبش میکردم که فعلا از خیرش گذشتم. راهی وجود داره؟

احتمالا مشکل از اینه که ویندوز پریده و فقط بوت لودرش هست. موقع نصب حتما دقت کنید که فضای خالی برای اوبونتو باید از قبل رزور داشته باشین.
اوبونتو ۱۵ پشتیبانی کوتاه مدت داره یعنی بعد از ۹ ماه آپدیت های جدید براش نمیاد.
اصلا نگران نشید. برای نصب نرم افزار های جدید حتما که نباید از apt-get استفاده کنین که. میتونین فایلارو از سورس نصب کنین. سیستم بعد از پشتیبانی به اندازه همون نسخه ۱۴ امن هست. نگران امنیتش هم نباشید.

آفلاین امیــــــر

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 617
  • نرم‌افزار مال منه، نه من مال اون
« پاسخ #13 : 16 مهر 1394، 01:59 ب‌ظ »
انتخاب گزینه آخر درسته
حالا اگه موقع پارتیشن بندی اشتباها پارتیشن ویندوز رو فرمت نکرده باشی مشکلی نداره فقط باید منوی بوتت رو درست کنی
سعی کن گراب رو آپدیت کنی احتمالا درست میشه
ترمینال رو باز کن و این دستورو بزن :
sudo update-grub

آفلاین yeknafar

• Newbie
  • *
« پاسخ #14 : 18 مهر 1394، 12:10 ق‌ظ »
آقا نشد که نشد. ویندوز 8 ام احیا نشد. مجبور شدم کلهم اجمعین ویندوز رو دوباره نصب کنم و همه برنامه های روی ویندوزم پرید. ولی راهنمایی های دوستان برای کسب تجربه برام عالی بود. حالا فهمیدم grub چیه. sudo چطور کار میکنه و خیلی کارای دیگه. بازم از کمک دوستان همیشه در صحنه ممنونم