انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: آیا لینوکس میتونه مشکل من رو با پشه ها حل کنه؟  (دفعات بازدید: 1883 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین soooot

• Full Member
  • *
  • ارسال: 176
سلام
من یه مشکل پشه ای دارم که امیدوارم لینوکس راه حلی براش داشته باشه
قبلن ها یه نرم افزار برای موبایل دیده بودم که یه فرکانسی ایجاد میکرد که باعث میشد حشرات از اونجا دور بشن.
آیا همچین نرم افزاری برای لینوکس هست؟
لطفا در صورت معرفی چنین نرم افزاری حد اقل مشخصات کارت صدا و بلند گوها رو هم برای استفاده از اون بنویسید.
ممنون

آفلاین nimaR

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 422
نرم افزارش رو پیدا کردم
اما فعلا زوده تابستون که پشه ها زیاد شدن بهت میگم

:-k

آفلاین soooot

• Full Member
  • *
من جدی گفتم!

آفلاین narcissus

• گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 1132
    • روز شمار شروع!
من شنیده بودم یک فایل صوتی هست نه نرم افزار !   ???
first they ignore you
then they laugh at you
then they fight you
then you win

آفلاین soooot

• Full Member
  • *
فایل صورتی رو که نمیدونم٬ ولی فکر کنم این نرم افزار هم در نهایت یه فرکانس صوتی پخش میکنه.
اگر تو گوگل جستجو کنید نرم افزارش برای گوشی موبایل موجوده.

آفلاین سعید رسولی

• ilius, saeedgnu
  • عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1543
به هر حال، فکر می‌کنم این فرکانس‌ها به تدریج روی مغز انسان هم اثر منفی میذاره و ممکنه باعث خستگی و سردرد بشه! (البته این حدس من هست) پس بهتره یه مقدار از خودمون فاصله داشته باشه، نه اینکه بغل کامپیوتر باشه!
درسته؟ ::)

آفلاین soooot

• Full Member
  • *
1- من برای شبا که چراغ رو خاموش میکنم و میخوابم میخوام٬ چون فقط اون موقع پشه ها پیداشون میشه! اون موقع هم بلند گوها چند متری با من فاصله دارن.
2- به هر حال شونصد میلیون نوع فرکانس غیر قابل شنیدن در اطراف ما وجود داره٬ فکر نمیکنم نظرتون در این رابطه صحیح باشه٬ مگر اینکه فرکانش از نوعی باشه که تا حدی شنیده بشه٬ معمولا جوان تر ها محدوده فرکانس گسترده تری از صوت رو میشنون تا جایی که یادمه یه نرم افزار ( یا فرکانس صوتی ) هم برای اذیت کردن ملت به این روش تو اینترنت دیده بودم. قبلا دیده بودم که بعضی از اراذل و اوباش سر کلاس با گوشیشون یه سوتی رو پخش میکردن که همین خاصیت رو داشت و صداش هم خیلی آزار دهنده بود!